Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux napis mi to presne lebo neviem to najst :D
@hatapkagb v 7tt 🙂
@tonjadabik2 myslis tie testy, hej? lebo som spomalena 😀 https://www.modrykonik.sk/market/tehotenstvo-pa... tam mas viacerych predajcov
@danielka20101989dadus DAKUJEEEM MOC ! Teraz mam prave 3 nočné po sebe tak snad to ten kulihrášok zvladne
@hatapkagb
Nie je zač,od toho sme predsa tu,aby sme sa povzbudili 😉 Fiha,tak ďaleko zavialo tvoju rodinku,predpokladám,ze kvôli práci ste odišli zo Slovenska...To je mi ľúto,s mamkou si píšete aspoň?A čo sa týka odberu,ja mám ruky také dopichane,že vyzerám ako fetacka,fakt,samá modrina a ešte mi vidieť vpichy po ihlach,,ja sa snažím o bábätko takmer4 roky,čize mám za sebou toľko odberov,že môžem knihu napísať 😀 Výsledky budeš mať ok,len kľud,ok? 😉 všetko bude dobré,neboj.Prajem Ti hlavne veselé dni,lebo viem aké to je ked si smutná.Ja tiež mávam kadejaké obdobia hlavne kvôli babu,ale čo už musíme bojovať.Koľko má dcérka rôčkov? Prajem krásny vikend,odychni si... 😉
@kristi84
Ach,nočná,už len to slovo znie zle 😀 Neboj,všetko bude ok,kulihrasok aj tak isto buva stále 😉 Tak želam dobré nočné(a menej roboty 🙂 )
Peknú sobotu ženičky 🙂
@monika541 Ahoj Monička, už aj mňa to asi chytá. Je mi strašná zima a pri tom mám telo teplé, ale teplotu nemám. Tak sa dopujem c-čkom a pijem ten zázvor. Samko sa má lepšie, včera už celý deň a ani v noci a ani dnes už nemal teplotu. Vytekajú mu len soplíky, také nepríjemné žlté, neviem čo na ne použiť. Dávam mu morskú vodu cez deň a na noc mu dávam olynth, aby sa trošku vyspal.
Som rada, že sa má Aňulka dobre. Moje zlaté, ako si pamätá včeličku. Ale tak hádam čoskoro na to zabudne, nech sa pekne vyspinká, aby si aj maminka mohla oddýchnuť.
Aj Samko už spinká, tak ja ležím, trošku som si aj zdriemla. Som bola z rána upratovať kostol, lebo už prišla rada aj na nás a som myslela, že aj doma upracem, ale ma to všetko nejako zmohlo :(, tak radšej ležím
@zuzu1104 treba si oddýchnuť, ja sa tiež snažím, keď anik búva. čítať, káva, MK🙂). občas schrupnem, ale v poslednej dobe sa mi nedá. toľko vecí mi letí hlavou, že niekedy je lepšie sa takto inak zaemstnať.
aničke dr.predpísala fenistil kvapky, tie sú na odpuchnutie slizníc pri nádche, tak celkom dobre sa jej potom dýcha, tiež morské kvapky do nosa a cebion. odporučila v čase soplíkov aj sinupret, tak keď sa mi zdá, že na ňu idú soplíky, dávam jej do mlieka, lebo inak to do nej nedostanem. hádam sa tým tie dobré veci nepokazia. aj ja si vtedy dávam. anička mi väčšinou ochorie keď sme v ŽA a ideme do Auparku. samozrejme, klimatiz. a už je zle! naši nás stále volajú ku nim, ale tu máme predsa len teplejšie doma (v krbíku zakúrim, o chvíľku beháme v spoďároch🙂). včera prišli moji rodičia, no len na chvíľu, pretože tatko celý týždeň cestoval hore-dolu, tak bol unavený a potreboval sa vyspať vo vlastnej posteli (má kvôli chrbtici špeciálny matrac). ale aj to bolo pre anik dobre, posťažovala sa na tetky (pich, pich) a vybláznila sa s dedušom a babi. no, zlatá🙂). ja som taká happy, že ju máme!
@danielka20101989dadus dakujem moja. Ja som mala vždy nočne radšej, lebo je vačši klud, nikde nikoho. No odkedy som tehotná neznášam ich tak dobre. Včera som myslela že hodím tyčku 🙂)) Bleeeeeeee. Snad to bude dnes lepšie
@tonjadabik2 ahoj ty máš aké dlhé cykli ked posed že máš ovulku. Na 26 dc
@monika541 Jeeeej takže ťa návšteva rodičov potešila a asi aj Aničku, to je milé. 🙂 Starí rodičia vedia niekedy urobiť deťom toľko radosti 🙂 a samozrejme aj vnúčence im
Sinupret doma máme, ale zatiaľ som nevyužila, viem, že sa používa na odhlienenie. Ale sa mi zdalo, že Samko je tam dnes dobre, tak som mu dávala len C-čko. Aj mne už je dobre, vyzerá, že C-čko aj u mňa zabralo
Ahojky,lenosim v posteli som, zobudila som sa, lebo som musela ist na wecko 😀 este si trosku polezim 🙂
@zuzik_24
@inngrid jaaaaj, kocky, len lenoste, kym mozte 😀 mna tahal raano z postele jednak moj maly, jednak cikanie a straaasny hlad. ja mavam teraz rano vzdy strasny hlad, no kym toho prdka ponahanam po celom byte, nech sa umyje, poobliekam ho..ajajaaaj...🙂 tak vam ticho zavidim lenosenie 🙂 peknu nedelu vsetkym 🙂
Dobré ranko baby 😉 práve som si všimla v inej téme, že jedna naša septembrovka je čerstvo tehu 😉 gratulujem a nechám na ňu, kedy sa sama prezradí 😀
@nkem ja sa úfam, že Anička zaspí okolo 12.. Sme dnes samy, tatík šiel po drevo na zimu, tak ak nezaspí, bude to des! s tým jedením je to veru katastrofa aj Anabel. Anik si dala 200 ml fazuľovej polievky - pasírovala som fazuľu cez pučiak na cesnak! a trošku rožka. teraz mi pár krát uchmatla zo zemiak.baby. ale inak najskôr po 4 hodinách bude jesť. ale som rada, že je taká živá, lebo inak si asi vlasy trhám...

@tonjadabik2 tak mozno mas az vtedy ovulku, skus aj tie testy, pozri si bazar, poc ocm sa pohybuju, ale najdes aj za 0,4E/kus
@hatapkagb a nemala si ten hlien ani vnutri, akoze pri kkrcku? lebo ja som mala tento cyklus tiez taky, ez som si musela kontrolovat vnutri pri krcku...no mozno tym spermijkam niekedy staci aj taky riedky vodnaty, ja som mala taky teraz viac, uplne som mala mokre nohavicky, ale nebolo to tahave a potom jeden den som na krcku nahmatala tahavy- ovu test pozitivny a na dalsi den uz bol opat negativny. takze ta troska hlienu znamenala ovulku. a nastatsie nam to vyslo 🙂