icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
17. okt 2013

@voskovka ja mam cyklus 27 dni ale netusim kolko lutealna faza, ne/cakam 1.11, takze kusok viac ako ty, ale priblizne rovnako, toz s tebou na 100% citim 🙂

zuzik_24
17. okt 2013

@monika541 kávu ja moc nemusím (teda chutí mi, ale niekedy ma z nej bolí žalúdok a môžem jej vypiť aj za 2 kýble, aj tak zaspím 🙂), ale čajík už mám uvarený, sedím za PC a dočítavam správičky od Vás. 🙂
Mne by sa veľmi páčilo mať dievčatko, mám to tak trošku aj príkazom, keďže brat má troch synov, moja mama si objednala vnučku 🙂

senselinka
17. okt 2013

Dobré ránko, dievčatá, mňa dnes trochu chytá panika, či je všetko vporiadku, včera ma hrozne bolelo bruško, ale asi najviac doteraz, také mechúrové bolesti a dnes ráno nič... samozrejme, že sa nič nemusí diať, ale ten strach je oveľa väčší, ako racionálne uvažovanie 🙄 Len dúfam, že si fazuľka na chvíľu zdriemla a o chvíľu sa prebudí v plnej sile 😝
Je to hrozne ťažké, keď je človek celý deň doma a podvedome sa neustále sleduje...
Ešteže sa mám komu zdôveriť, je super, že ste tu 😅

inngrid
17. okt 2013

@voskovka dobré ranko a kedy ti má prist ms?

zuzik_24
17. okt 2013

@monika541 veď to, keď príde návšteva na pár hodín, tak to sa dá zvládnuť, síce zostane kopec riadov a tak, ale za hoďku sa to dá pekne upratať. Ja ich budem mať v dome do nedele, takže som momentálne rada, že je pracovný deň a sedím v práci a nie som doma 😅
Nemysli si ale o mne, že ich nemám rada, alebo že mi tam vadia, ale je to také iné, keď nemáš doma svoj kľud, komfort a len ten "svoj" neporiadok... 😉

zuzik_24
17. okt 2013

@zuzu1104 Ty naša tehulienka krásna, nevadí, že Ti je zle, ja sa mooooc tešákujem, že sa vám to zadarilo 🙂 (ale stále len potichúčky) 😉

zuzik_24
17. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka, prídi k nám do BA, tu nám svieti slniečko, rada Ťa uvidím. 🙂

zuzik_24
17. okt 2013

@zuzik_24 myslela som 2 týždne, nie 20 😅

meranti
17. okt 2013

@tamarka9 ano bolo to v ramci kostola....3 hodky s manzelskym parom a potom boli 3 hodky s knazom...ako s niektorymi vecami co vraveli som sa celkom nestotoznila ale nieco bolo celkom zaujimave 🙂 my sa tiez s mm snazime druhy mesiac ale prvy ani nemozem ratat lebo sme zacali neskoro (urcite som mala uz po ovulke), no ale clovek nikdy nevie,kedy motyka vystreli....tento mesiac som si zacala testovat ovu,kedze som sa predtym nikdy nejak extra nepozorovala,cize neviem kedy mam/nemam ovu....hlien som si samozrejme predtym vsimla,lebo som jedna z tych,co ho ma hodne hodne pocas plodnych dni aleco sa tyka bolesti ako ty vravis,to mozno mavam aj ja len som si to nikdy nejak extra neuvedomovala,ze to je sposobene ovulkou,cize radsej som zacala testovat a uvidime....najma sa snazim aby sex s mm neupadol len do nejakej "vyroby dietata" ale aby sme si to uzili to tak ako predtym,ked sme sa o dietatko nepokusali,preto chcem ist pozhanat nejake erotikus oblecko,lebo viem,ze on je na take 😀 😀 😀

inngrid
17. okt 2013

@voskovka inak ja tiez ja som dokonca povedala ze testnem az po ms tak drím 🙂

inngrid
17. okt 2013

@zuzik_24 dvaja posledný mohykáni!!!!

inngrid
17. okt 2013

@meranti ty to máš s tym skúšaním presne ako ja 🙂

zuzik_24
17. okt 2013

@senselinka Dobré ránko, fazulienka má teraz kopec práce v brušku, nemá čas stále len na Teba 😉 , posielam Ti tento link, prečítaj si, dúfam, že sa Ti to bude páčiť 🙂
http://www.bonella.cz/prubeh-tehotenstvi/prvni-...

voskovka
17. okt 2013

@inngrid mala by som presne nedostat 28.10 to bude 30DC a 14dpo. ale ona si chodi niekedy o den neskor niekedy o den skor....dnes som 19DC 3dpo.

inngrid
17. okt 2013

@senselinka juuuuuuj neboj sa ty neboj sa som sa za Teba včer tam hore prihovorila a on ma uz tento rok nechce určite hnevat takze určite ma vypočuje a šicko bude ok 🙂

meranti
17. okt 2013

@inngrid noo,parada,tak snad sa nam to cim skor podari ;) a v akej si faze?uz po ovu ci pred ci pocas? 🙂

senselinka
17. okt 2013

@zuzik_24
@inngrid
Ďakujem dievčatá, ste strašne zlaté 😉

inngrid
17. okt 2013

@voskovka ja som 25DC takze dnes mám prvý termin ms 🙂 lebo mám 3 - 25dnový - 28 dnový a 14dní po ovulke
ale neviem mam ti také divné boelsti ani neviem či sú menštruačne ja ti neviem ja nejako neverím ze by to vyšlo :(

tamarka9
17. okt 2013

@meranti
@inngrid a ja to mam so skusanim presne ako vy, sme na tom rovnako, takze poprosim @inngrid aby zapocala a to doslova 😀 nase snazenie kedze ne/caka prva z nas ms a my ju budeme pekne nasledovat 😉 good job! 😎
Inak moja a ty si si kedy stanovila ze testnes az po ms...ktory termin myslis, kedze kandidatov je viac? 🙂

inngrid
17. okt 2013

@senselinka si zaslúziš!!! 🙂 potom ked bude šicko usadené uhniezdnené udobrené budeš ty masliet na naše fazulky 🙂

inngrid
17. okt 2013

@tamarka9 ta čo ti ja viem asi 10 stran doazdu tu bola debata kedy kto bude testovať ja vlatne dnes mam prvý 25dnový cyklus v nedelu druhy a bud. tyzden v stredu tretí
rozodla som sa ze asi bud. tyzden v utorok testnem ak nič nepríde ale moc tomu neverím 🙂

danielka20101989dadus
17. okt 2013

@voskovka
Vieš,nie je to vôbec ľahké,budem mať síce 24 ale o bábo sa snažíme 4 roky...Myslela som si,že hneď po škole sa nám podarí,bohužiaľ...Ja by som takisto menila s tebou,nemyslí si.Ale niekto hore to plánuje inak tak zatiaľ mi ostáva iba dúfat a modlit sa.Mám aspoň dve krásne neterky(sestra stihla prvé v sedemnastich 🙂 ) a hoci vzdy kedT na ne pozriem,objimem iba si tým sypem soľ do rán. Lebo vždy to pocitim tak,bolí to keď rozmýšľam čo by bolo keby boli moje.Ale to pochopí iba tá,ktorá si to prežila sama.Ach,dosť už,som nejaká mimo 🙂 Už možno čoskoro sa budem tešít 😵 😵 mešká mi totiž mrcha,3dni 🙂 Tebe prajem veľa úspechov pri treťom bábätku 😉

voskovka
17. okt 2013

@inngrid ja by som uz testovala o 100-200 xixixix

zuzik_24
17. okt 2013

@senselinka skús si zamestnať hlavičku niečím iným, nejakými ručnými prácami, mne to dosť pomáha, keď sa potrebujem odpútať sama od seba 🙂
posielaj nám správičky, ako sa Ti darí a pohladkaj si bruško aj za mňa, nech je fazuľka veselá 🙂

simca1989
17. okt 2013

Tak to spinenie je velmo slabe a pokracuje dalej.menzes to neni.ten chodi presne nacas

tamarka9
17. okt 2013

@inngrid ja by som to uz v pondelok isto nevydrzala, uz zajtra teda po prvom termine by ma zralo, ale zatala by som sa no max do druheho terminu. Moje nervy to je drama... a ty ani neuvazuj nad tym, ze by to nevyslo, proste nech tie hnusne dni idu rychlo a uvidi sa,ale nebud smutna, ze tomu neveris. Och aka som mudra, ja som este len v procese ovulacie a uz tomu neverim 😀 Boze my zeny....

tamarka9
17. okt 2013

@simca1989 a musis mat aj intimku, alebo len na toaletaku? A ako si na tom presne...myslim ci uz meska mrcha, alebo aky mas stav...

zuzu1104
17. okt 2013

@inngrid neboj nebude to zázrak, bude to úplne normálna vec 🙂

zuzu1104
17. okt 2013

@tamarka9 áno sme na rovnakej lodi a ja osobne vás mám všetky veľmi rada a som strašne vďačná za toto fórum 🙂

voskovka
17. okt 2013

@danielka20101989dadus no ja som mala davidka 2 mesiace pred mojimi 19timi. to bolo ze akoze neplanovane teda chceeli sme nebranili sme sa (aj s mm sme boli zasnubení a naplanovali si svadbu) a cca 2mesiace po zasnubach ze aha budeme traja. takze to bolo dost rychle.a druhy syn mesiac po vysadeni HA bum hned tehotna.... ale teraz uz od minuleho roka presne od septembra 2012 este stale nic.nemala som ovulku brala som clostyl vsetko mozne a nic. vykaslali sme sa na to a jul august som brala ha na upravu cyklu a vysadila som ju a zase aj zle pecenove testy asi koli nej. tak sme boli prekvapení ked ovulacia sama nabehla v septembri....taak snazilkujeme.....aj tento mesiac bola ukazkova....