icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
16. okt 2013

@janiinka2 @wildroses @inngrid @nkem kočky moje ste hrozne zlaté, ďakujem vám všetkým a prosím vás silno držte palce.

janiinka2
16. okt 2013

@zuzu1104 symbolicky som stlacila aj na nohach...ze reku nech je ta sila myslienky zdvojena

zuzu1104
16. okt 2013

@monika541 ďakujem Monči, len príď ja sa len poteším tebe a aj Aničke. 🙂
dúfam, že bude všetko v najlepšom poriadku

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
4roky sa snažíme a musím podotknúť,že intenzívne 😀 my sme spolu 9rokov,a tie 4 snažíme a ja +on sme chceli babo hneď po škole,hlavne ja som tak rodinne založená,už mám kopu neteri a synovcov,a veľmi túžim po svojom..Viem,že je to rozdiel,ale my fakt intenzívne snažílkujeme,rátame plod./neplod. dni,veru už sme si toho veľa užili nehovoriac ako sme snažili,naposledy mi pichli pregnyl,tak čakáme čo to bude,čo to spraví.A ak to nevyšlo,dávame si pauzu,potrebujeme odreagovať obaja...Neboj,vieš ako sa vraví do tretice všetko naj...

monika541
16. okt 2013

ahoj všetky. no, @zuzu1104 ako si nám skrášlila tento upršaný deň! tak ešte raz tfuj, tfuj, nech ste s bábom OK🙂. moc sa teším zo srdca 😵

zuzu1104
16. okt 2013

@monika541 ďakujem moja, až mi je do plaču, keď čítam tieto riadky, ste všetky moje srdiečka a taká som rada, že som sa dostala do tejto skupiny 🙂
Mám však ešte 4 dni do mrchy, tak sa môže toho ešte veľa stať, musím byť nohami pri zemi
@janiinka2 dík Jani, si milá 🙂

nkem
16. okt 2013

@zuzu1104 určite Zuzka, aj tie maličké v brusku budeme držať 😵

zuzu1104
16. okt 2013

@nkem ďakujem Dia 🙂, už nech mi mrcha mešká dva týždne, že fazuľku už uvidím 🙂

monika541
16. okt 2013

@zuzu1104 tak dnes príde mm domov zo služobky, som 8DC, mali by začať plodné dni, tak keď anik zaspí spravím ovu test a chlapcovi od dnes večera dýchať nedám🙂. okolo aničkiných narodiek by som mala mať ovu, tak možno sa nám zadarí tak ako aj vám🙂 na narodeniny prvorodenej.

senselinka
16. okt 2013

@zuzu1104 vidíš, Zuzinka, ja som ti to hovorila!!!!!!!!! 😀 😀 😀

Negratulujem ešte, aby som niečo nezakríkla, viem dobre, aký máš strach... ale hrozne moc držím palčeky, verím, že tentoraz bude všetko vporiadku, mysli aj ty na mňa 😉

katkagab
16. okt 2013

tak aj idem po podporu.. 🙂
my sme sa do toho pustili tiež od konca septembra... teda tak intenzívnejšie... máme 16mesačného syna a do 13.mesiaca od pôrodu som nemala menštruáciu až potom som dostala... dva cykly boli vyše 40dňové... minulý cyklus bol len trojdňový s dvojtýždňovým meškaním a len také špinenie.... dnes 23.DC opäť len špinenie... čo to??? už si veľmi prajeme pre nášho synčeka súrodenca :D

simca1989
16. okt 2013

Baby mozno sa hlupo opytam,ale v ktorom tyzdni uz nieco vidno na ultrazvuku?a co tie priznaky?

katkagab
16. okt 2013

ešte som zabudla, že stále kojím 🙂 ... dr. mi začiatkom septembra na preventívke povedal, že prolaktín mi môže robiť šarapatu s otehotnením.... tak uvidíme... povedal, že mám odstaviť, ak chcem otehnotnenieť.. ale verím, že sa to podarí aj bez toho!!! ....

inngrid
16. okt 2013

@monika541 ahoj monika, vy dnes nejako dlho prechádzkujete 🙂

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 neboj jasné ze budeme máš našu plnú podboru bude dobre som povedala ze tobude plodná skupina uvidíš

nkem
16. okt 2013

@zuzu1104 tie prvé tri mesiace trvajú najdlhšie pre nás 😉

inngrid
16. okt 2013

@danielka20101989dadus tak to hej, Danielka musí nam to tu vyjst viacerým ja sa modlím za našu skupinku kazdy den nepšísala som to tu lebo vela udí nie je veriacich a nechape to ale ja som tak sa modlim večer vzdy za naše budúce fazulky a nech uz su a nech sú zdravé a bude pre mna velkym potešením ked niektoré kočky tu budu tehu moc im to doprajem

inngrid
16. okt 2013

@katkagab júúúj Katuška vitaj, ale ved od konca septembra to je len chvíločka ale ja hoorím aj motyka môže vystreliť tak drzim palce

inngrid
16. okt 2013

@simca1989 ja som počula 7-8 tt

katkagab
16. okt 2013

@inngrid tak ale my od nabehnutia menštruácia stále sme v očakávaní 🙂 od júla 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@wildroses
Ja tiež mám super muža,vieš to vďaka nemu som silnejšia,on je taký vtipalek,všetko zvrtne na žart,aj minuly mesiac keď mi došla mrcha tak on na mňa oči 😵 super,zase môžme sexikovat.Som nevedela či sa smiať či plakať 🙂

inngrid
16. okt 2013

@katkagab počkaj od júla si nemala ms to znamená ze si tehu či len ti neprišla ms som zmatená 🙂

monika541
16. okt 2013

@inngrid ahoj, práveže dnes doma čučíme, anik robí brajglík v každej izbe... no des. vonku strašne leje, takže ani na balkón ju nemôžem vypustiť ak nechcem, aby mi ochorela. a to som mala včera vyupratované, že keď sa mm vráti, nech ho neklepne pepka medzi dvermi. no čo už, človek mieni, Anik zmení 😝 . len nech mi teraz zaspí, trošku stihnem porobiť a hlavne niečo normálne zjesť. budem drzá, ale koľko máš prosím ťa rokov? často svoj vek spomínaš, ale neviem, koľko máš...

nkem
16. okt 2013

@simca1989 no v tom 6 týždni uvidíš už niečo v maternici, vacok s plodikom a neskôr srdiečko. Vylúči sa tak mimomaternicove, ale najlepšie v tom 8tt, kedy je aj srdiečko. No príznaky mozes mať aj nemusíš 😉

senselinka
16. okt 2013

no, dievčatá, aby ste nepovedali, že som sviňucha a nepodelím sa, tak vám oznamujem, že aj ja som tehotná 😉 Minulý týždeň som bola po IUI na kontrolnej krvi, bolo to deň pred mrchou a hcg bolo 226, len som o tom fakt zatiaľ nechcela hovoriť, lebo sa hrozne bojím, aby som niečo nazakríkla, keďže už tie štyri bábätká v nebíčku mám...
Od pondelka som na PNke, od piatku si pichám fraxiparin a beriem anopyrin, tak verím, že tentoraz to už dotiahneme do úspešného konca 😉
A pre potešenie oka pripájam aj testíky, tie prvé dva na obrázku sú skúšobné, keďže pred ovulkou mi pichali pregnyl (je to čistý tehotenský hormón, takže robí dve čiarky a chcela som vedieť, kedy už vyprchá), ostatné sú už normálne 🙂
Robila som aj včera ráno, pekne zosilnel, ale nemám foťák, tak nateraz aspoň tieto "čiaročky " 🙂

katkagab
16. okt 2013

@inngrid :D :D :D prepáč, nechcela som ťa zmiesť.... nie, ale ako mi nabehla ms tak stále sa snažíme, len teraz sme si povedali, že čo tak aj každý deň "zamakať" :D nie som zatiaľ tehu.. len toto už druhé špinenie ma zmiatlo opäť....

inngrid
16. okt 2013

@monika541 33 moja tak tak starena bez dietata som čo ti poviem 🙂
júúúúúúúúúj no máš čo robiť počul ale ked prší hríby budú hm? 🙂

inngrid
16. okt 2013

@senselinka no ja padnem na riť dnes asi
kokos tak gratulujem
som presne na teba myslela kedsom písala ze sú tu iné kočky ktorým doprajem teda aj na teba 🙂

tak potichučky ale drzím palce moc moc vám to prajem

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@inngrid
Ja som takisto veriaca a aj v nedeľu som vyjednávala pár fazuliek do bruška a vidím,že jedna naša zuzicka je asi tehu 😀 krása 🙂

inngrid
16. okt 2013

no ale uz dost na dnes tých tehuliek prosím nechajte si niekto niečo aj na zajtra lebo mi tu dvíhate adrenalin v tele 🙂