icon

Snažilky po 35, ktorým sa to podarilo

zuzicek88
9. jan 2014

ja mam uz 37 snazime sa od konca maja,zatial sa nedari su tu snazilky ktore porodili v mojom veke ozvite sa

janulka232
26. feb 2014

@zuzicek88 tak vy ešte kratko uproti nam.Ak sa ešte pridaš do nejakej temy ktora sa chodi nam budem rada ak stiahneš aj mna tam 🙂

zuzicek88
autor
26. feb 2014

@janulka232 este skus cakame na dve ciarky

janulka232
26. feb 2014

@zuzicek88 tak ja každy mesiac dufam,že mrcha sa konečne nedostavi,ale zatial sa nedari.Ale možno mi nieje sudene mat detičky

zuzicek88
autor
26. feb 2014

@janulka232 ale takto nemozes hovorit,keby si ty vedela,co mne sa vsetko stalo,nez som sa vydala,ale stale som verila a verim aj teraz aj za teba,vsetko ma svoj cas uvidis,ze budeme mat mimi neboj,len az tak moc sa nato neupinaj,lebo si to takto iba zablokujes,tes sa na mimi a potom pride. inak skus papat bilinkove caje,kyselinu listovu,ja teraz pijem femigard a bylinky

janulka232
26. feb 2014

@zuzicek88 ja sa iba bojim,že to nestihnem kvoli veku.Ale zase sa moc na to neupinam.Možno je to pre nas takžšie,lebo my sme spolu iba cez vikendy.A zajtra mi drž palce nech mi vyjde naš novy bytik.Ja som začala pit už asi mesiac inofolic tam je kyselina listova

zuzicek88
autor
26. feb 2014

@janulka232 vau no parada ved to je uzasne a do noveho bytu bude babo idis teraz sa tes na byt ako budes zariadovat a zabudnes na babo a potom pride

janulka232
27. feb 2014

tak nič s toho bytu nieje nakoniec si to majitelia rozmysleli,že ho momentalne nechcu predat naštvali ma.Tak určite keby bolo nove byvanie,tak aj ta situacia by sa vyriešila.

zuzicek88
autor
27. feb 2014

@janulka232 neboj mozno to nebol ten pravy byt,tak to malo byt a najdete si lepsi,urcite aj moja kamoska tak hladala a nie a nie najst a bude to zniet cudne,nakoniec si ten byt nasjel ju,teraz maju krasny byt a su v nom stastni

janulka232
27. feb 2014

tak aj my hladame už rok,kedže polovička byva v dome,takže dost špekuluje.Hej ale nejak sme odbočili od temy 🙂 mamičky kde ste po 35?

zuzicek88
autor
27. feb 2014

@janulka232 to nevadi,mozme sa bavit aj o inom,neni dobre mysliet,iba na mimi a ty kedy cakas ms?

janulka232
27. feb 2014

hmm prave ju mam takže ani inofolic zatial nepomohol,ale pomohol mi na upravu ms,kedže v poslednom čase mi blbla

zuzicek88
autor
3. mar 2014

@janulka232 ahoj co mas nove? ja idem zajtra ku gynekologicke na hormonalny profil a uz 8 dni mam bazalnu teplotu 37 ,37 1 tak som zvedava,ze ako dopadnem

janulka232
4. mar 2014

tak držim palce ja hormonalny profil už ma za sebou a bol dobry..Čitala som,že ta bazalna teplota sa ma merat v rovnaku hodinu tak mne by to nevyhovovalo

zuzicek88
autor
5. mar 2014

@janulka232 Tak to mas super,ze mas ten HP v poriadku,ja som bola vcera a tak o 2-3 dni budem mat vysledky,tak som zvedava pytala som sa gynekologicky,ze ci mozem byt tehotna,ked uz 10 dni mam zvisenu teplotu 37 a ona mi povedala,ze je to dost mozne,ze mi to pozru aj s krvi,no je to este skoro pred ms,tak sa tam este nemusi nic ukazat,no tak som veeelmi zvedava

jajka74
17. mar 2014

iba-ka tak to ti závidím.Ja budem mat tento rok 40 rokov s om z toho na nervy,ked mám pravdu povedat.Už cca 7 rokov sa nám nedarí.

janulka232
18. mar 2014

@jajka74 a neskušala si umele oplodnenie?Ked tak dlho sa nedari

jajka74
19. mar 2014

Janulka,neskušala.Mala som aj problémy a aj mám s platničkami.A teraz už sa za to platia hrooozne euráče.Ktoré ja nemám.A to je práve na figu.

janulka232
19. mar 2014

@jajka74 tak škoda,že kvoli prachom nemožeš skusit umele.Tam by asi bola nejaka šanca.A nevieš do kolkych rokov poistevna preplaca umele oplodnenie?

dohna
21. mar 2014

Ahojte ja budem mať 35 v aprili a od jula by sme chceli začať pracovať na druhom mimi, tak som zvedavá ako skoro sa zadarí, inak mam 12r. syna, tak mam aj obavy ako to zoberie, keby že má súrodenca 😲

tamuska18
21. mar 2014

@dohna Ahoj tiež mám 12r syna dokonca o chvíľu 13r bude mať.On sa na súrodenca ktorého plánujeme teší veľmi..a povedala som mu že mu može vybrať meno :-¨) Tak nemaj obavy len ho začni nato pripravovať aký bude šikovný tvoj pomocník veľký súrodenec a tak...moj sa nato chytil. 🙂 Držím palce

dohna
21. mar 2014

@tamuska18 ja si myslím že ja náš sa teší, ale tak potajme, lebo je teraz taký pubertiak že katastrofa, zatial sme mu o tom nehovorili, len také narážky, či by chcel sestru alebo brata a odpoved je stále rovnaká že ani jedno, ale ked sme boli v spoločnosti s amlými deťmi 2r. tak bol s nimi v pohode aj sa s nimi vedel zahrať. a vy kedy plánujete druhé ?

tamuska18
21. mar 2014

@dohna My už snažilkujeme od februára ja budem mať tiež 35r o pár mesiacov 🙂 Syn by chcel sestričku tak ako aj my babu chceme.

ivec16
21. mar 2014

@janulka232 do dovrsenia 39. narodenin na slovensku a v cechach...

tamuska18
21. mar 2014

@tamuska18 To je ok že má k deťom vsťah len mu to skús vysvetliť že takmer všetci jeho kamoši majú niekoho do partie a že aj jemu bude super keď nebude sám a hlavne ako dospelák to ocení vekom sa vekový rozdiel stráca

tamuska18
21. mar 2014

@dohna To je ok že má k deťom vsťah len mu to skús vysvetliť že takmer všetci jeho kamoši majú niekoho do partie a že aj jemu bude super keď nebude sám a hlavne ako dospelák to ocení vekom sa vekový rozdiel stráca

dohna
21. mar 2014

@tamuska18 aj ja by som chcela babu priatelovi to je jedno, tak daj potom vedieť keď sa zadarí 🙂

zuzicek88
autor
23. mar 2014

Dievcata,no piste co mate nove? som zedava

janulka232
23. mar 2014

@ivec16 dakujem za info tak ešte mam vyše roka čas 🙂

vydrnik
3. máj 2014

Ahojte všetkým držím palce aby ste mali bábo,já som prvé dieta riadne do konca donosila a porodila ked mi bolo 36 a 5 dní,je to dcéra tehu bolo rizikové ale bez problémou,teraz som opet tehu a bude to chlapec,mám opet rizikové,ale i nejaké problémy a opakované hos,v nemocnici ale nelutujem,mám skvelého priatela a bude dobrý tatino pre malého.a to sa malý narodí mesiac pred mojími 44 narodeninami

petrohelix
16. máj 2014

Ahojte mamičky, nemamičky....akurát som si dočítala príspevky ohľadom otehotnenia vo ,,vyššom" veku a dodali ste mi odvahu a hlavne nádej. Naše prvé dieťa som porodila v 31 roku, nakoľko sa nám s manželom 2 roky nedarilo a to sme boli obidvaja v poriadku. Môj gynekológ mi dal krásku ,,babskú" radu /mať styk každý 4-5- ty deň, nakoľko sú vraj vtedy spermie najaktívnejšie/. vyskúšali sme to a do dvoch mesiacov som otehotnela. Náš syn sa narodil v plnej kráse no po 3 mesiacoch mu diagnostikovali alergie a silnú astmu, takže sme nasledujúcich 6 rokov na druhé dieťa ani len nepomysleli. Teraz, keď sa môj vek blíži k číslu 37, sme si povedali, že vyskúšame 🙂 Snažíme sa od januára, aj podľa predchádzajúcej rady pána Dr. no nedarí sa. Ešte to neberieme alarmujúco, no začínam sa báť, či sa nám to vôbec podarí....Po prečítaní vaších príspevkov som sa upokojila a dodali ste mi nádej. Ďakujem a prajem všetko dobré pri snažilkovaní 🙂