icon

Snažilky po 30-ke

zuzkazp
30. júl 2018

Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉

zuzkazp
autor
31. aug 2018

@taily30 no uvidim co povie dr. Kazal mi prist po ms. 😉😉😉😉

taily30
31. aug 2018

@zuzkazp drzim palce

verkverk
31. aug 2018

@z1984 ja uz neviem,presne viem aj kedy mam ovu,aj som mala...ale teda vy tento mesiac ste mali snazivych dni,ze vau :D

verkverk
31. aug 2018

ze si to nahovaram?jak male decko..ze mam nafuknute brucho,podbrusko ma pobolieva dva tyzdne co ma nebolieva...a tak...blbosti...uz mi z toho fakt sibe...som nastvana aj...

z1984
31. aug 2018

@verkverk ano 😃 uvidime co to da

nuniacik
1. sep 2018

@z1984 snazime sa tak dost intenzivne od marca asi pol roka

ella_sue
1. sep 2018

@kecalkova no, popravde, prežila som si toho , respektíve vytrpela dosť, no stále sú tu iné ženy, ktoré sú pre mna hrdinky cez bolesti horšie veci prežili....avšak jedine cez bolesť duša človeka rastie a učí pokore a vďačnosti. Deje sa Vola Božia v ten správny čas a maly anjelik príde, keď mu bude súdené. Ja sama sa snažím nerozmýšľat, neanalyzovat a mám stres veru z návštevy gynekológa či mám bude krásne srdiečko bit a či prežijeme kryticke obdobie, no snazim sa myslieť pozitívne a žiť s mojimi dvoma ružovými čiarkami na nočnom stolíku a nech sa deje čokoľvek prijímam to. V kútiku však dúfam, že tentokrát to vyjde.... byt mamou je túžba srdca ktorá neuhasi žiaden oheň. IUI máš mat kedy ? Zbytočne sq nestresuj , stres vec nepomôže nijako urýchliť ani poriešiť.... nechaj dej plynúť v rukách Božích 🙏🌺

kecalkova
2. sep 2018

@ella_sue Jojj moja, zlatá... ďakujem ti za slová. Ja som po IUI 11 deň. Test si mám spraviť na 16ty deň. Držím ti veľmi palce, nech to dotiahnete úspešne do konca. ;)

ella_sue
2. sep 2018

@kecalkova tak uz len 4 dni😍😍😍 želám ti brutálne ružové koľajnice veľké ako svet 😍😍😍😍a máš nejaké nové zvláštne pocity príznaky stavy ? Ja ešte odkladam lekára lebo je to príliš skoro ....aj keď som odhalila tehotenstvo pomerne skoro k lekárovi chcem ísť až okolo 12-13.septembra nevh som v 6tt + .....dnes na mba došli intenzívne menštruačné bolesti až som vyplašené utekala na wecko že konec 😁chvála bohu babo sa drží ... no som čisto v periodovych bolestiach v podstate oddnes.

kecalkova
2. sep 2018

@ella_sue Nič zvláštne. Na 8.deň som si myslela, že umriem, bolesti ako pri ms, myslela som si, že vo vnútri vybuchnem, spala som len 2 hodky v tú noc, 6krát v noci na WC a len pišať a pišať, kríže ma boleli a podobne, ale to bolo asi od polievky, čo zbožňujem....Inak ja nemám cez ms ani pred žiadne bolesti, takže si moje telo robí, čo chce...momentálne 😃 Diki pekne, bodaj by si mala pravdu. Držím ti palce, aby všetko dobre dopadlo. 😉

ella_sue
3. sep 2018

@kecalkova Mo každé telo reaguje inak, to je pravda.... su mamky, ktoré len náhodne v 6. Mesiaci zistia že sú tehotné 😊.....požehnane to ženy 😊 verím, že o pár rokov bude tento chat zapísanou milou spomienkou na naše obdobie bez deti a ako staré babky už dospelých deti sa len pousmejeme nad našimi mladickymi obavami 😊 nech sa deje vola Božia.

kecalkova
3. sep 2018

@ella_sue Tak, tak. Môj manžel sa ma pýta denne, či mám príznaky :D A ja, nie... som z toho zúfalá. Ale zas mi povie, však keď nie, ideme na ďalšie IUI, raz sa to musí podariť ;) Takže také to je no...také všelijaké :/ Mne by ani nevadili všetky príznaky sveta.... len nech sú tie dve I I ;) Pán Božko vie, čo a kedy, to je jasné, ale zas.... takú súkromnú správu by mi mohol poslať, či? ;)

ella_sue
3. sep 2018

@kecalkova chápem to napätie a všetky možné myšlienky v hlave ..... všetko príde v ten správny čas bez ohladu na našu vôľu..... žeby ste ešte dvojičky či trojicky nedostali do vienka 😁

kecalkova
3. sep 2018

@ella_sue Neprotestovala by som :D

z1984
4. sep 2018

Som dufala ze tento mesiac to vyjde ale zas nic 😔

nuniacik
4. sep 2018

@z1984. Je mi to luto. Ale musime dufat ze sa to raz podari aj nam. My tiez mozeme zacat od zaciatku. Drzim vsetkym snazilkam palceeeeee.

kecalkova
4. sep 2018

Babenky, držím nám palce, predsa sme sa narodili pre to, aby sme lásku rozdávali a mali úžasnú rodinku. Držte sa a hlavu hore 🙂 .hej, bo to tak... však ja viem :/

ella_sue
4. sep 2018

@z1984 nedávaj si telo do stresu a neblokuj si myseľ..... nechaj veci voľne plynúť .... osudu sa nevyhnes nech robíš čo robíš , tým chcem povedať , že ak ti má prísť bábätko budúce leto či budúce Vianoce tak nech robíš aj nemožné , teraz sa neukáže.. nezaťažuj sa úzkosťami a negatívnymi pocitmi či smútkom naopak buď silná rozhodne spokojná neblokuj sa nesústreďuj sa zi normálne bez výpočtov meraní buď šťastná uvoľnená.... malé príde v ten správny Čas. Možno o 2mes 6mes možno o 2r no dovtedy ber vitamíny a užívaj si života

dolynkag
7. sep 2018

@kecalkova niečo nové?

kecalkova
8. sep 2018

@dolynkag Ahoj, jedna čiarka 😢 V pondelok idem do care na krv 😐

dolynkag
8. sep 2018

@kecalkova držím palce

bona69
8. sep 2018

@z1984 no práveže nám sa z takeho maratónu tiež nepodarilo, až keď už sme si dali pauzu a ani po roku pol nebola už chuť po tých maratónoch a sexik sme mali za celý mesiac 2x tak to vyšlo🤗 držím palce

z1984
8. sep 2018

@bona69 ano aj my sme tak ze ziadne maratony po kramoch kedy bola chut ale nic nevychadza ani tak ani tak

kecalkova
8. sep 2018

@dolynkag Ďakujem krásne

bona69
8. sep 2018

@z1984 ja už som to vzdala,a vtedy sa zadarilo, a možno aj všetky doplnky čo som brala pomohli, ty berieš dačo? Ako dlho sa snažíte?

z1984
8. sep 2018

@bona69 prestala som brat vitaminy . Uz ma to nebavilo

bona69
8. sep 2018

@z1984 mne pomohol gynex s vitexom,keď som dobrala bolo to tam

kecalkova
11. sep 2018

@dolynkag Nič z toho... skúsime ešte raz 😊

dolynkag
11. sep 2018

@kecalkova juj, škoda..... výsledky z krvi? do konca roka bude darček na vianoce, verím.... idem aj ja do toho ešte raz, ja kôli veku už len do konca roka dávam šancu

kecalkova
11. sep 2018

@dolynkag Tak budúci mesiac mám narodky, takže ako darček mi postačia dve l l 😉 Tak držím palce, no neviem... povedali len, že negatívne 😑