Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid no tak vcera sme to premarnili.. mali sme tazky den a nebol cas.. unava robi svoje.. ☹
@zuzu1104
Zuzi,presne ako píšu baby,kľud - pohoda 🙂 musís byť ok,potom sa bude mať dobre aj mimi.No včera došla svagrinka,je v 16tyzdni a babyy jake má už bruško 🙂 Som chytala virusiky ako šalena 😀 Ale to bruško je kraaaasne,ona celá šťastná,vidieť jej to na tvári aj opeknela,to bude syn,lebo dievky vraj mamam kradnú krásu,(sestra bola celá flakata keď čakala) a aj keď nechce veľa prezrádzat dooo tehu (tiež sa bojí,snažíli 4a pol roka) tak sa veľmi teším.Večer som pred zrkadlom pučila brucho,že ako asi budem vyzerát a vbehol mi do kúpeľne muž,a riadny rehot spustil 😀 chmulo,sa rehoce na všetkom 😀 takže Zuzi,kľud ,viem,že sa nám to ľahko vraví,ale musís brať ohľad teraz hlavne na nás ,lebo my potrebujeme akútne veselé virusiky 😀 😀 😀 všetko bude v poriadku,neboj.Mimi bude ok a ty a tehu tiež 😉
noo baby v utorok som vraj mala ovulku ale teplota jje stale dole dnes ze 36,6.. vobec neviem ci bola ovulka aj ked bola bolest bruska v ten den.. neviem ci sa mi posunula aj s plodnymi dnami lebo teplota mi stale nejde hore.. nechapem co sa deje..
@tonjadabik2 nevadí, date dnes ja som tiez včera chcela rozptýlit mala som den blbec a mm prišiel z práce a telefonat ze dedko mu umrel tak uz to nešlo tak dnes sa rozptýlime 🙂
Fiha, baby, ja som tu necelé dve hoďky nebola a čítať nestíham! Keby sa slečne už chcelo búvať, nech dobehnem zameškané🙂
@tonjadabik2 ja sa meriam 2 den včera 35,9 dnes 35,7 sa smejem ze som podchladená ?!
@inngrid
Inus,nám tiež minulo 9vyrocie a tiež dúfam,že do Vianoc to dáme 😀 aby tá mrcha mrchata neotravovala 🙂 takže hurraaaaa do snaženia,,vikend bude pracovný 😀
@danielka20101989dadus ďakujem Danielka veľmi pekne🙂 Aj a by som chcela byť už aspoň v 16tt 🙂
A neboj a vám sa už čoskoro podarí, verím tomu.
@inngrid ta ja nesom sak som zdrava.. neviem.. uvidime ne? 🙂 mozno buduci tyzden stupne..mne tak stupa tesne pred kramami..ale vzdy uz o takomto datume bola vysoka teplota..ale vcera mi uz bolo zle na vracanie z nicoho nic.. aj hlava trosku chvilku bolela.. ta neviem.. sa mi este nestalo.. ale sak ako vzdy pridu kramy..o 2 tyzdne.. ☹
@danielka20101989dadus my buduci vikend buduci štvrtok mi vychádza ovulka takze ešte ja čakám 🙂
Mne lekár predpísal folsan raz tyzdenne mam brat . KyseliNa listová je to s vitamínmi plus od milupi mi dal sumive tabl
Zaujimave je ze povedal ze femibion nemam brat . .hmm. .
vecer ked prídem Z práce ozvem sa tej kocke hádam dáme niečo do kopy🙂
@tonjadabik2 nesmu príst!!!!
@zuzu1104 šikulka drzím palce 🙂
@huncut tak 3-4 odmerky je nič to je moťno 1 gram to si nemesis reedit ak by si si dávala 3 kávové lyzice ako ja tak ti poviem ried to 🙂 takto nemesis a vies čo lepšie je to davit si cely den ako hned narano 🙂 takze rano jednu na obed jednu večer jednu rozdelit si to počas celého dna 🙂
@tonjadabik2
Neprídu,čosi 😀 neeee,uvidís že neeepridu 😀 ani mne ani tebe,ani ostatným babam,som sa rozhodla,že o mesiac všetky budeme tehu lebo bude bitka 😉
@zuzu1104 Zuzi ani sa nenazdas a budeš v 16tt 😀 mne sa tak tiež zdá,že to príde čoskoro,som kľudna,nejaka vyrovnána,už nestresujem(iba občas 😀 ) takže už žiadna mrcha 😀
@inngrid
@danielka20101989dadus ta ja pochybujem ked mi teplota nestupa ze nepridu.. vobec neviem na com som.. uvidim dalsi tyzden.. ☹
Baby,ktorá bola na urologii?ja sa chystám už dlho,ale sa toho nejak bojím a vždy si poviem,že o mesiac pôjdem a jasné,že nejdem 😀 Som stale smädna,chodím v kuse cikat a bolia ma kríze,hlavne prava časť,trošku som prečítala,zjavne to budú obličky.tak ale newiem čo to ,lebo testy na cukrovku neg,ale stále ma bolí tá jedná strána...Newiem čoho dá tak bojím,,ževraj je to niečo ako gyn.prehliadka.Bola niektorá ? Dík za info 😉
@tonjadabik2
Možno sa ešte niečo dovtedy zmení,neboj 🙂
@hennyinnsbruck dohoda ja som tiez prestala femibion stačí mi obyč kyselina 🙂
@huncut ja beriem 15 gr. čo je asi 3 kávove lyzičky - odhadujem ze 1 kávova lyzička je asi 15 - 20x ta mini odmerka takze ja si dávam tak 60 povedala by som 100 tych miniodmeriek 🙂 takze akoze ked si to chceš davit čísté tak kludne tych 20 odmeriek denne no problem
takze ak chceš kludne rano na obed večer po 3 odmerky do pohára ako prevenciu ziadny problem 🙂
@tonjadabik2 tak je to divné ale naše telo je stale nejako dívne meni sa tak uvidíme ja sa teším ovu dni pred name o tyzden buduci tyzden je náš musí byt

@huncut C-čko z DM-ky je super!!! najlepšie aké sa dá na slovensku kupiť fakt ale ked chceš brat dávky ako ja tak potrebuješ niečo lepšie lebo si zober to z DM-ky je 100 gr. dávam si tak 15 gr denne to by mi na kolko dní vydrzalo? 7 dní,
cenovo to vychdáza tak isto toto c-čko by ma vyšlo 8 eur za mesiac toto moje ma tiez vyjde tak isto, akurát nemusím ridiet lebo toto Dm-kové by som pri vysokých dávkach musela reedit so sdoou 4:1 a tu nemusím a je to uplne super čisté
takze preto objednavam
C-čko z DM je kyseli askorobvá, ja si objednávam askorbát sodny 🙂 aby som bola uplne presná