Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24
Aaaano,budeme fučat po celom dome,to bude krása,ja už chceeem 😀 😀 😀
Tak teraz už len čakať nech prejde tá mrcha...Rozhodli sme sa s mužom,že si dáme pauzu trošku,trošku pookrejeme a necháme tomu voľný priebeh do Vianoc,veľmi sme už unavení z toho "plodenia" Však 4roky to isté,ja,mrcha,ovu,...Tak teraz budeme sexikovat kedy sa nám zachce,a budeme ovu riešiť po Vianociach. Možno sa podarí aj bez toho sledovania. Ale nemyslí si že sa vzdávam 😀 kdeže,len sa chcem trochu viac venovať mužovi,lebo posledné mesiace sa to točilo iba okolo mňa a ovu 😝 tak tak musím sa mu povenovat,nech je spokojný a štastny a potom budú aj jeho šampióni spokojni a šťastní 😀 😀 😀
Baby ja pomaly končím,dnes zdrham skôr,keďže mi treba ešte dopiect.Prajem Vám krásny vikendik,užitie si mužov 😅 😅 😅 ,v nedeľu myslím na tehu kočky(vlastne ja na VÁS myslím stále 😀 ) a želam krásny pohodovy vikend.Samozrejme počítam v pondelok s novými tehulkami,že Inus? 😉
Tak paaaaaaaaaaaaaaaa
@tonjadabik2 tak si užívajte pekný víkendík moja, príjemné snažilkovanie želáme 🙂
@tonjadabik2 júúúúúúúúúúúj krásny plan to by sa aj mne pačilo 🙂
@vertyeux
😀 😀 😀 Že kokotik 😅 😅 😅
@danielka20101989dadus to si krásne napísala, budeme fučať 😀 😀 😀
asi je ten správny čas nesledovať sa chvíľku, tak sa venujte jeden druhému, chodievajte viac von do prírody ak sa Vám bude dať a uvidíte, čo Vám to prinesie. Ja verím, že bocianik nad Vami zakrúži a príde fazuľka do bruška. 🙂
Želám krásny víkendík, tiež budeme na Teba myslieť. Pa a dobre napeč. 🙂 🙂 🙂
@zuzik_24
Ďakujem,podobne želam aj ja fazuľku do bruška 🙂
Tak a bola som u uja doktora...jedine ci mi povedal je,ze mam prist o 2 tyzdne.na sone nic este nevydiet,krv nemohol vziat kedze bolo pol 111 ked som sla dnu.takze niesom o nic mudrejsia.ale ze podla priznakov by som mohla byt tehu
Tak a je konečne víkend. Balím a bežím domov. Prajem Vám baby príjemný víkend, veľa romantiky 😉 a veľa trpezlivosti nám, ktoré čakáme 🙂
@simca1989 ja som pred 2 tyzdnami ked som mala ovulku mala obrovské bolesti v brušku az take trhanie pichanie az som sa zobudila nato v noci ako kegy mi šklbalo a potom som mala 1 den aj take mierne špinenie ale hovorila som si ze je to z ovulácie ale mohlo to byt aj uhniezdenie ked tak nadtym uvazujem a boli ma brucho ale moc bolesti ako pred ms to nie su zatial nie
@tonjadabik2 no jasné, budeš upratovať a pomedzi to dáte rýchlovečky, parádička to bude 😅
@zuzik_24 noo sak toho sa bojim 😀 bo stary ma furt napada hehe.. hej aj rychlovecky ale mi teraz milovanie pekne vzdy taze to bude pekne snad.. 🙂 vinko a pizza a bude hotovo.. abo co..

@vertyeux no, pekne tie deťúrence vedia skomoliť slovíčka, starší synovec zase rebríku hovoril "jebík" 😀 😀 😀
keď som ja bola malá, mamina ma učila vyslovovať písmenko "C", lebo sa mi do toho moc nechcelo. Tak mi hovorí, že Zuzka, povedz c c c citrón a ja že: C C C Pomaranc 😀 😀 😀