Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Peknú sobotu všetkým🙂!
@zuzulka255 ďakujem, už by to veru mohlo konečne vyjsť, lebo nič tomu zdravotne nebráni a tak...
@monika541 silno presilno džim palceky....aaa dakujem 🙂
@zuzulka255 🙂 , ďakujem. Nezabudni nám sem potom dať prvú fotku zo sona! Pohodové tehotenstvo želám🙂!
@monika541 ak vsetko dobre dopadne a dr potvrdi tehu tak určite dam prve foto 🙂
@zuzulka255 júúúúúúj krásne tiško závidím
@inngrid neboj sa aj ty sa dočkas 🙂 neviem či už mas mimi,ale moja kmotra je teraz prirodzene tehu po 10tich rokoch,presla si vseličim ☹ treba len veriť a dufam (a sexovať 😀 ) ,že sa to raz podari 🙂
@zuzu1104 ahoj no mam to za sebou.vcera som tam bola,som tehotna a podla MS som mala koncit 7tt al.podla sona som 6+3tt ale kedze mi to blblo plus minus 5 dni takze..aj posledna MS mi meskala 6 dni a mala som len 2,5dna.dufam ze to bude poriadku...13 novembra mam dalsiu KO a ma 6mm a zdalo sa mu ze videl pohyb al.akciu srdiecka....
@zuzik_24
@zuzulka255 blahoželáááám 🙂
@monika541 Ahoj Monči 🙂, dnes celkom dobre, už mám upratané a manžel teraz varí🙂. Poobede sa chystáme na šípky do lesa a chcela by som si nazbierať aj pár vetvičiek z jedličky, lebo chcem si urobiť venček na dvere. Včera večer som tak trošku ružovkasto špinila a dnes mám z toho trošku zlý pocit, ale dnes už vôbec nešpiním.
Aj mňa bolia kríže a poriadne, lebo ja mám maternicu otočenú do zadu, tak preto asi tak silno.
Monika, pekne zatni zúbky a uži si to s manželom, poriadne ho prevetraj 🙂
Vy sa čo chystáte dnes robiť a čo varíte?
@monika541 tak ale starostlivá maminka umyje operie a postará sa nie tak má byt 🙂 aby potom hovorila ze mala tu najlepšiu mamu na svete!!!!
a ako to ze nemáš ani jeden dubak mm nemal čas tento rok?
@zuzulka255 júúúúúj Zuzinka nemam a 10 rokov nemôzem čakat lebo nie som zdravotne na tom tak aby som čakala teraz mi vysadili lieky aby som ostala tehu ak sa nepodarí hoodia ma naspat na lieky čo budem Nerada lebo potom zase budem rok dva čakat kedy bude môcť uz mam po 30-tke a dieta ani jedno takze je to dost naročné na psychiku
@zuzu1104 aj mna zuzi
@zuzu1104 ahoj Zuzanka, so špinením na nestraš! Práve mi zaspala Anička, konečne v normálnom čase, lebo posledný týždeň to je des cez deň aj večer. Urobila mi radosť, i keď takú zmiešanú - po niekoľkých dňoch sa jej uráčilo zjesť celú polievku - horšie je, že som sa uchýlila ku kupovanému príkrmu, takže zložitý pocit šťastia 😀 . Moju nechcela a kúpnu áno, ale účel svätí prostriedok🙂. MM je v hore, chystajú drevo, ale tiež by som ho potom aj s Anik chcela vyvenčiť aspoň tu po lúkach. Možno do hory, tiež na vetvičky, nejakú ikebanku na terasu. Ale najskôr musím na zajtra upiecť koláčik. Torta bude až bud.týždeň, pretože cukrár mal teraz dovolenku. Zajtra teda len s MM rodinou oslávime a bud.týždeň zas s mojou. Anik síce asi toľké chystačky a veselice nebude chápať, ale nám to robí radosť. Na obed som piekla mäsko, udusila som kapustu, len knedlík sa mi nechcelo, tak bude ryža. Môj mm nevarí, len ryžu max., ale vie ju perfektne. Ja zas nerúbem drevo🙂, tak sme si kvit🙂.
Kočky, tak aby ste nepovedali, tak prikladám fotku testu. Prvý je z 10DC a druhý z dneška, čiže z 13DC, proste som nevydržala a vyplatilo sa( a testovala som teraz na obed 😀). Čiaročka je oveľa silnejšia, dokonca viac ako zo včera🙂 zo včera som už nestihla odfotiť, lebo sa mi vybil foťák a fotka je aj tak dosť nejasná, lebo to bola bleskovka, ale hádam tam niečo uvidíte. Na živo je to vidieť pekne. Dokonca aj môj manžel to pekne videl.
@inngrid k tým hríbom - tento rok u nás skrátka neboli. Mm sa aj bol vetrať, 3-4 hoďky sa mi flákal po hore a naprádno prišiel, resp., aby som mu neuškodila, nosil aspoň bylinky na čajík🙂. ani susedia nenašli, čo vždy nájdu, takže záhada 😕 . anik hodila do potoka lopatku na piesok, tak strááááášne nešťastie, neplakala, skôr sa bavila na mojich pokusoch o záchranu. aj som ju napichla na konárik, ale akonáhle som sa na ňu víťazoslávne kukla, konárik šprng, vystrelil a lopatka putovala ďalej až do Váhu. 😀 .
píšem somariny nie 10 a 13 DC ale DPO
Kocky, ostalo mi par kusov tehu testov, tak ak by ste niekto chceli odo mna kupit, tak budem rada. Chcem sa ich zbavit, sak naco mi tu budu doma sarapatit. Mam 1ks GS Mamatest Comfort 10mlU/ml a 3ks Alice pregnancy test, tiez 10tkove. tak GS Mamatest 3,60 E+ Alice pregnancy 0,4E/ks +postovne. ak ste z BA, tak sa mozme skusit dohodnut na osobnom odbere 🙂 enmate niektora zaujem?

@inngrid tak to fajne bolo🙂. Ja som vyše hodiny s kamoškou volala a babskú jazdu som mala s anik za tatikom do roboty🙂. Hrozne tu fucalo, nešla by som s ňou von, tak sme zabíjali čas. Ale v Tatrach tak nefukalo, trochu sme sa mohli venčiť. Som zvedavá, či budú u vás hríby, ak tvoj mm pôjde.