icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
18. okt 2013

@vertyeux no, pekne tie deťúrence vedia skomoliť slovíčka, starší synovec zase rebríku hovoril "jebík" 😀 😀 😀
keď som ja bola malá, mamina ma učila vyslovovať písmenko "C", lebo sa mi do toho moc nechcelo. Tak mi hovorí, že Zuzka, povedz c c c citrón a ja že: C C C Pomaranc 😀 😀 😀

zuzik_24
18. okt 2013

@inngrid mám radšej biele vínko a sladšie ale ani suchým nepohŕdnem 🙂

tamarka9
18. okt 2013

@inngrid ano vo vseobecnej teorii som dobra, presne ti opisem vyzivu plodu, ale kedy mam ovulku netusim 😀 😀 Nuz skola evidentne cloveka nepripravi na vsetko 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 ahá, to vidíš, tak to ma nenapadlo, tak si dnes teda to vínko dám 🙂 ďakujem za info 😉

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@zuzik_24
Aaaano,budeme fučat po celom dome,to bude krása,ja už chceeem 😀 😀 😀
Tak teraz už len čakať nech prejde tá mrcha...Rozhodli sme sa s mužom,že si dáme pauzu trošku,trošku pookrejeme a necháme tomu voľný priebeh do Vianoc,veľmi sme už unavení z toho "plodenia" Však 4roky to isté,ja,mrcha,ovu,...Tak teraz budeme sexikovat kedy sa nám zachce,a budeme ovu riešiť po Vianociach. Možno sa podarí aj bez toho sledovania. Ale nemyslí si že sa vzdávam 😀 kdeže,len sa chcem trochu viac venovať mužovi,lebo posledné mesiace sa to točilo iba okolo mňa a ovu 😝 tak tak musím sa mu povenovat,nech je spokojný a štastny a potom budú aj jeho šampióni spokojni a šťastní 😀 😀 😀
Baby ja pomaly končím,dnes zdrham skôr,keďže mi treba ešte dopiect.Prajem Vám krásny vikendik,užitie si mužov 😅 😅 😅 ,v nedeľu myslím na tehu kočky(vlastne ja na VÁS myslím stále 😀 ) a želam krásny pohodovy vikend.Samozrejme počítam v pondelok s novými tehulkami,že Inus? 😉
Tak paaaaaaaaaaaaaaaa

zuzik_24
18. okt 2013

@tonjadabik2 tak si užívajte pekný víkendík moja, príjemné snažilkovanie želáme 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tonjadabik2 júúúúúúúúúúúj krásny plan to by sa aj mne pačilo 🙂

inngrid
18. okt 2013

@tamarka9 tak mi napíš ja som debil v tej teorii ak sa ti bude chciet 🙂ja si rada prečítam

zuzik_24
18. okt 2013

@tamarka9 si fakt dobrá, budeme sa môcť u Teba potom informovať, že čo a ako s fazuliatkami? 😅

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@vertyeux
😀 😀 😀 Že kokotik 😅 😅 😅

zuzik_24
18. okt 2013

@danielka20101989dadus to si krásne napísala, budeme fučať 😀 😀 😀
asi je ten správny čas nesledovať sa chvíľku, tak sa venujte jeden druhému, chodievajte viac von do prírody ak sa Vám bude dať a uvidíte, čo Vám to prinesie. Ja verím, že bocianik nad Vami zakrúži a príde fazuľka do bruška. 🙂
Želám krásny víkendík, tiež budeme na Teba myslieť. Pa a dobre napeč. 🙂 🙂 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@matusovas všetko najlepšie k narodeninám prajem 🙂

danielka20101989dadus
18. okt 2013

@zuzik_24
Ďakujem,podobne želam aj ja fazuľku do bruška 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@inngrid chcem mať pravdu Inuška 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@monika541 nie niekedy, ale ihneď teraz ho chceme vidieť 🙂

simca1989
18. okt 2013

Tak a bola som u uja doktora...jedine ci mi povedal je,ze mam prist o 2 tyzdne.na sone nic este nevydiet,krv nemohol vziat kedze bolo pol 111 ked som sla dnu.takze niesom o nic mudrejsia.ale ze podla priznakov by som mohla byt tehu

zuzu1104
18. okt 2013

@zuzik_24 Zuzanka, tak nech ti to teda v práci ešte rýchlo uteká 🙂
No ja v to pevne dúfam, že nedorazí mrchula jedna, tak by som si priala, aby ti neprišla. Ďakujeme za objatia aj my posielame jedno 🙂

tonjadabik2
18. okt 2013

@zuzik_24
@inngrid Dakujem baby. snad sa nieco zadari dufam konecne.. a ak nie tak nevadi.. noo tak nam to vyslo ze deti zobral dedko a hotovo.. ta mame volny vikend.. 🙂 mozem pratat cely vikend.. 🙂 a popritom. hihi... 😀 manzel sa ma pytal ci presesikujeme cely vikend..hehe betar jeden 😀

matusovas
18. okt 2013

Tak a je konečne víkend. Balím a bežím domov. Prajem Vám baby príjemný víkend, veľa romantiky 😉 a veľa trpezlivosti nám, ktoré čakáme 🙂

simca1989
18. okt 2013

@inngrid fuuu neviem,ale ze vzvycajne zena cpini ked sa plod uhniezduje v maternic

inngrid
18. okt 2013

@zuzu1104 cmux, dnesná micia lekáren 🙂

inngrid
18. okt 2013

@zuzu1104 inak by sa mi páčilo mat s niekym tu plus minus rovnaky termin 🙂 bolo by to super

inngrid
18. okt 2013

@simca1989 tak tíško gratulujem, a drzím palčeky aby to tak ozaj aj bolo 🙂

inngrid
18. okt 2013

@matusovas dakujeme pekný víkend

zuzu1104
18. okt 2013

@vertyeux no tak my tiež máme doma pizzu akože oveľa ľúbozvučnejšie slovo a kura je....kuva, takže nemáme ďaleko od pekný slov.

inngrid
18. okt 2013

@simca1989 ja som pred 2 tyzdnami ked som mala ovulku mala obrovské bolesti v brušku az take trhanie pichanie az som sa zobudila nato v noci ako kegy mi šklbalo a potom som mala 1 den aj take mierne špinenie ale hovorila som si ze je to z ovulácie ale mohlo to byt aj uhniezdenie ked tak nadtym uvazujem a boli ma brucho ale moc bolesti ako pred ms to nie su zatial nie

zuzik_24
18. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem Zuzka moja za objatie aj za povzbudenie, si moje slniečkooooo 🙂

zuzik_24
18. okt 2013

@tonjadabik2 no jasné, budeš upratovať a pomedzi to dáte rýchlovečky, parádička to bude 😅

zuzu1104
18. okt 2013

@inngrid áno, však my sa tu tak dobre poznáme, bolo by fajn spolu aj pokračovať 🙂

zuzu1104
18. okt 2013

@zuzik_24 aj ty moje 🙂

tonjadabik2
18. okt 2013

@zuzik_24 noo sak toho sa bojim 😀 bo stary ma furt napada hehe.. hej aj rychlovecky ale mi teraz milovanie pekne vzdy taze to bude pekne snad.. 🙂 vinko a pizza a bude hotovo.. abo co..