Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@subbinka ano, na urad prace 😀 Konci mi zmluva k 31.12 a to dost necakane, bola som na zastup pocas MD ale v praci mi stale opakovali, ze sa pre mna mieto vytvori a nemam sa coho bat. A teraz ked prislo na lamanie chleba, tak mi povedali ze koncim 😠 Rychlo som vysadila HAK a ze este sa pokusime, lebo by som mala narok na matersku, pokial by som otehotnela este v praci. A ked nie, tak prestavame skusat, hladam si aj teraz nieco nove a tam uz po skusobnej dobe zacneme znovu snazit. Len naposledy som si hladala pracu 6 mesiacov, tak neviem na ako dlho budeme musiet prestat skusat ☹
@subbinka ja by som to tiez vyuzila, uz omnoho skor by sme sa zacali snazit, ale kedze mi tlacili kaleraby do hlavy, ze mi predlzia od novemnbra zmluvu na neurcito, tak mi to prislo vyhodnejsie pockat, lebo potom sa ti musi drzat miesto. A nakoniec skoncim tak ze ani babo, ani praca. fakt ma velmi nahnevali,ale co uz, kazda mame nejake trapenie..
@monika541 Moni,kraasne pises o tvojom prvom tehu a tvojej Anicke.Az sa mi vratilo take arrave tesenie sa,bo clovek len rata a testuje a rata...To som pisala ja o tom cakani na MS.Vkuse som sa sledovala,kazde pichnutie ci nejaky priznak som pripisovala rovno pitencialnemu tehu.Aj ked som vedela,ze hcg hormon sa ukazuje az tesne pred resp. po meskani MS,aj tak som sa furt testovala...Tak preto je velmi prijemne citat o tom,ako to bolo s tebou pri prvom tehu. 🙂 A tento mesiac uz nebudem ako sprosta testovat...pockam na meskanie...
@subbinka no to je fajn, to je podla mna pekny cas. U mna bolo aj to, ze baba sa chcela vratit dost skoro, po roku a styroch mesiacoch, niektore su na materskej aj dlhsie, takze smola len. Ale budeme si drzat palce, nech sa to podari obom hned teraz a dalsia mrcha nebude a len tesit sa budeme 🙂
čaute baby 🙂 Ja som bola dnes na sone a som 5tt+5. Vraj o týžden pozadu vzhladom na posledny menzes čo vraj suvisi s mojím nepravidelnám a dlhším cyklom. Bola už vidieť aj akcia srdiečka ale počut ho ešte nebolo. Som objednana zasa o týžd. Poviem vam ked som videla na monitore ako blikalo srdiečko až mi slza vybehla 🙂
@tamarka9 no tak dufam ze ona sa skorej do roboty ako po troch rokoch nevrati no vlastne menej myslim tek ze ona vravela ze chce ostat 3roky ked odchadzala tak nech sa vrati ked ja budem 8 mesiac koncit 🙂 a verim tomu ze sa nam to podari a netrpezlivo budem cakat na prichod neprichod mrsky
@danielka20101989dadus diki..ja viem.. aj tebe drzim palce.. ja viem noo.. ☹
@vertyeux ja viem..neviem uvidim ci budem merat alebo nie..sama neviem..momentalne neviem co budem robit dalej..ja viem ze sa to raz podari.. len sme uz si isti ze sme tehu a zrazu ms..manzel bol velmi sklamany ☹ a mne az do placu bolo ked som ho videla ako sa tvaril.. nie urcite niesom tehotna ked mam ms a silnu.. aj ked 6 dni meskala.. aj ked neviem preco ma prsniky stale bolia..nechapem..uvidim ako to bude dalej..
Ahojte kocky 🙂 sice je uz oktober, ale tak chcela by som sa k vam pridat. Po 5 rokoch s priatelom, sme sa predvcerom rozhodli ze nas vztah uz posunieme trosku inde. 🙂 zacali sme sa snazit ale najma si to uzivat..🙂
@tonjadabik2 klud aj mi sme tak dopadli akurat hnusoba dorazila.ideme dalej
Tak svinucha sa asik spustila.pokracujeme dalej
@janiinka2 si to vtedy veru trefne vystihla, sa mi to páčilo🙂. Ja som predtým tiež zvykla testovať. Ak som ráno nemala ms, robila som test, jasné že neg a zbytočné sklamanie, ms dorazila ešte pred obedom. 😝 . Aj keď mi bývalo veľmi zle, čakanie na Aničku bolo nádherné 🙂 . A chcem si to zopakovať, aj keď to bude hektickejsie kvôli Anik.
@gladriel ja som taka nasrana ze az.. ale urcite sa ideme snazit dalej..
@blackcherry tak natom sme rovnako my sme sa tiez rozhodli na nase 5vyrocie kopnut dotoho na rodinku
@monika541 och veru,to cakanie je najhorsie a pre mna obzvlast, lebo ja som charakteristicka tym, ze som nesmierne netrpezliva 😀 ale nic ine nam neostava,len skusat a cakat ci sa podarilo ;)
no ja som sa na tento krok odhodlala uz davno,ja uz dlhu dobu pocitujem,ze so vo mne buria tie materinske hormony a najviac to vygradovalo tento rok ked vela znamych,ci uz z rodiny alebo priatelov oznamilo,ze cakaju babatko....ja som sa tvarila aka som s nimi stastna a prajem im to (co bola samozrejme pravda),len zvnutra ma to zozieralo,ze aj ja by som chcela zazivat take stastne chvile....manzelovi som potom doma zakazdym plakala a on ma stale nechapal, ze ako to mozem az tak prezivat...nakoniec po dlhom dlhom boji suhlasil,ze to zacneme skusat,ze nad tym dlho uvazoval a ze je pripraveny 🙂 tak ja dufam,ze som si najhorsim presla (myslim presviedcanie muza,ze je ten spravny cas) a nebudeme sa trapit s plodenim
@subbinka tak ti drzim palce uvidime ako to pojde 🙂))) my sme prvykrat skusali tyzden pred menstruaciou kedze mam nepravidelny cyklus :D takze treba asi pockat do buduceho cyklu 🙂
@tonjadabik2 verim ti a chapem.ale klud.mne sa snazilkovanie skomplikovalo tak som chcela uz teraz.
@meranti my sme tu už skonštatovali, že mnohí chlapi tieto naše pocity nechápu. Takže viem, o čom hovoríš. Včera keď som mm povedala, že mám ms, že nám to zas nevyšlo, tak zapotil že tak to si dnes večer nepoužiteľna? No akože sranda, či čo? Ním to vôbec nehlo! Ale už som si zvykla.

@tamarka9 ano ano...si v predstihu par dni takze budes skor mudrejsia,ze ako ste na tom ale silno drzim pastiky ;)