Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 tak to sme vlastne take čakatelky ze ano 🙂
@zuzu1104 tak v tom prípade asi pride ms az budúci stredu no ja to mám ale vtipné 🙂 3 termíny ms 🙂
18.10 - 20.10 - 23.10 ja som najvačší čakatel 🙂
Júúúúúúj Zuzinka viem si predstaviť ja tiez sa snazím niektoré myšlienky nechat tam vzadu otázky typu čo so mnou bude ako to bude budem schopná sa os eba časom postarat atd atd aké to bude po pôrode ale snazím sa to nechat tam vzadu a neriešiť nemysliet nato ale to niekedy nejde vzdy sa najde niekto niečo čo mi to vynorí a vtedy sa musím moc moc rozptýlit myšlienkovo inam aby som nešla do hlbky tých otázok a nezapodievala sa tym verím ze si vezmeš príklad a vzdy ked ta to napadne si na mna spomen a mysli nato čo by si robila ak by si vyhrala tych 400 000 000 KC ktoré su teraz v českom lote zaručujem ze sa rozptýliš 🙂 🙂
@inngrid no tak to teda si, riadne čakateľka. Ja by som termín 25 dňového cyklu vyradila a už sa ním neriadila.
Veď aj ja sa snažím všetko potláčať, ale keď niekedy sa to proste nedá.
No ja akosi o tej športe či lote moc nesnívam. a by som sa bála toľko peňazí vyhrať. Ja som vďačná aj za to, čo máme. Nikdy som nepodala ani raz na športku 🙂
Ale musím myslieť fakt na iné veci, aby som sa z toho nescvokla
BABY ta mam po ms prakticky mi mali vcera skoncit..aj ked boli len 2 dnove ani ne.. strasne ma bolia prsniky teda jeden ale fest..a zacinam citit aj druhy..a vcera biely vytok..dnes nic.. nechapem ja.. preco ma stale bolia prsniky aleze kazdy den.. co sa to deje? ci mam neak poblaznene hormony alebo co nechapem..
@tonjadabik2 iba 2dnovú ms si mala a nechceš sa testnut?
niekedy zeny majú takéto aj ked sú tehu hm?
@inngrid som sa testovala par dni pred ms a negativne.. ta preto.. ja uz nechapem
žienky, premýšľam, že sa naučím háčkovať. Veľmi sa mi páčia tie hačkovane čiapočky a aj háčkované hračky sú krásne. Asi sa idem poobzerať po nejakých háčikoch a postupoch.
Štrikovať som sa naučila len nedávno, ale ešte som nič poriadne neuštrikovala, ale asi začnem aj štrikovať. Nech je ten môj malý frajer fešák 🙂
Ahojte baby, rada by som sa pridala do vašej diskusie. Máme za sebou ešte len jeden neúspešný cyklus snaženia, ale nechávame to na prírodu. Nemeriam si zatiaľ teplotu, neskúšala som ovulačné testy a keďže nemám pravidelný cyklus, neviem ani termín ovulácie. Určite ste to tu už rozoberali, tak sa vopred ospravedlňujem za opakovanie.... Zistím nejako - bez sledovania hlienu a teploty termín ovulácie? Chcela som sa vyhnúť prílišnému sledovaniu seba samej, ale nejde to nejako🙂 Momentálne mám 14 DC a cítim zvláštne tlaky v podbrušku, ktoré som si asi do teraz ani neuvedomovala. Môže ísť o ovuláciu?
@inngrid júúúúúúúúúúúúúúúj, toľko peňazí... stačilo by mi z nich toľko, aby som mohla pre priateľa vybudovať naozajstný ranč, kde by sme mali kone, jazdeckú western školu a tak, to by bola paráda 🙂
určite by išlo dosť peňazí na charitu, na choré detičky, ale aj na opustené zvieratká 🙂
no, ale dosnívané, vraciam sa do reality 😀
@zuzu1104 jééj, máš rovnaké myšlienky ako ja, tiež nad tým uvažujem. Som tu na MK našla, pozri:
https://www.modrykonik.sk/blog/vefi89/album/hac...
🙂
@zuzu1104 ja to určite skúsim, zimné dlhé večery sú tu, tak sa budem realizovať. Tie hračky sú tiež prekrásne, tu na MK je toho veľmi veľa, som pozerala aj toto, aj keď nie všetko je háčkované:
https://www.modrykonik.sk/blog/barcelona94901/a...
@jana_il ano ovulacia je niekedy citit, taka specificka pichava bolest na jednej strane (jeden vajecnik) ale to si musis vsimnut a nie vzdy je to citit. Hlien si vsak vsimnes velmi jednoducho, takze ak sa ti nechce sledovat teplotu, tak by som len pozorovala hlien, o tom sa aj tak prirodzene dozvies vzdy ked ides na WC a ovulaciu naznacuje taky, co je riedky, priesvitny, tahavy... co nie je mozne si nevsimnut, tak ako nie je mozne si nevsimnut, ze uz taky zmizol a vtedy si uz po ovulacii. Takze to by som ti poradila predsa len si vsimat, jednoduche navody najdes ked si precitas na internete cokolvek o billingsovej ovulacnej metode ale kludne aj o tej symptotermalnej, kde sa sleduje aj teplota - tam byva tiez vsetko okolo toho hlienu vysvetlene.
Avsak u niektorych zien to nie je take napadne. Skus si to vsimnut ci nieco take v tomto cykle spozorujes a ked ano, tak vies ze mas jednoduchy sposob ako spoznat ze sa ovulacia blizi 🙂
@inngrid vieš, čo ma pri tehu s anik najviac prekvapilo? Som alergická na mnohé druhy potravín (okrem čokolády 😀 ) a keď som čakala anik, mohla som dať do seba všetko ovocie, kt.mi inak robí zle. Telo si žiadalo vitamíny pre bábo. Tak dúfam, že aj u Teba to bude tak, že všetky neduhy sa ti vyhnú a telo sa zmobikizuje na ochranu bábätka 😉

@monika541 pánečku a to asi ako potom zvládla s Aničkou, keď ti bolo takto zle?