icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

meranti
21. okt 2013

@tamarka9 no podla testov to na ovu este nevyzera,neviem...ja som dajaka cela zmatena...prvy mesiac sa sladujem a uz mam z toho chaos,lebo MS bola normalna ako vzdy,potom sucho (bez vytoku),potom mi zacal,zrazu uz bol aj tahavy (len nebol uplne číry,potom sa pridruzili tie bolesti a teraz mam hlien taky netahavy,skor do biela (ale nie je taky ako pri zapale,zapal som uz mala a to bolo nieco uplne ine,som sa isla zblaznit)...no a ovu testiky robim od 7DC a ciarocka tam je len nie je taka silna ako kontrolna..dnes konecne kus zosilnela tak uvidim aka bude vecer,pripadne zajtra

zuzu1104
21. okt 2013

@hatapkagb učím sa z youtube, tam je to pekne vysvetlené a tu na MK som našla rôzne návody na hačkovanie

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 ďakujem moja, dúfam, že vybavím všetko. 🙂Mám toho na dnes veľa, prídem domov asi až večer :(
Neviem či býva, už som s ňou strašne dlho nekomunikovala, ale meno ti môžem povedať, volala sa Janka Šrámeková, blondínka, také kučeravé vlasy mala

zuzu1104
21. okt 2013

@monika541 a si si istá, že ti ovulka prebieha? Možno je zádrhel práve v tom, skús lekára poprosiť folikulometriu, aby ste zistili či prebieha ovulka a možno aj nech urobí hormonálny profil

inngrid
21. okt 2013

@monika541 hehe zlatý mm 🙂 počuj a tak intimne ked máš ovu riešiš to kazdý den obden alebo niekolko krát denne?
a kedy je to lepšie snazit sa pred ovu po ovu počas ovu nevieš?

inngrid
21. okt 2013

Boze baby ja vás dnes ani čítat nestíham 🙂

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 spýtam sa mm. Možno ju bude poznať, aj keď je od vás o dosť starší. Pekná náhoda🙂.

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 zatiaľ som s tým nemala problém... uvidíme, potom mi veru iné neostane len k dr ísť.

monika541
21. okt 2013

@inngrid teraz sme sa tak rôzne. Niekedy každý deň, niekedy obdeň. Záleží aj na tom, ako anik zaspí, pri nej už viackrát za nej nemôžme stihať🙂. A neviem, či by ešte aj mm vládal🙂. A asi je to individ, či pred, počas al.po ovu. S anik som otehotnela pred ovu, cca 2-3 dni. Je to hra prírody🙂. Alebo bola ovu skôr. Som to dáko špeciálne nesledovala...

monika541
21. okt 2013

@zuzu1104 skôr som si minule tak hovorila, či problém nebude ta jazva po sekcii. Ale sono bolo v auguste ok, dr bol spokojný. Ak to nevyjde do konca roka, volám pôrodníkovi, nech sa aj on na to kukne.

inngrid
21. okt 2013

@monika541 lebo ja toto vôbec neviem
@zuzu4417 ty čo si mysliš o tom vy ste teraz kedy počali fazulku? myslis ze je to jedno pred ovu počas po ovu alebo myslis ze niekedy je to lepšie?
vy ste teraz s mm ako často ked sa zadarilo kazdy den obden? prepáč ze sa to pýtam 🙂

tinka1003
21. okt 2013

@monika541 mas doma krasnu okatu slecnu 😵. Nooo, chceli by sme malinku Nelku, som velmi zvedava ako to tento mesiac dopadne, lebo sme sa snazili viac ako obvykle 🙂.
@zuzu1104 normalne mam zimomriavky z toho, co si pisala, ako Samko vycitil co sa deje v brusku.
pekny grafik, taky jednoznacny, ja mam tie teploty strasne rozkolisane, mam ich tiez zaznamenane vo FF...ak by som ti chcela poslat svoj grafik, ako ho odtial vyexportovat?
@zuzik_24 @inngrid citam, ze mrcha mrchava dorazila...tak vela zdaru do dalsieho snazilkovania, uzite si ho 😉

monika541
21. okt 2013

@tinka1003 ďakujem🙂. Veru okatá po tatíkovi. My sa tiež snažíme, ale ovu test mám už tri dni stále rovnako slabý tak nemám tucha, čo môžem čakať... hádam aspoň jakubko bude už veľkým bratom🙂. To čakanie na ms býva hrozné!

zuzik_24
21. okt 2013

@ciaaa ahááá, tak už rozumiem prečo IUI... držím palčeky teda, nech to ďalšie vyjde na 100% 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@inngrid ja mám tretí cyklus a dva boli takéto krátke 🙂 sme na jednej lodi Inuš 😉

zuzik_24
21. okt 2013

@inngrid ďakujem Ingridka, ja viem, že hlavu hore, priateľovi už nebudem hovoriť nič, nech nie je aj on nejako "ovplyvňovaný" cyklom, aby sa pri milovaní cítil, že to nie je len kvôli oplodneniu... ale aj tak to zabolelo... ale to sme my ženy 😉

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 kde si bola celé doobedie? Veľa práce? Máš krásneho havina🙂.

tinka1003
21. okt 2013

@zuzik_24 verim, ze ti priatelove slova nepadli dobre...ja sa snazim pred svojim velmi o "snazeni sa" nehovorit, aj ked sa inac nemame problem bavit o vsetkom. Ale urcite si vsimol teplomer na nocnom stoliku a vcera objavil aj ovu test, tak sa spytal, ze co to je a aj som mu odpovedala ale nejak sme to nerozvadzali.
@danielka20101989dadus mas uzasneho chlapa 🙂
@zuzu1104 krasna hracka, si sikulka 😉

zuzik_24
21. okt 2013

@zuzu1104 To je aká haluz, že preto bol výtok, že bábo si prdlo, tak toto nemá chybu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
už nie som z toho smutná, len ma to v tej chvíli tak vzalo, že až.... priznám sa, že som čakala trošku väčšie pochopenie pre toto, nakoľko keď je náhodou jeho mladšej dcére niečo, tak hneď má hlavu zvesenú niekde až medzi nohami a chodí ako bez duše... podotýkam, že nehovorím o žiadnom vážnom zdravotnom probléme... ☹
ale hodím to za hlavu, lebo inak by som sa z toho musela zblázniť a to nechcem, lebo nechcem mať bláznivé bábo 😉

zuzik_24
21. okt 2013

@tamarka9 oni sú fakt z Marsu tí naši chlapi nepodarení 😀 😀 😀

zuzik_24
21. okt 2013

@monika541 jééj moja, si mi dala krásny úsmev na tvár, jasné, že som tej mrche jednej vyhlásila vojnu, nech ma už ne....rie 😠
pravdu máš, že asi lepšie tento postoj ako keby mal byť zmorený ďalší týždeň, no ono to je trošku zložitejšie v súvislosti s tým ako poznám jeho reakcie na iné veci... ale ľúbim ho aj tak, čo už s ním 😉 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@danielka20101989dadus tak to Ti nádherne vyznal lásku, akože klobúk dole 🙂 naozaj krásne a romantické 🙂
budeme bojovať s tou mrchou jednou, nech si nemyslí, že nás tu bude každý mesiac obťažovať, kto ju vlastne pozval? 😀 😀 😀

monika541
21. okt 2013

@zuzik_24 na jednej strane chceme empatiu a pochopenie a na druhej zas, aby to nepreháňali. Hlavne, že ich máme a chcú sa s nami snažiť. 🙂 .

zuzik_24
21. okt 2013

@senselinka Dodatočne ešte raz všetko najlepšie k narodeninkám 🙂
Vitaj v klube 35 😉
Posielam objatie a pohladenie fazuľke na bruško 🙂

danielka20101989dadus
21. okt 2013

@monika541
Jaaaj,aha...No aj ja tak,robím robím,rychle kuk čo sa popísalo a tak ani newiem ako mi deň prejde 🙂

zuzik_24
21. okt 2013

@zuzu1104 jéééj, tá nemá chybu, šikulka si Zuzanka 🙂

tinka1003
21. okt 2013

@meranti noo, ciarocka silnie, nie je sice este tak silna ako kontrolna, ale uz ju je pekne vidiet. Vajecnik ma boli od rana, hlien ale nemam. Mam pocit, ze zajtra alebo pozajtra bude ovulka, skoda ze manzela nemam doma, ale tak snad spermijky, co mi vcera nechal do ovulky preziju a budu usilovne 😀

inngrid
21. okt 2013

@tinka1003 ´dakujeme tak tak my ešte si musíme počkat aby sme patrili medzi tie štastné :( ale viera nás neopúšta 🙂

inngrid
21. okt 2013

@tinka1003 drzím palec!!!

danielka20101989dadus
21. okt 2013

@zuzik_24
No veď práve.ach taká je potvora,ja si budem neskutočne užívať keď nepríde 9 mesiacov 😀 Hej,hej,zlatý bol,a on sa teraz tak viac snaží byť pozornejšii,lebo vidí na mne,že ma to trápi(keď dôjde mrcha),aj keď nič nepoviem...No teraz som si povedala,míla moja ty ďakuj Bohu,že si zdravá,máš kde bývať,máš pre koho zit...Tak plánujem až do Vianoc (a ak sa nám zapáči aj dlhšie) ho nezáväzne zvádzať : -) hihi,len aby už prešla a šup do toho 🙂