icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
4. sep 2013

@ciaaa kolko ta vysiel inofolic a to bez prestsvky sa ma brat?

ciaaa
4. sep 2013

@gladriel ano bez prestavky sa ma brat aspon 3 mesiace, aby bolo vidiet ucinok. U nas v lekarnach ho nemaju..tak mi ho objednavali.. 2 balenia ma vysli okolo 32 €.. No teraz je na nete akcia od 7.9 do 25.10 http://lejdy.sk/pre-snazilky/kupit-online tak teraz si idem objednat tam, treba sice 6 baleni, ale tak jeden nevyjde ani na 12 € 🙂

alienka000
4. sep 2013

@ciaaa ja mam Jamieson kyselinu listovu a mam az 1000mg dennu davku odporucanu. Tak dufam, ze neni vela 😀 Ale ked odporucaju, tak odporucaju 😀
Alchemilku uz nepijem od MS, iba taky zensky caj, kde nie je alcehmilka 😉
Inak dievcata aj nieco papate zvlastne? Ja nieviem, zvysenie prisunu zeleniny a ovocia je asi klasika ale nieco ine?

gladriel
4. sep 2013

@ciaaa dakujem uvidim ci vobec budemusiet objednavat dufam ze uz nie...

ciaaa
4. sep 2013

@alienka000 tak hadam nie je vela.. ked odporucaju 😀 na mojej kys. listovej odporucaju 1-2tbl. denne co je spolu 800 mcg.. tak som to nakombinovala s inofolicom na tych 800 mcg 😀 alchemilka je dobra pred otehotnenim, pila som ju aj aj pred tym.. aj teraz 🙂 ona totiz posilnuje podbrusie, vazivo maternice a tym oddaluje sklon k potratu, zvysuje pravdepodobnost otehotnenia a donosenia plodu 😉

alienka000
4. sep 2013

@ciaaa pockaj, tak pit alchemilku aj dalej je lepsie? cize cely cas pocas cyklu? Ja si myslim, ze pomaha, ked mam sliznicu uz v poriadku, len som myslela, ze ked dostanem prvu MS po kyrete mam prestat 😅

alienka000
4. sep 2013

Kocky a je tu uz niektora s uspesnymi dvoma //? Nech sa mozme ostatne potesit s vami, kym cakame na vysledok nasho snazenia 😀

gladriel
4. sep 2013

@alienka podla toho co som citala 3tyzdne pit a potom prestavka tyzden.ja pijem kratsie.ako som pisala vyvolava ztahy maternice a bojin sa aby to neuskodilo

paloma20
4. sep 2013

@senselinka budem sa na to pýtať..ďakujem za odpoveď.ja ma ten anopyrin od januara.a už asi na stalo.

tonjadabik2
4. sep 2013

baby tlaci ma spodne pradlo..zase spinim..na pradle a kazdu chvilu chodim cikat.. do nedele by mala prist ms.. neviem co mam cakat ci mam mat nadeje alebo nie.. co poviete???

ciaaa
4. sep 2013

@gladriel tak to dufam aj ja.. ze nebudem potrebovat vsetkych 6 baleni 😀

ciaaa
4. sep 2013

@alienka000 treba ju pit kazdy cyklus.. od 1DC az do ovulky.. ja vacsinou tak do 10DC 🙂 potom uz nie, lebo vyvolava stahy maternice 😉

gladriel
4. sep 2013

@ciaaa ja dufam ze ziadne balenie v nedelu mam dostat zatial sa tak necitim a hlavne citim zmeny a nafuknute brycho ale podla vcerajsieho sona nie som resp nic nebolo vidno vraj mam pockat.

ciaaa
4. sep 2013

@gladriel drzim palce,aby ti to vyslo 😉Mne bolo vidiet az v 5tt dutinku.Neskusala si testovat? 🙂

gladriel
5. sep 2013

@ciaaa dnes som si skusala merat bazalnu teplotu a 36.8℃

inngrid
5. sep 2013

@gladriel načo je dobrý alchemikový čaj?

mischelin
5. sep 2013

@alienka000 ja som mala vcera slabulinku druhu ciarku, spociatku ziadna a po chvili ju uz bolo jemne vidiet 🙂 23 DC, zajtra testujem znova. priznaky- pri prvom tehotenstve som nemala ziadne, lebo pred menzesom ma bolievalo brucho a prsia, vtedy nic. a teraz, prsia ma vzdy pred menzesom tyzden boleli, nalievali sa, teraz nic 🙂len mam boelsti brucha ako pred mrchou a aj preto som robila test, lebo som si chcela dat tabletku🙂 takze nadej mame, uvidime, ci sa potvrdi 🙂

ciaaa
5. sep 2013

@gladriel fuuu.. tak ja bazalku nemeriam.. nevyznam sa v tom, ale asi to vyzera dobre 🙂

mischelin
5. sep 2013

@tonjadabik2 ja mam tiez v nedelu dostat a uz vcera som mala slabu ciarku. ale pri prvom mi to ukazalo az v den meskania. ja sa vsak obavam, ze ked mi to uz naznacilo🙂 aby neboli dve 😀v genetike to mam- mama aj starka z dvojiciek🙂

alienka000
5. sep 2013

@mischelin tie priznaky je tazko, lebo ked este teraz vsetky tuzobne cakame, podla mna si polovicu priznakov vsugerujeme 🙂 Ja osobne nemam ziadne, som 21DC.
A ked som bola pred par mesiacmi tehotna, priznaky som pocitila (teda potom ked som to zistila, som si spomenula, ze to boli priznaky) ten treti tyzden. Cize podla mna to aj u teba moze byt. A inak u mna najsilnejsi priznak boli menstruacne bolesti - v stredu a stvrtok som mala take, ze ked som predtym take mala sla som na wc a bolo to tam - a vtedy nic, potom dva dni nic a v nedelu som mala pozitivny test (1 den meskaniaMS) 😎 Takze drzim palce nech je to u teba presne toto 😉
Prsia mas pravdu, tie ma zacali boliet neskor tak v 6tt, vtedy sa mi aj zacala roztahovat maternica a neskutocne ma par dni bolelo brucho.
Hej, inak ja by som dvojicky velmi chcela 🙂 Aj ked je pravda, ze lahko sa mi to hovori, ja este dieta nemam 🙂

suzanne2103
5. sep 2013

@inngrid ako dlho si brala HAK ze ti nabehla normalne MS? Ja som dnes uz 61 DC a to som 5.7. vysadila HAK ☹ uplne som z toho na nervy

suzanne2103
5. sep 2013

@janiinka2 Ja tiez uzivam Inofolic 2x1 sacok denne. Zajtra zacinam tretie balenie ale zatial ani mrcha nenabehla. A tiez beriem homeopatika Agnucaston a pijem alchemilkovy a rebrickovy caj

gladriel
5. sep 2013

@ciaaa testovat som neskusala nemam cas vobec stale poobedna ale ak nedostanem v pondelok co bude 1 den meskania skusam si testik...velmi tuzime s priatelom po babetku a toto bol 1 mesiac snazilkovania...a bazalna teplota by mala byt okolo 37 C + a ja mam pod tak neviem.skusala som to len zo srandy.

gladriel
5. sep 2013

@inngrid http://www.mamaaja.sk/poradne/poradna-gynekolog... mas jeden odkaz ale ide o to ze sa nesmie stale pit.

gladriel
5. sep 2013

vidim ze uz sa nam to rozrasta o ciarky gratulujem a drzim palce nech ciarky silneju

tonjadabik2
5. sep 2013

tak my niesme tehotni teplota zacala klesat a mrska prisla..

alienka000
5. sep 2013

@tonjadabik2 nic to, hlavu hore, snazime sa dalej. ja tiez nemam vnutorny pocit, ze by to vyslo, tak ked tak pojdeme do oktobrovych snaziliek 😀
Ale pockaj, ty este stihas aj tieto septembrove stale 😎

ciaaa
5. sep 2013

@gladriel tak ja tiez testujem az ked mi meska ms 😀 prvy mesiac.. nooo to by bolo krasne, keby vam to vyslo.. drzim palce 😉 aj my sa ideme snazit prvy mesiac, ale po MA 🙂

inngrid
5. sep 2013

@suzanne2103 51dc je 51 po poslednej ms či? vies čo asi 6rokov som brala vysadila som išla som o 2 tyzdne na gynde a aj tam mi povedala gynekologička ze mám ukázkovú ovuláciu , tak som vedela, ze pride ms - a aj prišiel trošku skôr ako mal ale 5 dní silny šicko ako má byt, všade som čítala, ze zena má po vysadení čakať na prvú ms a potom môze uz otehotniet, ale su aj prípady, kedy prvú dostanú a druhu nie ale verím, kedze mi gynekologička povedala ze ovulka bola, ze uz to bude v poriadku a bude sa nám darit otehotneiet ja si musim zaklopat ani na pleti mi to necitit akurát som nejaké nervozna viac mam pocit ako som vysadila 🙂 inak snád bude šicko ok a počula som, že že aj zálezí akú hak si brala a ty si kolko brala?

inngrid
5. sep 2013

@gladriel a ty máš čajík či tú tinktúru a ako dlho ho piješ?