Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 ty si také zlatíčko 🙂 ďakujem
Tak ako ste teda prežili deň?
My sme boli na prechádzke, nazbierala som šípky a aj vetvičky a už mi visí venček na vonkajších dverách. 🙂
Manžel dnes varil maďarský guláš, keby si videla, ako ho malý do seba pchal, ja som normálne neverila 🙂.
Takže Aničke dnes chutila polievočka z obchodu, no expertka jedna, mamkinu nechce a z obchodu jej chutí, kde tento svet speje 😀, ale nie, hlavne, že sa napapala
@zuzu1104 nápodobne🙂. nakoniec sme sa s Anik túlali len pri dome, mm bol so švagrom to drevo chystať, vrátili sa pred 17.00, tak kým ešte vyložili a tak, už sa nikam nedalo ísť. aj ten nešťastný vietor zase fučal... tak sme si dali v trojici "slávnostnú večeru" v predvečer aničkovín a teraz si už len vegetíme a odfukujeme. o chvíľu jej dám ešte sunar, kukne večerníček, ak nebude dáky šport, urobím čoko polevu na koláč, dám druhý krát sunar a od pol deviatej začíname uspávať. som zvedavá ako večer zaspí, lebo v poslednom čase až okol pol desaitej a to už som ja taká unavená z celého dňa, že až no... ale ak celkom pri anik nezaspíme, urobíme si ešte s mm pekný večer🙂. som mu spomínala ako som takto pred dvoma rokmi chodila na gynekológii po schodoch a chodbách, 2.vyvolávačka a kontrakcie ani ťuk... sa mi to tak vynára v spomienkach akoby to len včera bolo. tie dva roky tak strašne rýchlo preleteli ☹ .
zajtra sa nám asi zas nepodarí ísť na dlhšie do hory, ale v pondelok tatíka z roboty niekam vytiahneme. ak ešte bude takto krásne ako dnes.
s tou polievkou som si aj ja povedala, hlavne že zjedla, bolo to že bio, tak hádam to tak aj bolo🙂
mrcha dorazila 27DC
@inngrid fúúúúúúúúúúúúúúúúúj! ja som ešte stále dúfala:(. počúvaj, za ten skoro mesiac sama uháčkuješ tie krásne papučky, čo si ináč chcela kupovať🙂. tak šup, šup, trénovať, nech to máš prichystané 😉 . tak ešte so mnou budeš bojovať. ja som mala trošku jemný ovu prúžok, tak snáď dorazí v pondelok ako je kalendárový odhad a tentoraz aj sa niečo prilepí🙂.
@monika541 Aňulik zajtra prajem všetko najlepšie k narodeninkám, nech je zdravučká a hlavne nech poslúcha rodičov 🙂
Ja som mala pred pár dňami takú sentimentálnu náladu, som tiež spomínala, sú to krásne spomienky na prvé dni s našimi detičkami, však?
A tebe nech sa všetko super vydarí, nech je svokra spokojná. No a dnešný večer si s mužíkom ešte pekne užite, možno práve dnes sa podarí mimčo🙂 Držím palce
Dobre si si povedala s tou polievočkou 🙂
@inngrid no ja som očakávala väčšiu radosť, ale to je asi len vo filmoch.
Tak to ma mrzí, hnusoba jedna hnusná :(, ale hore hlavičku, lebo budúci mesiac po mne nasleduješ ty, jasné?
Ja mám vždy pocit, ako keby mrcha prichádzala, vždy mám také bolesti aj keď trošku iné, také ťahavé, to sa že vraj maternica rozťahuje, ale ja sa aj tak vkuse chodím na záchod kontrolovať
Ahojte dievčatá moje krásne,
konečne sa ozývam aj ja, pred hodinou som si sadla, celý deň sme mali návštevu, svokor s frajerkou, mm sestra s mužom a malým 1,5 ročným drobcom, mm dvaja bratranci a babička... Boli u nás od pol dvanástej, keďže moja rodina žije na Liptove, oslavovať s nimi budem... no, snáď niekedy do Vianoc 😀 A to mám môj ocino budúci mesiac 60tku, tak dúfam, že aspoň na jeho oslavu budeme môcť ísť (ale keďže mám stále PNku, ružovo to nevyzerá).
Tak som dnes obskakovala a varila pre 10 ľudí, piekla som ešte včera a teraz som unavená ako kôň...
Ráno ma zas chytala panika (@zuzu1104 Zuzinka, tiež sa stále na WCku kontrolujem ako debil) ako to celé zvládnem, že čo robí fazulečka, ale potom som si povedala, že si idem užiť oslavu a nejdem riešiť hovadiny, aj tak to neovplyvním a je skrátka všetko OK a hotovo 😵
Vidím, že vy ste mali pekný a veľmi plodný víkend, tak si ho ešte užite
@inngrid to ma mrzí, som verila, že to vyjde ☹
@zuzu1104
@senselinka s tou kontrolou na wc sa vám ani nečudujem, pri anik som to zažila a už nechcem, i keď je to v podvedomí stále... veľmi, veľmi, veľmi držím palce, aby ste to obe úspešne zvládli a leto privítali s bábom v náručí. je to najvzácnejší dar, kt. máme oproti mužom - vynosiť si bábo, môcť ho cítiť v brušku a hladkať si ho. papa
@senselinka dakujem moja zlatá si, a neboj je to ludské to ze sa so zuzkou stale kontrolujete aj ja by som sa ale ja verím ze to bude dobre neboj nič!!! musí byt!!!! a musíme vydrzat bude další mesiac snád chceme krásne vianoce predsa minulé boli pre moju chorobu smutnejšie tak tieto nesmú byt nesmu!!!!!
@senselinka a šetri sa máš to rozkazom 🙂
@senselinka Dobrý večer Zuzik, no takže sa kontrolujeme obe, ja sa bojím ako trúba, dnes som sa však potešila, lebo na obed som si robila testík a čiaročka je už oveľa silnejšia, tak mi trošku odľahlo, ale večer som mala pocit ako keby som mala taký amoniakový výtok(tada tak zapáchal), takže v stredu to určite spomeniem gynekológovi, neviem, čo to môže byť. Ja som aj pri prvom tehu mala hrozné problémy s rôznymi bacilami. Snažím sa piť veľa acidka a beriem aj laktobacily, aby tá flóra tam dole bola v poho, ale akosi sa mi to nedarí. :(
Ty si mala riadne perný deň, teraz vylož nohy a oddychuj, aby bolo malinké v poriadku. Už len týždeň a niečo a uvidíš ho na obrazovečke 🙂 Teš saaa!
caute baby tak my stale snazilkujeme cely vikend dnes cely den aj zajtra kym nepridu deti od babky tak uvidime.. 🙂 v utorok ovulka.. tak zajtra treba este aj v utorok 🙂

@vertyeux dík Vladi 🙂