icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

denka_pk
9. okt 2013

@inngrid a hlavne ze ktore tie prve priznaky budu? bolesti podbruska, prs alebo co zacne ako prve ? a kedy od ovulky zacinaju nejake priznaky ? ja som dnes 5 DPO a mam bolesti v podbrusku a pichanie vo vaječnikoch...no neviem ci to nieco naozaj znamena...

baby jake máte skusenosti s prvymi priznakmi mozneho tehotenstva? este pred meskajucou ms...ake ste mali pocity?
take blbe otazky, ale mna to zaujima 🙂

monika541
9. okt 2013

@inngrid ha, ha, ja som bola tehu a myslela som si, že to krámy na mňa útočia 😀 , vôbec ma to nenapadlo, lebo som si myslela, že sme prešvihli plodné dni aj ovu. ale asi boli víkend predtým super akčné mršky a samé šampiónky, čo vydržali vo mne až po ovu🙂) alebo čo. skrátka, test som si robila lebo mi meškala ms, bola som už objednaná k dr a som si povedala, že však tam nepôjdem ako totálne teľa, že mi mešká a test si nerobí. tak som si v stredu ráno urobila a až v robote, t.j. cca 30 min.po teste, mi došlo, že tie dve // sú pozit.výsledok. som si to ešte 2x doma zopakovala, dva rôzne testy použila a vo štvrtok som išla vysmiata k dr.🙂). a hneď v piatok s krváckom do nemocnice na udržiavanie. tam ma prvýkrát natiahlo, keď si sestrička v nočnej varila klobásku. doteraz to mám v nose 😝 . takže toľko moje prvé príznaky prvého tehu🙂 teším sa na Tvoje 🙂 , nech je to už aj🙂

monika541
9. okt 2013

@inngrid išli sme s kamoškou na nákupy aj s ratolesťami, tak som aspoň na chvíľku nemyslela na dnešný mrcha deň. Anička bola taká zlatá, akoby vedela ako mi je vo vnútri smutno.

inngrid
9. okt 2013

@denka_pk no ved aj mna to zaujíma neboj sa neni si sama
ale ja hlavne si ani neviem prestavit toto
ze Ingrid si tehu a teraz čo komu to povedat prvému no v tomto mam jasno ja asi pôjdem naprv do kostola aby som sa podakovala a potom tam aj ukludnila a premysella ako to oznamim mm 🙂 čo vymyslim

inngrid
9. okt 2013

@monika541 dakujem monika a počuj mm si to ako oznámila? a aj vám predpovedali dievčatko?
a nepodávaj sa smutnej nálade, to vôbec neni dobre potom to bude citit aj mm aj Anulka

inngrid
9. okt 2013

@monika541 a čo aj si si urobila radost niečo pekne si si kupial?

wildroses
9. okt 2013

@inngrid tak vidis to, kazda z nas si nesie nejaky ten batoztek starosti na pleciach, dolezite ale je brat vsetko s rezervou a verit a mysliet v dobro, ja viem ze je to mozno v dnesnej dobe take bla bla, ale usmev fakt pomaha. a ze ake budu prve teho pocity? tak to fakt neviem, ale verim ze ti ich coskoro opisem a ty zasa mne 🙂 🙂

monika541
9. okt 2013

@inngrid mm to akosi nedošlo, až kým ma neviezol ten piatok do nemocnice. my sme vtedy ešte mali víkendové manželstvo, lebo sme boli 120 km od seba. on bol vtedy doma, obkladal kúpeľňu a keď som v piatok došla, on len že ako bolo u dr? ja dobre. on, tak si v tom? ja že áno. a on ďalej v klídku pokračoval v práci 😀 . smiech ma prešiel, keď som šla na wc a zistila som, že krvácam, tak som šla za ním a povedala som mu, že musí všetko nechať tak, že ma musí odviezť do nemocnice. okamžite!. cestou som volala našim, ktorí boli práve na návšteve, výnimočne bez auta, že som tehotná a že musím ísť do nemocnice, tak nech mi prinesú pyžamo a pod. Pán Boh stál pri nás, aj keď nebol piatok, cesta do ZA bol voľná, všetci valili do Tatier, takže sme aj rýchlo prešli. Službu mal dobrý doktor, vzal ma na sono, tam som konečne videla "Aničku" - len taký žĺtok v pohári 😀 a strašne sa mi uľavilo, keď povedal, že je všetko ok, že je správne uhniezdené a že srdiečko už bije. Zo sona som išla za dr cez chodbu do ambulky, tam sedeli moji rodičia aj mm, všetci totálne vyplašení, celá šťastná som povedala, že je krpec ok a mm, neboj, je len jedno 😀 . toť môj príbeh. babula sa nikdy nechcela ukázať, čo je zač. až keď mi ju primár vyberal - mala som sekciu - tak povedal, že je to slečna. pamätal si z papierov, že ak dievča, tak to má byť Anna a tak ju privítal, vitaj Anička, bolo to krásne! uf!

monika541
9. okt 2013

@inngrid sebe som kúpila paradajky a šunku🙂) ja hlavne Aničke, bude mať narodky, tak nech je fešanda na oslave🙂)

pupavkaa
9. okt 2013

zienky chcem sa opytat ... poslednu MS som mala teraz 22.9. ale meskala mi asi tak 4 dni aa od nedele ma pichalo v podbrusku aj vcera a aj dnes rano moze to by znakom ze prebehla ovulka hm? lebo neviem presne kedy by som ju mala cakat v auguste som vysadila HAK tak neviem mozno sa posunula

denka_pk
9. okt 2013

@inngrid super ze nemam take otazky sama 😀 heh
no ja ked budem mat pozitivny tehu test, tak prvy bude urcite priatel...potom zatial len moja mamina...a ked to budem mat potvrdene od doktora, tak potom uplne najblizsia rodina..a ked prejdu tie prve rizikové týzdne tak potom to poviem kazdemu 😀 to si teraz tak hovorim ale som zvedava ked budem naozaj tehu, ci to tak naozaj budem hovorit postupne

monika541
9. okt 2013

@inngrid a som skoro zabudla - kúpila som vtedy mm najmenšie bábätkovské ponožky aké boli a chcela som mu ich venovať. potom, keď som ich videla, len som revala. ale Aničke tááááááááááááák pristali🙂))

monika541
9. okt 2013

@denka_pk ja som chcela počkať do konca I.trimestra ale keďže som zostala hneď PN, tak to okamžite vedeli všetci 😝 . správa preletela celou firmou ako veterná smršť 😀 . potom už len budeš počúvať, to bude isto chlapec/dievča 😀

denka_pk
9. okt 2013

@monika541 hmm no taka sprava sa širi velmi rychlo...ved ako sa hovori ze tie prve rizikove tyzdne by to nemalo vediet vela ludi...ze este sa moze hocico stat, no ale clovek si nepomoze

monika541
9. okt 2013

@denka_pk veru tak, hlavne takáto pekná🙂)

zuzu1104
9. okt 2013

Ach žienky moje, vy ste toho zas popísali, vidím, že zajtra budem mať čo robiť, kým toto všetko prečítam a budem reagovať na vaše príspevky 🙂
Idem si už ľahnúť, lebo som unavená, zajtra musíme opäť vstávať so Samkom do škôlky, tak sa musím vyspať. Dobrú nocku 🙂

inngrid
9. okt 2013

@monika541 jéééééééééj to je tak krásne jéééééééééééj dojatá som
a chlapčenské ste aké mali pripravené? 🙂
a po cisáraku ako dlho si sa dávala dokopy ? ja tiez budem musiet ist :(

inngrid
9. okt 2013

@monika541 jéééééééj to ja neterke milujem kupovat take malinké handričky preto by som chcela babu babe take krsáne šatečky čelenky hocičo kupiš 🙂

inngrid
9. okt 2013

@pupavkaa aj ja som v auguste vysadila a stale ma nejakým spôsobom pichá v buršku 🙂

inngrid
9. okt 2013

@zuzu1104 dobru noc Zuzinka aj Tebe aj Samokovi aj ja idem zajtra mam naročný den myslite na mna!!!

inngrid
9. okt 2013

Dobrú noc dievčence 🙂

monika541
9. okt 2013

@inngrid sekcie sa báť netreba, keď je plánovaná, žena si ušetrí kopec bolestí🙂. Mala som spinál, chcela som hneď vidieť bábo. To mi síce ukázali, ale asi z trojmetrovej diaľky, a ja som nemala okuliare. No, stalo sa. Ale potom som v jedalni jediná z báb v poho sedela a rel dobre aj vstavala od stola🙂. Aj malinkú som si kúpavala. Takže ak budeš musieť rodiť sekciou, neboj, je to v záujme ochrany tvojho zdravia aj zdravia chrustika. Si o pár mesiacov na mňa dúfam spomenies🙂. Ak// keď nám to vyjde, tak druhé dievčatko bude Zina a chlapec by bol Eduard - Edo, pođ na pivo! Celkom dobre znie, nie? PPekný deň 🙂

subbinka
10. okt 2013

Takže moj prvy skutocny MS po vysadeni HAK trval tri dni dnes uz nic neni ani spinenie

monika541
10. okt 2013

@subbinka teda, neviem, ja som hak nikdy nebrala, ale občas mám aj ja po troch dňoch čistý deň a potom ešte ms pokračuje deň-dva. Ale tri dni by neboli zlé. Skôr sa môžte začať snažiť🙂

inngrid
10. okt 2013

@monika541 ale jasné Zina je take extravagantné mam rada take mená páči sa mi 🙂
no ja mam hernia na chrbtici takze budem musiet tie tlaky by mi chrbtica nezvládla ešte bude sranda čo mi to urobí ked budem tehu 🙂

inngrid
10. okt 2013

Dobré rano dievčence

monika541
10. okt 2013

Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂. Ja 2DC, dúfam, že v novembri to sem už nenapisem. Ani vy 🙂

meranti
10. okt 2013

@monika541 napodobne monika,dnes presne 2DC ale uz do seba lejem alchemilku, na ktoru som pocula velmi dobre reakcie,tak snad sa nam zadari a v novembri sa budeme obe tesit z // 😝 😝 😵

inngrid
10. okt 2013

@monika541 júúúj monika tak je ale kokos ja uz ma m4 den take bolesti brucha ze idem skapat - som takú silnu ovuláciu bolestivú mala hádam 4x za zivot toto je az nezdravé az krče ma strhnú v noci a dnes opat bolesti enormné

subbinka
10. okt 2013

@monika541 no ved prave uz len aby sa to podarilo :D