Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@huncut ach jaaa moja zlata.ano daj jej obklady,u nas sem tam zabralo ze mala sirupove lieky a to dve flase cize jedna ibuprofen a druha paracetamol a striedat potom teplota klesla a samozrejme aj obklady ak bude teplota stupat tak do sprchy.Svokra mi poradila aj vajicka dat do ruky studene alebo zemiak nakrajany a dat na zapastie.Dufam jej to klesne princeznicke
@huncut Dufam ze to prejde rychlo,no moja dcerka bola len asi 2krat chora za 5rokov ale teploty vysoku ku 40 a viac mava casto ale to z noziciek a ruk,jeden cas jej dali diagnozu ze ma detsku reumu no od jula je to ine.co tiez nie sme nadseni ale verime a modlime sa ze bude dobre.ma diagnozu Joint hypermobility syndrom.Nema vyvinute svalstvo musi cvicit kazdy den velmi kriva nevladze chodit.ale to je vedlajsie.drzim prsteky slecinke
@hatapkagb no tak ja som si so svojou tých chorob už preskákala, ved len tento rok je chorá už 6 krát a väčšinou aj s teplotami, no moj exmnažle je astmatik a aalergik tak je možné že niečo zdedila po nom preto je tak často chorá, uvidíme...chodíme do Šrobárovho ústavu v Smokovci k lekárovi, teraz 7.11 sme objednaný tak som zvedavá čo povie lebo brala lieky na imunitu len asi neučinkovali 😖 dakujem za podporu
@danielka20101989dadus ja som bola raz, keď som mala bolesti v chrbte, v krížoch...urobili mi sono na pohotovosti a postláčali brucho, dali lieky a že sa mám objednať na ambulanciu....tak som sa objednala, termín cca. o 2 týždne...Prišla som tam, dali mi nádobku na moč, prišla som na ambulanciu, zhulákali ma, že načo som prišla, keď je moč v poriadku, že som mala prísť, keď som mala problém...samozrejme som im do telefónu pri objednávaní povedala, o čo sa jedná...
odvtedy som tam ale nebola, lebo jeden MUDr. na stránke edusan.sk prišiel na môj problém cez net, skúsila som jeho rady a odvtedy mám pokoj (klop, klop, klop)....
@majusik26 nestresuj sa, možno si viac al.menej moču dala🙂. Uvidíš lepšie v sobotu/nedeľu. Ja som si robila pri dcére tiež trikrát🙂. Prvý klasiku prúžkový a na ďalší deň taký kazetový, kde sa má kvapnúť. Som tam toho toľko dala, že som riadne rozpité + mala🙂. Počkaj ešte a zopakuj cez víkend.
@huncut mne od malička zaberá iba chladenie...ako dieťa som zábaly neznášala, doteraz si pamätám ako som jačala...teraz už idem sama v pohode do sprchy, ale s deťmi je to iné...keď som sa aj chcela potiť, tak sa mi to vždy iba šplhalo hore, až mi bolo zle na odpadnutie...snáď malá nebude taký prípad ako ja a tabletka jej krásne čochvíľa zaberie
@hatapkagb dakujem za podporu moja, ja tiež neznášam ked dieťa trpí a veľmi sa vyľakám,robím všetko preto aby jej bolo dobre
@monika541 práveže bola odkopoaná, lebo ona nechce byť zakrytá 😒
@neila juj no aj moja slečna sa veľmi nechce potiť, najradšej by bola bez paplonu ken tak, neviem čo s ňou... obklad na hlavu ešte dovolí ale sprchu som u nej neskušala
@huncut neboj....síce aj keď už som "stará ťapa", vždy idem na to sofistikovane...pustím si teplú, umyjem sa a pomaly uberám, koľko sa dá...potom takú fakt studenšiu už iba na roky, chodidlá a tvár, vekom si zvyknem aj na krk pustiť takú studenšiu, ale zase nejako to nepreháňam....a priznám sa, že mi to príde príjemnejšie ako zábal, to je taký väčší šok pre mňa
dievčatá, poradili by ste my? dnes to vyzerá na 1DC, aj keď som sa naplno ešte nerozbehla 😀 uvažujem nad čajom a aj kyselinou listovou...mám si ju nasadiť hneď dnes, aj čajík, či až keď budem končiť s mrchou? ďakujem za odpoveď
@hennyinnsbruck prečo nemáš brať Femibion?
@zuzik_24 @hennyinnsbruck inak to by aj mňa zaujímalo, rozmýšľaľa som nad ním...reps. zvažujem, že čo si kúpiť, nech sme o mesiac naozaj všetky tehulky...mooooooc nám to všetkým prajem a ešte trošku viac tým, ktoré sa snažia už dlhšie
inak som taka rozčúlená az no tak 2 tyzdne čakam ze pôjdem holičovi a ona mi teraz zavolá ze mi ruší termin aj zajta čo som sa mala ist dat ostrihat aj bud. tyzden čo som sa mala ist dat farbit nema ma šlak trafit
Jeeej, dostala som srdiečko🙂! Ak je od niektorej z vás ďakujem🙂! Potešilo🙂.

@inngrid musím tam ešte ísť, tak hádam ak pôjdem sama, budem mať viac času sa tam poobzerať. Lebo nechcem, aby anik bola dlho v obchode kvôli klimatizácii a tak. Ani mne to nerobí dobre, ale viem sa s tým rýchlejšie vysporiadať ako ona.