icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

senselinka
16. okt 2013

@zuzu1104 ono je to asi veľmi individuálne... ale ja idem tiež cca o dva týždne, tak budem rada, keď budeme mať obidve krásne správy 🙂

luckalucka83
16. okt 2013

@zuzu1104
Zuzka blahozelaaaaam, uzasna sprava, tesim sa tesim velmi 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

@luckalucka83 Luci, ďakujem, ale v marcovkách ešte nič nehovor, ok?

monika541
16. okt 2013

@tamarka9 robím osvetu o dentálnej hygiene tehotných🙂.

zuzu1104
16. okt 2013

@senselinka to by bolo krásne 🙂 ja pôjdem k lekárovi ak všetko dobre dopadne 4.11

luckalucka83
16. okt 2013

@zuzu1104
Neboj Zuzi,
ja take spravy nerozsirujem, to je len v "kompetencii" buducej mamicky 🙂

senselinka
16. okt 2013

@zuzu1104 no, na 4.11. som objednaná už k môjmu gynekológovi, mám mu doniesť aj všetky správy z CARu a mala by som už dostať aj tehotenskú knižku 😅
Moju prvú v živote, chápeš? 😀 😀 😀

luckalucka83
16. okt 2013

@senselinka
Blahozelaaaaam 🙂

tamarka9
16. okt 2013

@monika541 ano ale je to spravne, lebo myslim ze clovek ma po vracani tu tendenciu hned si umyt zubky. Ja som nevracala z tehotnosti, kedze som este nebola, ale mala som take zle stavy z cestovin a mucnych jedal, vela som vtedy vracala a navyse sme sa to aj v skole ucili.

zuzu1104
16. okt 2013

@luckalucka83 ja tam napíšem, ale Lucka je na tom teraz zle a nechcem jej ešte jatriť rany. Možno v piatok sa odvážim, keď sa bude dať čiaročka už aj odfotiť alebo možno až po víkend, uvidím ešte

zuzu1104
16. okt 2013

@senselinka chááápem a sa neuveriteľne teším s tebou Tak hádam budeme dve s dobrými správami 🙂

zuzu1104
16. okt 2013

kočky, idem si trošku oddýchnuť, lebo som hrooozne unavená, večer si píšeme 🙂

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@nkem
Gratulujem a želam krásne tehulkovanie 😉

danielka20101989dadus
16. okt 2013

@senselinka
To sú fakt krásne slová-že tehotenska knižka, 😀 Dievčatá,no dnes ste mi rozziarili tento uprsany deň,že až 🙂 Teším sa s Vami 🙂

meranti
16. okt 2013

@zuzu1104
@senselinka
waaaaau baby gratulujem Vam z celeho srdca najviac ako sa len da a posielam vea vela pozitivnej energie nech vsetko dobre dopadne a mate krasne pohodove tehotenstvo!!

nkem
16. okt 2013

Ďakujem dievčatá 😉 😵

inngrid
16. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúj toto sa aj mne páči take male papučky aj ja kupim zabalim dobre navarím a budem ho čakať kym pride z práce 🙂

inngrid
16. okt 2013

@tamarka9 ale ja nemam ziadne príznajky kočky boleli prsia bruška zle ja nič 🙂

tinka1003
16. okt 2013

@vertyeux juj, tak to mame rovnaku gynekologicku...verim, ze budes spokojna. Ja som ju nasla podla velmi pezitivnych reakcii na nete 🙂. Bola by sranda kebyze sa u nej stretavame na poradniach. To ale musim najskor otehotniet 😀. Ja som si pri prvom porode lekara zazmluvnila a bola som rada, uplne som si vydychla ked prisiel, pretoze lekarka co mala akurat sluzbu bola nic moc.
@monika541 my sa tiez trapime s papanim. Je to uz sice lepsie ako byvalo, a ma lepsie a horsie obdobia, ale ked ma to horsie, ako napr teraz tak penim , straaasne neznasam ked neje...je ako palicka, vysoky a chudy.
@voskovka citam, ze sa snazite o dievcatko, ja po nom tiez tuzim...kamoska mi minule poslala "recept na dievcatko", tiez su tam rozne internetove rady a rady starych materi a podobne...ak chces poslem ti to. Jej to vyslo, ja si ale skor myslim, ze je to nahoda.
@zuzu1104 Zuzi, to je uzasna novinka! Ja som to tusila uz ked si sa tu nedavno stazovala na PMS, strasne sa tesim, ze to takto je. Tesim sa potichucky s tebou, nech sa zubrienocka pekne uchyti a rastie... 😉
@danielita2109 pekneee, blahozelam 😉

tonjadabik2
16. okt 2013

@zuzu1104 hej pojdem.. aj tak mi treba ist do mesta.. snad ne nebude mimomaternicove neceeem...

nkem
16. okt 2013

@inngrid ingridka nemusí tí byť nič, žiadne príznaky

tamarka9
16. okt 2013

@inngrid pocuj moja, ja nechcem nikoho urazit,alebo tak, verim ze baby toto vsetko citili, ale mozno preto ze sa na to sustredili,alebo su tie statne, ktore to citia od zaciatku, ale vsetky moje kamosky, ktore su tehotne, povedali ze to zistili az meskanim MS, ziadne priznaky, pripadne mimimalne. Takze nesustred sa na to ze ostatne nieco citia, nemas mrchu zatial a to je to naj na co sa sustred 😉

tinka1003
16. okt 2013

@danielka20101989dadus drzim prsty nech sa uz konecne po takom dlhom cas zadari.
@senselinka jeeej, dalsia tehulka 😵 .Zatial len potichucky blahozelam a velmi velmi velmi silno drzim prsty, aby to tentoraz dopadlo dobre 😉
@zuzik_24 tak to budete mat doma veselo, taka velka navsteva,...ja som mala takuto velku navstevu nedavno, ked sme oslavovali syncekove dva rocky...som kmitala cele dni, ale tak fajne bolo aj napriek tomu.

zuzu1104
16. okt 2013

@meranti @tinka1003 ďakujem ženičky🙂 držte palce a ja posielam tehu vírus 🙂

inngrid
16. okt 2013

@nkem fakt su aj take čo nemajú príznaky?

inngrid
16. okt 2013

@tamarka9 máš pravdu tak sústredím sa nato ze neprídem!!! ešte ze si mi tu 🙂 btw inak vies ze sa mi páči meno Tamarka 🙂

tinka1003
16. okt 2013

@nkem gratulka k srdiecku a tehu knizke 🙂 ...dnes to tu je riadne pozitivne...super, velmi sa z toho tesim.

tamarka9
16. okt 2013

@inngrid neboj nic, zachvilu je tu prvy termin MS, co uz je v piatok ak si dobre pamatam, to nejako dokopeme dovtedy a po vikende uz budeme netrpezlivo cakat co sa stane 😉 A Tamara sa aj mne velmi paci, chcela som ju dat aj dcerke ak by sa niekedy zadarila, ale manzelovi sa nepaci velmi- ja sa inak volam Marianna ale k tejto prezyvke som sa vyske nejako po par poharikoch divnym sposobom dostala a odvtedy ju pouzivam 😀

tamarka9
16. okt 2013

@zuzu1104 aj ja aj ja chcem, my mame teraz snazilkove dni tak poprosim jeden kusok 🙂

tamarka9
16. okt 2013

@inngrid inak prosim ta po vysadeni tej HAK som mala desnu ovulaciu a velmi to bolelo na lavej strane. Teraz je presne ten cas ako minuly cyklus a zacalo ma aj pobolievat brucho a trosku pichat na pravej strane, ale omnoho menej to citim ako vtedy. Malo by to byt aj tak v pohode, nie?