Snažilky po 30-ke
Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉
ze si to nahovaram?jak male decko..ze mam nafuknute brucho,podbrusko ma pobolieva dva tyzdne co ma nebolieva...a tak...blbosti...uz mi z toho fakt sibe...som nastvana aj...
@kecalkova no, popravde, prežila som si toho , respektíve vytrpela dosť, no stále sú tu iné ženy, ktoré sú pre mna hrdinky cez bolesti horšie veci prežili....avšak jedine cez bolesť duša človeka rastie a učí pokore a vďačnosti. Deje sa Vola Božia v ten správny čas a maly anjelik príde, keď mu bude súdené. Ja sama sa snažím nerozmýšľat, neanalyzovat a mám stres veru z návštevy gynekológa či mám bude krásne srdiečko bit a či prežijeme kryticke obdobie, no snazim sa myslieť pozitívne a žiť s mojimi dvoma ružovými čiarkami na nočnom stolíku a nech sa deje čokoľvek prijímam to. V kútiku však dúfam, že tentokrát to vyjde.... byt mamou je túžba srdca ktorá neuhasi žiaden oheň. IUI máš mat kedy ? Zbytočne sq nestresuj , stres vec nepomôže nijako urýchliť ani poriešiť.... nechaj dej plynúť v rukách Božích 🙏🌺
@kecalkova tak uz len 4 dni😍😍😍 želám ti brutálne ružové koľajnice veľké ako svet 😍😍😍😍a máš nejaké nové zvláštne pocity príznaky stavy ? Ja ešte odkladam lekára lebo je to príliš skoro ....aj keď som odhalila tehotenstvo pomerne skoro k lekárovi chcem ísť až okolo 12-13.septembra nevh som v 6tt + .....dnes na mba došli intenzívne menštruačné bolesti až som vyplašené utekala na wecko že konec 😁chvála bohu babo sa drží ... no som čisto v periodovych bolestiach v podstate oddnes.
@ella_sue Nič zvláštne. Na 8.deň som si myslela, že umriem, bolesti ako pri ms, myslela som si, že vo vnútri vybuchnem, spala som len 2 hodky v tú noc, 6krát v noci na WC a len pišať a pišať, kríže ma boleli a podobne, ale to bolo asi od polievky, čo zbožňujem....Inak ja nemám cez ms ani pred žiadne bolesti, takže si moje telo robí, čo chce...momentálne 😃 Diki pekne, bodaj by si mala pravdu. Držím ti palce, aby všetko dobre dopadlo. 😉
@kecalkova Mo každé telo reaguje inak, to je pravda.... su mamky, ktoré len náhodne v 6. Mesiaci zistia že sú tehotné 😊.....požehnane to ženy 😊 verím, že o pár rokov bude tento chat zapísanou milou spomienkou na naše obdobie bez deti a ako staré babky už dospelých deti sa len pousmejeme nad našimi mladickymi obavami 😊 nech sa deje vola Božia.
@ella_sue Tak, tak. Môj manžel sa ma pýta denne, či mám príznaky :D A ja, nie... som z toho zúfalá. Ale zas mi povie, však keď nie, ideme na ďalšie IUI, raz sa to musí podariť ;) Takže také to je no...také všelijaké :/ Mne by ani nevadili všetky príznaky sveta.... len nech sú tie dve I I ;) Pán Božko vie, čo a kedy, to je jasné, ale zas.... takú súkromnú správu by mi mohol poslať, či? ;)
Babenky, držím nám palce, predsa sme sa narodili pre to, aby sme lásku rozdávali a mali úžasnú rodinku. Držte sa a hlavu hore 🙂 .hej, bo to tak... však ja viem :/
@z1984 nedávaj si telo do stresu a neblokuj si myseľ..... nechaj veci voľne plynúť .... osudu sa nevyhnes nech robíš čo robíš , tým chcem povedať , že ak ti má prísť bábätko budúce leto či budúce Vianoce tak nech robíš aj nemožné , teraz sa neukáže.. nezaťažuj sa úzkosťami a negatívnymi pocitmi či smútkom naopak buď silná rozhodne spokojná neblokuj sa nesústreďuj sa zi normálne bez výpočtov meraní buď šťastná uvoľnená.... malé príde v ten správny Čas. Možno o 2mes 6mes možno o 2r no dovtedy ber vitamíny a užívaj si života

@taily30 no uvidim co povie dr. Kazal mi prist po ms. 😉😉😉😉