Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tamarka9 uvidím, čo mi povie doktor dnes, určite dám vedieť, poviem mu, že sa snažíme o bábo, tak s ním hodím reč, že či môžem ATB nasadiť a tak, aspoň sa zase niečo priučím 🙂
na bábo sa teším, to určite áno, ale tak keďže ešte nie je v brušku, tak sa ATB nebránim, ale tak pokiaľ ich brať nemusím, tak ich nechcem, či tehu som alebo budem 😉 som ako dieťa ATB brala až až, takže teraz sa snažím ich brať čo najmenej keď sa dá 🙂
@inngrid áno mami, ponožky a nohy v teple 😀
ale vážne, ďakujem Ti, určite vyskúšam kúpeľ, čo si mi poradila, ponožky nosím ja aj na spanie a babuším sa tiež riadne, ja som taká omrzlinka. 🙂 "za mladi" to bolo horšie, vtedy som mala ruky aj nohy neustále ľadové, som mohla chladiť nápoje 😀 teraz je to už trošku lepšie 🙂
@zuzu1104 mojjaaaaaaaaaaa ne ne nesmíš takto premyšlať, ak sú pozitívne to znamená že je všetko v poriadku či?
ako vies ako to skončí?
vies kolko zazrakov sa stalo prosím neobracaj sa fazulke chrbtom
musíš ju pohladkat povedat ako ju lubiš a ze ju tu čakáte
prosím prosím nevzdávaj sa na duchu prosím............Zuzinka moja musiš byť silná!!!!!
@zuzik_24 tak aspon jedna poslušná ovečka tu je 🙂
potom napíš pozriem ako si dopadla ale fakt ja mam s obličkami problem roky od narodenia v podstate a ta môžem ukludnit ze ak len močíš moc často to je nič 🙂 to sa dá do poriadku 🙂
inak na tie ladové nohy to som počula ze je nedostatok nejakého vitamin ktory podporuje prekrvenie a ked nemaš neprekrvuje sa ti a potom máš ladové nohy
@zuzik_24 som strašne nešťastná a ja už nechápem tomu v akých jednotkách to to laboratóriu uvádza ani či exituje viac druhov HCG, môj doktor vždy splieta o nejakom beta HCG. No a napr. v deň potratu som mala u neho HCG 19 a prišla som do nemocnice a tam, že mám 10880, tak som na nich pozerala ako puk. Ja tomu vôbec nerozumiem. Som z toho na nervy. Len viem toľko, že v tom nepodarenom tehotenstve som mala HCG v 5 tt 2,23 a teraz mám tiež v 5 tt 2,38. Takže viem, že to dobré nebude.
Tak baby uz sme aj v telke..: http://crepiny.noviny.sk/zdravie/24-10-2013/teh...
@inngrid ja poslúcham vždy, teda skoro vždy 😀 😀 😀
tak mne sa zápal močáku objavil po tri roky, predtým som s tým nikdy nemala problémy... minulý rok som to mala v lete, predtým tiež a tento rok teraz , vždy to bolo len o časom cikaní, resp. pocitu na cikanie, lebo zakaždým keď idem cikať, tak som mňa len kvapka "vypadne" 🙂
trošku mám aj rezanie pri cikaní, ale to sa dá vydržať. 🙂
ľadové nohy už neriešim, teraz je to už lepšie ako za mladi, teraz mám už aj radiátor pri sebe - priateľa, keď mi je zima, šupnem nohy k nemu pod perinu 😀
na to prekrvenie je dobré Ginko, ale to mi nerobilo dobre 😝
@zuzu1104 Zuzi uz ziadne slzy, vyfukaj soplik a pekne sa usmej, vsak vyska HCG raz musela byt rovnaka a teraz uz bude len stupat, kedy mas dalsiu kontrolu? Povedala si o tych obavach aj lekarovi? Aj ked podla mna je to len taky psycho efekt, ktory v tebe vzbudil spomienky, moja teraz to tak nebude, vsetky na teba myslime aby si sa usmiala!!!
@tonjadabik2 no ale ja musim len suhlasit...casto tu citam take rady hlavne ku zdravotnmu stavu a chorobam, ze mam zimomriavky, ja si myslim ze je to super prave na toto,a by sme si povedali ako sa citime, co mame nove a naozaj nie nahradat lekara.
@tamarka9 ďakujem Tami, volala som doktorovi, lebo som bola naozaj vystresovaná, tak mi pogratuloval, že tehotná som a že v takom nízkom štádiu tehotenstva je táto hodnota normálna. Že mal pacientku, ktorá mala HCG 2 a o chvíľu rodí. Trošku ma tým upokojil. Uvidíme o dva týždne, idem aj na krv a aj na UTZ.
@zuzu1104 Zuzinka musíš veriť!!!! musíš
a nemôzu ti dat niečo na podporu toho hcg a to inak rozumiem ja om sa tak zaujimala niekedy o sedimentáciu kazdy lekar uvázda iné čisla sú v 3 rozmedziach jeden mi povie 20/40 další mi povie 350/500 a podobne takze hlavu hore moja nesmieš ju vešat
aj sestrička ta upokojila nič nie je stratené jasné?
nesmieš nesmieš nesmieš sa báť dnes poklaklnem a poprosím ale nesmieš to vzdávat
nesmieš
počuješ?
nesmieš
nesmieš
a nesmieš
ak niečomu nerozumieš daj mi vediet ja ti to vysvetlim zrazrajky sa deju a si a tak veríme veríme veríme))))
@tonjadabik2 🙂 ale tak ano treba zdravý rozum ale nemyslim si ze nam to tu ublizuje či? 🙂
baby som nasla clanok a docitala som sa: http://www.zdravie.sk/clanok/33832/prirodzene-a...
@tamarka9 podľa menzes, on mi vysvetlil, že jeho laboratórium meria hormón, ktorý sa týka tehotenstva, v papieroch bolo písané free beta HCG(také ako sa robí pri scringich tuším), no a v nemocnici robili nejaké S-HCG, tak fakt neviem a ešte mi vysvetľoval, že jeho laboratórium robí s inými jednotkami, ako zvyknú iný gynekológovia. Tak fakt neviem
@zuzu1104 Zuziiii,mysli pozitivne,ked ta aj lekar upokojil,bude to dobre...nesmies zmyslat negativne,proste to tak nebude...tamto mozno bola zla suhra roznych okolnosti,teraz je to nove tehu a vsetko bude dobre...chapem,ze mas obavy ale musis byt najma v pohode,klude a uvidis,vsetko dobre dopadne!!!
@zuzu1104
Zuzanka naša,neboj sa,všetko bude ok musís veriť ,že mimi bude ok,kašli tam na nejaké hodnoty,neprepadaj panike a strachu,je to isto pre teba ťažké,ale musís veriť,zlato no rýchlo poutieraj slzicky,a skús sa ukľudnit,nestresuj sa zbytočne,moja,musíš veriť,že bude . dobré,noo,neplačkaj,utri slzy a povedz si,že budeš teraz silná,za vás oboch.
A veriť,že mimi bude v poriadku,Zuzi,nestrácaj nádej, uvidíš ,že všetko bude v poriadku 😉
@zuzu1104 no vidis tak ti to pekne vysvetlil, to je prvada ze kazdy labak ma svoje referencne hodnoty a aj to ze exisuju dva druhy HCG alfa a beta a tym padom mozno preto ta nezrovnalost. Neboj on by ti urcite povedal keby nieco hrozilo, lekar ti nema preco klamat, tak hlavu hore a napis ze si sa usmiala, lebo budem kazdu minutu pisat ze usmej sa 😉

@monika541
Nieee,čosi,neurazila 😉 Len som šla domov,už som nestihla napísať,niee,neboj,ja som tiež držka 😀 a poriadna. Nechodím sa zasivat,ale proste musím ísť.Chvalabohu mám ok kolegyňu,ktorá to berie s humorom 🙂 A Anik ako? Vybuvana?