Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 ja tiež v to verím, že to bude v poriadku čo sa chrbitce týka I ked sú tamo tázky, lebo mam tu najspodnejšiu platničku a ked sa otvára panva otvaria sa aj tie posledné 2 stavce môze prist k posunu alebo uvolenniu ale nato nechcem mysliet bude nejako boli zeny čo im platnička vyskočila počas tehu a čo prelezali ale zdravé deti donosili takze nech uz to len je
ale dnes mam tie bolesti od rana uplne som nervná z nich
@monika541 a aky dlhy mas cyklus?mne teraz prisla po 26 dnoch,ale to je u mna bezne,ze mam kratsi cyklus ako 28 dnovy....tak dufam,ze MS rychlo zebhne a mozeme sa s manzelikom vrhnut na snazenie ;) ja pozeram,ze uz mas jedno dietatko,u mna to bude prve tak dufam,ze sa coskoro budeme moct vytesovat ;) drzim silno palceky
Krásny dník dievčatá. 🙂 ako inak začať, že ste tu toho zase moooooooooooooooc popísali, ste ale aktívne. 🙂
Ja pôjdem o chvíľu urobiť ovu test, včera sme ešte snažilkovali, tak uvidíme čo nám príroda nadelí. 🙂
@inngrid tak vyskočená platnička, hm to som nevedela, že to má aj taký iný názov. Ja mám tiež problémy s chrbticou, som rýchlo narástla "za mladi", mám skoliózu, oslabené chrbtové svalstvo a okrem iného mám hypermobilitu (možnosť nadmerne ohnúť kĺby na celom tele), takže tiež som taká nejaká pokazená 😀
školenia neznááááááááášam, mňa to bla bla bla vždy uspáva... tak to dnes nejako preži 🙂
@zuzik_24 no jasne aj zvadzat treba, ale kazdy den sa mi veru nechce vymyslat nejaka story na to aby sa rozhybal 😀 Aj ja to casto riesim vselijakymi tahmi, ze zehlim v mimi satockach a podobne,ale nie vzdy mam aj ja naladu na vymyslanie. Ale nestazujem si, zatial to funguje super, len je treba uznat ze je menej chtivy ako ja 😎
@pupavkaa ja som vysadila na zaciatku septembra a ako aj inngrid pise tiez stale citim ze sa tam nieco robi. Teraz mam uz aj po normalnej MS a stale citim taky lahky odvar toho ako ked mas dostat a niekedy aj take mierne tahanie a pichanie. Ked som mala ovu, tak som to citila, lebo tie bolesti boli velmi vyrazne, dokonca som bola u lekara ze asi s mocakom mam nieco a potom mi svitlo co je to. Takze v kratke, jemne divne pocity su stale, ked bola ovulka silno bolelo. A podla datumu tvojej posledne MS by to aj mohlo byt, ja som mala skor uz 11 DC ale vsak to je rozne. Takze ak sa snazite podla mna je spravny cas teraz 😉
@inngrid daj si buscopan, mne pomohol, lebo ja som mala tiez strasne bolesti, musela som si v praci jeden den aj sick day zobrat, co ma tak silno bolelo a pichalo ☹ A tento liek mi zabral, aj ked samozrejme len docasne na par hodin, je to nieco ako ibac, len take specifickejsie na krce a bolest.
Dievčatá, bola som ocikať ovu test, druhá čiarka je už taký dúšik, no ale keď som sa utrela, na wc papieri trošku krvi, nebola to taká MS krv, ale taká číra, až krikľavo červená, nerozumiem... ☹
Rozumiete tomu? Som 15DC, asi 1-2 dni DPO...
@subbinka jj mas pravdu, mna teda brucho bolelo,a le boli ma teraz skoro stale, len to take 2 dni som to citila vyraznejsie, ale NEboleli ma prsia, krize, hlava, co som pri brani HAK mala vzdy. Takze sa cududujem ze po vysadeni a taka v pohode mrcha. Dufajme ze nam to tak aj ostane 🙂 Alebo teda ziadna nepride
@monika541 snazime sa druhy mesiac...ale prvy vlastne ani nemozem ratat lebo sme zacali neskoro (17 DC)...pre mna je uspech ze som konecne manzela k tomu dokopala,ze sa podme snazit,lebo on chcel este cakat a zacat sa snazit az buduce leto,co mna by do vtedy take cakanie psychicky polozilo :( takze prvy uspech je za mnou 😀 teraz sa uz len snazit a dufat,ze sa podari zamiesit v brusku 🙂 ale nechcem to nejak silit,ze sa budeme snazit kazdy den,verim tomu,ze vtedy by sa just nepodarilo...ale planujem si kupit ovu testy a zacat testovat po MS,kedze vzhladom na to,ze mam cyklus ako kedy,raz 26,raz 27,inokedy 28 dnovy,neviem kedy mam ovulaciu, BT si nemeriam 😒

dobre ranko no ja som momentalne 30dc mrcha nikde len brucho trosku dava o sebe vediet a hlava ani nevravim.cakala som presne kedze som brala gynex a aj inofolic .dufala som ze sa mi cyklus upravy.ach a teraz neviem cim to meskanie je.necham sa prekvapit asik 😀