Snažilky po potrate
ahojte.mate za sebou potrat alebo viac a idede sa snazit opät?dufam ze nebudem sama
@gabika827910 mam odsledovanu ovulku podla testov ,aj sama ju citim ,mam bolesti vajecnikov, ale aj tak sa nam nepodarilo ,ale ako som hovorila ,asi sme prilis tlacili na pilu ... 😖
MS konci, som zvedava za aky cas sa zadari
chcela by som vedet ci sa vam posunula ovu
Caute baby pridavam sa k vam 9.12 som potratila v 9tt :( ale uz som dostala aj menzes a doktor povedal ze je vsetko ok ze uz mozem byt tehotna opat tak sa snazime najskor som si povedala ze ok mozme a nebudem si pozerat ani DC ale ked uz je tyzden od menzes uz zacinam byt nervozna a ratat ktory som DC a ci sme mali sexik uz dufam ze sa nam podari cim skor a vam tiez
@bandikovajana ahojj,ja v 5 tt, povedali mi ze mozme sa hned snazit, teraz prebehla prva MS, ideme sa pokusit, chcela by som ale vedet ci sa nieco po potrate zmenilo co sa tyka ovu napr.
@dzanem no ja neviem ja som v juli 2014 vysadila HAK a mala som take cykly ze dovidenia raz my aj vynechala uplne a v oktobri som zistla ze mame // ale v decembri stale nebolo vidiet srdiecko a bolo jasne ze sa ani nevyvija :( a teraz som mala pvru MS 14.15.16.17 a dost 4 dni take krvavanie ako ked prasa podrezes a na piaty nic koniec nemala som ani ziadne bolesti ani pred ani pocas nic len som ju mala taku dost silnu az 3-4 vlozky za den co som pred tym mavala ze 1 niekedy aj dva dni ale tak silne to bolo za to ze sa to asi cistilo este ale absolutne neviem kedy mam ovulku ci uz bola alebo nie
@bandikovajana ja som mala tiez velmi silnu a bolestivu MS(((nejdem si ani pocitat plodne dni lebo bohvie ako to bude
@dzanem ja som mala velke bolesti po kyrete take strasne krce a zrazeny co zomna isli som vzivote nevidela, no ved to ze neviem ani ja kedy mam ovu tak mi je aj na nic vediet ktory som DC
@bandikovajana to verim, mna necistili sama som sa musela a to bolo strasne,tiez bolesti, infuzky,vlozky lietali, zastavovali mi krvacanie, uz nikdy viac ☹
@dzanem ale tak sexikovali sme od minuleho tyzdna kazdy den predvcerom sme si dali pauzu a dnes a zajtra je muz na sluzobke tak to bude tiez pauza a stvrtok skocime do toho a snad sa usexujeme az k // 😀
@dzanem mne moj muz zaplatil sukromnu kliniku kde mi to fakt ze setrne vybrali ale potom som este krvacala a docistila sa doma
@bandikovajana no ja som bola akurat na ceste so snubencom zo Slovenska do Ciech domov,chytilo ma to u znamich v ba,leteli sme do nemocnice a tam som uz ostala, bez veci nic som nemala so sebou sestricky mi zhanali, snubenec musel sam pokracovat v ceste domov ☹
@dzanem jej to je hrozne to bolo vase prve? ja uz mam jedneho anjelika doma mam 4 rocnu dcerku a ta je neskutocna ja som to celkom dobre zobrala ale myslim ze aj vdaka nej i ked to bolo tazke ked mi hladkala brusko a ze kedy bude uz vidiet babatko a podobne a ked som jej povedala milacik uz tam babatko neni tak sa rozplakala ze preco sme ho vybrali a ona ho nevidela
@bandikovajana kludne mi tykaj, nase prve po vyse roku(( mali byt dvojicky, no musime ist dalej a skusat znovu
@dzanem dobre 🙂 ja som Janka tesi ma . Aj mne povedali ze to mali byt dvojicky
ja som tiez jana tesi ma)))myslime si ze moj organizmus dve nezvladol nakolko mam slabu imunitu a chronicky zapal tenkeho creva
Ahojte rada by som sa pridala prisla som o babo 15.1. V 14.tom tyzdni prestalo byt srdiecko niekedy v 12.tom chcem sa opytat po akej dobe ste dostali prvu m.s. ja uz mam 6 tyzdnov po a stale nic bola som po 3 u doktora a vravel ze vsetko ok ze do 3 tyzdnov dostanem uz sa neviem dockat ☹
@lenkaoravcova no ja som po kyrete dostala na 30 den takze celkom fajn,ale citam tu ze co potratili tak to boli dvojicky a sakra ja som tiez cakala dvojicky ,to bude asi take obtiaznejsie donosit tie dvojcata 😒
no ja som cakala jedno ale predtym som vynosila absolutne bez problemov dve zdrave deti, cakam uz len na vysledky hematologie, moj doktor ma pre istotu poslal, a potom by sme radi skusili opat. Z hystologie sa nic nezistilo, ze najskor nejaka infekcia o ktorej som nemusela vobec vediet. Vseobecne je velmi vela potratov v poslednej dobe a bohuzial aj vo vyssich stadiach ☹
Caute zienky ja som dnes po kyrete tiez pockam mesiac na prvu mrchu a ideme na to.
Tak ja uz mam konecne po 1.mrche este vo stvrtok pockam na vysledky z hematologie a potom uz tomu nechame volny priebeh
Ahojte...prisli sme o vytuzene babo 03.03. ....bol to len 7 tt...ale aj tak nas to polozilo..Babo bolo po ivf...teraz vraj mame cakat minimalne tri mesiace -az sest ked pojdeme do dalsieho..zistil vam niekto nieco???
Mne povedali ze pravdepodobne infekcia aj po hystologii ze vraj sa to stava uz len verit ze sa nic podobne nezopakuje
@lenkaoravcova no som zvedava co povedia mne....bojim sa toho:(
no tam sa toho vela nedozvies vacsinou je to dost vseobecne, skor potom ta hematologia vysledky mam vo stvrtok tak som zvedava dufam, ze bude vsetko v poriadku
tak ja mam zaver z hematologie, hematologicka si mysli ze dovodom mojho potratu bolo neriedenie krvi nasli mi tam nejaku mutaciu, nasadila mi aspirin protect kazdy den a zelezo hned ako zistim ze som opat tehu podla tesu musim ist k nej a nasadi mi injekcie, pri chlapcoch som problem nemala teraz toto, nevadi no jedna injekcia denne zato stoji
@lenkaoravcova to som brala aj ja preventivne..
Ahojte baby.Nám sa to stalo 25.1.-dva tyzden pred svadbou...bola som v 7tt..Nerobili mi kyret..27.2.som dostala prvu MS a ovdtedy si robim ovu testiky,ze tento mesiac si dame este pokoj a o dva tzydne ideme na svadobnu cestu-tak nejak by som mala dostat aj MS a ideme na to! Verim,že sa nam to podari hned-tak ako aj prvy krat. Moc Vám všetkym drzim palce!!! Hlavne pozitivne mysliet!!! a vidime sa v skupine januar 2016 ;)
@ninka214 drzim velmi pastiky nech vam to vyjde my ideme s manzelom na dovolenku tiez sami dvaja po 7 rokoch manzelstva o 10 dni na dva tyzdne bez deti len tym ze som mala prvy menzes po 47 dnoch tak ani neviem kedy mam mat ovulku tak to zatial neriesim a kam sa chystate na svadobnu cestu?

@julypetkova Dakujem moc tiez ti budem silno drzat vsetky paluchy nech sa cim skor podari,viem ake to je ked sa dlho nedari,je pravda,ze treba trosku polavit,lebo psychika robi vela,ale nieje to take jednoduche,ta tuzba po dietatku je silnejsia.Skus si odsledovat plodne dni,mne sa po druhom kyrete posunula ovulacia o 3 dni dopredu,vzdy som ju mavala na 14 den od menzesu a potom sa mi posunula na 11 den,od 8 dna cyklu som si robila ovulacne testy aby som zistila ako to somnou je,lebo podla hlienu a bolesti vajecniku som to nevedela zrazu urcit (a vzdy som sa riadila len podla toho-priznam sa dovtedy som ani nevedela,ze nejake ovulacne testy existuju),ten bolel 3 dni.Kazala mi to tak dr. tak som si povedala,ze skusim a naozaj bola ovulka posunuta.Inac aj nam sa syn podaril na prvy sup a vtedy to bol jediny sexik v mesiaci,lebo sme potom z manzelom neboli spolu a podarilo sa a dalsie neviem preco slo tak zlozito.