Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541
Bodaj by si mala pravdu,Moni 🙂 v nedeľu narodky a výročie s mužom,to by bol DARČEK 😀
@inngrid
😀 NOOO,aj mne sa zdá 😀 jaaaj aká hlaska sa riadne rehocem ,toto som ešte jakziv nepočula 🙂
@danielka20101989dadus ja som tiez dufala na to vyročie ale vieš čo mm to poviem a rodine na vianoce ak to bude pravda 🙂
@inngrid
Inuš,neboj bude 😵 😵 aj ja to tak plánujem,ale ako poznám muža tak ten sa zabudne 🙂
@inngrid ja neviem presne, ktory den cyklu mavam ovulku, len podla tabulky pre pravidelny cyklus a 28 dni mi vychadza, ze by to malo byt buducu stredu a to by sa uz mal niekedy vecer/v noci vratit. Ja som sa ale chcela posnazit hlavne pred ovulkou, neviem sice co je na tom pravdy, ale vtedy je vysia pravdepoodobnost pocatia dievcatka.
@danielka20101989dadus to budú nezabudnuteľné narodky🙂)
@danielka20101989dadus a kde sa zabudne? 🙂
@inngrid
Nikde 🙂 Myslím tak ,že sa pozabudne a preriekne sa.,lebo on je ako Beta z trhu 😀 A potom že ženy sú klebetnice 😀
@tinka1003
Ja by som brala aj dvojičky 😵 😵 😵
@monika541
No,veď k tomu ani tak veľa nechcem,že? Dve čiarky a stačí 😀
@danielka20101989dadus veru najkrajší darček by to bol! moja kamoška otehotnela na svoje narodky a na meniny sa jej narodil syn🙂.
@monika541
Tak to už hej 😀 Už aby som to vedela,lebo mi hlava zosedivie 🙂
chcem uz ist domov
@monika541 no a hlavne dnes robím taku monotonnu pracu ma to tu nebavi ale o 17/*00 odídem doma ked som tak končím pekne o 15*30 -16*00 ale tu ked som v office vzdy sa zdrím :(
a hlavne tu chodím na 8*00 9*00 a doma začínam o 7*00 pekne rano
a mna brucho bolí
a čo ešte stále ta bolí ten chrbát?
@inngrid bolí, našťastie už menej, ale pekne to komplikuje život, lebo aj anik treba občas zdvihnúť a tak, ale pomaly to prechádza. ja mám niekedy pocit, že ráno nevstanem z postele bez toho, aby ma niečo nebolelo:(, to je už asi staroba 😝 . pozerám, že sa ti to už pomaly kráti, ešte pôjdeš párkrát na wc, nech sa ti čas minie a frčíš domov🙂. veľmi by som ti priala, aby to bruchabolenie neboli krámy. hlavne kvôli tomu tvojmu zdraviu, lebo si potom v zbytočnom strese.
volal tatík, že je na ceste domov, ideme na nákup, tak idem prichystať bábo. maj sa krásne, príjemný večer s mm.

@danielka20101989dadus to som aj ja inak hovorila na môjho mm ze nikdy a o rok som po nom tuzila ako nikto totop oznam 🙂