icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

gladriel
10. okt 2013

dobre ranko no ja som momentalne 30dc mrcha nikde len brucho trosku dava o sebe vediet a hlava ani nevravim.cakala som presne kedze som brala gynex a aj inofolic .dufala som ze sa mi cyklus upravy.ach a teraz neviem cim to meskanie je.necham sa prekvapit asik 😀

inngrid
10. okt 2013

@gladriel fuuu vyzerá to slubne, mávala si predtym take dlhé cykly ze 30 dní?

monika541
10. okt 2013

@inngrid neboj, keď bude baby v brušku, chrbtica bude poslúchať🙂. Mňa vtedy nebola. A to som si uhnala vybočenie stavca.

monika541
10. okt 2013

@meranti a ja som stále rozmýšľala včera v obchode, čo mi kúpiť treba. Alchemilku som zabudla! No, hádam v našom dedinskom obchode bude🙂. Tak sme na tom s cyklom rovnako. Budeme sa snažiť 'spolocne' 🙂

inngrid
10. okt 2013

@monika541 ja tiež v to verím, že to bude v poriadku čo sa chrbitce týka I ked sú tamo tázky, lebo mam tu najspodnejšiu platničku a ked sa otvára panva otvaria sa aj tie posledné 2 stavce môze prist k posunu alebo uvolenniu ale nato nechcem mysliet bude nejako boli zeny čo im platnička vyskočila počas tehu a čo prelezali ale zdravé deti donosili takze nech uz to len je
ale dnes mam tie bolesti od rana uplne som nervná z nich

monika541
10. okt 2013

@inngrid a možno sa vám už zadarilo a baby hniezdi🙂. Joj, ako ti to prajem, keď si na tom zdrav.. lepšie.

meranti
10. okt 2013

@monika541 a aky dlhy mas cyklus?mne teraz prisla po 26 dnoch,ale to je u mna bezne,ze mam kratsi cyklus ako 28 dnovy....tak dufam,ze MS rychlo zebhne a mozeme sa s manzelikom vrhnut na snazenie ;) ja pozeram,ze uz mas jedno dietatko,u mna to bude prve tak dufam,ze sa coskoro budeme moct vytesovat ;) drzim silno palceky

zuzik_24
10. okt 2013

@inngrid krásny dník Ingridka, môžem otázku? Čo je to hernia na chrbtici?

monika541
10. okt 2013

@inngrid a skúšala si cviky podľa Mojžišovej? Sú na plodnosť aj na chrbticu. Mne to pomôže. Ale každý podľa svojich možností... kamoška vynosila a bola už aj po operácii. Teraz už má aj po druhej. Ale počas tehu mala úplný pokoj🙂, príroda zariadila🙂

inngrid
10. okt 2013

@monika541 tak aj to je možné ale toto poznám toto mam bolesti z ovulácie ktorá práve prebieha aj som na nete čítala aké majú zeny niektoré bolesti pri ovulke 🙂

inngrid
10. okt 2013

@zuzik_24 ludovo povedné vyskočená platnička 🙂

monika541
10. okt 2013

@meranti mávam 27, 28 dňový, ale keď som mala stres tak si ms chodila ako sa jej chcelo. Ani po tehotenstve sa to nezmenilo. No, možno po druhom to už bude chodiť ako hodinky🙂. Ako dlho sa snažíte?

inngrid
10. okt 2013

@zuzik_24 a dobré ranko Zuzik, dnes idem cely den na školenie tak uvidíme o chvílu začína ale asi tu budem počas dna lebo sa obávam, ze sa tam budem nudit 🙂

zuzik_24
10. okt 2013

Krásny dník dievčatá. 🙂 ako inak začať, že ste tu toho zase moooooooooooooooc popísali, ste ale aktívne. 🙂
Ja pôjdem o chvíľu urobiť ovu test, včera sme ešte snažilkovali, tak uvidíme čo nám príroda nadelí. 🙂

inngrid
10. okt 2013

@monika541 ja som inak pred hak mala pravidlo 32 dní ale chodila presne ale dlhy cyklus menses 7 dní 🙂

inngrid
10. okt 2013

@zuzik_24 aj my sme včera snazilkovali a kedze mam tieto neskutočne bolesti v podbrušku az tak ze ma v noci sklblo den dozadu tak som práve v ovulačnom stave tak dnes tiez ponahanam mm

zuzik_24
10. okt 2013

@inngrid tak vyskočená platnička, hm to som nevedela, že to má aj taký iný názov. Ja mám tiež problémy s chrbticou, som rýchlo narástla "za mladi", mám skoliózu, oslabené chrbtové svalstvo a okrem iného mám hypermobilitu (možnosť nadmerne ohnúť kĺby na celom tele), takže tiež som taká nejaká pokazená 😀
školenia neznááááááááášam, mňa to bla bla bla vždy uspáva... tak to dnes nejako preži 🙂

zuzik_24
10. okt 2013

@inngrid treba treba, nech sa v tej posteli neváľa len tak 🙂

monika541
10. okt 2013

@zuzik_24 bábo nadelí moja🙂. Potom nám sem budeš dávať fotky zo sona🙂

tamarka9
10. okt 2013

@zuzik_24 no jasne aj zvadzat treba, ale kazdy den sa mi veru nechce vymyslat nejaka story na to aby sa rozhybal 😀 Aj ja to casto riesim vselijakymi tahmi, ze zehlim v mimi satockach a podobne,ale nie vzdy mam aj ja naladu na vymyslanie. Ale nestazujem si, zatial to funguje super, len je treba uznat ze je menej chtivy ako ja 😎

tamarka9
10. okt 2013

@pupavkaa ja som vysadila na zaciatku septembra a ako aj inngrid pise tiez stale citim ze sa tam nieco robi. Teraz mam uz aj po normalnej MS a stale citim taky lahky odvar toho ako ked mas dostat a niekedy aj take mierne tahanie a pichanie. Ked som mala ovu, tak som to citila, lebo tie bolesti boli velmi vyrazne, dokonca som bola u lekara ze asi s mocakom mam nieco a potom mi svitlo co je to. Takze v kratke, jemne divne pocity su stale, ked bola ovulka silno bolelo. A podla datumu tvojej posledne MS by to aj mohlo byt, ja som mala skor uz 11 DC ale vsak to je rozne. Takze ak sa snazite podla mna je spravny cas teraz 😉

gladriel
10. okt 2013

@inngrid jedine pocas pouzivania HAK som mala pravidelnu.takze sama neviem kedy by mala prist.ale viem ze ovulka bola 14dc.to som citila neskutocne pichnutie.a teraz som akurat prisla od lekarky a merala mi tlak a skoro mi oci vypadli ze aky vysoky.takze sama neviem

tamarka9
10. okt 2013

@subbinka no presne ako ja! trval ked chcem byt uplne presna 2 a pol dna, som bola trochu v soku z toho, ale zase na druhej strane je to fajn, lepsie ako 6 dni 🙂

subbinka
10. okt 2013

@tamarka9 je to vyhoda taketo kratke a bezbolestive

tamarka9
10. okt 2013

@inngrid daj si buscopan, mne pomohol, lebo ja som mala tiez strasne bolesti, musela som si v praci jeden den aj sick day zobrat, co ma tak silno bolelo a pichalo ☹ A tento liek mi zabral, aj ked samozrejme len docasne na par hodin, je to nieco ako ibac, len take specifickejsie na krce a bolest.

tamarka9
10. okt 2013

@meranti ahoj, ja som podobne ako ty 5 DC a cyklus 26-27 dni. Tak budeme snazit a pisat co nove a dzat si paste 🙂

zuzik_24
10. okt 2013

@monika541 snáď áno. 🙂

zuzik_24
10. okt 2013

@tamarka9 máš pravdu, tiež na to nemám vždy náladu. Ale občas to nie je na škodu 😉

zuzik_24
10. okt 2013

Dievčatá, bola som ocikať ovu test, druhá čiarka je už taký dúšik, no ale keď som sa utrela, na wc papieri trošku krvi, nebola to taká MS krv, ale taká číra, až krikľavo červená, nerozumiem... ☹
Rozumiete tomu? Som 15DC, asi 1-2 dni DPO...

tamarka9
10. okt 2013

@subbinka jj mas pravdu, mna teda brucho bolelo,a le boli ma teraz skoro stale, len to take 2 dni som to citila vyraznejsie, ale NEboleli ma prsia, krize, hlava, co som pri brani HAK mala vzdy. Takze sa cududujem ze po vysadeni a taka v pohode mrcha. Dufajme ze nam to tak aj ostane 🙂 Alebo teda ziadna nepride

meranti
10. okt 2013

@monika541 snazime sa druhy mesiac...ale prvy vlastne ani nemozem ratat lebo sme zacali neskoro (17 DC)...pre mna je uspech ze som konecne manzela k tomu dokopala,ze sa podme snazit,lebo on chcel este cakat a zacat sa snazit az buduce leto,co mna by do vtedy take cakanie psychicky polozilo :( takze prvy uspech je za mnou 😀 teraz sa uz len snazit a dufat,ze sa podari zamiesit v brusku 🙂 ale nechcem to nejak silit,ze sa budeme snazit kazdy den,verim tomu,ze vtedy by sa just nepodarilo...ale planujem si kupit ovu testy a zacat testovat po MS,kedze vzhladom na to,ze mam cyklus ako kedy,raz 26,raz 27,inokedy 28 dnovy,neviem kedy mam ovulaciu, BT si nemeriam 😒