icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
24. okt 2013

@inngrid musím tam ešte ísť, tak hádam ak pôjdem sama, budem mať viac času sa tam poobzerať. Lebo nechcem, aby anik bola dlho v obchode kvôli klimatizácii a tak. Ani mne to nerobí dobre, ale viem sa s tým rýchlejšie vysporiadať ako ona.

monika541
24. okt 2013

@majusik26 vyzerá to tak, že môžme gratulovať🙂! Skús zopakovať o 2-3 dni, čiarka by mala byť už silnejšia. Zajtra sa ti neoplatí, neukaze sa to. Potom sa príď pochváliť🙂.

huncut
24. okt 2013

@inngrid 😉 no bodaj by, ozaj baby neviete mi poradiť tie čo už máte detičky, mám malú chorú, mala teplotu tak som jej dala sirup ale terza sa jej zvýšila na 38,4 čo jej dať obklady, či sprchu?

hatapkagb
24. okt 2013

@huncut ach jaaa moja zlata.ano daj jej obklady,u nas sem tam zabralo ze mala sirupove lieky a to dve flase cize jedna ibuprofen a druha paracetamol a striedat potom teplota klesla a samozrejme aj obklady ak bude teplota stupat tak do sprchy.Svokra mi poradila aj vajicka dat do ruky studene alebo zemiak nakrajany a dat na zapastie.Dufam jej to klesne princeznicke

hatapkagb
24. okt 2013

@huncut obklady daj na nozky dole a na rucky a cielko nech si lahne a ty k nej ak sa da alebo jej citaj knizocku.Kolko ma dcerka rokov?

monika541
24. okt 2013

@huncut mne povedali vždy,, že zabaly až keď je teplota nad 39. Ja dávam nurofen sirup každých 6hod. A striedam s cipkami panadol, paralen, nurofen. Ale anik má len dva roky. U väčších neviem. Po sirupe ešte neklesla?

huncut
24. okt 2013

@hatapkagb no už som jej dala obklad na čelo studený abudem jej vymieňať...zatiaľ som jej dala len Panadol sirup pred hodinkou 8ml, uvidím ako ďalej o 16. nás príde pozrieť svokra ona je zdrav.sestra tak hádam niečo poradí ak by neklesla teplota...Sofinka má 5 rokov

huncut
24. okt 2013

@monika541 nie ešte neklesla, práveže stúpla jej preto som sa zľakla, no a som sama doma, manžel v práci

inngrid
24. okt 2013

@majusik26 jasné môžeš 🙂

hatapkagb
24. okt 2013

@huncut Dufam ze to prejde rychlo,no moja dcerka bola len asi 2krat chora za 5rokov ale teploty vysoku ku 40 a viac mava casto ale to z noziciek a ruk,jeden cas jej dali diagnozu ze ma detsku reumu no od jula je to ine.co tiez nie sme nadseni ale verime a modlime sa ze bude dobre.ma diagnozu Joint hypermobility syndrom.Nema vyvinute svalstvo musi cvicit kazdy den velmi kriva nevladze chodit.ale to je vedlajsie.drzim prsteky slecinke

monika541
24. okt 2013

@huncut to už o chvíľu by si mala vidieť, či zaberá...

huncut
24. okt 2013

@hatapkagb no tak ja som si so svojou tých chorob už preskákala, ved len tento rok je chorá už 6 krát a väčšinou aj s teplotami, no moj exmnažle je astmatik a aalergik tak je možné že niečo zdedila po nom preto je tak často chorá, uvidíme...chodíme do Šrobárovho ústavu v Smokovci k lekárovi, teraz 7.11 sme objednaný tak som zvedavá čo povie lebo brala lieky na imunitu len asi neučinkovali 😖 dakujem za podporu

huncut
24. okt 2013

@monika541 no ved uvidíme, lebo doteraz spala a zrazu sa zobudila a červená a horuca 😖

majusik26
24. okt 2013

@monika541
ja som si uz robyla aj taky za 5 eur co mas dve take kolonky kde ti ma ukazat ked niesi minus a v tom druhom jedna ciarka a ked si tak plus a jedna ciarka a ukazalo plus slabsie a jedna ciarka

neila
24. okt 2013

@danielka20101989dadus ja som bola raz, keď som mala bolesti v chrbte, v krížoch...urobili mi sono na pohotovosti a postláčali brucho, dali lieky a že sa mám objednať na ambulanciu....tak som sa objednala, termín cca. o 2 týždne...Prišla som tam, dali mi nádobku na moč, prišla som na ambulanciu, zhulákali ma, že načo som prišla, keď je moč v poriadku, že som mala prísť, keď som mala problém...samozrejme som im do telefónu pri objednávaní povedala, o čo sa jedná...
odvtedy som tam ale nebola, lebo jeden MUDr. na stránke edusan.sk prišiel na môj problém cez net, skúsila som jeho rady a odvtedy mám pokoj (klop, klop, klop)....

hatapkagb
24. okt 2013

@huncut och to mi je luto drzim palce.vies som mozno hlupa ale mam slzy na karji neznasam ked deticky trpia su chorucke,som na to alergicka.Mne je to tak luto deticiek.Posielam vela sil k vam na sk

monika541
24. okt 2013

@majusik26 nestresuj sa, možno si viac al.menej moču dala🙂. Uvidíš lepšie v sobotu/nedeľu. Ja som si robila pri dcére tiež trikrát🙂. Prvý klasiku prúžkový a na ďalší deň taký kazetový, kde sa má kvapnúť. Som tam toho toľko dala, že som riadne rozpité + mala🙂. Počkaj ešte a zopakuj cez víkend.

monika541
24. okt 2013

@huncut chvíľu po zobudení ak bola pozakrývaná môže mať aj vyssiu teplotku. Veď po tých obkladoch na cielko uvidíš.

neila
24. okt 2013

@huncut mne od malička zaberá iba chladenie...ako dieťa som zábaly neznášala, doteraz si pamätám ako som jačala...teraz už idem sama v pohode do sprchy, ale s deťmi je to iné...keď som sa aj chcela potiť, tak sa mi to vždy iba šplhalo hore, až mi bolo zle na odpadnutie...snáď malá nebude taký prípad ako ja a tabletka jej krásne čochvíľa zaberie

huncut
24. okt 2013

@hatapkagb dakujem za podporu moja, ja tiež neznášam ked dieťa trpí a veľmi sa vyľakám,robím všetko preto aby jej bolo dobre
@monika541 práveže bola odkopoaná, lebo ona nechce byť zakrytá 😒
@neila juj no aj moja slečna sa veľmi nechce potiť, najradšej by bola bez paplonu ken tak, neviem čo s ňou... obklad na hlavu ešte dovolí ale sprchu som u nej neskušala

majusik26
24. okt 2013

@monika541
alr ja som mala taky kazetovy do prudu mocu vies

neila
24. okt 2013

@huncut neboj....síce aj keď už som "stará ťapa", vždy idem na to sofistikovane...pustím si teplú, umyjem sa a pomaly uberám, koľko sa dá...potom takú fakt studenšiu už iba na roky, chodidlá a tvár, vekom si zvyknem aj na krk pustiť takú studenšiu, ale zase nejako to nepreháňam....a priznám sa, že mi to príde príjemnejšie ako zábal, to je taký väčší šok pre mňa

neila
24. okt 2013

dievčatá, poradili by ste my? dnes to vyzerá na 1DC, aj keď som sa naplno ešte nerozbehla 😀 uvažujem nad čajom a aj kyselinou listovou...mám si ju nasadiť hneď dnes, aj čajík, či až keď budem končiť s mrchou? ďakujem za odpoveď

zuzik_24
24. okt 2013

@hennyinnsbruck prečo nemáš brať Femibion?

neila
24. okt 2013

@zuzik_24 @hennyinnsbruck inak to by aj mňa zaujímalo, rozmýšľaľa som nad ním...reps. zvažujem, že čo si kúpiť, nech sme o mesiac naozaj všetky tehulky...mooooooc nám to všetkým prajem a ešte trošku viac tým, ktoré sa snažia už dlhšie

zuzu1104
24. okt 2013

@inngrid Inus, o tom všetkom viem a aj o spermiach som to čítala. Takže od dnes pravidelne C-čko

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 a čo si čítala ze to spomaluje či ako?

inngrid
24. okt 2013

inak som taka rozčúlená az no tak 2 tyzdne čakam ze pôjdem holičovi a ona mi teraz zavolá ze mi ruší termin aj zajta čo som sa mala ist dat ostrihat aj bud. tyzden čo som sa mala ist dat farbit nema ma šlak trafit

monika541
24. okt 2013

Jeeej, dostala som srdiečko🙂! Ak je od niektorej z vás ďakujem🙂! Potešilo🙂.

inngrid
24. okt 2013

@monika541 cmux