Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@jana_il ahoj, ja som na tom tiez rovnako, za nami len prvy pokus a podobne nic nemeriam a netestujem zatial. Minuly mesiac som mala prvykrat ovulku po vysadeni HAK- a to ma uz 11DC zacalo boliet brucho ako na ms a potom sa k tomu pridali ostre pichave bolesti na lavej strane a trvalo to cele 4 dni- no hruza- hlien som vtedy nesledovala, ale myslim ze ak aj bol, tak malo, lebo by som si to vsimla. No tie tlaky som mala + neskor ta pichlava bolest.
Dobre ranko vam zelam,no u mna nie je dobre ☹ Vcera vecer som mala hroznu chut na sladke,vedela som ze to nie je dobre a rano som vstala a svina mrcha prisla 😢 a k tomu idem dnes do prace po dlhej marodke och ako nemam naladu.Co uz skusime dalsi mesiac...
uz aj brusko ma boli az do chrbtya akoby ta bolest..cici bolia ja neviem .. uz som asi trapna ja viem.. tehotna nesom sak testy pred ms negativne ta co to potom je?
@tonjadabik2 moja, ukľudni sa, to všetko robí tvoja psychika, že si tieto veci nahováraš. Tá naša psychika s nami robí veci, takže buď máš vysoký prolaktín a absolútnu hormonálnu nerovnováhu, odporúčala by som hormonálny profíl u lekára alebo si tieto príznaky nahováraš, ja som toto robila minulý mesiac a tehotná som nebola
@zuzik_24 http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=6205
u tejto pani som všetko objednala teda som jej ešte len písala, tak uvidíme kedy pošle údaje k platbe. Hodnotenia ma dobré, takže bude asi spoľahlivá.
Objednala som háčik č.2, 3,5 a 5
@tonjadabik2 to hej ale niekedy je negatívne a ukase neskôr ze je pozitívne, mojej kamaratke tiez prvý mesiac test negatívne a potom nedostala ms myslela ze nejaky problem další mesiac išla na gynd ua ta jej hovrí ze je ale v 6tt počkaj tyzden a uvidíš poprípade skus testnút neskôr hm?
@zuzu1104 ja som tiez učila hačkovat min. rok aj som uháčkovala ale 3 čapice a potom som to nechala tak a mam aj hačik doma ked budem tehu pôjdem do toho opat 🙂
@jana_il ahoj ahoj jasné vitaj medzi name no určite ti práve začína ovulka takze šup šup do snazenia 🙂
a neboj je tu vela stran niekedy sa otazky opakujú ale nevadí radšej sa poradime aj 2x 🙂 no nie?
@zuzik_24 ja by som našim a nám postavila rodinne domy vedla seba a potom by som postavila velký dom s vela izbami pre deti čo odídu z detského domovu a študentov čo nemajú na intraky 🙂 a brala by som smiešne nájomné 🙂
@monika541 aj tak mi to predpokladajú lekári ze počas tehu sa budem citit fantasticiky ze tehotenstké hormony ma dajú no normal horšie je to s predpovedou po pôrode ale nato čo? teraz nemyslime 🙂 chcem byt tehu aby sme udrzali zdavotny stav a nemuseli čakat
Dievcata mam otazku.Dnes mi nabehla menstruacia a od zajtra 5 dni mam brat lieky na ovulaciu,lenze mam len 4 tabletky myslite si ze to postaci,alebo mam radsej zavolat dr nech mi poslu viac?
@monika541 Tak ci je tazka,no aj ano tovar vykladat,vsetko aby bolo dobre vylozene,ale ide o to ze ja robim len vecer cize s mladymi dievcatami a vsetko je potom na mne,stale ich upozornovat urob toto,chod tam,alebo ak sa nieco stane s kreditnymi kartami alebo s niecim tak Andrea potrebujem pomoc,kurnik maju vsetko na haku,skoda reci.
musím sa s vami o radosť podeliť - tatko má výsledky z CT v poriadku, má "len" cystu na obličke, takže šťastná ako blcha, o starosť menej. som to vedela skôr ako on🙂. kamoška mi poslala sms, stála nad dr, aby rýchlo popísal. ešte nech ma takto potešia aničkine výsledky z odberu a môj tehu test v novembri a nebude sa so mnou dať vydržať🙂)
@hatapkagb vieš, pred MD som šéfovala oddeleniu s 15 babami. všetky odo mňa staršie a teda by mali byť aj pracovne skúsenejšie, ale stále sa chodili vypytovať na veci, ktoré by mali perfektne ovládať za tie roky práce alebo si horšie pamätali veci, ktoré by som napr.ja ani nemusela registrovať. je jednoduchšie druhého aj s takou hlúposťou ako kreditka otravovať, teba to zdrží v práci, nemôžeš sa venovať svojej robote a ona má čas len tak čumieť do blba.
@monika541 Ti poviem je to na nervy.A co najviac ma vie nasrat sorry za vyraz ked si ukladam do regalov sladkosti cize na kopu hrubsie davam po 5baleni su 4 rady nech to vyzera super majitel ma vzdy pochvali je so mnou velmi spokojny ale naserie to preto lebo vedia ze to ma byt tak ako som dala ale o 2dni to vyzera otras cize vysoke kominy a nizke kominy,dufam chapes ako to myslim,ved aj zakaznik ked pride a uvidi aky poriadok hned si vezme aj viac sladkosti.Potom som bola nasrata a urobila som si to vzdy po svojom aby to dobre vyzeralo opakovalo sa to aj 4mesiace ale uz som vybuchla a mala nervy.Tak si predstav ze sa jedna na mna sopliva 20rocna irka stazovala ze s nou nekomunikujem a bola som v office a ze mam zmenit svoje spravanie mam komunikovat s kolegynami atd.Ked pridem do roboty ako prve idem hned vykladat mlieko co mame v sklade pretoze cez den to neurobia robia ine veci tak a 2x do tyzdna je velky tovar tak si myslim ze dolezitejsie je vylozit tovar ako postavat za pokladnou a debatovat.toto ju nasralo ze som sa snou vzdy rozpravala az po 2 hodinach.No takze asi tak tu je to na prd ze nekomunikujem a na sk ze by sme vela komunikovali a nic nerobili mame padaka

@zuzik_24 Zuzi, túu sú napr tie hačkované hračky odfotené, mne sa to veľmi ľúbi
https://www.modrykonik.sk/blog/olga1306/album/h...