Snažilky po 30-ke
Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉
@alaza teplota klesla a s nou aj ms 😢
Ahojte baby. Tiez sa snazime o babo uz vyse pol roka a stale nic. Pred prvym tehotenstvom, ktore nedopadlo bohuzial dobre, som si merala bazalnu teplotu, ale moc ma to nebavilo vstavat kazdy den v rovnaky den a merat teplotu a navyse ani nejake zmeny som nespozorovala medzi mameranymi hodnotami. Potom si robila aj ovulacne testy, ale ani tieto mi nikdy nezaznamenali ovulaciu a to som ich robila dva cykly😊. A zacala som sa spoliehat na plodny hlien. Cize ked je hlien ako vajecny bielok vtedy viem ze su plodne dni. Ale akosi stale nic. A teda som si povedala, ze vydrzim este do vianoc a ideme na umele. Uz ma nebavi byt kazdy mesiac sklamana z toho ze prisla mrcha.
@katkajahoda jáááj to mi je luto... ja uz tiež končím cyklus tak uvidím ako sa zachvá teplota :-/
@alaza drzim palce 🙂
@katkajahoda no ja uz som z tých skeptickejších ... ale dakujem
@z1984 Jedna moja znama mala problemy otehotniet, nikto nevedel 7 rokov co jej je. Uz boli an na umelom oplodnení, a nič. Vyskúšala jednu očistnú kúru, 4 mesiace, otehotnela a priviedla na svet krásne dvojicky. ☺️ a pribrala len 14 kilogramov pocas tehotenstva. Porodila deticky 2900gramov a 3150 gramov. Ak chceš poradím ti ako na to ☺️
@zuzkazp
O druhé dieťa sme sa snažili vyše roka. Prvé bolo hneď, ale potratila som, ďalšie tiež hneď a to druhé nie a nie. Zmena bola, že ja som to dieťa straaaaaašne chcela. Vedela som, že sme zdraví, nakoľko sme už jedno mali, ale proste to nešlo. Každý mesiac sklamanie, ja som si každý mesiac našla všetky príznaky, no zlé. Jedného dňa som si povedala, že koniec, mám super prácu (akurát sme rozbehlo nový projekt), super kolegov, rodinu, kašlem na to. Ďalší mesiac som mala pozitívny test. Samozrejme, môžete mať aj zdravotný problém, ja len príklad, aká dôležitá je psychika.
Ja som doktorke zaklamala ze sa snazime rok.. lebo ma to deprimovalo.. po kazdom neuspesnom mesiaci som kupila na balkon kvetinac.. a partner sa raz vyjadril ze coskoro budeme davat kvetinace jeden na druhy.. ovu testy neukazali nikdy nic.. az taky maly mikroskop.. poradila mi ho kamoska Lady-Q tester.. ten nas zachranil.. prvy krat som presne vedela kedy .. uz mame chlapceka Riska.. 😁 za vyskusanie 12€. To je ako 1 krabica tych pruzkov.. a da sa pouzivat opakovane x krat
Podarilo sa ked sme sa prestali snazit. Proste sme si nedavali pozor a neriesila som ziadne vit.doplnky atd a vtedy to prislo
Baby zajtra odchod na dovolenku a plodne dni začínajú, tak 🙏🙏🙏🙏 že to konečne víde 🏖
Ahojte tak ako pokracujete v snazeni?
Minuly mesiac som sa vykašlala na snazenie ale teraz idem na to.kupila som si ovulačne testy a mozem zacat. Kto este?
Baby, držím Vám palce, nech sa darí.... my sa tiež snažíme, ale už ideme na IUI zajtra....strašne sa bojím...no pre náš sen spravím čokoľvek... folikul 19 mm, snáď sa to nakopne správnym smerom ;)
A taka otazka baby 😊 bolo tu uz vela tem ale nevenovala som tomu pozornost. Umyvanie po sexe. Raz som otom.citala tak som ai po sexe vylozila nohy a chvilu lezala ale potom ai vravim ze to je blbost ale ked sa nam.nedari mozno to aj vtom bude neviem uz co ozaj

@kika6956 jasne,ja som mojmu manzelovy nakupila vitaminy na stovky :D :D