Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid ha, ha, ja som bola tehu a myslela som si, že to krámy na mňa útočia 😀 , vôbec ma to nenapadlo, lebo som si myslela, že sme prešvihli plodné dni aj ovu. ale asi boli víkend predtým super akčné mršky a samé šampiónky, čo vydržali vo mne až po ovu🙂) alebo čo. skrátka, test som si robila lebo mi meškala ms, bola som už objednaná k dr a som si povedala, že však tam nepôjdem ako totálne teľa, že mi mešká a test si nerobí. tak som si v stredu ráno urobila a až v robote, t.j. cca 30 min.po teste, mi došlo, že tie dve // sú pozit.výsledok. som si to ešte 2x doma zopakovala, dva rôzne testy použila a vo štvrtok som išla vysmiata k dr.🙂). a hneď v piatok s krváckom do nemocnice na udržiavanie. tam ma prvýkrát natiahlo, keď si sestrička v nočnej varila klobásku. doteraz to mám v nose 😝 . takže toľko moje prvé príznaky prvého tehu🙂 teším sa na Tvoje 🙂 , nech je to už aj🙂
@denka_pk no ved aj mna to zaujíma neboj sa neni si sama
ale ja hlavne si ani neviem prestavit toto
ze Ingrid si tehu a teraz čo komu to povedat prvému no v tomto mam jasno ja asi pôjdem naprv do kostola aby som sa podakovala a potom tam aj ukludnila a premysella ako to oznamim mm 🙂 čo vymyslim
@inngrid tak vidis to, kazda z nas si nesie nejaky ten batoztek starosti na pleciach, dolezite ale je brat vsetko s rezervou a verit a mysliet v dobro, ja viem ze je to mozno v dnesnej dobe take bla bla, ale usmev fakt pomaha. a ze ake budu prve teho pocity? tak to fakt neviem, ale verim ze ti ich coskoro opisem a ty zasa mne 🙂 🙂
@inngrid mm to akosi nedošlo, až kým ma neviezol ten piatok do nemocnice. my sme vtedy ešte mali víkendové manželstvo, lebo sme boli 120 km od seba. on bol vtedy doma, obkladal kúpeľňu a keď som v piatok došla, on len že ako bolo u dr? ja dobre. on, tak si v tom? ja že áno. a on ďalej v klídku pokračoval v práci 😀 . smiech ma prešiel, keď som šla na wc a zistila som, že krvácam, tak som šla za ním a povedala som mu, že musí všetko nechať tak, že ma musí odviezť do nemocnice. okamžite!. cestou som volala našim, ktorí boli práve na návšteve, výnimočne bez auta, že som tehotná a že musím ísť do nemocnice, tak nech mi prinesú pyžamo a pod. Pán Boh stál pri nás, aj keď nebol piatok, cesta do ZA bol voľná, všetci valili do Tatier, takže sme aj rýchlo prešli. Službu mal dobrý doktor, vzal ma na sono, tam som konečne videla "Aničku" - len taký žĺtok v pohári 😀 a strašne sa mi uľavilo, keď povedal, že je všetko ok, že je správne uhniezdené a že srdiečko už bije. Zo sona som išla za dr cez chodbu do ambulky, tam sedeli moji rodičia aj mm, všetci totálne vyplašení, celá šťastná som povedala, že je krpec ok a mm, neboj, je len jedno 😀 . toť môj príbeh. babula sa nikdy nechcela ukázať, čo je zač. až keď mi ju primár vyberal - mala som sekciu - tak povedal, že je to slečna. pamätal si z papierov, že ak dievča, tak to má byť Anna a tak ju privítal, vitaj Anička, bolo to krásne! uf!
zienky chcem sa opytat ... poslednu MS som mala teraz 22.9. ale meskala mi asi tak 4 dni aa od nedele ma pichalo v podbrusku aj vcera a aj dnes rano moze to by znakom ze prebehla ovulka hm? lebo neviem presne kedy by som ju mala cakat v auguste som vysadila HAK tak neviem mozno sa posunula
@inngrid super ze nemam take otazky sama 😀 heh
no ja ked budem mat pozitivny tehu test, tak prvy bude urcite priatel...potom zatial len moja mamina...a ked to budem mat potvrdene od doktora, tak potom uplne najblizsia rodina..a ked prejdu tie prve rizikové týzdne tak potom to poviem kazdemu 😀 to si teraz tak hovorim ale som zvedava ked budem naozaj tehu, ci to tak naozaj budem hovorit postupne
Ach žienky moje, vy ste toho zas popísali, vidím, že zajtra budem mať čo robiť, kým toto všetko prečítam a budem reagovať na vaše príspevky 🙂
Idem si už ľahnúť, lebo som unavená, zajtra musíme opäť vstávať so Samkom do škôlky, tak sa musím vyspať. Dobrú nocku 🙂
Dobrú noc dievčence 🙂
@inngrid sekcie sa báť netreba, keď je plánovaná, žena si ušetrí kopec bolestí🙂. Mala som spinál, chcela som hneď vidieť bábo. To mi síce ukázali, ale asi z trojmetrovej diaľky, a ja som nemala okuliare. No, stalo sa. Ale potom som v jedalni jediná z báb v poho sedela a rel dobre aj vstavala od stola🙂. Aj malinkú som si kúpavala. Takže ak budeš musieť rodiť sekciou, neboj, je to v záujme ochrany tvojho zdravia aj zdravia chrustika. Si o pár mesiacov na mňa dúfam spomenies🙂. Ak// keď nám to vyjde, tak druhé dievčatko bude Zina a chlapec by bol Eduard - Edo, pođ na pivo! Celkom dobre znie, nie? PPekný deň 🙂
Takže moj prvy skutocny MS po vysadeni HAK trval tri dni dnes uz nic neni ani spinenie
Dobré rano dievčence
Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂. Ja 2DC, dúfam, že v novembri to sem už nenapisem. Ani vy 🙂

@inngrid a hlavne ze ktore tie prve priznaky budu? bolesti podbruska, prs alebo co zacne ako prve ? a kedy od ovulky zacinaju nejake priznaky ? ja som dnes 5 DPO a mam bolesti v podbrusku a pichanie vo vaječnikoch...no neviem ci to nieco naozaj znamena...
baby jake máte skusenosti s prvymi priznakmi mozneho tehotenstva? este pred meskajucou ms...ake ste mali pocity?
take blbe otazky, ale mna to zaujima 🙂