icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
11. okt 2013

@kirriana ahojček, ja som 4DPO, 16DC, ja už len čakať, čo sa udeje 🙂
inak to ide, sa teším, že je piatok, ako sa máš Ty? 🙂

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 to sono si overím... lebo dosť nemilo ma to prekvapilo, som tam často chodila, síce sledovali prietoky, ale deň pred operaciou som dr poprosila kuk aj pohlavie, takže mohla pozrieť aj krk... neviem. Čím viac prístrojov...

zuzu1104
11. okt 2013

@nkem poradil ti ich gynekológ?

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 prečo, zázvor pomáha?
Ja som pri Samkovi nemala žiadne nevoľnosti, asi len jedno ráno som trochu grcala, inak vôbec nič, krásne pohodové tehu, teda až na tie opuchnuté nožiská 😀

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 no over, over a potom informuj
ale sa mi zdá, že keď som bola raz na sono, tak mi doktor povedal, že pupočná šnúra na sone svieti tak na červeno tuším, lebo sme teda chceli zistiť či to je pipík alebo pupočná šnúra a bol to pipík 😀

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 zázvor na žalúdok. Ja som tehu trávila v blízkosti kúpeľne. Zo dňa mi len asi dve hodinky nebolo zle. Aspoň som nepribrala, len 1,5 kg nad pôvodnú 'tonáž'. Nohy v poho, asi preto, že som hlavne ležala 🙂

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 aj ten pipik sa dosť neskoro ukázal, že🙂? Anička bola hanbliva po mamike🙂

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 že tonáž 😀
No, ale to si si moja teda pekne odtrpela, ale sa hovorí, že pri dievčatkách je viac nevoľno, ako pri chlapcoch

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 tak to ti teda poviem, do siedmeho mesiaca, beťár jeden 🙂
No Anik bola riadny tajnostkár. 🙂

hatapkagb
11. okt 2013

Ahojte,ale ste tu popisali.Ja mam zle obdobie smutok v rodine,daleko od domova,zachvilu pojdem do kostola zapalit sviecku a pomodlit sa.Poobede idem na krv co mi gynekologicka povedala na 21den aby som isla na odber krvi,ale som asi zapocula lebo neviem teraz naco idem na krv,opytam sa este sestricky.Minuly tyzden som videla v lekarni tehotenske testy,ktore mozem pouzit 4 dni pred menzesom,ma to laka kupit,ale aj zaroven strach ze nie som tehu...

subbinka
11. okt 2013

@zuzu1104 tak nato ze ich tam je 100 neni to az tak drahe ved len baby plan stoji 11 euro v lekarni a je ich tam 30ks

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 mne len bolo smiešne ako všetci to bude isto chlapec, keď nemôžes mäso. To bude isto dievča, keď už ani neviem čo... Veď je to jedno, hádam to neutopim, keď som si to tak oddrela.? Už nech mi táto ms skončí, nech sa dáme do 'boja'🙂. Ani do roboty sa mi ešte nechce 😀 .

kirriana
11. okt 2013

@zuzik_24 ja v pohodicke, tiez happy ze je piatok, tento tyzdne nastastie presiel hodne rychlo a dufam ze buduci prejde este rychlejsie, tento mesiac celkovo presiel rychlo, stale riesim len DC a podobne zalezitosti 🙂 ono to plodenie celkom aj trva kokso 🙂 robi mi problemy sa pretvarovat ze nepijem to je dost zle, hlavne ked ma vsetci poznaju ze ked ideme na akciu tak si rada dam 🙂 vcera aj predvcerom sme akciovali a co ti poviem, male pivko a vino som si dala 🙂

monika541
11. okt 2013

@subbinka tie deti sú drahé ešte pred počatím.🙂, však?

hatapkagb
11. okt 2013

Co sa tyka nejedenia masa,tak ja kedsom cakala prve dieta maso som nemohla ani vidiet,blee.A bola to dcerka 🙂

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 no že sa pýtaš, jasné, že neutopíš🙂 Mne všetci hovorili, že to bude chlapec, lebo že vraj som opeknela a nakoniec to aj tak vyšlo 😀

monika541
11. okt 2013

@hatapkagb je mi ľúto, že ti je smutno na duši. Ale všetky tu dúfame a snažíme sa o dve //, ktoré potešia srdiečko. A možno ten, kto ti odišiel, pošle malý uzlík šťastia. Mne tak dedko poslal našu Aničku.drz sa!

subbinka
11. okt 2013

@monika541 no 😀 to ano ale ja som zatial brala len jedno balenie baby plan koli tomu ze som brala anti ale ked som dobrala 30 dnove balenie odvtedy nic ja zacnem zase brat ked budem tehotna ved kolke zeny to neberu a ani nevedia ze su tehotne a zacnu to brat az ked sa dozvedia ze su tehotne a maju zdrave deticky

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 vidíš, a ja som pekná aj po dievčatku - ale potvora 😀

hatapkagb
11. okt 2013

@monika541 normalne si ma rozplakala,dakujem bodaj by si mala pravdu.Neviem ako vy ale mna posledne 3 dni hrozne smadi,neviem co uz mam pit aku vodu a vkuse na wc sice rano som vypila kavu a bola som curat uz asi 6krat na nervy,ale u nas je zima neviem ako je u vas na sk.Tudnes rano bolo0 stupnov brrrr

monika541
11. okt 2013

@subbinka ja som pred anik len občas nejaké vitamíny, v tehu už pravidelne kvli železu a aj preto, že mi bolo zo všetkého hrozne zle, tak aby malo baby dake vit. Teraz si dávam kys.listovu a chrumem mrkvu🙂. To ale skôr pre chuť 🙂

subbinka
11. okt 2013

@hatapkagb no to mozes mat priznaky zacinajuceho tehotenstva 🙂

zuzu1104
11. okt 2013

@monika541 ty vtipálek jeden 🙂

monika541
11. okt 2013

@hatapkagb aj ja som si poplakala, keď som ti to pisala., som si zaspomínala. U nás už bolo v noci aj -10 st. Inak dnes celkom fajn.

hatapkagb
11. okt 2013

@subbinka kto vie,snad je to pravda 🙂 uvidime nechame sa prekvapit.

monika541
11. okt 2013

@zuzu1104 občas sa zadarí🙂.

subbinka
11. okt 2013

@hatapkagb tak držím palce

inngrid
11. okt 2013

@zuzu1104 a to budeš brat aj v tehu celych 9 mes?

monika541
11. okt 2013

@kirriana podľa mňa, ak si mala len toto, vôbec by to nemalo vadiť aj keby si bola tehu. Veď pivo obsahuje vit.bé a aj vo víne je všeličo dobré. Ak sa to nepreháňa. Ja som síce skoro abstinent, mne alk.nechutí, ale v čase, keď som otehotnela, boli v robote aj medzi kamosmi samé oslavy... a anik je ok.

monika541
11. okt 2013

Milé moje, čertica sa zobudila, pôjdeme po tatíka do práce a dnes čakáme mojich rodičov. Takže krásny víkend 🙂