Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 urob zajtra, nebuď 😀
@senselinka Musíme, lebo tu nechceme žiadne negatívne myšlienky, ty si silná žena a máš silnú fažuľky a my chcem, aby si bola tá najšťastnejšia mamka na svete 🙂
@senselinka nebuď labuť nie 😀 Ok tak zajtra ráno urobím
@senselinka Zuzi aj ty máš niekedy pocit, že by si zožrala celú chladničku aj s obsahom ? 🙂 Lebo ja som už druhý deň vkuse hladná
@zuzu1104 ja som tak, že nič, nič a zrazu ma prepadne taký hlad, že neviem od radosti, čo by som si dala 😀
Ale hlavne rýchlo a veľaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
@senselinka
Odtoho sme tu 🙂 Napr.Ja ako som tu,v tejto našej komunite, 🙂 ženy,poviem vám,že som už úplne inde(myslím po duševnej stranke ) Ja by som už bola niekde v cvokarni,fakt. Ja som už bola na nervy 😝 Ale ako som tu 🙂 všetko je zrazu krajšíe.A čo že štyri roky mi to nejde,už neplačem ,neriešim. Ďakujem za toho môjho chlapa,zato,že môžeme spolu chodiť na túry,či len tak oddychovat,venujeme sa domčeku,záhrade a sami sebe.A viem,že raz nám na tom dvore ten kočík stáť bude 😀 😀 😀 Takze aj ja Vám ďakujem,babyyy 😉
@zuzik_24
Aspoň sa zasmejeme na tých preklepoch 🙂
@senselinka
@zuzu1104 babyy, co to ciiitamm??? akoze obom mozem gratulovat? spravne som pochopila??bozinku, potichucku vam gratulujem a samoska silnooo drzim prsteky! nech je vsetko ok 🙂
ja idem dnes poobede este kmojmu staremu dr.-musim ist na kontrolu po tom hematome, inak by som isla rovno az k novej (k tej ma objendali na pondelok). tak uvidim, mozno aj ja dnes konecne dostanem tehu knizku 🙂 inak mam stale strach , ci je vsetko ok, ale to je asi normalne. a aj sa bojim, ze ked ma vysetrovali zospodu v nedelu, mozno bude aj dnes dr. a mozno aj v pondelok doktorka, tak sa bojim, aby do mna moc nerypali :-/ uvidim, spytam sa ho dnes, ci to je nutne, aby ma vysetroval zospodu (okrem utz) 🙂
@inngrid takze aj tebe meskaa?? drzim palceky, nech coskoro najdes //
@danielka20101989dadus neboj nič moja raz podrzíme my teba raz ty mna mne je to tiez velmi dobre 🙂
to spinenie si zo mna asi srandu robi 😖
@senselinka
🙂 Moja sestra tiež vkuse jedla,a hlavne šulance s orechami,ja keď som prisla koľkokrat z roboty večer domov(cca o22.00) ona si ich varila,alebo špagety s kys. smotanou 😝 Pribrala 25 kg a teraz po dvoch deťoch je ako prútik stihlucka,čo sa o mne nedá povedať 😝 takže rozumiem tým chutiam a hladu ,len neboj,pekne papaj,aby ste pekne rástli 😉
@vertyeux no, Vladenka, už to tak vyzerá, že to vyšlo 🙂
Strach mám aj ja, 4 potraty, žiadna sranda, čo ti poviem... Občas mám pocit, že sa povraciam od strachu, radšej by som grcala z ranných nevoľností 😝 Ale tak neostáva nič iné, len sa snažiť nič zlé si nepripúšťať a čakať, na začiatku si to proste musí vybojovať bábätko samo... ja už viac robiť, ako sme urobili teraz, naozaj nemôžem.
Takže to proste musí dopadnúť dobre 😉
@inngrid
Presne tak 🙂
inak dnes mi kolegyna hovorí na zachode som si obzerala to svoje čelo vyhadzané či som neni tehotná ked som taká vyhadzana som sa začala smat ze ne to som len antinu vysadila 🙂
@senselinka dobre, takže nie som v tom sama 🙂
a ako sa s nou skontaktujem?aby som jej napisala?

Ženičky, musím sa pochváliť. Práve mi v rúre rozvoniava domáci chlebík. Vyzerá ako z pekárne. Tak sa z neho teším, dúfam, že bude aj taký chutný, ako dobre vyzerá