Snažilky po 30-ke
Ahojte baby ktore po 30-ke este nemate babo a chcete robite si ovu testy a podobne alebo tomu nechavate volny priebeh? 😉😉😉
@ella_sue to áno lekári nič neriešili až som sa tu od báb dozvedela o hematologii tak som sa tam obj a zistili mi 4mutacie. Teraz v októbri ideme na IUI tak verím že sa to podarí.
😘😘😘😘
@butterfly333 mozem sa ta opytat, ked ti to lekari nedoporucili, sama si sa objednala bez vymenneho listka? ako dlho sa caka na hematologiu? dakujem
@taily30 áno sama som sa obj. Sestrička mi dala termín do týždňa ráno som bola na krv a čakala som mesiac na výsledky.
@butterfly333 dakujem.
Baby...na hematológiu sa môžem objednať sama, či len na odporúčanie?
Čaute baby ako pokračujete?mna čaka laparka priechody vaječnikov. Ovulaciu som mala len ked som brala clostil. Ako nahle som prestala ovulacia nieje. Nebojim sa zakroku ale ze mi zistia ze neotehotniem
@kecalkova ja som sa obj sama.
@butterfly333 Ahoj, dik za info. A platí sa tam niečo?
@kecalkova ja som nič neplatila
Dievčatá, skontrolujte si aj B12 vitamin, ktorý je dôležitý okrem iného pri tvorbe DNA. Ja som na toto zabudla 😞 a to som si ho mala pichat raz týždenne už od maja 😞
Baby, chcem len povedať, že držím palce. Nám sa podarilo po roku a pol. Najviac ma iritovali reči, že sa treba uvoľniť a nemyslieť na to - obzvlášť od ľudí, ktorým sa zadarilo po pár mesiacoch. Na začiatku sme pravdaže boli uvoľnení, ale je jasné, že najneskôr po 9 - 10 mesiacoch každý znervóznie. My sme uspeli praveze vtedy, keď sme to ozaj začali riešiť a objednali sa na vyšetrenia. Odrazu nebolo treba 🙂 želám, nech vám to vyjde.
Ženy držím palce, každej jednej...my sme sa pri našej malej snažili viac ako rok. A to sme boli komplet zdravý, všetko ok. A ano mysleli sme na to nonstop :DDD lebo hlavu nevypneš...
Žienky, brali ste niečo ako Kotvičník alebo niečo na úspešné oplodnenie vajíčka??? Nejaké vitamíny pred IUI hm???
Zienky minuly cyklus ovu taka ze som sotva dosla domov z prace po vlastnych a dnes tiez od siestej lezim v bolestiach. Aspon viem, ze ju mam. A dufam ze november uz bude nas. Vy ako? Mate niektora nieco nove?

@butterfly333 rozumiem....chvála bojovať dve zdrave deti motýlik. Chvála bohu. Zaráža má, že lekár nechá zrnu az 6x potrafiť bez toho , aby ju poslal na vyšetrenia. Je to tragické. Tragické.