Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
inak by mi mohla nejaká tahulka napísat či mala niektorá také priznaky ze sa jej len ako keby "grcka" grgala - ospravedlnujem sa vyraz ale neviem to inak opísat 🙂
tak alebo možno sa ti práve podarilo babeno lebo , že pri otehotnení sa cítiš mizerne ako pri chripke
Btw, baby, mohykanka som aj ja, cez víkend čakám ovu, tak dúfam, že tatik vypestuje riadneho silného šprintéra, lebo už mi zašibáva 😝 .
@monika541 rozkaz šéfe, ja si nechcem nahovar ale dali by sa tie moje príznaky aprilikovať
na jednej starne mam velmi vyhadzanú tvár môze to byt tehu a môže to byt aj z vysadenia antiniy mam akurat 3 cyklus
na dalšej strane tie urputné bolesti 2 tyzdne dozadu môze to byt aj z uhniezdovania ale aj ovulačne bolesti
na jedej strane ta uanva a stale bolesti v brušku môzu byt tehu ale na druhej strane to môze byt zase iba moja diagnoza
som velmi opatrná Monika a bojím sa asi sklamania preto si stále davam radšej tie odpovede typu
vyhadzana ovulka - unava choroba - bolesti brucha ovulka 🙂
@inngrid
Nieže nechodí,(síce ani nemusí )ale mešká mi 3dni,a čo ja viem,nejaká som unavená,ale na grcanie mi nieje,to nie.Tak sa bojím spraviť ten test... Do soboty vyčkam... A ty ako?
@denka_pk
@inngrid baby pokial nepride treba verit, vsak kolke tu pisali ze maju bolesti podobne MS, tak este kusok podufame. Musi to byt naozaj krute tych par dni pred MS ked sa clovek sleduje ci boli, ci neboli ,ako boli... 😖 ale snad bude prekvapko a zadarilo sa vam, pekne doma v obyvacke ohnik zapalit, samansky tanec plodnosti zatancovat 😀 ale nie to len tak na odlahcenie 😉
@inngrid je to ťažké, mi hovor, veď my si nedávame pozor a snažíme sa otehu už vyše roka. Preto viem, aké to je, keď tie príznaky sa vyskytnú, tak sa ich snažíme niekam zaradiť. Daj tomu cas, otestuj sa tak ako si si naplánovala a ja držím silno palce , aby si oznámila mm to najkrajšie🙂. Inak mne keď meskali kramy kvôli anik, tak strašne .a brucho bolelo, som si myslela, že mám rakovinu alebo čo. Som nerátala s tehu, lebo ovu som mala mať až tri dni po ooslednom milovaní. A bolo prekvapko🙂.
@inngrid
Toto poznám,grckou grgnut 🙂 aj dnes v obchode som šla okolo šalátov,zbadála som tresku,a len som prenkla tú grcku,čo inokedy mi hneď zaskvrka v bruchu,že mňam,tak dnes,že blee 😝 ale musím povedať,že tam bolo dusno,strašne ťažky vzduch a ja som natoto veľmi hakliva...
@danielka20101989dadus 3 dne meškáš no wau super správa ja mam dnes prvý termín v nedelu druhý a bud. stredu tretí tak uvidím čakam čo bude premýšlaš ze testneš?
@monika541 aj mna bolelo pred ovu az tak, ze som sa v noci nato zobudila aj teraz ma boli pravá strana podbruška niekedy lava a som aj nafuknutá ale zase vieš to môze byt aj s mrchy takze nič ziadne zavery počkame ked bud. pondelok testnem tak som sa rozhodla 🙂 uz budem mat 2 termíny za sebou takze tak
@danielka20101989dadus ja to mam odvčera a dnes rano ked som si umyvala zuby ma tiez tak naplo ale to sa mi sem tam stava ja určite nie som tehotná to akoze by aká motyka musela byt vystrelená
@inngrid
Do soboty by som rada počkala,ale ti ma niečo ťahá testnut,len sa bojím. Možno ráno skúsim.No tak ti prajem aby tá nezastihla tá ....nechcem ani povedať 🙂
@danielka20101989dadus to vyzerá nádejne🙂. Ja som nemohla otvárať ani chladničku ani variť. No proste najlepšia bola bezpachová zóna.🙂
@danielka20101989dadus ty si ako ja soplu sa bojíme obe 🙂
@inngrid
Vieš ako sa hovorí,nikdy nehovor nikdy 🙂 Raz som v kostole sestru stuchla vravela jej "Jani aha,ten Fero po tebe kuka a ako" a ona nato,žeby si nikdy nezačala s nižším mužom ,sestra je totiž 180cm žena ,a on asi170 cm,no a tento mesiac budú mať 7 výročie sobáša,tak vidís,nikdy nehovor nikdy 😀
@zabka1987 blahozelam k tehu 😵
@petuska123 jeej, krasne kolajnicky, blahozelam 😵
Inak my sme sa o synceka snazili osem mesiacov , ale prave ten posledny - uspesny - december sme mali predvianocny zhon, potom sme boli u nasich, u svokrovcov, mali sme malo prilezitosti na snazenie sa a predsa sa akurat vtedy zadarilo. Tehu som vobec necakala, dokonca som sa pekne na silvestra a potom tyzden po silvestri opila a potom som mala uplne tie iste priznaky ako pred menzesom...bolesti krizov, podbruska atd...a tym som vlastne chcela len povedat, ze baby co citite, ze sa blizi mrska a myslite si, ze nic z tehu, tak to moze byt aj naopak 😉
Ja som dnes 10DC, na ovu teste som mala slabunky druhy pruzok, cize predpokladam ze ovulka sa pomalicky blizi. Akurat, ze dnes pridu nasi a ostanu na cely vikend a myslim si, ze budeme po veceroch sediet a nebude tolko prilezitosti na "snazenie sa" a potom, ked mi podla tabuliek vychadza ovulka bude mm na sluzobke v nemecku 😒

@danielka20101989dadus ako nechodí či je ti na grcanie či ?