Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 fúúúúha to su aké správy tak teda budem drzať palčeky 🙂 a kedy máš dosť ms? fúúú moc ti to prajem - inak dnes budem asi tiež mm čakať v spálni bo som bola na WC-ku ráno a hlieny sú riadne aj dnes takže aj dnes bude znásilnený he 🙂 🙂 nech aj my máme bolesti v podbrušku 🙂
@gladriel aj to je možné, veď je teraz také hrozné počasie, človek ani nevie ako sa má obliecť.
Ja som si pred dvoma dňami myslela, že mám zápal mechúra, lebo tak ma neskutočne ťahalo, až tlačilo, ale nič ma nepálilo a keď som si šla večer ľahnúť, tak to z ničoho nič prestalo. Tarz chodím cikať asi každú pol hodinu, ale už ma to jednoducho netlačí
@inngrid a hlienik je aký, taký prisvitný alebo ako zakalené sklo a môžeš ho rozťiahnuť medzi prstami? Ževraj ovulka prebehne do 24 hodín po najplodnejšom hliene. V nohavičkách by si mala mať doslova mokrooo.
ďakujem veľmi pekne, dúfam, že to vyšlo a že si to nenamýšľam, ale asi ťažko by som si mohla namýšľať tak bolestivé prsia, že sa ich ani dotknúť nemôžem.
@gladriel takže sa mrcha rozbehla alebo prečo kupuješ inofolic? Ja ho beriem už dva mesiace, tak hádam zabral
bolo by milé, keby sa nám čo najskôr podarilo druhé mimčo, však? Aj tebe chýba ten maličký voňavý uzlíček? Ja vždy keď vidím na facebooku, ako kamočky rodia jedna za druhou a keď ešte vycapia aj fotku, tak plačem, že aké sú tie detičky krásne, že aj ja chcem také maličké.
Chodí tvoja dcérka do škôlky?
@zuzu1104 jj ja ma 3 v skolle akurat teraz v pondelok bude mat 5.rokov.
neviem dakosi som zacala citit biologicke hodinky a prisiel super priatel a ked vidim co robi s mojou dcerkou zatuzila som mu dat pocit ked sa vyvija dieta.proste to co nemohol on zazit.potom rodicia aj moji aj jeho po 60.nech si uziju este daksie vnuca a k tomu moja maminka kazde rano mi dava malu do skolky ked mam ranu lebo nestiham davat malu do skolky tak sme si povedali ze sice sme spolu pol roka ale zalezi nam na rodicoch chceme pomoct a aj odbremenit.a aj by som bola rada naterskej ked mi dcerka pojde do skoly
@zuzu1104 ja som chodila pred tym do CAR.. tak povedala, ze nechce do toho zasahovat a v car sa mi povedali, ze 2-3 mesiace, by som nemala otehotniet 😒 ved to.. ze aj ja sa bojim.. ale budem sa bat aj dalsi mesiac.. Aj by som to chcela skusit.. fakt neviem.. no uvidime 😀
aj mna mrzi.. ze aj ty mas takuto zlu skusenost za sebou.. ale uz bude len dobre.. 🙂 pozeram.. ze uz si asi tehu.. tak drzim palce.. nech ti to vyjde.. a hlavne.. nech to vsetko dobre dopadne 😉
@ciaaa pozri, keď cítiš, že sa chceš už teraz snažiť, tak choď do toho. Strach tu bude vždy, je však veľmi dôležité, že si presvedčená o tom, že je čas na dieťatko.
Ja som to pocítila tento druhý mesiac a tak sme šli do toho. Ja som potratila asi v 8 tt, nevedeli sme to presne, lebo sme ho počali asi úplne inokedy a nevychádzalo to podľa PM. A doktor mi hneď po zákroku povedal, že sa máme snažiť aj hneď aj primár v nemocnici mi povedal, ale ja som to proste cítila, že chcem trošku počkať.
Neviem či som naozaj už tehotná, ale akosi to tak cítim, ak áno, tak dúfam, že bude všetko v poriadku
@inngrid no tak keď sa naťahuje tak je dobre, keby bol taký krémový, tak to ešte neznačí ovulku. Konzistencia musí byť naozaj ťahavá, že ho medzi prstami roztiahneš tuším od 1 cm až do 22 cm. Skús si poriadne umyť ruky a ukazovákom a prostredníkom si skús vytiahnuť hlien od krčka maternice a skús či sa dá rozťahovať. Tak zistíš ako na tom si. A keď máš pocit, že je ovulka, tak skús testnúť aj teraz ráno

@gladriel neboj, bude to dobré. Skús sa niečím zamestnať, aby si sa z toho nescvokla. Mimochodom ja som bola pred 3 mesiacmi tehotná a test mi vyšiel až po dvoch týždňoch meškania aj keď som vtedy potratila, ale proste bábätko nemalo dobrý základ. Upokoj sa a hlavne oddychuj. Ak si nie si istá, tak zájdi k lekárovi, nech urobí krvný test alebo si kúp rovno ten digitálny Clear blue