Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Ahojte,ale ste tu popisali.Ja mam zle obdobie smutok v rodine,daleko od domova,zachvilu pojdem do kostola zapalit sviecku a pomodlit sa.Poobede idem na krv co mi gynekologicka povedala na 21den aby som isla na odber krvi,ale som asi zapocula lebo neviem teraz naco idem na krv,opytam sa este sestricky.Minuly tyzden som videla v lekarni tehotenske testy,ktore mozem pouzit 4 dni pred menzesom,ma to laka kupit,ale aj zaroven strach ze nie som tehu...
@zuzu1104 mne len bolo smiešne ako všetci to bude isto chlapec, keď nemôžes mäso. To bude isto dievča, keď už ani neviem čo... Veď je to jedno, hádam to neutopim, keď som si to tak oddrela.? Už nech mi táto ms skončí, nech sa dáme do 'boja'🙂. Ani do roboty sa mi ešte nechce 😀 .
@zuzik_24 ja v pohodicke, tiez happy ze je piatok, tento tyzdne nastastie presiel hodne rychlo a dufam ze buduci prejde este rychlejsie, tento mesiac celkovo presiel rychlo, stale riesim len DC a podobne zalezitosti 🙂 ono to plodenie celkom aj trva kokso 🙂 robi mi problemy sa pretvarovat ze nepijem to je dost zle, hlavne ked ma vsetci poznaju ze ked ideme na akciu tak si rada dam 🙂 vcera aj predvcerom sme akciovali a co ti poviem, male pivko a vino som si dala 🙂
Co sa tyka nejedenia masa,tak ja kedsom cakala prve dieta maso som nemohla ani vidiet,blee.A bola to dcerka 🙂
@monika541 no 😀 to ano ale ja som zatial brala len jedno balenie baby plan koli tomu ze som brala anti ale ked som dobrala 30 dnove balenie odvtedy nic ja zacnem zase brat ked budem tehotna ved kolke zeny to neberu a ani nevedia ze su tehotne a zacnu to brat az ked sa dozvedia ze su tehotne a maju zdrave deticky
@monika541 normalne si ma rozplakala,dakujem bodaj by si mala pravdu.Neviem ako vy ale mna posledne 3 dni hrozne smadi,neviem co uz mam pit aku vodu a vkuse na wc sice rano som vypila kavu a bola som curat uz asi 6krat na nervy,ale u nas je zima neviem ako je u vas na sk.Tudnes rano bolo0 stupnov brrrr
@kirriana podľa mňa, ak si mala len toto, vôbec by to nemalo vadiť aj keby si bola tehu. Veď pivo obsahuje vit.bé a aj vo víne je všeličo dobré. Ak sa to nepreháňa. Ja som síce skoro abstinent, mne alk.nechutí, ale v čase, keď som otehotnela, boli v robote aj medzi kamosmi samé oslavy... a anik je ok.
Milé moje, čertica sa zobudila, pôjdeme po tatíka do práce a dnes čakáme mojich rodičov. Takže krásny víkend 🙂

@kirriana ahojček, ja som 4DPO, 16DC, ja už len čakať, čo sa udeje 🙂
inak to ide, sa teším, že je piatok, ako sa máš Ty? 🙂