Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
dobre ranko sa praje 🙂 ja zacinam opat s alchemilkovou kurou co znamena ze som dostala MS a pokracujeme do dalsieho kola 🙂 vam babule drzim palceky nech pribudaju tehulky 🙂
@zuzik_24 Takže si mala migrénu? A mávaš ich často?
Samkovi sa dnes trošku polepšilo, včera už mal soplíky pekné priesvitné a dnes zožltli, tak som z toho mierne znepokojená :(
Ale vyspali sme sa dobre celkom, a som išla spať už s ním, lebo som bola dosť unavená.
No a teraz sa chystám zamiesiť na chlebík a idem chystať a obed, aby som všetko do dvanástej stihla, lebo vtedy Samko obeduje
Dobré ranko,žienky 😉
Dnes som vstávala smutná,lebo sa mi do rána snívalo,že som sa testla a 2//. Zatiaľ mi mrcha mešká 2dni,newiem čo to,cítim sa nejak divne 😝 akoby mala dôjsť mrcha,ale newiem. tak čudne mi je že to ani popísať newiem...Uvidím a v sobotu testnem 😉
@zuzu1104 no bohužiaľ, migrény ma občas navštívia. Niekedy 2x za týždeň, potom aj mesiac pauza, skrátka, príde, pretrpím, odíde. Niektoré migrény sa mi objavia vtedy, keď sa nestihnem včas najesť, mi klesne cukor a šup, migréna je tu. Mávam aj nízky tlak, takže asi jedno s druhým. Našťastie nemávam tak silné migrény, že by ma vyraďovali zo života tak, že neviem vtedy fungovať. Aj bolesť hlavy zvládam bez tabletky, nerada sa totiž napchávam tabletkami, takže dá sa to pretrpieť 🙂
@danielka20101989dadus dobré ránko Danielka a nechceš už dnes testnúť? 😉
@danielka20101989dadus moc moc drzím palčeky - inak vela z nás pozerám teraz má ms alebo čaká 🙂 tak drzím palec a vies čo mne sa zase v noci snívalo ze som kupovala tehotenstký test 🙂 a ja som povedala ze si ho kupim az mi ms bude meškat 5 dní tak možno ze 🙂
Nieeeee,netestnem 🙂 ,povedala som si,že vyčkam až keď bude meškať viac dni tak testnem 😉 v sobotu sme s mužom obaja doma,tak uvidíme 🙂 Ale dúfam,i ked som optimista a skôr si myslím,že nie som.Len keby mi tak divne nebolo 😝
@inngrid
Takisto som natom aj ja,do soboty vyčkam či pride/nepríde a testnem,nech mešká pár dní a potom celých 9 mesiacov 😵 😵
Noo tak sa mi zdá,že bude plodný tento mesiac na tehulky 🙂 ale veď si už aj zašlúzime a všeeeeeetky 😀
@denka_pk
@zuzik_24 tak tak ale nás je sa mi to páči ze niesom v tom opačnom smere ale ze teda sme +- tak rovnako všetky na tom
no ja uz začinam trošku posledny tyzden pocitovat tie svoje bolesti tak som si dala dnes vyššie dávky C-čka snad sa mi polaví lebo sa bojim o mesiac aké budu u lekára vysledky ked ešte nahodou by mrcha prišla 🙂
@danielka20101989dadus aj ja tak myslim ze testnem az bude meškat 5 dni

@zuzu1104 to som nevedela, že v tehu sú mykózy bežné 😨