icon

Snažilky po 30-ke

zuzkazp
30. júl 2018

Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉

ella_sue
5. okt 2018

@butterfly333 rozumiem....chvála bojovať dve zdrave deti motýlik. Chvála bohu. Zaráža má, že lekár nechá zrnu az 6x potrafiť bez toho , aby ju poslal na vyšetrenia. Je to tragické. Tragické.

butterfly333
5. okt 2018

@ella_sue to áno lekári nič neriešili až som sa tu od báb dozvedela o hematologii tak som sa tam obj a zistili mi 4mutacie. Teraz v októbri ideme na IUI tak verím že sa to podarí.
😘😘😘😘

taily30
5. okt 2018

@butterfly333 mozem sa ta opytat, ked ti to lekari nedoporucili, sama si sa objednala bez vymenneho listka? ako dlho sa caka na hematologiu? dakujem

butterfly333
5. okt 2018

@taily30 áno sama som sa obj. Sestrička mi dala termín do týždňa ráno som bola na krv a čakala som mesiac na výsledky.

taily30
5. okt 2018

@butterfly333 dakujem.

kecalkova
5. okt 2018

Baby...na hematológiu sa môžem objednať sama, či len na odporúčanie?

monika2101
Autor odpoveď zmazal
enusamt
6. okt 2018

@kecalkova treba vymenny listok

z1984
6. okt 2018

Čaute baby ako pokračujete?mna čaka laparka priechody vaječnikov. Ovulaciu som mala len ked som brala clostil. Ako nahle som prestala ovulacia nieje. Nebojim sa zakroku ale ze mi zistia ze neotehotniem

ella_sue
6. okt 2018

@z1984 ahoj... nevyznám sa v tomto veľmi, ale ak dokáže tvoje telo ovulovat, aj keď len za pomoci liekov, ale ovulujes., tak prečo by si nemohla otehotnieť? Prečo si to myslíš?

ella_sue
6. okt 2018

@ella_sue mna čaká 5 krvných vyšetrení a konzultácia s lekárom. Odporúča mi otehotnieť ihneď no ja bez čerstvých výsledkov sa bojím do toho ísť .... čítali ste dievčatá o Hugh’s syndróm ? Vzsetruju ho Na Slovensku?

z1984
6. okt 2018

@ella_sue len tie lieky sa nesmu dlho brat. No dufam ze laparkou sa ta ovulka spusti . Doktor preto nevie kde moz3 byt problem si myslel ze liekmi sa to spusti

ella_sue
6. okt 2018

@z1984 neboj sa. Kopec žien je schopná porodiť len vďaka liekom. Takze vďaka Bohu za akýkoľvek liek, ktorý vie pomôcť. Zvyšok je nepodstatne.

butterfly333
6. okt 2018

@kecalkova ja som sa obj sama.

kecalkova
6. okt 2018

@enusamt Ahoj, stačí od obvodného lekára?

kecalkova
6. okt 2018

@butterfly333 Ahoj, dik za info. A platí sa tam niečo?

butterfly333
6. okt 2018

@kecalkova ja som nič neplatila

ella_sue
7. okt 2018

Dievčatá, skontrolujte si aj B12 vitamin, ktorý je dôležitý okrem iného pri tvorbe DNA. Ja som na toto zabudla 😞 a to som si ho mala pichat raz týždenne už od maja 😞

zuzkazp
autor
8. okt 2018

@z1984 nemysli hned na najhorsie. Ja este stale nic. Ale snazime sa 😉

z1984
10. okt 2018

@zuzkazp v nedelu som bola na prednaske bylinkarky krpačovej a chcem ju navštivit. Neuvažovala si o nieco takom?je vela clankov o nej ako pomohla ženam otehotniet

zuzkazp
autor
10. okt 2018

@z1984 vies co my sme podla lekarov obaja v poriadku. Ze len mame byt trpezlivy tak zatial nie. Ale jednu bylinkarku som navstivila v lete kvoli koznym problemom a bola som milo prekvapena. Dufam ze Vam pomoze 😉😉😉

z1984
11. okt 2018

@zuzkazp prave ze vela parov k nej chodi co su v poriadku. Somnou sa nechcela bavit ze mam prist s muzom knej sa porozpravat a najst problem. Tak uvidime

jarnajar
17. okt 2018

Baby, chcem len povedať, že držím palce. Nám sa podarilo po roku a pol. Najviac ma iritovali reči, že sa treba uvoľniť a nemyslieť na to - obzvlášť od ľudí, ktorým sa zadarilo po pár mesiacoch. Na začiatku sme pravdaže boli uvoľnení, ale je jasné, že najneskôr po 9 - 10 mesiacoch každý znervóznie. My sme uspeli praveze vtedy, keď sme to ozaj začali riešiť a objednali sa na vyšetrenia. Odrazu nebolo treba 🙂 želám, nech vám to vyjde.

zuzkazp
autor
17. okt 2018

@jarnajar si mila. Vdaka ☺

jankadanis
17. okt 2018

Ženy držím palce, každej jednej...my sme sa pri našej malej snažili viac ako rok. A to sme boli komplet zdravý, všetko ok. A ano mysleli sme na to nonstop :DDD lebo hlavu nevypneš...

kecalkova
22. okt 2018

Žienky, brali ste niečo ako Kotvičník alebo niečo na úspešné oplodnenie vajíčka??? Nejaké vitamíny pred IUI hm???

zuzkazp
autor
1. nov 2018

Zienky minuly cyklus ovu taka ze som sotva dosla domov z prace po vlastnych a dnes tiez od siestej lezim v bolestiach. Aspon viem, ze ju mam. A dufam ze november uz bude nas. Vy ako? Mate niektora nieco nove?

z1984
1. nov 2018

@zuzkazp ja som podstupila laparoskopiu . A vysledok je ze nic nenasli. Som zdrava tak neviem.kde je chyba. Pockam do konca roka a v januari navstivime centrum

zuzkazp
autor
1. nov 2018

@z1984 tak to je ale dobra sprava aj tvoj manzel bol na vysetreni uz?

z1984
1. nov 2018

@zuzkazp ano spermiogram ma ok ale tak zevraj to nic neznamena. V centre ta vraj vysetria podrobnejsie