Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 vedia, vedia, museli sme s pravdou von, keďže som nevedela, či mi v robote schvália prácu z domu a budem môcť zrušiť PNku.. lebo keby nie, tak sa veru tak skoro nikam nedostaneme. Ale našťastie boli v robote veľmi ústretoví, dokonca sama najvyššia riaditeľka to schválila bez mihnutia oka, aj som bola prekvapená, že to šlo tak hladko 🙂
Ale asi to tak má byť a ak všetko pôjde už len takto hladko, bude to skvelé (veď ťažko to už išlo dosť dlho, nie? 😝 )
ahojte zienky moje, boze ja tu ledva stihnem nieco precitat strasne fukoty v robote a aj doma. Neviem nevidim to tento mesiac zase ruzovo naposledy sme sa snazili 15 DC otvtedy uz nic, dnes som 20 DC, moj chudak mm dostal faryngitidu, takze silne antibiotika a hybat sa vobec nevladze. Navyse dnes cestujeme k nasim a zajtra ideme na svadbu, takze najblizsie to vidim na snazenie ked uz budem 23 DC, co asi uz nema velky zmysel- ak to moje vobec vyzdravie dovtedy ☹ resp ak mrchu skor nedostanem, lebo uz citim v bruchu take cosi a to ma prist az o tyzden 😖 Joj zeny moje dufam ze vy ste na tom lepsie a pozeram ze pred snazenim, tak nech uz vyklici 😉
@tamarka9 a neuveríš ze ja som akurát dnes rano na teba myslela e uz dlho si sa neozvala čo je s tebou 🙂
ja som dnes 7DC takze o chvílu mi začnú plodné dni od včera uz snazilkujeme 🙂 musí to tento meiac vyjst aby boli pekné vianoce 🙂 uzi si s vadbu a mm krásne uzdravenie!!! neviem čo to je ale neznie to dobre 🙂
@danielka20101989dadus mozno snad mi cez vikend stupne..vraj mi dnes zacinaju plodne dni..podla druheho kalndara ta uvidime co ma caka na buduci tyzden..
@inngrid hej snad buduci tyzden je tyzden pred mojou ms ta snad stupne alebo nie..uvidime..
ahojte,ako tak pozeram debata je tu v plnom prude.pribudli dake dalsie tehulky?ja stale neviem,uvidim v utorok.ale citim sa uz divne,snazim sa nad tym nerozmyslat bo mi uz sibe.ale necitim sa najlepsie.prsniky stale statocne bolia,uz sa pridavaju aj krize a v posledne dni aj pichlava bolest v okoli maternice...
@hennyinnsbruck ak by si mala príležitosť spýtať sa ho na ten Femibion, budem rada, ak napíšeš, zaujíma ma to, ďakujem. 🙂
@inngrid je to zapal nosohltana, takze sa mu neda ani prehltat, ani hovorit a ani dychat poriadne, no na sexik uplne dokonala kombinacia 😀 Takze vy budete mat postielkovy vikend, no parada. Inak akurat vcera som pozerala nejaky dokumet o tom ako vo vyspelych krajinach strasne stupa pocet muzov s velmi zlym spermiogramom, v niektorych krajinach udajne u parov, ktorym sa nedari otehotniet je problem na strane muzov az 85%, sila nie?
inak baby zajtra krstime maleho nasho Samka a my sa berieme s manzelom znova uz druhykrat 🙂 lebo raz sme na urade vzati 🙂 😀 😀 😀 😀
@tonjadabik2 fuha tak to mate riadnu slavu a budete mat aj nejku hostihu, alebo ako to prebieha?
pekný deň dievčatá 🙂 verím, že sa všetky máte dobručko, dnes je piatooooook, sa teším 🙂
ja bojujem zo zápalom mechúra, večer som bola asi 300x na wecku, vypila som čajíky, ale zatiaľ žiadna úľava, mám dnes termín u urológa, tak nech sa na mňa pozrie, lebo sa chcem snažilkovať minimálne od pondelka. 😉
a vcera vecer ked uz v posteli lezala som volala cez scype s polovickou ma strasna chut na cokoladu chytila,polovicka sa zasmiala ze v posteli sa neje a mna to normalne ze rozplakalo...je to normalne?
@tamarka9 nie ziadna oslava.. len male posedenie..my sme uz raz zobrati normalka klasicka svadba toto uz je len take neformalne..popri krste.. posedenie u nas doma obed a tak.. nic velke.. skor krstiny budeme oslavovat..ale aj nasu svadbu.. 🙂 akurat som sa vcera smiala ze si ma moj stary uz druhy raz vezme 😀 som nervozna bojim sa akoby som sa vydavala prvy krat 😀 .. predsa len v kostole je to krajsie.. uz pred Bohom.. si budeme slubovat a vymenime prstienky a potom pokrstime maleho a domov.. jooj az v bruchu mi kruti .. 😀
@tonjadabik2 velmi romaticky to znie, tak si to uzite bez stresu hlavne, urcite to bude krasne si aj na "prvu svadbu" pospominate, budete mat isto krasny vikend 😎
@zuzik_24 Zuzinka a čo to si niekde prechladla?
ale skôr si myslim ze by si mala ist nefrologovi ako urologovi ale uvidiš čo ti poviem
počuj to chce akoze teply kupel napust si dnes vretu vanu a potom ked vyjdeš z vane zabal sa do deky a pod perinu - uvidiš toto ti pomôze ak si prechladnutá mam s tym skusenosti
tak moja potom nas informuj čo a ako si dopadla
tak budúci tyzden je náš to je jasné!!!! 🙂
@tamarka9 jooj Dakujem mojenko.. 🙂 snad bude romanticky ak manzel nebude nervozny 🙂 ..lebo ja som uz teraz.. 😀 ak bude cas na romantiku..lebo na svadbe sme nemali cas si to uzivat kedze sme sa museli vsetkym hostom venovat ale teraz to bude ine.. snad nam vide aj pocasie a snad vsetko dobre dopadne..
@inngrid no čo Ti poviem, netuším kde som prechladla... po dome nechodím bez ponožiek a papúč, na studené miesta si nesadám, ženské veci sú v poriadku, čiže žiadny zápal, tak ja neviem. Včera v práci mi to začalo, tak dnes v práci sedím v deke a na podbrušku mám zohrievací vankúšik 🙂
prečo nefrológovi?
teplý kúpeľ si teda dám, ďakujem za radu Ingridka 🙂
určite dám vedieť, dnes mám termín o 12.30, tak sa ešte aj do práce vrátim, hneď napíšem. Ale aj tak som rozmýšľala, že ak by mi chcel dať ATB, tak ho stopnem, že či mi nemôže dať také lieky, ktoré môžu aj tehu, lebo keď sa začneme snažilkovať od pondelka, tak aby tie ATB nejako neovplyvnili možnosť otehu... 😉
@simca1989 inak podobne sme na tom, ja som mala minule ms len dva a pol dna a potom uz uplne nic ani spinenie. Ale ja si spominam, ze mna aj minule uz dost dlho bolelo podbrusko pred ms, ani ze bolest, ale taky diskomfort a obcasne pichutie alebo tlak. Vtedy som si myslela ze je to divne, lebo niky predtym to nebolo a aj som sa z toho trochu tesila, ale teraz to uz beriem ako normalnu vec a nic tomu nepripisujem. Len ja som iny pripad, lebo ja som minulu ms mala prvu svoju od vysadenia HAK takze mozno preto tie divne pocity. Dufam ze u teba to babo nacvicuje 😉
@inngrid no jo stava a malo pohybu a tesne a teple oblecenie, na tu teplotu tam zvlast kladi doraz, tak sme sa s manzelom smiali, ze kazdy vecer gulky na 5 min do ladovej vody a to potom bude bojovnikov 😀 no tak vidim ze buduci vikend bude plny prekvapeni, pre teba ci zamiesite a pre nas ci vyklici, lebo ja mam buduci tyzden stvrtok- piatok dostat ms...
@zuzik_24 joj moja ja viem ze sa na babo velmi tesis, ale ak mas taky zapal, ze je poterbny liecit antibiotikami, neodkladaj to...ono naozaj sa ti mozno polepsi na par dni alebo aj tyzdnov, ale prechodeny bakterialny zapal je velmi nebezpecny a este skor ohrozi mozne babo ako to, ze by si pocas snazenia brala antibiotika...tie akurat mozu posunut ovu, alebo taketo podobne veci, ale babu neublizia ak sa podari, kdezto neprelieceny zapal hotoba katastofa...
@zuzik_24 Zuzi uvidiš čo ti povie ale ak ta nebolí a neštípe pri močení a nemočíš krv a nezvyjaš sa od bolesti nemôze to byt nič vázne takze podla toho ze si v práci si len prechladnutá takze tak vrety kupel teple ponohky a zabalit sa a nohy a krize stale v teple 🙂
drz sa!!!
a dakujem za povzubdnie
jasné ze bud tyzden je náš 🙂
@tamarka9 🙂 tak dúfajme ze bud. tyzden bude úspenšý pre nás obe!!!🙂
Ahojte dievčatá, tak volala som o výsledky, sú pozitívne, ale výška HCG je skoro rovnaká, ako pri tom nevydarenom tehotenstve, takže som opäť v slzách, je mi z toho strašne a neviem ako sa upokojiť, lebo to opäť skončí zle :(

@senselinka tak šťastnú cestu🙂! Rodičia už vedia, aký darček máš pre ocka v brušku?