Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@danielka20101989dadus myslím, že Senselinka je v pohode žienka a že sa určite nebude hnevať. Si to nemohla vedieť.
@tonjadabik2 hej vysadila uz som mala 2 cykly odvtedy - prvý trval 28dní normal 5dnová ms, ale to ešte boli vplyvy hormonov, druhy trval 25 dní - 4dnová ms ale bola silná jak šlak a teraz 3 cyklus uvidím kolko dní bude cyklus s tym, ze som mala uz aj velké bolesti pri ovulácii aj chvílkové krvavé špinenie pred ovulkou a dost bolesti vaječníkov a dnes som sa vyhádzala čo som čítala ze vzdy na 3 cyklus prídu tie hormonalne zmeny tak ale aspon viem, ze sa telo prečistuje 🙂
a vies čo uz to ani ja nebudem brat ak nebudem musiet len vies u nás to je tak mm zle znaša na kozi gumu a otehotniet sme nemohli lebo som mala take lieky ze hned by som išla na stôl :( tak nejako nebolo moznosti ak som sa chcela s muzičkom rozptylovat ale nehanbim sa zato
@zuzik_24
Myslíš? Bože,strašne ma to mrzí,fakt ☹ Dúfam,že to zoberie v pohode,veď je narodena 20.10. ako ja a Váhy sú výnimočne povahy 😉 Tak dúfam,že to bude Ok..
Zuzik,ďakujem,trošku mi odľahlo.Si zlatá,dík 🙂
@danielka20101989dadus Danielka, každý sa môže pomýliť, určite sa Senselinka nebude hnevať. Myslím, že je výnimočná už len tým, že je život nadelil mnoho smutných chvíľ, keď o maličké vždy prišla, no ona tu na MK stále pozitívne naladená a podľa mňa je to silná žena a ako vidíš, znova tam má, že "snažíme sa otehotnieť", takže je určite skvelá osobnosť, preto si nemyslím, že by sa na Teba hnevala. 🙂
dievčatá, toto nemá chybu, prečítajte si, je to milé ako je to napísané 🙂
http://www.bonella.cz/prubeh-tehotenstvi/prvni-...
Venčime sa s Aničkou, stretli sme kamošku a sa mi pochválila, že v máji čakajú bábo. Teším sa, no aj žiarlim a závidím. Doma majú dvojičky chlapcov o pol roka mladších od anik. Som jej povedala, že sa k nej budem chodiť za účelom nakazenia sa tehotenstvom. Anik lozi po plotoch, tá je občas za troch chalošov!🙂
@tonjadabik2 tak keď ťa to trápi, tak utekaj na vyšetrenie. Doma nič nemôžeš, keď si budeš hovoriť to ma bolí, t ma bolí. Treba ísť na vyšetrenie. Lebo nechcem maľovať čerta na stenu, ale možno aj tehotná si, ale ide o mimomaternicové tehu. Vtedy sa aj krváca, takže šup k lekárovi
@danielka20101989dadus to nič, zlatko, to vôbec nevadí, ja sa nehnevám 🙂
Hlavné je, že i tie detičky prajeme, ja som vždy chcela mať tri deti, dnes budem vďačná aj za jedno 😉 Ale verím, že nakoniec sa podaria aspoň dve!!! 😀
A všetkým babám v tejto skupinke 😎

@inngrid noo hej pobolieva obcas.. ale tak nejdem to uz riesit bo si pripadam jak debil 🙂 .. ahaa si vysadila? ja neberem nic ani som nebrala..