icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
16. okt 2013

Baby moje, ja sa asi zbláznim, dnes som 10DC a mám na teste druhú čiarkuuuuu. Som z toho hotová. Začalo mi byť od desiatej dosť zle, tak že reku testnem a je to taaaam aj včera som robila test, ale čiarku som musela doslova hľadať pod mikroskopom, som myslela, že sa mi to len zdá, ale dnes čiarka zosilnela, ale stále je slabučká, testnem opäť o dva dni a uvidím či silnie.
Bože môj ďakujem ti🙂 Teraz len, aby to mrcha neodplavila a aby sa bábätko pekne uhniezdilo.
Ale musím sa tešiť len potichúčky, aby som to nezariekla

inngrid
16. okt 2013

@wildroses hej je ale v orechoch je vela tukov , jablko dávam 1 denne som počula ze aj pre tehulky je jedno jablko denne velmi zdravé 🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ČO TO šije
vies ako sa moc moc teším

takto

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tak gratulujem moc moc moc ti to prajem moc moc moc NAJVIAC

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 daj fotku chcem fotku daj daj daj

zuzu1104
16. okt 2013

@inngrid zlatko, ale potichúčky, aby sa nič nestalo, Ďakujeeeeem🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 chcem dat 10x páči sa mi to a nejde mi to 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@inngrid neodfotí to ešte foťák, je to slabé, nebude nič vidieť

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 potichučky ved som tu vyškerená ako lečo 🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 to su tak dobré správy zuzi ale jasné opatrnosti nikdy neuškodí a teraz aby ti bolo jasné mi pošli toho bociana ku mne jasné?

inngrid
16. okt 2013

MAME DALSIU tehulku šalalala
mame dalsiu tehulku salalallala
mame dalsiu tehulku salalalla

juj ha

zuzu1104
16. okt 2013

@inngrid Inuška, musíme potichúčky, veď vieš čo sa mi pred nedávnom stalo, nechcem, aby sa to zopakovalo a tak chcem myslieť len pozitívne. Milujem tú moju malú žubrienku a zo srdca ďakujem Bohu, že mi ju zoslal do bruška a vyslyšal moje modlitby. 🙂

janiinka2
16. okt 2013

@zuzu1104 citam tuto konverzaciu popti robote ako knizku na pockanie....no nestiham prispievat...ale na toto sa neda nereagovat!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Uzasne,krasne,skvele......!Mne je az do placu a mam za teba zvyseny tep.Gratulujem 😀

danielita2109
16. okt 2013

Zienky moje, 15.9. mal nas syncek rocik, 21.9. sme mali svadbu a 25.9. na svadobnej ceste sme splodili druhe babatko. Tesime sa 🙂

nkem
16. okt 2013

@inngrid no malo by byť vidno 😅

wildroses
16. okt 2013

@zuzu1104 tak potichu gratulujem a tesim sa s tebou 🙂

nkem
16. okt 2013

@adebi to je v poriadku, väčšinou v tom týždni ešte nie je vidno, neboj sa, nabudúce už bude biť 😉 kedy máš nabuducu kontrolu?

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 ja sa večer budem modlit za tu tvoju zubrienku !!! az kym nebudem mat tu svoju potom sa budem modlit uz len za tu moju 🙂

inngrid
16. okt 2013

@janiinka2 zlatá

inngrid
16. okt 2013

@danielita2109 jééééj tak to gratulujem to sú krásne datumy 🙂

inngrid
16. okt 2013

@nkem tak drzím palec hodim modlidbičku aj za tvoju zubrienku 🙂

nkem
16. okt 2013

@zuzu1104 zuzka strasne moc gratulujem a teším sa 😵 dávajte si na seba pozor s babetkom 😉 všetko dobré dopadne 😵 ♥

nkem
16. okt 2013

@inngrid dakujem♥

nkem
16. okt 2013

@danielita2109 gratulka 😵

danielita2109
16. okt 2013

dakujem 😉

nkem
16. okt 2013

Ako krásne tehulkovsky ten deň začal 😵

inngrid
16. okt 2013

no @zuzik_24 je rad na nás!!!!

simca1989
16. okt 2013

Ahojte maminy,dlho som odolavala,ci napisat,ci nie...ale ked som nasla tuto debatu...neodolavam 🙂 Tiez sa pokusame,a zacali sme stym prave teraz v septembri...Je tu daka ktorej sa to podarilo?mali ste aj nejake priznaky?mna cca po tyzdni od "snazenia" strasne zacali boliet prsniky,brucho ma boli ako pri menstruacii,krize tiez.test si nejdem robit,akosi im neverim.jedno dieta uz mam ma 5 rokov,takze akosi som uz zabudla na ten zaciatok :D

monika541
16. okt 2013

@zuzu1104 jááááj, nech len čiarka silnie🙂). gratulkáááááááááá. počúvaj, som na mape kukala, mám to k tebe max.hodinu jazdy autom, sa k tebe prídem nakaziť🙂). tak ja som včera objímala tehotnú kamošku a jej tehu bacilíky až k tebe prišli? hlavne nech ste doma zdraví, aby si si pekne mohla vychutnávať úspešné tehu. 🙂

inngrid
16. okt 2013

@simca1989 vitaj hej hej uz tu máme nejaké tehulky 🙂 takze určite vitaj

monika541
16. okt 2013

@nkem keď sa ide na sono, to je radosť ku gyn.chodiť:), pekne bábätku zamávaj a srdiečko bude krásne tĺcť🙂.