icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
21. okt 2013

Dobré ráno všetkým🙂!

huncut
21. okt 2013

@inngrid takto skromná som aj ja, už vyše roka si nič iné neželám, aj minulé vianoce som si želala zdravé bábo, žiaľ dopadlo to ako to dopadlo, verím že sa zadarí a že donosíme krásne zdravé dieťatká

monika541
21. okt 2013

@inngrid foto s tortou až tento týždeň, ale keď sa mi podarí nakopnúť net v pc, pošlem a.nik na koni🙂.

@senselinka riadne si oslavovala🙂, veru o rok to bude komplikovanejšie🙂. Posielam pozdravy z Liptova 😉, z ktorej oblasti pochádzaš? Pekný oddychový deň!

monika541
21. okt 2013

@tinka1003 predstava škôlky je veru nočná mora pre mňa - jedenie, spanie, choroby, cudzie decká a rýchlo sa poobede ponáhľať ju vyzdvihnúť.... tak nelku chcete? Možno mal mm už aj dobrého ciťáka🙂.

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 Ahojky! Anik pri mm včera dobre zaspala, v noci ma síce k sebe zavolala, ale inak super a sama vstala okolo 6.45. Nech jej to vydrží🙂! Mne to veľmi pomáha, ak je ochotná spať pri mm. Mám konečne chvíľu pre seba. I keď neviem, či včera nezaspal tata skôr ako anik🙂. Samko je už v škôlke, či ste spolu doma?

inngrid
21. okt 2013

@huncut 🙂 tak je 🙂

@monika541 teším sa 🙂

inngrid
21. okt 2013

Dobré ranko dievčence dnes bude plne pracovný deń:(
DC4

zuzu1104
21. okt 2013

@inngrid Dobré ránko Inuška, ako sa dnes máš? Brucho nebolí? Ja som dnes ráno robila test a čiaročka je už skoro taká silná ako kontrolná, tak hádam to je dobré znamenie, že HCG stúpa tak, ako má.
Presne všetko okolo toho filmu je krásne 🙂

huncut
21. okt 2013

@inngrid 😵

monika541
21. okt 2013

@inngrid aby si nepovedala, že žgrloším, tu sedí pri 'obede', na tanieri má banán s trochou čokolády - na ovocie kašľala, len čoko oblizovala🙂. Fotené aj posielané z mobilu.

monika541
21. okt 2013

A teraz kukam, že mám to moje deco hore nohami🙂. Sorry.....

anndy1
21. okt 2013

@monika541 🙂 jasne

inngrid
21. okt 2013

@zuzu1104 júúúúúúúúúúj tak to sa moc moc moc moc moc teším to je tak krásne, tak si to potichučku užívaj Zuzinka!!! a Samkovi kedy poviete? az neskôr?

@monika541 no ešte ze mam ntb som si to otočila 🙂🙂 ale máš krásne dievčatko fakt velmi je peknučká a vidim, ze chutilo 🙂

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 Dobré ránko Monči🙂, tak to je perfektné, že sa to včera mm podarilo. Anička je zlatá. 🙂
U nás to je vždy tak, že tatino zaspí skôr, ako Samko, ale vôbec mi to nevadí, hlavne, že nakoniec aj chlapec zaspí. 🙂
Ostal ešte doma na celý týždeň, lebo má ešte trošku soplík, ale už je to oooveľa lepšie a sme aj trošku sebeckí tento týždeň, lebo chceme ísť na oslavu synovcových narodenín a viem, že keby som ho dala do škôlky, tak tam zas niečo chytí. Takže volím menšie zlo, aby sa mužova rodina náhodou nepohnevala, že nechceme prísť.

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 aká je zlatučká, také slniečko 🙂

zuzu1104
21. okt 2013

@inngrid ďakujem moja🙂, Samko to už vie, on mi povedal ešte skôr, ako mi test ukázal, že bábätko je v brušku. Takže ja mám doma osobného gynekológa 😀 Asi mu Pán Božko alebo anjeličkovia niečo našepkávajú. Lebo aj pri mojom potrate mi povedal ako prvý, že bábätko je už v nebíčku až ma zamrazilo, keď mi to potom lekár potvrdil.

monika541
21. okt 2013

@inngrid som vedela, že si šikovná a poradíš si🙂. Príjemný pracovný deň.

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 je lepšie nechať si drobca riadne doliečiť, nie kvôli oslave, ale pre jeho imunitu a celkové zdravie. Ja som bola hlúpa, kvôli robote som nedoliečila a teraz horšie počujem na pravé ucho. Niekedy je to výhoda😀

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 No aj ja som toho názoru, že je potrebné, aby sa dieťa úplne vyliečilo. keď vidím, v akom stave niektoré matky nosia deti do škôlky, tak by som ich normálne vyplieskala. Ja sa potom ani nedivím, že tak málo detí je stále v škôlke. Tak som sa tešila, keď Samko do škôlky nastupoval a teraz ju ja viac nemám rada ako on. 😀
A akú chorobu si prekonala?

ciaaa
21. okt 2013

@zuzu1104 jej.. co to citam.. 😀 gratulujeeeem a silno drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne 😉

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 práve že len obyčajné prechladnutie to bolo, ale aj teplota a kašeľ. a takto sa to nakoniec popsulo. ale dá sa zvyknúť, len je sranda, keď sa mm zabudne a šepká mi niečo práve do toho skorohluchého ucha a ja nič 😀 . sestra dávala synovca do škôlky tiež až keď bol úplne zdravý, moja mama sa zvykla vtedy starať a ona šla do práce. ale keď sú tam aj nedoliečenci, tak je to blbé. navyše niektoré škôlky majú také praktiky, že keď majú dlho všetky deti v triede, tak ich stačí dať spať a vyotvárať v zime okná, alebo slabo oblečené vyhnať v zime na dvor hrať sa (mi kamoška vravela)...

inngrid
21. okt 2013

@zuzu1104 neskutočné ako to tie deti citia a vedia uplne ze wau ale počula som o tom uz ze deti takéto vedia vnímajú 🙂

@monika541 júúúúúúúúj nech uz je za mnou lebo neskutočne sa vlečie

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 tak to je teda nepríjemné a ako dlho už na to ucho nepočuješ? Bola si s tým u lekára?
No veď to a v ´triede je 100 stupňov, tak tam kúria, potom také spotené deti vezmú von a choroba je na svete. My doma kúrime málo, lebo sme nechceli malého tak naučiť, že budeme prekurovať a príde do škôlky a celý je spotený :(

monika541
21. okt 2013

sľúbená na koni, Anik je vždy v pohybe, je ťažké urobiť nerozmazanú fotku🙂. ideme von, posielame slniečko🙂

zuzu1104
21. okt 2013

@inngrid no je to až niekdy na zimomriavky, ako také malé deti všetko dobre chápu

zuzu1104
21. okt 2013

@ciaaa srdečná vďaka 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 skoro 10 rokov, máma kamoša ORL doktora, tak sa o mňa staral, kým som neostala tehu. ale po sekcii a infúziách som mala pocit, že počujem aj trávu rásť 😀 , ale trvalo to len krátko, potom zase sa to vrátilo.

ideme von, papa

zuzik_24
21. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka, teším sa, krásne čiaročky. 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 Dodatočne želám malej Aničke všetko najlepšie, mnoho radosti v živote, nech rastie pre radosť a do krásy 🙂

simca1989
21. okt 2013

ahojte babenky,ako?pribudla dalsia tehu?ja neviem co so mnou.v piatok vecer som dostala.aj ked neviem co si mam mysliet bo mam strasne slabe krvacanie.taketo slabulinke som este nemala.tak neviem.asi sa dozviem viac o 2tyzdne ked pojdem na zas zenske.bo aj prsniky sa uvolnuju uz nebolia tak ako posledne 2 tyzdne no bolia stale ale uz je toznesitelnejsie aj ked sa mi zda ze su trosku vecsie-alebo sa podprsenka pri prani zrazila :D