Snažilky - október 2014
verím tomu, že nás je tu takých viac..tak držím palce aj ostatným snažilkám nech je október ten šťastný keď už sa blíži to zimné obdobie tak šup do postele 😀
@anitu ano ano fakt..=) ja som si pred menzesom robila test asi 1den....a mala som pocit ze tam je duch...ale nechcela som si to pripustat.... tak a pak mala to spinenie lôen a koniec,... tak dnes som si kupila testy a hned ze // 🙂 som nesmierne stastna..normalne slzy na krajicku...a tak.... a co sa tyka priatela..ten je stastny..=) uz planuje co a ako.... tak som ho zabrzdila, ze radsej nech neplanuje , ze najprv doktorka a atd..... nech mam istotu ze bude vse ok..... kedze sa bojim ked uz raz som mala samovolny potrat...ale aj tak...ja som stastnaaaaaaaaaa.... 🙂
@anitu prsia ma ani tak neboleli..nebolia...iba dost bradavky na dotyk.... a mala som pocit ze su take naliate.... podbrusko ma bolelo sgtrasne po oplodneni aj viac ako 7dni.... ale pred menstruaciou som bolesti nemala co ja mavam vzdy..... a spinenie som mala den po termine menzesu....len tak troska hnede spinenie...a potom na druhy den uz len tak malilililililinko....a dnes uz nic.. 😉 dnes uz len // 🙂
@anika1991 gratulujem aj ja 🙂 Tiez sa bojim, lebo som mala dvakrat samovolny potrat, takze sa zatial nechcem predcasne tesit, az ked mi to povie nejaky MUDr., ale to ma cas..
@anitu mne presli vsetky priznaky. Su prec aj bolesti brucha, aj hysteria, aj chute... takze momentalne nic. Zajtra si chcem urobit novy test, aby som si potvrdila ten dnesny. Cely den chodim okolo neho a druha ciarka tam stale je pekne vidiet. Tak snad to nebol duch 🙂 Ak ta to potesi, tak na vcerajsom teste som nemala nic, a bol to den MS. Mas cas.
novotehulkam gratulujem, my sme tento mesiac makali poriadne, tak uvidíme ci nieco vyslo 😉
tak už sa nám to tu začína napĺňať radostnými správami 🙂 novopečeným maminám čakateľkám gratulujem a nám ostatným držím palce aby sme ich čoskoro dobehli 🙂
Caute baby, tak ja meskam uz 4ty den s ms. Myslite, ze mam urobit test?
Aj ja sa pridavam k vam.tento mesiac nam to nevyslo.momentalne manzel berie silne antibiotika na zapal pkuc.neviete kedy by sme sa mohli zase snazit o babo? V maji som mala samovolny potrat a odvtedy sa nam nedari.a to uz beriem aj duphaston.
Bojim sa lebo so vysadils hak, ci to len nebude dovzrany cyklus... 😐
@dandy17 No počas toho ako končí jeden cyklus tak sa pripravuje nový. Niektoré ženy majú ovulku počas menštruácie. Možné je všetko. Len som to tak pocitovo cítila. Ale uvidíme či sa zadarilo kedže sme sa nesnažili nejako extra, pretože sme mali cez víkend veeeeľa práce na pozemku tak sme večer len odpadli a zachrápali. Nemali sme už silu ešte sa aj snažilkovať.
Tak zienky som nevydrzala a urobila test. Je negativny, takze to zase bude tymi tabletkami... 😒
Ahojte tehulkam gratulujem;-mne sa este len blizi ovu 2den pocitujem vajko a zacala robit 1krat ovu testiky tak uvidime co stoho bude .drzim palceky kazdej jednej .
ahojte baby ,ovulku som mala 7.10,a snazenie bolo pravidelne kazdy druhy den,pred vcerom som citila jemne pichanie v podbusku a tak tez ma zacali pobolievat prsia.myslite si ze by som si mohla uobit test?MS by mala prist az o tyzden ale som strasne nedockava.len neviem ci by uz test zachitil hcg.co si myslite vy ?robila ste si niektora test este pred tym aka mala prist MS?
@monika123654 tyzden je kratka doba, este urcite aspon tri dni pockaj, bol by skor zazrak aby ti nieco ukazal a budes zbytocne sklamana. Ja som prve dve videla vcera, a to bolo 14.den po ovulke.

@iuno Ale ked sa bolzi ovu,je stale vodnatejsi nie?Ci neviem to dobre?Ked tak,ja husty hlien nezvyknem mat,tak potom ani ovulku.Ani test mi tento mesiac neukazoval,tak mozno nemam vobec..