Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 kávu ja moc nemusím (teda chutí mi, ale niekedy ma z nej bolí žalúdok a môžem jej vypiť aj za 2 kýble, aj tak zaspím 🙂), ale čajík už mám uvarený, sedím za PC a dočítavam správičky od Vás. 🙂
Mne by sa veľmi páčilo mať dievčatko, mám to tak trošku aj príkazom, keďže brat má troch synov, moja mama si objednala vnučku 🙂
Dobré ránko, dievčatá, mňa dnes trochu chytá panika, či je všetko vporiadku, včera ma hrozne bolelo bruško, ale asi najviac doteraz, také mechúrové bolesti a dnes ráno nič... samozrejme, že sa nič nemusí diať, ale ten strach je oveľa väčší, ako racionálne uvažovanie 🙄 Len dúfam, že si fazuľka na chvíľu zdriemla a o chvíľu sa prebudí v plnej sile 😝
Je to hrozne ťažké, keď je človek celý deň doma a podvedome sa neustále sleduje...
Ešteže sa mám komu zdôveriť, je super, že ste tu 😅
@monika541 veď to, keď príde návšteva na pár hodín, tak to sa dá zvládnuť, síce zostane kopec riadov a tak, ale za hoďku sa to dá pekne upratať. Ja ich budem mať v dome do nedele, takže som momentálne rada, že je pracovný deň a sedím v práci a nie som doma 😅
Nemysli si ale o mne, že ich nemám rada, alebo že mi tam vadia, ale je to také iné, keď nemáš doma svoj kľud, komfort a len ten "svoj" neporiadok... 😉
@tamarka9 ano bolo to v ramci kostola....3 hodky s manzelskym parom a potom boli 3 hodky s knazom...ako s niektorymi vecami co vraveli som sa celkom nestotoznila ale nieco bolo celkom zaujimave 🙂 my sa tiez s mm snazime druhy mesiac ale prvy ani nemozem ratat lebo sme zacali neskoro (urcite som mala uz po ovulke), no ale clovek nikdy nevie,kedy motyka vystreli....tento mesiac som si zacala testovat ovu,kedze som sa predtym nikdy nejak extra nepozorovala,cize neviem kedy mam/nemam ovu....hlien som si samozrejme predtym vsimla,lebo som jedna z tych,co ho ma hodne hodne pocas plodnych dni aleco sa tyka bolesti ako ty vravis,to mozno mavam aj ja len som si to nikdy nejak extra neuvedomovala,ze to je sposobene ovulkou,cize radsej som zacala testovat a uvidime....najma sa snazim aby sex s mm neupadol len do nejakej "vyroby dietata" ale aby sme si to uzili to tak ako predtym,ked sme sa o dietatko nepokusali,preto chcem ist pozhanat nejake erotikus oblecko,lebo viem,ze on je na take 😀 😀 😀
@senselinka Dobré ránko, fazulienka má teraz kopec práce v brušku, nemá čas stále len na Teba 😉 , posielam Ti tento link, prečítaj si, dúfam, že sa Ti to bude páčiť 🙂
http://www.bonella.cz/prubeh-tehotenstvi/prvni-...
@senselinka juuuuuuj neboj sa ty neboj sa som sa za Teba včer tam hore prihovorila a on ma uz tento rok nechce určite hnevat takze určite ma vypočuje a šicko bude ok 🙂
@meranti
@inngrid a ja to mam so skusanim presne ako vy, sme na tom rovnako, takze poprosim @inngrid aby zapocala a to doslova 😀 nase snazenie kedze ne/caka prva z nas ms a my ju budeme pekne nasledovat 😉 good job! 😎
Inak moja a ty si si kedy stanovila ze testnes az po ms...ktory termin myslis, kedze kandidatov je viac? 🙂
@senselinka si zaslúziš!!! 🙂 potom ked bude šicko usadené uhniezdnené udobrené budeš ty masliet na naše fazulky 🙂
@voskovka
Vieš,nie je to vôbec ľahké,budem mať síce 24 ale o bábo sa snažíme 4 roky...Myslela som si,že hneď po škole sa nám podarí,bohužiaľ...Ja by som takisto menila s tebou,nemyslí si.Ale niekto hore to plánuje inak tak zatiaľ mi ostáva iba dúfat a modlit sa.Mám aspoň dve krásne neterky(sestra stihla prvé v sedemnastich 🙂 ) a hoci vzdy kedT na ne pozriem,objimem iba si tým sypem soľ do rán. Lebo vždy to pocitim tak,bolí to keď rozmýšľam čo by bolo keby boli moje.Ale to pochopí iba tá,ktorá si to prežila sama.Ach,dosť už,som nejaká mimo 🙂 Už možno čoskoro sa budem tešít 😵 😵 mešká mi totiž mrcha,3dni 🙂 Tebe prajem veľa úspechov pri treťom bábätku 😉
@senselinka skús si zamestnať hlavičku niečím iným, nejakými ručnými prácami, mne to dosť pomáha, keď sa potrebujem odpútať sama od seba 🙂
posielaj nám správičky, ako sa Ti darí a pohladkaj si bruško aj za mňa, nech je fazuľka veselá 🙂
Tak to spinenie je velmo slabe a pokracuje dalej.menzes to neni.ten chodi presne nacas
@inngrid ja by som to uz v pondelok isto nevydrzala, uz zajtra teda po prvom termine by ma zralo, ale zatala by som sa no max do druheho terminu. Moje nervy to je drama... a ty ani neuvazuj nad tym, ze by to nevyslo, proste nech tie hnusne dni idu rychlo a uvidi sa,ale nebud smutna, ze tomu neveris. Och aka som mudra, ja som este len v procese ovulacie a uz tomu neverim 😀 Boze my zeny....
@danielka20101989dadus no ja som mala davidka 2 mesiace pred mojimi 19timi. to bolo ze akoze neplanovane teda chceeli sme nebranili sme sa (aj s mm sme boli zasnubení a naplanovali si svadbu) a cca 2mesiace po zasnubach ze aha budeme traja. takze to bolo dost rychle.a druhy syn mesiac po vysadeni HA bum hned tehotna.... ale teraz uz od minuleho roka presne od septembra 2012 este stale nic.nemala som ovulku brala som clostyl vsetko mozne a nic. vykaslali sme sa na to a jul august som brala ha na upravu cyklu a vysadila som ju a zase aj zle pecenove testy asi koli nej. tak sme boli prekvapení ked ovulacia sama nabehla v septembri....taak snazilkujeme.....aj tento mesiac bola ukazkova....

@voskovka ja mam cyklus 27 dni ale netusim kolko lutealna faza, ne/cakam 1.11, takze kusok viac ako ty, ale priblizne rovnako, toz s tebou na 100% citim 🙂