icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tinka1003
24. okt 2013

@monika541 ahoj Monika, celu noc teplotoval, zrazala som liekmi aj sprchou a zabalmi lebo mal skoro 40. Rano o stvrtej mal uz "len" 38,7 tak som este dala Nurofen a pospal mi az do 10tej. Odvtedy je horucka zazrakom prec, cely den je ok, hra sa, u lekarky sme sice boli ale nevzala nas, pretoze od 10tej ma poradnu pre zdrave deticky.
Netusim co to bolo, snad len rychla virozka a uz bude dobre. Ako sa vy mate? Naladicka sa zlepsuje? Nemam vobec dnesok docitany...

tinka1003
24. okt 2013

@zuzu1104 dakujem Zuzka, snad to nic nebude, len nejaka rychla virozka. A vy ste mali sarlach...fuuha, to verim, ze ste si pri tom vytrpeli ☹. Kubko doteraz nebol chory, len po ockovaniach a pri zubkoch mal zvysenu teplotu. O
@monika541 prvy krat sa vykakala do nocnika? To gratulujem 😉.Kubkovi sa to par krat podarilo, ale nie velmi s nocnikom/zachodom kamarat...zatial sme plienkaci 😖
@meranti ja som tiez pocas ovulky strasne citila vajecniky, aj pri sexe ma boleli.

denka_pk
24. okt 2013

@monika541 pozdravila som tvoju rodnu hrudu 🙂

denka_pk
24. okt 2013

@inngrid vratila som sa, ved co by som robila v Žiline 😀 to nie je moje mesto heh

12mimi12
24. okt 2013

Ahojte...pridavam sa ku skupine....mame intenzivny mesiac skusania za sebou a zatial nic :( tento vikend ocakavam mrchu a uz sa na mna lepia priznaky co mi ju vzdy sprevadzaju....som s toho len nervozna a nestastna....test zatial negativny...
Aj ked som necakala ze to bude hned som predsa s toho smutna...

tinka1003
24. okt 2013

http://www.fertilityfriend.com/home/48fea9
dievcata ktore meriate BT a vyznate sa v tych grafoch...kedy som mala ovulku?

monika541
24. okt 2013

@tinka1003 tak to ste mali riadne ťažkú noc. sa doktorka mohla premôcť, si myslím, že i maminky s malinkými detičkami by to pochopili. ja na jej mieste by som si to na zodpovednosť nevzala. ale hlavne, že je už teraz dobre a hlavne aby sa mu to už nevrátilo.

dnes už ma depky našťastie opustili. 😀 😀 . uvidím, čo mi v utorok dr.povie, mm mi včera rovno povedal, že on na žiadne vyšetrenia nepôjde, aj keby čo bolo, takže to beriem aspoň tak, že budem mať opäť urobenú prehliadku a snáď mi dr. dá nejaké možnosti čo robiť, či nejaké odbery porobí a tak. som zvedavá... ale už som naštartovaná, tak to nenechám len tak. možno sa na mňa v ambulancii niečo nalepí🙂, myslím, že v utorky máva práve poradne pre tehotné🙂)

inngrid
24. okt 2013

@zuzu1104 ale ved hej hej nech sa pozrie len trošku musime poohoovarat chapeš aky by to bol babinec keby sme chlapov nespomenuli 🙂

monika541
24. okt 2013

@tinka1003 tá radosť z cikania do nočníka bola dnes celkom 3x, doobeda 2x a teraz po sunare. ale fakt ma to netrápi, hlavne nech sa sama naučí. podľa mňa je hlúposť nechať dieťa vysedávať na wc/nočníku viac ako 5 min. ešte sa jej hemeroidy urobia a čo potom? navyše anik je strašný zvedavček, neobsedí ani toľko. veď my máme problém ju odfotiť tak, aby fotka nebola rozmazaná 😀

inngrid
24. okt 2013

@denka_pk no ešte ze tak cely den si chodiš po ziline a ja tu musím odpisovat pekne nám venovat sa ty tu musíš 🙂 ale máš odpustené he

monika541
24. okt 2013

@denka_pk ďakujem, že si nezabudla, určite bola šťastná🙂. mama vravela, že bolo dosť škaredo, aj lialo. na akom školku si bola? oplatilo sa cestovať?

inngrid
24. okt 2013

@12mimi12 vitaj medzi name my snazilkujeme 2 mesiac 3 cyklus ale je tu uz vela kočiek tehu dufam, ze náas tu budeš chodit navsetvovat a podielat sa s name o svoje pocity, dojmy a snád aj nejaké pozitivnymi správami
ja som dnes 6DC takze mam pred sebou plodné dni a potom aj ovuláciu teším sa lebo verím, ze sa zadarí

monika541
24. okt 2013

@12mimi12 nevešaj hlavu a vitaj medzi nami. ja som tu jedna z najdlhodobejších snažiliek, sa stavím, že mňa netromfneš 😀 . našla si správnu skupinku na liečenie sklamanej dušičky. pekný večer a kým nepríde mrcha, ešte to poistite🙂

hennyinnsbruck
24. okt 2013

@zuzik_24 ja ked doberiem ten folsan tak zacnem brat femibion. Mam z neho este na dva mesiace, skoda je ho... 🙂 zly urcite neni, ma to trosku mrzi ze som sa nic konkretnejsie neopytala,preco ho nemam brat....

senselinka
24. okt 2013

@tinka1003 ja mám pocit, že ovulka prebehla 12 deň, teda to vychádza 19.10. Ďalej ti to kleslo a znovu vyletelo, čo by mohlo znamenať začínajúce uhniezďovanie 😉

denka_pk
24. okt 2013

@inngrid no nebola som tam zase cely den..o 14:00 som bola uz naspat 🙂 ale potom som este nieco riesila takze az teraz vecer som sa dostala k PC...a vidim ze ste toho veelmi vela napisali, tak mam co dočitavat

denka_pk
24. okt 2013

@monika541 no bolo veru škaredo...pršalo riadne...ja som nebola na školku ale na služobke skontrolovať jednu prevadzku...robim pre jednu siet čerpacich staníc tak sme ich boli skontrolovať 😉

inngrid
24. okt 2013

@denka_pk tak hlavne ze si sa nam vratila 🙂

inngrid
24. okt 2013

@senselinka ako sa nám citiš?

senselinka
24. okt 2013

@inngrid jéj, Inuška, ty si zlatá, že sa pýtaš... no, celkom dobre, dnes som mala prvý deň "home office", takže som celý deň tvrdo pracovala, skončila som o 17:30. Dva týždne s tým nikto nepohol, takže ma všetko krásne počkalo.
Snažila som sa aspoň k vám nakuknúť, čo som stihla, to som prečítala, ale zapojiť sa do debaty, na to teda neboll vôbec čas... večer som bola hrozne unavená, potom pažravá 😀 No a potom mi bolo zle a keďže manžel je v nočnej, psa zaviezol k svokrovi, dala som si večernú prechádzku sama...
Teraz je mi lepšie, pobolieva ma v podbrušku, bolia prsia, ale inak nič, tak verím, že ak nemám iné príznaky, neznamená to nič zlé...Mala som doma ešte jeden test, tak ma mm prinútil ráno si ho urobiť a testovacia tehu čiarka bola silnejšia ako kontrolná, tak bol spokojný, dal bublinke pusu a odišiel do práce 😵
A my sme si tu gazdovali samé, popri robote som oprala dve práčky, navarila obed a tak. Zajtra ideme po vyše troch mesiacoch na Liptov k mojim rodičom, tak sa už neuveriteľne teším 🙂

tinka1003
24. okt 2013

@monika541 super, som zvedava kedy sa nam podari odplienkovat. A vidis, ja ho nechavam dlho sediet na nocniku, pustim rozpravku a sedi tam aj 20 min a teraz ako som mu merala teplotku v ritke som tam videla taku ako keby kozicku vybiehat...myslis, ze to bol hemos?
@senselinka nooo, to by sa mi veru pacilo 😀 . Priznam sa, ze ja som z toho svojho grafu jelen, hlien nemam vobec ziaden, cize na nom si to neviem odsledovat. Ovu test som mala pozitivny 22.10, vtedy bola teplota najnizsia a dalsie dva dni stupala, tak som tipovala ovulku na niektory z tych dni. Ale viac som mala chut na sex okolo toho 19teho, aj som si ho super uzila 😀. Ved uvidi sa onedlho, ale zaujima ma to veru ako to moje telo funguje.

neila
25. okt 2013

dobré ráno dievčatá, mne sa to nejako nechce rozbehnúť ☹((( na nervy som z toho

monika541
25. okt 2013

@tinka1003 Ahoj, dúfam, že hemoš to nebude. Ja budem happy ak anik bude bez plienky na Vianoce. Ale keď si predstavím, že ide zima a oteplovaky, neviem, ako potom vonku s cikanim. To asi budeme len okolo domu krúžkrúžiť🙂. Alebude to úľava. Keď si predstavím, koľko hračiek al.. knižiek by za tie plienky som mohla kúpiť! Inak je to taká schíza, čo poteší viac? Bez pkienky, či bez problémov s jedenim? Pekný deň!

monika541
25. okt 2013

@neila Ahoj, a už špiníš? Či len bolesti?

monika541
25. okt 2013

Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂!

neila
25. okt 2013

@monika541 práveže špiním ☹ ale minimálne, keď to včera začalo, tak si hovorím, že fajn, aspoň to budem mať konečne za sebou a môžeme sa snažiť znova a ono sa to vôbec nechce rozbehnúť ...bolesti už prešli, tento týždeň už nemám skoro žiadne...

monika541
25. okt 2013

@neila tak to je fakt divné, a ako dlho spinis? A prišla ti menštruácia./spinenie načas?

inngrid
25. okt 2013

@senselinka dobré ranko seselinka tak to sú príjemné správy vidim, ze sa ti zije ako princeznej tak si ten víkend na liptove pekne oddychni posielam pusinku aj ja fazulke myslime na Vás aj ked tu nie ste neboj nič 🙂 !!!!

inngrid
25. okt 2013

@monika541 dobré moja, včera som si na Teba večer spomenula, som rano nalozila umyvačku a zrazu začala divno hučat a blikala 30-tka tak som volala mm ze nič vyplnem zapnem stale divno huči tak mi poradil ako odpojit istič večer mi tu rozobral celú umyvačku našli sme v navode ze 30 je rezim zablokovaný pred vytopením volajte servis a on mi ju opravil večer a iešte som ju aj vyskúsala taka som bola na nho kutila hrdá ze ti poviem dnes 🙂 čo by sme bez nich robili
patrične som ho polubila večer za odmenu samozrejme 🙂

monika541
25. okt 2013

@inngrid Ahojky, tak to mal tvoj kutil krásnu odmenu za svoju šikovnosť🙂. Môj odkväcol pri uspávaní Aničky, tak som ostala na suchu ☹ , ale bola som veľkorysá, mal ťažký deň v práci, prišiel dosť neskoro, som sa ani necudovala... a zajtra idem do školy , bude strážiť anik a ja sa domov dohrniem aj s mojimi rodičmi, sestrou, svagrom a synovcom. Ten malý už dnes asi ani nebude vedieť v škole obsedieť, tak sa teší na Aničku a cestu vlakom so mnou🙂. Dnes sa budem zvŕtať v kuchyni, aby som všetko prichystala. Uf, uf. Dnes budeš pracovať z domu?