icon

Snažilky - október 2014

silvia662
21. sep 2014

verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀

katimka
12. okt 2014

Ahojte, aj ja by som sa rada snazila, no neviete mi poradit, ako to je, ak muz podstupil rongen chrbtice a klbu? Mozme sa snazit hned, alebo treba nejaku dobu pockat? Nemohlo to nejak poskodit spermie? A co sa tyka biochemickeho tehotenstva, mozem to skusat hned po nom? Dakujem za kazdu radu

patricia128
12. okt 2014

@katimka Ahoj, nemalo by to mať žiadny vplyv..RTG nemôžu podstúpiť len tehotné.

melania1
12. okt 2014

@eri28 mna tak bolelo a pichalo minuly mesiac a aj tak nic z toho nebolo:( ale drzim palce, nech to je u teba dobre znamenie🙂

anika1991
12. okt 2014

Ahojte dievčatá, potrebujem radu.... snažíme sa o malinké. Teraz som mala mať 10.10. menzes, ale 11.10. som mala také hnedé špinenie akoby začiatok menštruácie....ale dnes 12.10. už nemám nič. Môže to byť nejaký náznak otehotnenia? alebo..... niečo iné? nemáte s tým nikto skúsenosti? PS- test som si robila pred menštruáciou asi 8.alebo 9.10. a nebolo tam nič (možno duch, ale myslim, že som si domýšlala tak radšej som v tom že tam nič nebolo.... =)) Ďakujem za radu....

anitu
12. okt 2014

@anika1991 noo,zaujimave,a boli nieco?prsia,podbrusko..Ja mam dostat o styri dni,a mi je cudne ze nemam pms.Mam len napnute prsia.Nebolia a ani podbrusko,co mna uz zvykne dost.No uvidim.Este 4dni.

jajaaaaa
12. okt 2014

@anika1991 som na to rovnako, ja mam den MS dnes a rano to iste, ale len malilinko, skoro nic, prsia mam ako balony, nic neboli, brucho bolelo dva-tri dni dozadu. Aj krize a hlava presli. Duchov som mala tiez. Napis ako si dopadla, dost ma to zaujima. Aj @anitu

eri28
12. okt 2014

@anika1991 ja som to mala tiez len chvilu spinenie, o tyzden zase iba spinenie, a potom o par dni prisla mrcha, ale neviem ci to bude aj u teba, tak dufam ze nie.

anitu
12. okt 2014

@jajaaaaa ja mam iba rano taky biely hlien,a teraz som mala zlte iba flaky málo na nohavickach..

alby2014
12. okt 2014

Ja sa pridavam. Minuly mesiac nevyslo, ale tento mesiac akurat, cez "zmysluplne obdobie" :D ideme na predlzeny vikend do wellnes do Maďarska. Tak snad tam bude len relax a zadari sa.

anika1991
12. okt 2014

@anitu mna bolelo v podbrusku po oplodneni.... ale teraz ako som mala dostat menzes práveze ze vobec nic nebolelo.... iba mam citlivé prsia, mam pocit ze aj naliate, ale to moc neriesim teraz...=) no uvidime ako dopadnem.... lebo uz mam za sebou jeden samovolny potrat a dost sa toho bojim...=(

anika1991
12. okt 2014

@jajaaaaa urcite dam vediet...=) a aj ty daj vediet ked budes vediet na com si...=) ja by som bola stastna keby to vyslo....=) juuuj...ale neradujem sa vopred kedze vzdy som potom sklamana....

anitu
12. okt 2014

@anika1991 Aj ja som tak teraz.naliate prsia.5-6dni pred m ma zvykne boliet podbrusko,vtedy uz viem ze ma prist.teraz len obcas.raz za den zacitim nieco.no a dnes som mala taky zlkasty flak na nohavickach.predosle dni len rano zase biely. 😒

anika1991
12. okt 2014

@anitu no ja mavam praveze PMS...bolesti v podbrusku pred menstruaciou...ale ted praveze nemala...iba par dni po "oplodneni"... tak uvidime co a ako.. 😉 no ja mavam vytok a ani ten som nemala pred menzesom..iba az ted den po meskani menzesu som si myslela ze menzes mam ale...len hnedy vytok ale vazne malinko....a dnes uplne ze kvapka..tak neviem...kupim test a niekedy otestujem....keby nieco dam vediet....ale tak ci onak ak nedostanem menzes musim ist doktorke... ☹ 😒 tak drzim palceky!!! nech Vam to vijde... 🙂

jajaaaaa
12. okt 2014

u mna je to rozhodne najvacsia sanca za poslednych x rokov co sa snazime. ale dam vediet aj ked to nevyjde, uz som voci sklamaniam imunna 🙂 bolo by to prve a uz mam daleko po tridsiatke. no ked to nejde tak nejde...

anitu
12. okt 2014

@anika1991 aj ja mam silne pms,ale teraz nic.prsia nebolia,len su napnute.no obcas aj podbrusko citim.chcela by som na to uz nemysliet,tolko som uz testovala,ze som s tym tak,ze aj tak to zase nevyslo.. 😒
@jajaaaaa preco najvacsia sanca?dajte potom vediet.

petuskaa1
12. okt 2014

tak aj u nas sa pokracuje po inofolicu mam menzes na 25 den a to som mavala kazdy 28

anitu
12. okt 2014

@petuskaa1 ja mam 32dc 😠

katkatonkova
13. okt 2014

@jajaaaaa aj ja mam uz daaavno po tridsiatke...36...a tiez sa snazime o prve..tak snad sa uz konecne dockame //

katkatonkova
13. okt 2014

@petuskaa1 ja som inofolic tiez brala....no mne ho zas skratil z 5 dni na 3 a aj som po nom pribrala...takze tento cyklus som ho uplne vysadila a beriem len kyselinu listovu...

jajaaaaa
13. okt 2014

@anitu najvacsia sanca pre tie priznaky, a prvykrat mi meska, mam cyklus ako hodinky. no a dnes dve ciarky, ale ta druha je slaba a je to pepino, tak tomu nepripisujem vyznam. navyse mam dost bolesti, uvidime do vecera 😒

ivanka158
13. okt 2014

aj ja mam po 30-tke :D ale verím,že to vyjde...pred rokom som mala samovoľný potrat a doteraz som mala strach to znova skušať s manželom...ale tak dúfam,že tentokrát to bude všetko v poriadku.Ešte musím vydržať týždeň,aby som si mohla spraviť testík,tak dúfam že na ňom budú ti vytúžené dve čiarky :D Držím palce aj ostatným,nech sa prehupneme do nejakej skupiny TERMIN PORODU JUL :D 🙂 🙂

petta87
13. okt 2014

ahojte babeny ja sa tu tiez pridavam ale u mna to vyzera ze sa presuniem aj na snazilky november 😀
dnes ma sialene boli v podbrušku ale ked som si spravila test v domneni ze som uz určite v tom tak nič.... 😠 uvidim čo a jak v nedelu by mala prist mrcha tak uvidim čo bude 😅

anitu
13. okt 2014

@jajaaaaa noo,slaba ciarka?z toho bude nieco 😉 .potom napis ako to dopadlo.dufam ze ciarku budes mat silnejsiu. Ja mam cykly 32dni,minuly mesiac mi prisiel na 37dc.Neviem co z tohobude teraz,ale ziadne pms nemam.okrem napnutych prs.ja mam vzdy pms.podbruskoneboli,no baby co su tehu,vsetky pisu ze ich bolelo podbrusko.hoci mam este 3dni..testnut ani nechcem,aj tak tam bude iba jedna ciarka ☹

anika1991
13. okt 2014

@anitu a spol..=) Tak dievcata dnes som si robila tesiiiiik a vysli mi dve // =)

anitu
13. okt 2014

@anika1991 to fakt??? 🙂 supeeer.gratulujem.tesim sa.budes mamicka 😎 Aj ja som si robila pred chvilou,no som pred m 3dni.samozrejme nic.uz tomu ani neverim ze uvidim vobec ☹ jaj,sklamanie.. A tebe kolko meska?priznaky? No fakt sa ti tesim 🙂 tvoj co na to?

anitu
13. okt 2014

@anika1991 teraz som si znova precitala tvoje prispevky.tak ty tiez si nemala pms,co mas inak stale.Ani ja,len naliate prsia troska,obcas na chvilu len zacitim vajecnik..

soviicka1
13. okt 2014

@anika1991 gratulka, ja som bola rano na krv a tiez mam potvrdene tehu

iuno
13. okt 2014

@anika1991 gratulujem 🙂
no baby neviem... som dnes 10dc, uz by sme mali posnazit, ale plodny hlien nikde. ☹ normalne mavam ovulku 12-14dc, takze uz je najvyssi cas. tak teraz neviem ci este pockat alebo skusat aj bez hlienu 😕 ?

anitu
13. okt 2014

@iuno cez plodne dni by ste mali aspon kazdy druhy den.nevadi ze nie je hlien.nemozeme cakat na ovulku,,sexovat treba,kedy sa nam zachce 😉

iuno
13. okt 2014

@anitu ved viem, len bez toho plodneho to asi nema velky vyznam, ci? viem, ze v minulosti som otehotnela vtedy, ked som ho mala najviac, dokonca to bolo 3 dni pred ovulkou. skratka necakam ani tak na ovulku, ako na ten hlien 😀 lebo len v nom preziju spermie. 😕