Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@meranti
@zuzu1104
@danielka20101989dadus
@senselinka
babule, ďakujem za povzbudívé slová, nejak to na mňa doľahlo zrazu... ešte k tomu Anička zas nechcela papať na obed a to bola asi posledná kvapka, sa to tak na mňa celé zvalilo. Poobede som si robila ovu test a biely ako sneh. tak buď som prešvihla testovať sa keď po jemných prúžkoch mohol byť testík výraznejší ak by som ho po pár hod.zopákla alebo ovu nebola vôbec? už mi z toho vážne šibe. a nepomáha mi ani keď sa zamestnávam inými vecami, hrou s anik, prechádzky, varenie a iné bežné domáce činnosti... Ale jasné, že nehádžem pomyselnú flintu do žita a pokúšať sa budeme s mm ďlalej, len je mi strašne smutno, že toľko času už prešlo a stále bez úspechu.
@zuzu1104
Ciii paaana 🙂 aleze koľaje riadne,no o mesiac aj ja pridám 😀 beriem si z vás príklad dievčata,inak ďalšie dve snazilky s iného fóra su tehu,takže virusiky semsa 🙂 Držte sa aj fazuľkou,Zuzi 🙂
@monika541
Monci,klidek...To sa spraví,ja viem,že je to 😝 ale ideme ďalej,nie?Svet sa nám nezruti pre vložku medzi nohami 😀 neboj,môžte zase snažiť, a sexikovat 😀 Moja,príde to na každú,ten pocit beznádeje a strachu čo bude,ale treba si pustiť veselú pesničku,zjes veternik a zahnať tie škarede myšlienky 😉 Anik už máš,tak sa neboj,bude aj druhe mimi 😉 Držím paluchy a všetkym dievčatám želam pevné nervy a chuť 😅 Monci držkaj sa 🙂
hmmm po veterniku snivam uz vyse 3 roky.... juuuj dala by som si 😀
@monika541 Monči, ja by som na tvojom mieste fakt šla za lekárom a zaklamala mu, že sa už rok snažíte a nič, požiadaj o odber krvi na hormonálny profil(môžeš mať napr. zvýšený prolaktín, ktorý bráni ovulácii-bežná vec u mamiek, ktoré kojili) a určite by som skúsila folikulometriu. Viem, že chceš ešte počkať, ale načo čakať, ak budeš zdravá tak fajn, ak nájde doktor príčinu, tak ju začnete riešiť. V tvojom tele sa mohlo po pôrode toľko toho odohrať, že by sa ti ani nesnívalo.
Ale hlavné je, aby si tú flintu naozaj nezahadzovala 🙂, hore hlavu moja, sme tu pre teba. 🙂
@danielka20101989dadus ďakujem Danuška 🙂 a prajem ti skoré otehotnenie🙂, nech sa budúci mesiac tešíme z tvojich koľajníc. 🙂
Dobrý večer srdiečka, tak dnes som spravila jeden dôležitý krok v tehotenstve, objednala som si nové vitamíny 😀, keďže tie predošlé mi už dochádzajú. Značku som nechala rovnakú, Jamesion, ale už som si kúpila len kyselinu listovú s vit. B6 a B12, už sa na ne teším 🙂
baby toto video musite vidiet.. som nasla.. ako sa babetko hybe v brusku ale som kukala jak puk.. http://tivi.azet.sk/video/679563/zabery-ako-zo-...
a potom ze je zenam zle 😀
dobry vecer babizne 😀 tak dnes uz je mrcha menej bolestivejsia...nech uz mi rychlo skonci aby sme mohli zacat snazilkovat 🙂
@monika541 moja,viem ze si smutna,ale hore hlavu,urcite sa to raz podari....ja som toho isteho nazoru ako Zuzka,ze chod ku gyndosovi,mozno mas nieco s,hormonikmi,co sa da vyriesit nejakymi vyz.doplnkami a tak,lepsie to zistit skor a riesit to...samozrejme to nemusi nic byt,ale budes kludnejsia,ked budes vediet,ze je vsetko ok
@beruska141 @zuzu1104 dakujem za odpoved. Aj som si myslela, ze to tak bude, ale dufala som, ze nie, a ze ta ovulka pride skor. Dnes a este aj zajtra mam manzela na sluzobke a pozajtra uz bude asi neskoro. Naposledy sme sa milovali v nedelu vecer, tak uvidime, ci sa najde nejaka huzevnata spermijka s dlhou zivotnostou 😀
@monika541 moja, viem, ze ak clovek tuzi po dietatku tak aj mesiac je dlho, ale zober si to tak, ze si kojila, mozno nejaky cas trvalo, kym sa hormony po kojeni dostali do normalu a pisala si aj, ze ste sa par krat cez ovulku nemohli snazit, cize hlavu hore, urcite sa onedlho budes aj ty vytesovat z dvoch ciarociek.
Aj ked musim povedat, ze ta chapem, tiez mam niekedy take dni/obdobie ked na mna vsetko dolahne a je mi smutno. Neboj, to prejde a bude zase veselo 😉
@tinka1003
@meranti
@zuzu1104 ešte raz ďakujem za podporu🙂, sa mi už trochu uľavilo, dnes bude o kus lepšie a zajtrs si snáď na túto krízu ani neenespomeniem... ranný ovu zas len s jadnou čiarkou (asi to teda nebudú dvojičky 😀). Mm mi povedal, že mám tomu nechať čas a nesiliť to. On je úplne v poho a že načo by sa trápil, keď má anik. Nuž, asi niečo budem riešiť aj len sama a skúsim sa dohodnúť s dr.
Ešte raz ďakujem vám za včerajšiu podporu a želám všetkým pekný deň🙂.
Dobré ranko dievčence, včera ste mi chýbali ale nevydalo sem príst tak niečo nové? snád som zmeškala minimálne 2 tehu ženy 🙂
dnes ma tu mate v plnej kráse 🙂
baby,moze byt pocas ovulky sex mierne bolestivy??
Dobré ránko ženičky, tak už mám po návšteve lekára, nakoniec mi robil aj UTZ, zatiaľ len gestačný vačok je v maternici, takže mimomaterrnicové tehu je chvála Bohu vylúčené, o dva týždne mám ísť opäť na UTZ či sa vo vačku objaví už aj bábätko a či bude mať srdiečko, toto budú asi najdlhšie 2 týždne v mojom živote. Zobral mi krv, v piatok mám zavolať o výsledky, bojíííím :(. No a bol mi zistený stafilokok tam dole, doktor povedal, že to neohrozí bábätko, ale že keď ukončím 3 mesiac budem brať ATB.

@meranti ďakujem moja 🙂