icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

danielka20101989dadus
25. okt 2013

@monika541
Nieee,čosi,neurazila 😉 Len som šla domov,už som nestihla napísať,niee,neboj,ja som tiež držka 😀 a poriadna. Nechodím sa zasivat,ale proste musím ísť.Chvalabohu mám ok kolegyňu,ktorá to berie s humorom 🙂 A Anik ako? Vybuvana?

zuzik_24
25. okt 2013

@tamarka9 uvidím, čo mi povie doktor dnes, určite dám vedieť, poviem mu, že sa snažíme o bábo, tak s ním hodím reč, že či môžem ATB nasadiť a tak, aspoň sa zase niečo priučím 🙂
na bábo sa teším, to určite áno, ale tak keďže ešte nie je v brušku, tak sa ATB nebránim, ale tak pokiaľ ich brať nemusím, tak ich nechcem, či tehu som alebo budem 😉 som ako dieťa ATB brala až až, takže teraz sa snažím ich brať čo najmenej keď sa dá 🙂

simca1989
25. okt 2013

@tamarka9 no ako ja uz sama nmeviem.necham sa prekvapit.do utorka to uz neni moc daleko.to uz vydrzim.bo ked som bola pre jeden a pol tyzdnom dozadu u zenskeho tak mi povedal ze mam dost zvecenu sliznicu.ze sa moze jednat o tehu.tak ze mam p rist o 2 tyzdne a ze sa uvidi

zuzik_24
25. okt 2013

@inngrid áno mami, ponožky a nohy v teple 😀
ale vážne, ďakujem Ti, určite vyskúšam kúpeľ, čo si mi poradila, ponožky nosím ja aj na spanie a babuším sa tiež riadne, ja som taká omrzlinka. 🙂 "za mladi" to bolo horšie, vtedy som mala ruky aj nohy neustále ľadové, som mohla chladiť nápoje 😀 teraz je to už trošku lepšie 🙂

zuzik_24
25. okt 2013

@zuzu1104 Zuzanka naša, prečo si myslíš, že to bude zlé? Teda, aby som svoju otázku dala na pravú mieru, malo by byť HCG vyššie, aby bolo všetko v poriadku?
Juj, nebuď prosím smutnučká, by som Ťa silno objala, keby som bola pri Tebe...

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 mojjaaaaaaaaaaa ne ne nesmíš takto premyšlať, ak sú pozitívne to znamená že je všetko v poriadku či?
ako vies ako to skončí?
vies kolko zazrakov sa stalo prosím neobracaj sa fazulke chrbtom
musíš ju pohladkat povedat ako ju lubiš a ze ju tu čakáte
prosím prosím nevzdávaj sa na duchu prosím............Zuzinka moja musiš byť silná!!!!!

inngrid
25. okt 2013

@zuzik_24 tak aspon jedna poslušná ovečka tu je 🙂
potom napíš pozriem ako si dopadla ale fakt ja mam s obličkami problem roky od narodenia v podstate a ta môžem ukludnit ze ak len močíš moc často to je nič 🙂 to sa dá do poriadku 🙂
inak na tie ladové nohy to som počula ze je nedostatok nejakého vitamin ktory podporuje prekrvenie a ked nemaš neprekrvuje sa ti a potom máš ladové nohy

zuzu1104
25. okt 2013

@zuzik_24 som strašne nešťastná a ja už nechápem tomu v akých jednotkách to to laboratóriu uvádza ani či exituje viac druhov HCG, môj doktor vždy splieta o nejakom beta HCG. No a napr. v deň potratu som mala u neho HCG 19 a prišla som do nemocnice a tam, že mám 10880, tak som na nich pozerala ako puk. Ja tomu vôbec nerozumiem. Som z toho na nervy. Len viem toľko, že v tom nepodarenom tehotenstve som mala HCG v 5 tt 2,23 a teraz mám tiež v 5 tt 2,38. Takže viem, že to dobré nebude.

zuzu1104
25. okt 2013

@inngrid Inuš, ja už druhý raz nechcem zažiť to, čo som zažívala. To, že je pozitívne, tak to ešte nič neznamená. Síce mi sestrička hovorila, že je ešte skoro, aby bolo HCG vyššie, ale ja už nikomu neverím.

tonjadabik2
25. okt 2013
zuzik_24
25. okt 2013

@inngrid ja poslúcham vždy, teda skoro vždy 😀 😀 😀
tak mne sa zápal močáku objavil po tri roky, predtým som s tým nikdy nemala problémy... minulý rok som to mala v lete, predtým tiež a tento rok teraz , vždy to bolo len o časom cikaní, resp. pocitu na cikanie, lebo zakaždým keď idem cikať, tak som mňa len kvapka "vypadne" 🙂
trošku mám aj rezanie pri cikaní, ale to sa dá vydržať. 🙂
ľadové nohy už neriešim, teraz je to už lepšie ako za mladi, teraz mám už aj radiátor pri sebe - priateľa, keď mi je zima, šupnem nohy k nemu pod perinu 😀
na to prekrvenie je dobré Ginko, ale to mi nerobilo dobre 😝

tamarka9
25. okt 2013

@zuzu1104 Zuzi uz ziadne slzy, vyfukaj soplik a pekne sa usmej, vsak vyska HCG raz musela byt rovnaka a teraz uz bude len stupat, kedy mas dalsiu kontrolu? Povedala si o tych obavach aj lekarovi? Aj ked podla mna je to len taky psycho efekt, ktory v tebe vzbudil spomienky, moja teraz to tak nebude, vsetky na teba myslime aby si sa usmiala!!!

12mimi12
25. okt 2013

@monika541 kolko uz skusate?

zuzu1104
25. okt 2013

@tamarka9 ďakujem moja, ale to sa nedá, mám hrozný strach a vôbec nechápem tým číslam. Kontrolu mám o dva týždne

tamarka9
25. okt 2013

@tonjadabik2 no ale ja musim len suhlasit...casto tu citam take rady hlavne ku zdravotnmu stavu a chorobam, ze mam zimomriavky, ja si myslim ze je to super prave na toto,a by sme si povedali ako sa citime, co mame nove a naozaj nie nahradat lekara.

12mimi12
25. okt 2013

@inngrid Dzim vam palce nech sa zadari...to sme skoro na tom podobne...mne teraz prichadza druhy cyklus..zajtra... mavam na den presne takze o tyzden ideme na to znova 🙂

tamarka9
25. okt 2013

@zuzu1104 juj tak nie je tu nejake forum, kde mamicky vedeli tiez ake HCG mali v tomto obdobi, ze by si porovanala hodnoty? Neboj sa aj ked viem ze si v soku isto, musime len cakat, nic ine sa neda a musis verit, nestracaj nadej!

tamarka9
25. okt 2013

@zuzu1104 inak Zuzi su to naozaj divne hodnoty, HCG sa meria mIU/ml a teda ten druhy udaj ktory ti povedali v nemocnici mi k tomu viac sedi. teraz si 5 tt podla ms ci podla ovu?

zuzu1104
25. okt 2013

@tamarka9 ďakujem Tami, volala som doktorovi, lebo som bola naozaj vystresovaná, tak mi pogratuloval, že tehotná som a že v takom nízkom štádiu tehotenstva je táto hodnota normálna. Že mal pacientku, ktorá mala HCG 2 a o chvíľu rodí. Trošku ma tým upokojil. Uvidíme o dva týždne, idem aj na krv a aj na UTZ.

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 Zuzinka musíš veriť!!!! musíš
a nemôzu ti dat niečo na podporu toho hcg a to inak rozumiem ja om sa tak zaujimala niekedy o sedimentáciu kazdy lekar uvázda iné čisla sú v 3 rozmedziach jeden mi povie 20/40 další mi povie 350/500 a podobne takze hlavu hore moja nesmieš ju vešat
aj sestrička ta upokojila nič nie je stratené jasné?
nesmieš nesmieš nesmieš sa báť dnes poklaklnem a poprosím ale nesmieš to vzdávat
nesmieš
počuješ?
nesmieš
nesmieš
a nesmieš
ak niečomu nerozumieš daj mi vediet ja ti to vysvetlim zrazrajky sa deju a si a tak veríme veríme veríme))))

inngrid
25. okt 2013

@tonjadabik2 🙂 ale tak ano treba zdravý rozum ale nemyslim si ze nam to tu ublizuje či? 🙂

inngrid
25. okt 2013

@12mimi12 a ktorý den cyklu si ? ja dnes 7 🙂

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 noooooooo vidiš nestresuj nerobí to dobre fazulke sakra

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 utri slzičky a usmej sa 🙂 polub fazulku 🙂

tonjadabik2
25. okt 2013

baby som nasla clanok a docitala som sa: http://www.zdravie.sk/clanok/33832/prirodzene-a...

zuzu1104
25. okt 2013

@tamarka9 podľa menzes, on mi vysvetlil, že jeho laboratórium meria hormón, ktorý sa týka tehotenstva, v papieroch bolo písané free beta HCG(také ako sa robí pri scringich tuším), no a v nemocnici robili nejaké S-HCG, tak fakt neviem a ešte mi vysvetľoval, že jeho laboratórium robí s inými jednotkami, ako zvyknú iný gynekológovia. Tak fakt neviem

zuzu1104
25. okt 2013

@inngrid ďakujem zlatko, som trošku pokojnejšia, zo srdiečka ti ďakujem za takú silnú podporu. 🙂cmuk

meranti
25. okt 2013

@zuzu1104 Zuziiii,mysli pozitivne,ked ta aj lekar upokojil,bude to dobre...nesmies zmyslat negativne,proste to tak nebude...tamto mozno bola zla suhra roznych okolnosti,teraz je to nove tehu a vsetko bude dobre...chapem,ze mas obavy ale musis byt najma v pohode,klude a uvidis,vsetko dobre dopadne!!!

danielka20101989dadus
25. okt 2013

@zuzu1104
Zuzanka naša,neboj sa,všetko bude ok musís veriť ,že mimi bude ok,kašli tam na nejaké hodnoty,neprepadaj panike a strachu,je to isto pre teba ťažké,ale musís veriť,zlato no rýchlo poutieraj slzicky,a skús sa ukľudnit,nestresuj sa zbytočne,moja,musíš veriť,že bude . dobré,noo,neplačkaj,utri slzy a povedz si,že budeš teraz silná,za vás oboch.
A veriť,že mimi bude v poriadku,Zuzi,nestrácaj nádej, uvidíš ,že všetko bude v poriadku 😉

tamarka9
25. okt 2013

@zuzu1104 no vidis tak ti to pekne vysvetlil, to je prvada ze kazdy labak ma svoje referencne hodnoty a aj to ze exisuju dva druhy HCG alfa a beta a tym padom mozno preto ta nezrovnalost. Neboj on by ti urcite povedal keby nieco hrozilo, lekar ti nema preco klamat, tak hlavu hore a napis ze si sa usmiala, lebo budem kazdu minutu pisat ze usmej sa 😉