icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 to som nevedela, že v tehu sú mykózy bežné 😨

wildroses
16. okt 2013

dobre ranko sa praje 🙂 ja zacinam opat s alchemilkovou kurou co znamena ze som dostala MS a pokracujeme do dalsieho kola 🙂 vam babule drzim palceky nech pribudaju tehulky 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@wildroses dobré ránko, želáme úspešné ďalšie kolo 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 Takže si mala migrénu? A mávaš ich často?
Samkovi sa dnes trošku polepšilo, včera už mal soplíky pekné priesvitné a dnes zožltli, tak som z toho mierne znepokojená :(
Ale vyspali sme sa dobre celkom, a som išla spať už s ním, lebo som bola dosť unavená.
No a teraz sa chystám zamiesiť na chlebík a idem chystať a obed, aby som všetko do dvanástej stihla, lebo vtedy Samko obeduje

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 no aj ja by som bola rada, možno sa raz všetky spolu stretneme a dáme spoločnú kočíkovú prechádzku 🙂
Nie je to u každej ženy tak, ale väčšinou áno, lebo v tehotenstve sa mení PH v pošve a to dáva priestor kvasinkám. Ja som celé tehu so Samkom trpela na mykózy

zuzu1104
16. okt 2013

@wildroses Dobré ránko, som rada, že to tak berieš a že nehádžeš flintu do žita. Držím palce, aby už budúci mesiac mrcha nedošla

zuzu1104
16. okt 2013

@zuzik_24 zlatko, objednala si niečo z tej stránky čo som ti dala? Mne včera pani odpísala, že dnes mi to odošle. objednala som si aj ovčie rúno v guličkovej podobe na výplň tých hračiek

denka_pk
16. okt 2013

@zuzik_24 uvidim cez vikend ci pride alebo nepride mrcha...zatial este nezufam...chvalabohu ja som nemala problemy z prsiami,ale babka mala tu hnusnu chorobu co nechcem ani vyslovit,tak si to pre istotu davame aj s mamou kazdy rok kontrolovat...

wildroses
16. okt 2013

@zuzu1104 dakujem, ved myslim ze placom sa este nikdy nic nevyriesilo 🙂 pojdem tento mesiac ku doktorke aby mi skontrolovala ovulaciu a vobec ci je vsetko v poriadku, predsa len uz nemam dvadsat tak nechceme stracat cas 🙂

voskovka
16. okt 2013

@zuzik_24 nastuduj a praktizuj 🙂 ale aj tak osobne si myslim ze to vsetko je zariadene tam hore 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

Dobré ranko,žienky 😉
Dnes som vstávala smutná,lebo sa mi do rána snívalo,že som sa testla a 2//. Zatiaľ mi mrcha mešká 2dni,newiem čo to,cítim sa nejak divne 😝 akoby mala dôjsť mrcha,ale newiem. tak čudne mi je že to ani popísať newiem...Uvidím a v sobotu testnem 😉

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 no bohužiaľ, migrény ma občas navštívia. Niekedy 2x za týždeň, potom aj mesiac pauza, skrátka, príde, pretrpím, odíde. Niektoré migrény sa mi objavia vtedy, keď sa nestihnem včas najesť, mi klesne cukor a šup, migréna je tu. Mávam aj nízky tlak, takže asi jedno s druhým. Našťastie nemávam tak silné migrény, že by ma vyraďovali zo života tak, že neviem vtedy fungovať. Aj bolesť hlavy zvládam bez tabletky, nerada sa totiž napchávam tabletkami, takže dá sa to pretrpieť 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 Samkovi sa čistia dutiny, preto má podľa mňa také hocijaké soplíky. Verím, že čoskoro už bude zdravučký. 🙂
Posielam mu pusinku. 🤐
Pečieš si chlebík sama??? Hmmm, taký čerstvý domáci by som si dala, mňam. 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@zuzu1104 Ešte som nestihla objednať, včera som mala dosť frmol v práci, možno dnes alebo zajtra urobím objednávku. Dnes mám pol dňa dovolenky, prídu priateľovi rodičia z východu, tak chcem všetko pekne pochystať, navariť a tak. 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@denka_pk to je správne, treba chodiť na kontroly, určite budeš mať dobré výsledky. 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@voskovka naštudujem, no ako si napísala, čo má byť, to bude, tam hore je to už zariadené. 🙂

zuzik_24
16. okt 2013

@danielka20101989dadus dobré ránko Danielka a nechceš už dnes testnúť? 😉

denka_pk
16. okt 2013

@zuzik_24 tiež si myslim ze bude vsetko ok, ale istota je gulomet 🙂

inngrid
16. okt 2013

@wildroses dobré ranko tak tak nech sa na nas štastie usmeje ja ešte čakám uvidím že či ano či nie 🙂 ale neviem nemam ziadne priznaky az na bolesti brucha celu dobu 🙂

inngrid
16. okt 2013

@denka_pk my a zuzik čakáme ms na rovnako 🙂 tak snad bud. tyzden si budeme písať ako nám mešká

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus moc moc drzím palčeky - inak vela z nás pozerám teraz má ms alebo čaká 🙂 tak drzím palec a vies čo mne sa zase v noci snívalo ze som kupovala tehotenstký test 🙂 a ja som povedala ze si ho kupim az mi ms bude meškat 5 dní tak možno ze 🙂

denka_pk
16. okt 2013

@inngrid hej hej, sme tak narovnako..no snad to tak bude ako hovoris...nech sa neopovaži ta mrcha prist lebo dostane bitku 😀

zuzik_24
16. okt 2013

@denka_pk čo bitku, normálne dostane výpoveď a hotovo 😀

zuzik_24
16. okt 2013

@inngrid krásne ránko Ingridka 🙂

wildroses
16. okt 2013

@inngrid urcite sa usmeje na nas stastie, len treba tomu verit, drzim ti palceky aby si si nasla vytuzene II palicky 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

Nieeeee,netestnem 🙂 ,povedala som si,že vyčkam až keď bude meškať viac dni tak testnem 😉 v sobotu sme s mužom obaja doma,tak uvidíme 🙂 Ale dúfam,i ked som optimista a skôr si myslím,že nie som.Len keby mi tak divne nebolo 😝

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
Takisto som natom aj ja,do soboty vyčkam či pride/nepríde a testnem,nech mešká pár dní a potom celých 9 mesiacov 😵 😵
Noo tak sa mi zdá,že bude plodný tento mesiac na tehulky 🙂 ale veď si už aj zašlúzime a všeeeeeetky 😀

inngrid
16. okt 2013

@denka_pk
@zuzik_24 tak tak ale nás je sa mi to páči ze niesom v tom opačnom smere ale ze teda sme +- tak rovnako všetky na tom
no ja uz začinam trošku posledny tyzden pocitovat tie svoje bolesti tak som si dala dnes vyššie dávky C-čka snad sa mi polaví lebo sa bojim o mesiac aké budu u lekára vysledky ked ešte nahodou by mrcha prišla 🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzik_24 aj Tebe Zuzinka krásne ranko ako u Vás u nás upršano 🙂 ale aspon budú hríby

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus aj ja tak myslim ze testnem az bude meškat 5 dni