Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541
Moja,len kľud jeden poklad už doma máš,príde aj druhý 😉 Pozri na mňa,mám 24 a začínam sediviet z tej potvory,muž ma zo mňa šoky len čo sa naňho usmejem 😀 tetky susedky sa má stale vypytuju kedy kedy,tak si vždy niečo vymyslím,ale fest mi ide na nervy hlavne svokra,ktorá len plače,že kedy už bude stará mať 😝 no tak čo zbláznim sa keď to nejde(4roky) NIE!!! Ma to dopalilo a teraz som si povedala,že Hohoho,spomaľ a uvidíme po Novom roku pôjdeme na IUI alebo newiem.Tento rok ešte neskončíl ešte máme dva pokusy a uvidíme.No určite som smutná,nahnevaná aj ja,ver mi moja,a hlavne keď vidím Rómky s bruchami 😠 no ale nevadí,bojujeme ďalej 😉 A raz jej nakopeme zadok,všetky 😀
@danielka20101989dadus Je to dlha doba 4 roky ale ako pises hore hlavu,nevzdavaj to.Viem velmi dobre ako sa citis my sme sa snazili 7rokov preplakala som dni a noci ze aspon jedno vlastne dietatko,ale odpisali ma na sk.Tu mi pomohli a nasli pricinu neplodnosti,totiz nikdy som nemala ovulaciu,nasadili mi liecbu a po 10mesiacoch som otehotnela a to sme uz planovali adopciu.Vzdy to bolelo ked som niekoho stretla tak co Andrejka kedy bude babatko nic ved uz mas dost rockov 😠 no co uz.Uz som to vzdala a nakoniec som otehotnela.Teraz ma dcerka 5rokov a doteraz som neotehotnela,cize asi zase nejaky problem aj ked som bola na laparoskopii v auguste.Moze byt na vine aj endometrioza.Ale verim ze sa to podari a ak nie uz dcerku mame.A tebe z celeho srdca zelam aby to uz vyslo,viem ake su u teba pocity.drz sa.A nie len ty ale vsetky baby ktore sa snazime o babatko.Hore hlavu a vela sil 😉 🙂
@monika541 zlatko, čo to ja čítam, aká zlá nálada, kopni ju do zadku, lebo o chvíľu budeš tahuľka a nič iné ani nechcem počuť, proste sa to podarí a bastaa. Teš sa zatiaľ z Aničky, z jej pokrokov a o mesiac mi zahlásiš, že si tehotná, uvidíš. Skús sa venovať nejakej záľube, mne to veľmi pomohlo
ešte som netestovala...bez HAK som mala veľmi nepravidelný cyklus (ale už si ani nepamätám aký ☹ )
@danielka20101989dadus no jasne.. v novembri to uz dame 🙂
@hatapkagb
Moja,zlata ĎAKUJEM 🙂 No je to blbe,chodím k Dr. ako na klavír,teraz pôjdem bud.týždeň posledný krát,nakoľko sme s mužom dohodli,že zjemnime tempo a nebudeme nič silit. Tie reči to je najhoršie,máš pravdu .Sestru mám staršíu iba o rok a tá má už 2 detičky,závidím jej trošku,že sa vydávala v 17 a má pokoj,detičky zaobstarane 😉 teším sá z nich.,ale vlastné je vlastné.Fuu,tak to si si veru na dcérku dlho počkala. Noo,veď aj my dlho čakáme,a preto chceme spomaliť,a nie len hrr brr plodit,chcem otehotnieť s vedomím,že sme si "to" užili 🙂 Ja verím,že sa podarí a kým mám svojho muža po boku tak všetko zvládneme.Držím palce aj ja ja tebe,ďakujem za hrejivé slová,človeku to dodá silu bojovať ďalej,ĎAKUJEM 😉
ahojte, od rana sme boli s Kubkom vonku a mna taaak boli v podbrusku. Na ovu teste je dnes ciarka silnejsia ako kontrolna, neviete mi poradit, ci ovulka je dnes, alebo bude az zajtra? Myslim, ze som niekde citala, ze od pozitivneho testu sa treba snazit dalsie dva dni. Hlien ziaden, teplota poklesla, ale len o 0,1, som zvedava aka bude zajtra.
@ciaaa
Jasné,budeme tu sem my o mesiac testy s koľajnicami hádzať jedna radosť 😀 mne už prešla takže dnes muža nenapadko 😵 😵 😵
@danielka20101989dadus tak tomu verim aj ja 🙂 no mne pride muz v piatok.. takze mrcha stihne dovtedy aj odist, tak sa tesim.. ze vysla prave cez tyzden a nie cez vikend 😀
@senselinka super, ze ti vysli v ustrety, aspon sa doma nebudes nudit a stedovat sa. Neviem co robis a nakolko je to stresujuce, tak sa snaz tomu stresu vyhybat ako sa najviac da. Aby si bola nielen vo fyzickej, ale aj psychyckej pohode. Pozdravujem fazulku 😉
@zuzu1104 kraaasne kolajnicky 😵.
Ahoj baby 🙂 nestíham Vás sledovať 🙂 Tak som po víkende, mrcha ešte neprišla. Som 29 DC, tak by som bola rada keby ani neprišla. Ešte stále nemám žiadne príznaky, len 2 týždne mi zvláštne pichá v podbrušku akoby som to mala dostať. Test som ešte nerobila, asi je ešte skoro na to. Aj mám strach z výsledku :/
@tinka1003 to je rozne u kazdej zeny. po pozitivnom ovulacnom teste pride ovulacia od 12 do 36 hodin. neda sa to stanovit presne. takze sa treba snazit aj dnes aj zajtra. teplota uz zajtra by mala zacat stupat si myslim 😉
@ciaaa
No super,tak to bude víkend 😵 😵 😵 ja tiež plánujem o mesiac nečakat tú svinuchu... Muž bude za tebou letieť 😀
@monika541 nebud smutna,mas jednu krasnu dceru a urcite sa podari aj dalsie ;) treba najma klud a asi aj tu trpezlivost..ja viem ze to su len reci a pocity sa ovplyvnit nedaju ale bude dobre,venuj mysel naplno dcerke a muzovi a podari sa,drzim silno presilno palce!!...pozri na mna,my sa pokusame v podstate prvy mesiac,ked september ani nemozem ratat,lebo sme zacali neskoro (17 DC) a uz sa v noci normalne budim s panickym pocitom,ze co ak sa nam to nepodari..totiz mam vela ludi v okoli,co sa dlho dlho trapili,kym sa im podarilo babatko a ja mam taku dementnu povahu,ze furt len na to najhorsie myslim....fakt by som sa najradsej z celej sily prefackala nech sa spamatam ale to ta moja blba hlava furt len nad somarinami rozmysla :(
@danielka20101989dadus drzim palce 😀

@zuzu1104 krasne gratuluj z celeho srdca