icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
25. okt 2013

@meranti
@danielka20101989dadus kočky, ste srdiečka, že ma takto podporujete a dávate mi silu, ďakujem vám a posielam silné objatie 🙂

inngrid
25. okt 2013

@tonjadabik2 pekne take nam tu raz za čas môzeš davit ja si tiez radšej prečítam takze lepšie je xexovat pred ovu viac dni ako po ovu 🙂

monika541
25. okt 2013

@zuzu1104 neplač, neplač, lebo to drobec vycíti. sa mi hovorí, keď ja som tu v stredu kvílila, však? ale je to ešte kratučko, si nesmieš ani v päte pripustiť, že by sa to nevyvíjalo dobre, veď vy ste naša nádej, že aj nám ostatným sa zadarí a budeme si zväčšujúce sa brušká hladkať. neporovnávaj to s tým neúspešným tehu.

a čo povedal dr? kedy sa máš opäť zastaviť na krv?

zuzu1104
25. okt 2013

@tamarka9 áno usmiala som sa, ďakujem moja zlatá, si fakt milá, že mi takéto povzbudzujúce veci píšeš. Ale určite všetky chápete, že sa veľmi bojím toho. Kyretáž je otrasná vec a ja už na to nikdy nechcem ísť a hlavne už nikdy nechcem prísť o bábätko. Veď už od počatia ho tak ľúbim.

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 nemesis dakovat hlavne sa ukludni ale uz vidim smailika vies kolko robí psychika ? to nemaš sancu ja az ked som začala byt chorá som si to uvedomila akonahle začnem stresovat mam tie svoje boelsti ak nestresujem nemam ich čo ti poviem je to moje merítko je tam ešte kopec inych vecí ale neskutočne citim stress 🙂
tak moja klud!!!!
a nato sme tu aby sme sa pochopili kym nie je ohne na streche nemáš právo stresovat

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 fazulka to citi a aj ona ta lubi uvidiš bude sa drzat ako kliesť

zuzu1104
25. okt 2013

@inngrid máš pravdu zlatko, ďakujem 🙂 aj tebe posielam silné objatie 🙂

monika541
25. okt 2013

@zuzu1104 už som našla tvoju odpoveď, že o dva týždne ideš k dr.. strašne moc držím všetky prsty ak anik nariadim, nech je HCG na rastúcej ceste.

dnes mám sklz, lebo sa krútim v kuchyni, keď anik zaspí, dočítam si🙂

zuzu1104
25. okt 2013

@monika541 ďakujem Monči 🙂
povedal, že mám prísť o dva týždne na UTZ a vtedy mi aj krv zoberú

tamarka9
25. okt 2013

@zuzu1104 ano vsetky to chapeme, teda ja nie tak ze som zazila, ale tak ako kazda zena, lenze vies my sme tu na to, aby sme stali pri tebe a zlepsili ti naladu a povzbudili ta, ani jedna z nas tu situaciu nezlahcuje, to mi ver, len ked je to tak, ze podla lekara je vsetko ok, tak radsej sa ta snazime podporit aj my tym smerom ze je to ok, aby si sa velmi netrapila 🙂

zuzu1104
25. okt 2013

@inngrid joooj to by som bola asi najšťastnejšia žena pod slnkom 🙂

monika541
25. okt 2013

@danielka20101989dadus mi kameň zo srdca spadol, možno si začula ten buchot🙂. Anik vybúvaná do ružova, sa jej ráno ani vstať nechcelo. zaspala pri tatíkovi, len neviem, kto skôr, mm bol večer absolútne nepoužiteľný:((. zajtra mi príde rodina na druhú fázu aničkiných narodiek, tak chystát a akože upratujem, ale čo včera bolo v poho, dnes anička zas poriešila a môžem začať znova. ale zajtra idem ráno na prednášky a vrátim sa zarovno s návštevou, takže upratovať bude mm s Aničkou 😀 😀 😀 . pekný de§, dúfam, že už menej beháš na wc🙂

monika541
25. okt 2013

@zuzu1104 bude to aj pre nás tu ostatné strašne dlhé čakanie s tebou, ale sme tu pre teba, tak ako ste vy boli pre mňa🙂. už máme doma tortu s krtkom🙂, zajtra odfotím a niekedy sem dám, bude to hektický víkend🙂

huncut
25. okt 2013

@neila tak ja som jej nakoniec zvolila zábal na hrudní kedže mala v noci 39,5 😒 boli sme u lekárky lebo aj hnačkuje tak máme brušnú chrípku

huncut
25. okt 2013

@zuzu1104 ďakujem za rady, no celu noc sme nespali, teploty šli až na 39,5 a hnačky, zabrali obklady na hrudník, na hlavičku, a tiež som jej do gázy dala citron a dala som jej také obklady na nohy aj ruky, to zvykla moja mama robiť bratom ked už mali totálne vysoku teplotu, vraj citron ju zráž a a počula som že aj zemiak.... dnes sme šli zasa k lekráke takže máme brušnú chrípku 😒 no ja jej dávam Panadol sirup ale ten už nejako nezaberá takže lekráka povedala že je šetrnejšie kupiť paralen a dať polovicu

zuzu1104
25. okt 2013

@monika541 už sa na tortičku tešíme 🙂 a ešte raz ďakujem moja 🙂

huncut
25. okt 2013

@monika541 ďakujem za záujem, no celu noc sme nespali, teploty šli až na 39,5 a hnačky, zabrali obklady na hrudník, na hlavičku, a tiež som jej do gázy dala citron a dala som jej také obklady na nohy aj ruky, to zvykla moja mama robiť bratom ked už mali totálne vysoku teplotu, vraj citron ju zráž a a počula som že aj zemiak.... takže máme brušnú chrípku 😒

hatapkagb
25. okt 2013

@zuzu1104 Hlavne na to co bolo nemysli,mysli na to co ta caka a my baby verime ze to bude krasne babatko a pekne donosene 🙂 vela sil a energie posielam 😉

hatapkagb
25. okt 2013

@huncut Citam ze bola tazka noc,juuj.Ano dobre si pocula zemiaky su fajn ako obklad.Nech sa dostane z toho rychlo princeznicka

monika541
25. okt 2013

@zuzik_24 ahoj Zuzi, keď som bola s Anik v cca 8.mes., chmatol ma kliešť, hneď som šla na infekčné a dali mi pre istotu ATB, ktoré mohli aj v tehu sa užívať, takže isto sú aj také "urologické", máš pravdu, radšej preliečiť ako potom sa trápiť dvojnásobne. želám menej návštev na wc a som zvedavá na správu od dr.🙂

inngrid
25. okt 2013

@zuzu1104 aj budeš Zuzinka!!!!

hatapkagb
25. okt 2013

Dnes ma nasa dcerka halloween party v skole taka zlata bola rano,som jej na lice nakreslila pavuka juuuj podarena 😀

monika541
25. okt 2013

@12mimi12 od min.septembra:(

inngrid
25. okt 2013

@hatapkagb aj má nejakú masku? 🙂

huncut
25. okt 2013

@hatapkagb dakujem za záujem, cením si to veľmi lebo moja mama sa zachovala dosť zle, som sa nahnevala, zajtra máme totiž cestovať k našim majú spoločnú oslavu 50tky a brat 18tku, takže dosť ľudí a volala som jej že ako vážne je malá chorá, že jedlo nech jej zrušia lebo nemože nič jesť a ona nato všetko len že ok, musím bežať ponáhľam sa po zákusky, no skoro ma roztrhlo 😖

danielka20101989dadus
25. okt 2013

@monika541
Noo,počula,až tak treslo 😀 nie v pohode.,netráp sa. Jeej,že krtko torta,super.No tak želám pekný víkend,uži si návštevu 🙂 Daj si trošku vínka a večer šup šup a možno bude 😵 😵 aj Zuzik splodila s mužom cez Samkove narodeniny,možno aj vy 😉 Behám,no dnes už menej,snažím sa aj menej pit,ale nejde to 😉 Mne tiež muž večer zaspal na gauči kým som sa kúpala,takže nič,ráno tiež nič ale dnes má smolu 😲 😀 neujde mi 😀 No a zistila som nové skutočnosti o tej sesterke,takže je tehu ,to niekto má šťastie,že? Ale tak doprajem bude aj mne dopriate a už tento mesiac dúfam 🙂. By muž mal pod stromček krásny darček 🙂 To máš dobré,že ti pomôže,mne veľmi nepomáha muž,ale zase to beriem,lebo chodí do roboty každý deň,potom okolo domu,zvierat,atď.Ale minule asi po sto rokoch povysaval 😀 tak želam dobrú zábavu 😉

gladriel
25. okt 2013

@zuzu1104 vsetko bude ok uzivaj si tehulkovanie.mas v sebe zivot.neboj o 9 mesiacov uz ho budes mat v naruci

hatapkagb
25. okt 2013

@inngrid ano dala som jej saty co sme kupili narychlo taka mala carodejnica s malym klobucikom pripnutym na celenke

hatapkagb
25. okt 2013

@huncut och tak to ma velmi mrzi,naozaj.Skor ta mala nejak povzbudit poradit co dcerke,jej vnucke krasnej.Co by dala moja mamina keby videla svoju vnucku,moja mamina je nepocujuca od malinka takze ani si nevolame,velmi nam chyba...och...no uz placem ☹ ale ak mozme my tak radi pomozeme ak vieme aspon takto.

zuzik_24
25. okt 2013

@zuzu1104 Zuzanka, viem, že Ti teraz môžeme napísať čokoľvek, ale pocit strachu bude v Tebe až do ďalšej kontroly u dokyho... Myslím si ale, že to nemusí byť zlé, som hneď začala gúgliť na nete, hodnoty HCG sú rôzne, každé laboratórium má inak nastavené hodnoty, nemusí to teda pre Teba znamenať ešte nič zlé.
Utri si slzičky aspoň trošička, aby aj Samko nebol smutný, pozri sa na neho aký je úžasný, krásny, šikovný a hlavne zdravý, prečo by Ti život a PánBožko nedopriali ešte jedno také krásne dieťa? Určite je to práve to, čo sa v brušku váľa, tak sa trošku usmej na tento svet, aspoň malilinkú trošičku Zuzanka naša. Si naše slniečko tu, máme Ťa moc rady. 🙂