icon

Snažilky po 30-ke

zuzkazp
30. júl 2018

Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉

verkverk
1. aug 2018

@kika6956 jasne,ja som mojmu manzelovy nakupila vitaminy na stovky :D :D

katkajahoda
2. aug 2018

@alaza teplota klesla a s nou aj ms 😢

nuniacik
2. aug 2018

Ahojte baby. Tiez sa snazime o babo uz vyse pol roka a stale nic. Pred prvym tehotenstvom, ktore nedopadlo bohuzial dobre, som si merala bazalnu teplotu, ale moc ma to nebavilo vstavat kazdy den v rovnaky den a merat teplotu a navyse ani nejake zmeny som nespozorovala medzi mameranymi hodnotami. Potom si robila aj ovulacne testy, ale ani tieto mi nikdy nezaznamenali ovulaciu a to som ich robila dva cykly😊. A zacala som sa spoliehat na plodny hlien. Cize ked je hlien ako vajecny bielok vtedy viem ze su plodne dni. Ale akosi stale nic. A teda som si povedala, ze vydrzim este do vianoc a ideme na umele. Uz ma nebavi byt kazdy mesiac sklamana z toho ze prisla mrcha.

juliet86
2. aug 2018

@nuniacik pred umelym su este ine moznosti napr casovany styk inseminacia a tak.

nuniacik
2. aug 2018

@juliet86 to mi je jasne. Skor som myslela, ze zajdeme do nejake reprodukcneho centra aby nam urobili vysetrenia a povedali co dalej. Ja som totiz po kyretazi a bojim sa ze pri zakroku sa nieco "pokazilo" kedze sa nam nedari.

juliet86
2. aug 2018

@nuniacik drzim palce

alaza
3. aug 2018

@nuniacik mna skor zaujalo. že si nezaznamenala zmeny medzi nameranými hodnotami... Ak prebehne ovulácia na teplote to vidieť byť musí. Ak sa nic nemení znamena to že bohužial ovulácia neprebieha čo ti pravdepodobne potvrdili aj testy a snažíte sa zbytočne..

alaza
3. aug 2018

@katkajahoda jáááj to mi je luto... ja uz tiež končím cyklus tak uvidím ako sa zachvá teplota :-/

katkajahoda
3. aug 2018

@alaza drzim palce 🙂

alaza
3. aug 2018

@katkajahoda no ja uz som z tých skeptickejších ... ale dakujem

micuss06
3. aug 2018

@z1984 Jedna moja znama mala problemy otehotniet, nikto nevedel 7 rokov co jej je. Uz boli an na umelom oplodnení, a nič. Vyskúšala jednu očistnú kúru, 4 mesiace, otehotnela a priviedla na svet krásne dvojicky. ☺️ a pribrala len 14 kilogramov pocas tehotenstva. Porodila deticky 2900gramov a 3150 gramov. Ak chceš poradím ti ako na to ☺️

z1984
4. aug 2018

@micuss06 ano mozes

yoxinka
4. aug 2018

@zuzkazp
O druhé dieťa sme sa snažili vyše roka. Prvé bolo hneď, ale potratila som, ďalšie tiež hneď a to druhé nie a nie. Zmena bola, že ja som to dieťa straaaaaašne chcela. Vedela som, že sme zdraví, nakoľko sme už jedno mali, ale proste to nešlo. Každý mesiac sklamanie, ja som si každý mesiac našla všetky príznaky, no zlé. Jedného dňa som si povedala, že koniec, mám super prácu (akurát sme rozbehlo nový projekt), super kolegov, rodinu, kašlem na to. Ďalší mesiac som mala pozitívny test. Samozrejme, môžete mať aj zdravotný problém, ja len príklad, aká dôležitá je psychika.

zuzkazp
autor
8. aug 2018

Novy mesiac, nova nadej 👌👌👌🙏

alaza
9. aug 2018

@zuzkazp tiež ju akosik potrebujem 😔

zuzkazp
autor
10. aug 2018

@alaza 😉😉😉 posielam

evalin88
14. aug 2018

Ja som doktorke zaklamala ze sa snazime rok.. lebo ma to deprimovalo.. po kazdom neuspesnom mesiaci som kupila na balkon kvetinac.. a partner sa raz vyjadril ze coskoro budeme davat kvetinace jeden na druhy.. ovu testy neukazali nikdy nic.. az taky maly mikroskop.. poradila mi ho kamoska Lady-Q tester.. ten nas zachranil.. prvy krat som presne vedela kedy .. uz mame chlapceka Riska.. 😁 za vyskusanie 12€. To je ako 1 krabica tych pruzkov.. a da sa pouzivat opakovane x krat

blackcat8885
14. aug 2018

Podarilo sa ked sme sa prestali snazit. Proste sme si nedavali pozor a neriesila som ziadne vit.doplnky atd a vtedy to prislo

alaza
17. aug 2018

Baby zajtra odchod na dovolenku a plodne dni začínajú, tak 🙏🙏🙏🙏 že to konečne víde 🏖

zuzkazp
autor
19. aug 2018

@evalin88 kvetinac? 😄😄

zuzkazp
autor
19. aug 2018

@alaza drzim palce

evalin88
20. aug 2018

@zuzkazp hej.. neviem preco zrovna to ... sadila som hocico 🐴

zuzkazp
autor
20. aug 2018

@kika6956 dakujeme 😉

zuzkazp
autor
20. aug 2018

Ahojte tak ako pokracujete v snazeni?

z1984
21. aug 2018

Minuly mesiac som sa vykašlala na snazenie ale teraz idem na to.kupila som si ovulačne testy a mozem zacat. Kto este?

kecalkova
21. aug 2018

Baby, držím Vám palce, nech sa darí.... my sa tiež snažíme, ale už ideme na IUI zajtra....strašne sa bojím...no pre náš sen spravím čokoľvek... folikul 19 mm, snáď sa to nakopne správnym smerom ;)

zuzkazp
autor
21. aug 2018

@z1984 ja idem rano k dr. Lebo mi za cely mesiac nevysiel ani jeden pozitivny. Raz bol len taky naznak. Chcem vediet ci prebehla ovu alebo nech nieco so mnou robi

z1984
22. aug 2018

@zuzkazp ahoj ja idem v piatok tiež skontrolovat ovu. Som zvedava .

z1984
22. aug 2018

A taka otazka baby 😊 bolo tu uz vela tem ale nevenovala som tomu pozornost. Umyvanie po sexe. Raz som otom.citala tak som ai po sexe vylozila nohy a chvilu lezala ale potom ai vravim ze to je blbost ale ked sa nam.nedari mozno to aj vtom bude neviem uz co ozaj

zuzkazp
autor
22. aug 2018

@z1984 ja uz som po. Ovu vraj prebehla. Po nasledujucej ms idem chodit na meranie folikul ale vraj je podla vsetkeho vsetko v najlepsom poriadku. Takze asi koncim s testami.