icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

janiinka2
20. okt 2013

Ahojte zabky.Sice nedela rano, no moj maly pekinez sa chcel ist vencit.Tak sme uz o 6.20 stale za svitu mesiaca boli vonku.Teraz este v posteli no ze co vcul?Jasneee!Idem docitat najnovsie zameskane strany knihy "MK Snazilky september 2013" ♡ 🙂 ...Priznam sa,7 dni do ocakavanej MS a zblbnem z toho cakania.Kedze ale nic zvlastne nepocitujem (aj ked uz nieco,tak si poviem,ze si to nahovaram),myslim si,ze tento mesiac sa priradim k mohykanom...HAWK!

monika541
20. okt 2013

Pekné ráno všetkým🙂! Dnes má naša Anička 2 roky, tak rýchlo to preletelo! Mohykánkam🙂 želám, aby to snaženie sa čoskoro zmenilo na sladké čakanie🙂.

monika541
20. okt 2013

@inngrid ahojky🙂. Tak som poslúchla🙂, mm, chudáka narobeného, znásilnila🙂-- celý šťastný spolupracoval🙂. O chvíľu chcem ísť do kostola za Aničku sa poďakovať. A poprosiť o ďalší zázrak do života našej rodiny. Pekný deň.

monika541
20. okt 2013

@zuzu1104 Ahoj, ako sa máte? Babulo poslúcha?

janiinka2
20. okt 2013

@monika541 Moni,vasej Anicke prajem z celeho srdca vsetko najlepsie,nech vam robi radost ako doteraz.Inak-akt znasilnenia mm je podla mna niekedy dost nevyhnutny 😀

monika541
20. okt 2013

@senselinka krásne narodeniny, opatruj sa.!

pupavkaa
20. okt 2013

ahojte no tak ja sa pridavam ale k tej druhej skupine dnes mi dorazila MS... presne na 28 den len teraz neviem kedy budu plodne dni minuly mesiac mi meskala a prisla az na 34 ale teraz som brala duphaston tak mi ho asi upravil tak myslite ze by mohli byt tak vstrede ci? jaaj uz neviem

janiinka2
20. okt 2013

@pupavkaa tazko povedat,kedy pridu tvoje plodne dni.Asi najlepsie je sledovat si hlien.Ja som sa posledne dva razy riadila podla kalendara,tiez cca v strede cyklu.No ak teraz dorazi MS,idem na ovu testy.

pupavkaa
20. okt 2013

@janiinka2 no sak ja viem ze tazko povedat... neostava nic ine len skusat 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

@monika541 Dobré ránko Monči🙂, dobre sa máme, dobre sme sa vyspali, mňa akurát dosť hrdlo bolí, ale to hádam nejako prekonám. Malé poslúcha, zle mi nie je, ale to mi ani pri Samkovi nebolo, ani som nevedela, že som tehotná. 🙂 A aj tak, na nevoľnosti je ešte asi skoro. Ešte je HCG nízke. A Samulko sa hrá s tatikom vo svojej izbe s autíčkami a počúva rozprávočky z CD-čka, má v izbe rádio a každý deň si púšťa rozprávky, veľmi sa mu to páči. 🙂 A vy sa máte ako? Dnes má Anik narodky, tak ešte raz malej princezničke prajeme všetkooo najlepšie 🙂. Dnes sa držte a dúfam, že návšteva bude poslúchať. 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

@senselinka Moja zlatá, k Tvojmu sviatku Ti prajem z celého srdca hlavne zdravíčko, veľa lásky, zdravú a silnú fazuľku a nech Vás Pán Božko ochraňuje. Posielam pusu. 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

Ahojte srdiečka, peknú nedeľu prajem🙂, užite si dnešné slniečko. 🙂

janiinka2
20. okt 2013

@pupavkaa este mi napadlo...presexujte od jedneho cyklu po druhy...a nemusis kontrolovat dni 😀

inngrid
20. okt 2013

@monika541 aj ja uz som bola chodievam ráno na 7 🙂 potom mam zvyšok needle taký roddný taky ako má byt a stale sa tiez modlim aby som mala fazulku
ale dnes som sa opatovne hore prihvoroila za Zuzkinu A Senselinkinu fazulku 🙂 aby som nebula az taký sebec
mm chodí do kostola?

inngrid
20. okt 2013

@pupavkaa mne včera dorazila a mala som 27DC takze najbližšiu ovuláciu budeme mat spoločnú 🙂

inngrid
20. okt 2013

@zuzu1104 aj Tebe Zuzinka!!!! krásnu nedelu

inngrid
20. okt 2013

@zuzu1104
@senselinka

myslím na VAŠE fazulky posielam im vela síl a priebojnosti!!!!

pupavkaa
20. okt 2013

@janiinka2 :D no sak aj to ma uz napadlo len ci bude priatel vladat tolko :D ale tak bude musiet :D

pupavkaa
20. okt 2013

@inngrid no tak mi potom daj vediet kedy to bude aby som aj ja vedela 🙂

zuzu1104
20. okt 2013

@inngrid ďakujem Inuška, si zlatá 🙂 My sme v kostole ešte neboli, mne je akosi zle, bolí ma hrdlo, a tak sme sa s manželom dohodli, že pôjdeme až večer. Tak pre zmenu ja hodím modlitbu za teba, aby fazuľka prišla čím skôr

monika541
20. okt 2013

@zuzu1104 Ďakujem za prianie, odovzdám🙂.. rozprávky aj ja milujem, teším sa, keď anik na to namotám a budeme počúvať spolu. Krásny deň aj vám🙂.
@inngrid do kostola mm nechodí, navyše máme zmiešané manželstvo, tak ak by chodil, v nedeľu by sme sa doobeda skoro nevideli.kat.. začína 8.30 a ev.až 9.30 a končia sko o 11.00. Som sa bála, že do mňa blesk udrie, lebo som dlho nebola. Ale Pánbožkobol asi rád, že som sa vôbec dostavila a bol veľkorysý🙂. Možno som spôsobila rozruch v dedine - mala som červené pančuchy🙂. Mm sa to páči, neriešim🙂.

huncut
20. okt 2013

pekný dník baby, ja chodím do kostola tiež sama, alebo s malou a niekedy sa pripojí aj mm, dnes som bola na 7, kým moji spachtoškovia ešte spia...potom môžem vkľude variť a piecť 😉 😒 aj moj mm je dnes nejaký chorľaví...
ja sa modlím za všetky snažilky či tehuľky aby boli čoskoro maminkami, takže veeeeeeľa zdravíčka želám atehulky poprosím ten špeci tehu vírusík 😀 nech sa aj na mňa niečo nalepí

monika541
20. okt 2013

@janiinka2 Ďakujem za prianie. On sa veľmi rád nechá znásilniť🙂. Asi každý chlap, že🙂? Len slečna nám večer strašne neskoro zaspala, sa nám už ani moc nechcelo, ale vyšší záujem dal nakoniec chuť🙂.

monika541
20. okt 2013

Neviem, čo som včera zabudla, ci čo, ale poleva mi celá zliezla a vsala sa do koláča, idem dať druhý pokus🙂. Tak držte palčeky🙂. Svokru a švagrinu mám na háku, tie nepečú, koláče aj na Vianoce a iné sviatky si kupujú. Ale mm si zaslúži 🙂 .

janiinka2
20. okt 2013

@monika541 Nech vravi kto chce co chce, chlapi su neuveritelne na sladke...ale hlavne ze ked kupujem, vzdy je to s komentarom "Naco to kupujes?"...a potom dojdem domov z prace a su s prepacenim z
ozrate vsetky Norimberske perniky 😀

janiinka2
20. okt 2013

@pupavkaa my sme minule isli na to s tou metodou, ze bol dlhsi pôst nech dozraju kvalitne bicikovce a v ocakavany den ovulky ich vypustili do boja...no v pripade, ze to nezabralo idem na to s ovu testami a s ustvanim priatela do mdlob!!! 😎 😠

monika541
20. okt 2013

@janiinka2 presne tak, a hlavne v noci začne vyžierať a robiť chute. ja držím diétu, on schudne, on sa v noci preje a ja priberiem. kde je spravodlivosť, prosím?

pupavkaa
20. okt 2013

@janiinka2 jaaj tak ty si teraz v ocakavani ci dorazi MS abo nie tak?

janiinka2
20. okt 2013

@pupavkaa ano,tak jest 🙂

huncut
20. okt 2013

baby tak mám navarené, napečené, toto je super receptík už aj chutnám sú vynikajúce, odporúčam.... http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/skoricovy-ve...