Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Pekné ráno všetkým🙂! Dnes má naša Anička 2 roky, tak rýchlo to preletelo! Mohykánkam🙂 želám, aby to snaženie sa čoskoro zmenilo na sladké čakanie🙂.
@senselinka krásne narodeniny, opatruj sa.!
ahojte no tak ja sa pridavam ale k tej druhej skupine dnes mi dorazila MS... presne na 28 den len teraz neviem kedy budu plodne dni minuly mesiac mi meskala a prisla az na 34 ale teraz som brala duphaston tak mi ho asi upravil tak myslite ze by mohli byt tak vstrede ci? jaaj uz neviem
@monika541 Dobré ránko Monči🙂, dobre sa máme, dobre sme sa vyspali, mňa akurát dosť hrdlo bolí, ale to hádam nejako prekonám. Malé poslúcha, zle mi nie je, ale to mi ani pri Samkovi nebolo, ani som nevedela, že som tehotná. 🙂 A aj tak, na nevoľnosti je ešte asi skoro. Ešte je HCG nízke. A Samulko sa hrá s tatikom vo svojej izbe s autíčkami a počúva rozprávočky z CD-čka, má v izbe rádio a každý deň si púšťa rozprávky, veľmi sa mu to páči. 🙂 A vy sa máte ako? Dnes má Anik narodky, tak ešte raz malej princezničke prajeme všetkooo najlepšie 🙂. Dnes sa držte a dúfam, že návšteva bude poslúchať. 🙂
@senselinka Moja zlatá, k Tvojmu sviatku Ti prajem z celého srdca hlavne zdravíčko, veľa lásky, zdravú a silnú fazuľku a nech Vás Pán Božko ochraňuje. Posielam pusu. 🙂
Ahojte srdiečka, peknú nedeľu prajem🙂, užite si dnešné slniečko. 🙂
myslím na VAŠE fazulky posielam im vela síl a priebojnosti!!!!
@zuzu1104 Ďakujem za prianie, odovzdám🙂.. rozprávky aj ja milujem, teším sa, keď anik na to namotám a budeme počúvať spolu. Krásny deň aj vám🙂.
@inngrid do kostola mm nechodí, navyše máme zmiešané manželstvo, tak ak by chodil, v nedeľu by sme sa doobeda skoro nevideli.kat.. začína 8.30 a ev.až 9.30 a končia sko o 11.00. Som sa bála, že do mňa blesk udrie, lebo som dlho nebola. Ale Pánbožkobol asi rád, že som sa vôbec dostavila a bol veľkorysý🙂. Možno som spôsobila rozruch v dedine - mala som červené pančuchy🙂. Mm sa to páči, neriešim🙂.
pekný dník baby, ja chodím do kostola tiež sama, alebo s malou a niekedy sa pripojí aj mm, dnes som bola na 7, kým moji spachtoškovia ešte spia...potom môžem vkľude variť a piecť 😉 😒 aj moj mm je dnes nejaký chorľaví...
ja sa modlím za všetky snažilky či tehuľky aby boli čoskoro maminkami, takže veeeeeeľa zdravíčka želám atehulky poprosím ten špeci tehu vírusík 😀 nech sa aj na mňa niečo nalepí
Neviem, čo som včera zabudla, ci čo, ale poleva mi celá zliezla a vsala sa do koláča, idem dať druhý pokus🙂. Tak držte palčeky🙂. Svokru a švagrinu mám na háku, tie nepečú, koláče aj na Vianoce a iné sviatky si kupujú. Ale mm si zaslúži 🙂 .
baby tak mám navarené, napečené, toto je super receptík už aj chutnám sú vynikajúce, odporúčam.... http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/skoricovy-ve...

Ahojte zabky.Sice nedela rano, no moj maly pekinez sa chcel ist vencit.Tak sme uz o 6.20 stale za svitu mesiaca boli vonku.Teraz este v posteli no ze co vcul?Jasneee!Idem docitat najnovsie zameskane strany knihy "MK Snazilky september 2013" ♡ 🙂 ...Priznam sa,7 dni do ocakavanej MS a zblbnem z toho cakania.Kedze ale nic zvlastne nepocitujem (aj ked uz nieco,tak si poviem,ze si to nahovaram),myslim si,ze tento mesiac sa priradim k mohykanom...HAWK!