Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tamarka9 teraz som si dala aj intimku.je to velmi slabe ale predsa spinenie,este nemeska.ale ked som vcera volala zenskemu ze co ako hned ako som mu povedala co mi je tak sa len zasmial a skonstatoval ze to vyzera ze v meste nam pribudla dalsia mamicka.tak zajtra k nemu idem.zatial mi to tak vypada ze som.
@senselinka moja, nemysli na nič zlé, všetko je v poriadku, uvidíš. Ja som mala večer presne to isté, čo si teraz opísala a dnes ráno už nič. Asi sa len rozťahovala maternica.
Dnes mi došli testy a zas ma svrbí ruka si jeden urobiť 🙂
@senselinka
Mojka,neboj,fazuľky si to tam v brusku zariaduje,ved tam bude 9mesiacov,no vlastne 88a nejaké drobné 😉 Len sa neboj,niečo prečítaj ,zdriemni si,kukni telenovelu na Dome 😉 no a hneď máš čo robit,len kľud.Včera som hodila modlidbicku za všetky novopečene tehulky,aby bolo všetko tip-top 😉
@senselinka
Joooj,no čo mne dnes je,nie 88mesiacov,ale 8 ,😀
@zuzu1104 super, tak si aj ja niečo idem objednať, nech Ti ide háčkovanie od ruky 🙂
a ďakujem za víruštek 🙂
Ste ma tu všetky včera tak navnadili, že keď som išla z práce, tak som si kúpila jeden testík. Ale bol bez druhej /, čo som aj predpokladala, ale urobila som si ho, len tak sama pre seba. 😅
@zuzik_24
@zuzu1104
@danielka20101989dadus
Ďakujem, dievčatá, veľmi mi pomáhate 😵
@voskovka
Aj ja som brala clostyl,pichli mi pregnyl a ovulka ukážkova,všetko je na dobrej ceste,už len vyčkať 😀
baby ako vase polovicky prezivaju ze by ste mohli byt tehu?ten oj je viac nedockavy vysledku ako ja sama 😀
@danielka20101989dadus aj mne pichali pregnyl a nic nepodarilo...neboli sme tehu .ale to este z jari.
@danielka20101989dadus ja som zas namiesto 2 týždňov, napísala 20, nič si z toho nerob 😉

@zuzik_24 Jasné, aj tebe ho posielam. 🙂
Ziziček, dnes mi prišiel tovar. So všetkým som spokojná, vlny sú veľmi pekné. Tak dnes sa idem učiť háčkovať 🙂