icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 to je suuuper, ssa teším s tebou, že tatko je na tom relatívne fajn 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 no jasné, že sa pochválime, tie hračky sú tak krásne a keď budem vedieť aspoň jednu robiť, tak budem hrečka 😀

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid no tak moja v tehotenstve sa k tomu určite vrátiš, bude pri tom relaxovať .)

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 no ved snád hej 🙂 celkom ma to bavilo ale nemala som pre koho 🙂 tak snád budem mat čo chvíla 🙂

vertyeux
15. okt 2013

@zuzik_24 daukjem, len v medissime sa vsteko plati :-/ to je sukromne centrum..asi som uz nasla- dr. raslova, len tam musim zavolat, ze ci ma zoberie 🙂

zuzu1104
15. okt 2013

@inngrid a nemáš neterky?

zuzik_24
15. okt 2013

@vertyeux ja viem, že sa platí, preto som Ti písala, že ordinuje aj "štátne" v Ružinove. Ale je fajn, že si našla dobrú lekárku, potom daj na ňu referencie 🙂
A ako sa cítiš, všetko OK v brušku? 🙂

monika541
15. okt 2013

ďakujem za gratulácie k tatkovej cyste🙂). dávala som anik búvať, sa jej moc nechcelo a pritom ráno by drichmošila neviem koľko. ale kým teraz všetky hračky a vankúše ponaprávala, pol hodina prešla. potom tatíka hľadala ☹ .

môj mm nevie pochopiť, keď mu poviem, že si pri štrikovaní oddýchnem, zrelaxujem. je čas rozmýšľať nad hocičím, aj telka sa dá kuknúť. keby sa ešte pri tom dalo čítať 😀 ! skúšala som, nedá sa 😠 .

monika541
15. okt 2013

@zuzu1104 tak čo sa nakoniec varilo u vás na obed? anik mala polievku, ktorú mi inak pekne papá a dnes len polovicu bežnej dávky. ale kvôli dažďu sme stihli byť vonkku len cca pol hodinky, tak jej možno slabo pretrávilo (sa utešujem🙂)

vertyeux
15. okt 2013

@zuzik_24 jaaaj, to statne som si nevsimla...neva, uz som volala dr. raslovej a ze ma zoberie. pocula som na nu dobre ohlasy, sice sa plati jednorazovo 30E ako vstupny poplatok, ale radsej takto ako u mojho zaplatit za usg 15E a nic sa nedozvediet 🙂 tak som rada, zajtra si idem po ziadanku na kartu.
Inak som rada, ze babatku bije srdiecko, byva mi zle, takze citim, ze to je ok. ale este som aj dnes spinila taku hnedu zrazenu krv, tak si hovorim ze to je len z toho hematomu. stvrto idem na kontrolu este k tomu mojmu sarlatanovi :-/ tak dufam, ze to rychlo vybavime sa tou kartou a budem moct coskoro skocit k tej mojej novej dr. 🙂
a vy ste ako na tom? uz si po ovulke, ci len na nu cakas?

monika541
15. okt 2013

@hatapkagb oni vždy budú proti tebe ako cudzinke držať pokope. to je už raz tak 😖 .

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 varili sme nakoniec tie špagety. Malý mi zjedol plný tanier a ešte pýtal aj dupľu a teraz už pekne odfukuje a mamina lúšti návody na háčkovanie 🙂
Akú ste mali polievočku?
Budeš Aničku dávať v troch rokoch do škôlky?

zuzu1104
15. okt 2013

@monika541 Inak ani môj manžel nevie moc pocopiť tie moje ručné práce, ale tak čo, veď je to moja vec. 🙂
Ja sa akurát idem pustiť do čítania, kamoška mi požičala knihu Chatrč, tak ju idem prelúskať, aj keď sa mi chce hrozitánsky spať, ale idem čítať.

inngrid
15. okt 2013

@zuzu1104 mám jednu ale ona panička vyberavá a má asi 40 čiapok prosím ta - tá ma babky prabapky tetky nemam komu 🙂

monika541
15. okt 2013

@zuzu1104 asi k vám pošlem aničku, nech sa pozrie ako to vyzerá, keď dieťa papá🙂. pekný chlapček. robila som jej cuketovú so zemiakom, vždy mi zjedla 300 ml a potom ešte že mňam mňam. teraz len polovicu a došť! nenútim ju, zanadávam si v kuchyni a snažím sa bytť nad vecou. ale nie som:(. cestovinky mi zje doslova len na kusy, max 6 a tiež že došť. tak na olovrant bude mať (dúfam) 200 g jogurtu, nech bruško má čo robiť....

15.3. tu majú do škôlky zápis. tak pôjdeme "šťastie" skúsiť. len som dúfala, že už budeme mať väčšie bábo, keď tam nastúpi, kvôli tým nešťastným chorobám. ale človek mieni, Pán Boh mení ☹ . Zároveň ešte od tohto závisí aj moja práca, lebo zamestnávateľa mám stále v ŽA a nechcem tam dať výpoveď skôr ako si tu na Liptove nenájdem niečo nové, hoci aj za menší plat. nechcem byť nezamestnaná.

monika541
15. okt 2013

@zuzu1104 pekne čítaj, to je tieť relax. ja som pri anik tiež skoro zaspala, ale trebalo mi na wc, tak ma to cestou dolu aj prešlo. neviem, čo tým chlapom vadí, veď je viem robiť viac vecí naraz - štrikovať, pozerať tV, aj sa s mm rozprávať. ale on sa časom naučí🙂

tonjadabik2
15. okt 2013

@zuzu1104 nic si nenahovaram sak aj pred tym ma boleli aj pred kramami cely mesiac aj cez kramy aj po kramoch.. a aj lavy vajecnik..uz

tonjadabik2
15. okt 2013

@inngrid robila som si par testov najprv jedna ciarka a druha bola slaba ale bola tam a potom uz negativny.. potom som uz nerobila.. ale ja som mala necele dva dni ms.. urcite testnem len teraz po kramoch aj tak ukaze ze ne..neviem este pockam do konca mesiaca..

inngrid
15. okt 2013

@tonjadabik2 počuj ale čítam píšeš tu zuzke ze ta boli aj bruško aj kríze aj vaječník mna zase pravy bolieva 🙂 ajle sem tam pichne aj lavý ale ja si myslim, ze to mam z prečistenia a vysadenia tej antiny 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@vertyeux určite daj vedieť aká je, robí aj pôrody?
ja som už 20DC, 8DPO, podľa 24 dňového cyklu jednu MS ne/očakávam v sobotu 19.10 a podľa 28 dňového cyklu druhú MS ne/očakávam 23.10. - streda, takže sa ešte načakám pár dní čo bude. Mám také mierne PMS príznaky, tak uvidíme. Pár dní mám v ústach takú divnú chuť, ako keby som lízala železo, trošku prsia pobolievajú, trochu podbruško, mierne točáky hlavy, ale to všetko môže byť ten PMS. Zatiaľ neriešim, uvidíme po víkende. 🙂
Ale fazulienku v brušku by som mala už veľmi rada 🙂

inngrid
15. okt 2013

@zuzik_24 drzím palce Zuzinka ja žiadne príznaky a teraz som sa zbadala v zrkadle skoro som omdlela sa mi líca akosi vyhodili a to som ani v puberte nemala problem ale to bude vysadením som 3 mesiac a to presne písali problem ale dufam, ze je to chvílkové nevyzerá to pekne :(

monika541
15. okt 2013

@zuzik_24 síce to nebolo mne, ale kukala som pred chvíľou náhodou a táto mačička ju úplne úžasná🙂) https://www.modrykonik.sk/blog/bmagdalena/album...

danielka20101989dadus
15. okt 2013

@senselinka
Ahoj,tak teda včera som už nestihala napísať,tak dnes dokončujem 🙂 Ty máš 35 v nedeľu?Ja 24, :- ) Tak Ti predčasne gratulujem k narodeninkam,kukam,že máš 4deticky a ešte sa snažís 😉 krása,fandím ti a obdivujem,musís byť mamka s veľkým M 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@danielka20101989dadus Danielka, ona nemá 4 detičky, teda boli u Senselinky v brušku, ale priskoro z jej bruška odišli... ☹

zuzik_24
15. okt 2013

@inngrid že by z nás boli na staré kolená pubertiačky??? 😀
ja mám s pleťou zatiaľ celkom dobre, ale čo to sa objaviť môže, uvidím. Určite si to nebabri, pokiaľ to nie je nutné a kúp si gáforovú masť, tá nečistoty vytiahne a rýchlo sa to potom aj zahojí. 🙂

zuzik_24
15. okt 2013

@monika541 to tá je krásna. 🙂 a nevadí, že to nepatrilo Tebe, veď sme tu jedna rodina snažiliek 🙂

inngrid
15. okt 2013

@zuzik_24 nie nie to určite nebudem pozriem mast skúsim vyskušam dakujem 🙂
a možno je to len z prichádzajúcej ms tento krást som velmi zvedavá či pride uz by sa patrilo keby neprišla🙂

danielka20101989dadus
15. okt 2013

@zuzik_24
Ježiš ☹ no ja som úplná trúba,bože to som nevedela ☹ Dik za upozornenie,.som tu krátko,ale toto má vôbec nenapadlo ☹

danielka20101989dadus
15. okt 2013

@senselinka
Ahoj moja.
Písala som Ti správu predtym,moja obrovské prepáč :( Ja som nevedela,že detičky odišli do nebicka,až dievčatá má upozornili,cítim sa strašne,prosím nehnevkaj sa preto na mňa ☹ Veľmi ti prajem bábätko,a viem,že raz budeš skvelou mamou,držím ti palce 😉
A prosím,prepáč mi ☹