Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
odchod domov 🙂
@zuzu1104
@senselinka jasnee, len tak potichucky sa tesiiim... 🙂 veru, vsetko je uz na drobcovi, aby sa udrzal a bol v pohode, tak verim, ze to konecne vyjde a uz si budes moct aj ty privonat k malemu batozku- k vlastnemu 🙂 tfuj tfuj obidvom.. 🙂
Dievcata, pekny vecer vam zelam o chvilu som doma, idem do domu plneho nasej navstevy navstevy, dohromady je nas 12, ak sa do zajtra nezblaznim, tak zajtra som tu s vami 😀
Pa 🙂
ahojte baby tak bola som na gynde a som ok vsetko som zdrava.tehotna zatial nesom.. vzal mi krv a v pondelok budu vysledky. tak som rada ze je vsetko dobre a ze mi nic nieje. 🙂
@petuska123
@zuzu1104 jej super, vidím že sa tu rozbehla tehu mánia 😉 silno držím palce nech je všetko v poriadku a nech sa čoskoro aj ostatné pripojíme
@tonjadabik2 jéééééééj no ahoj tak sa teším ze je všetko v poriadku tak to má byt takze super!!!! to je prvý uspech byt tam dolu ok 🙂
@danielka20101989dadus @inngrid@monika541 @janiinka2 @subbinka @zuzik_24
dík kočky moje 🙂, všetci mi ho doma pochválili, tak som bola taká rada 🙂
Tu je recept: http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-...
podľa tohto receptu som robila, po dopečení som ho ešte potrela slanou vodou a zakryla na 3 hodiny do dvoch utierok, aby zmäkol. Nech sa vám vydarí dievčence 🙂
@tonjadabik2 no tak to je fajn, teším sa tomu
život by bol tak krásny s fazulkou v brušku,,,,,,,,,,,,,
dnes prvý termín ms za name bez ms.......🙂
termín č. 2 nedela
termín č. 3 streda
veríme, ze v pondelok sa testujeme 🙂
Dobré ranko dievčence
26DC ........verme ze aj dnes bude čístý deň 🙂
Dobreé ránko do upršaného počasia som zvedavá , ktorá sa dnes pochváli //. čiarkami 🙂
@subbinka júúúúúj moja ja určite nie čakám do pondelka utoroka to budem 29-30 dc potom sa testnem ak do vtedy nepríde to fuj fuj ani to nechcem vysvetlit 🙂
inak krásne dnes vychádza slniečko popršalo len skoro ráno takze čo cez víkend budu hríby a ja nemôzem ist :( nevadí aspon si upracem a budem sa tešiť z toho ze nič neprišlo
joj to ti nezavidim cakat do pondelka ale zase bude vikendik a ten vzdy utecie ako voda a aj tu uz neprsi ale je stale zatiahnute neznasam taketo pocasie.ja by som mala mat asi teraz ovulaciu ale tak uvidim som z toho puk tak budeme snazilkovat ostosest cely vikend

@monika541
Tomu sa povie vyjednávanie 😀