icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
13. sep 2013

@inngrid lenže ja s tou virózou bojujem už 6 deň a môj syn 9 deň, je to nejaká pliaga

zuzu1104
13. sep 2013

http://najmama.aktuality.sk/clanok/233581/pozri...
maminky a budúce maminky pozrite si toto video o zrode živote, mne až slzičky vybehli, kraaasne to je

janiinka2
13. sep 2013

@zuzu1104 ja som mala cely august tiez problem vyzdraviet...najprv bioparox,bo som mala strasne zapalene hrdlo...vratilo sa mi to aj s teplotou 39,takze antibiotika...a este stale som zahlienena.skus sa poradit s lekarkou,velmi vela ludi aspon v mojom okoli bolo takto chorych.nestrasim,len mozno ti odporuci nieco,co pomoze.v kazdom pripade ako si zacala,teda caj,med a citron-tak pokracuj.aj ked budes mat prve pocity uvolnenia,riadne to vylez 😉

zuzu1104
13. sep 2013

@janiinka2 no áno, je strašne veľa chorých, môj malý ten vírus dovliekol zo škôlky, kde je teraz minimum detí, lebo všetky sú choré.
Ležím už niekoľko dní, dnes som dokonca ani nevarila, celý deň som ležala. No zajtra sa mi to asi nepodarí, lebo ideme na svadbu do Žiaru nad Hronom a to je od nás dobré tri hoďky autom, takže zajtra tam budem asi umierať.
Si mala angínu?
Mám taký pocit, že tento mesiac je chrípková epidémia.

activia
13. sep 2013

@zuzu1104 tiez mi robili kyret,na vysetreniach sme boli,vraj sme obaja zdravi 😝

zuzu1104
13. sep 2013

@activia tak teda potom hor sa do snaženia, určite to teraz dobre skončí 🙂

activia
13. sep 2013

@zuzu1104 no ved ten potrat som mala pred tromi rokmi,odvtedy sa snazime mesiac co mesiac a stale nic ale verim,ze coskoro to pride lebo ma odvezu na psychiatriu 😀

maarlie
13. sep 2013

@inngrid priateľ tak hovorí výtoku pri ovulke :D

denka_pk
13. sep 2013

ahojte, idem sa k vam pridat 🙂 uz sme jeden krat skusili, ale nic...tak cakam na menš., mala by prist cca 19.9. a potom ideme skusat 🙂 uvidim teda ako sa zadari

simonecka4
13. sep 2013

@inngrid Dakujem no skusim ju tu najst a uvidim ci este nejake ma.
A vy sa vlastne odkedy pokusate??

tonjadabik2
13. sep 2013

Ahojte tak ako dari sa snažilky? my prvy mesiac nic..menzes 2 dnovy.. tak teraz skusame znova..plodne dni ovulka stale 🙂 ms az v oktobri.. boli brusko,vajecniky,chrbatik.. no uvidime..snad sa podari a co vy baby???

simonecka4
14. sep 2013

@inngrid Dakujem.pozrem ci este ma a asi to teda skusim. A ty ako pokracujes?

inngrid
14. sep 2013

@zuzu1104 počuj pošli manžela do DM drogerie predavajú tam v krabičkách čistý C-vitamin stojí 2 eur začni si ho davit!!! to môžeš a jeto čistý zázrak a daj aj synovi aj deti to môzu

janiinka2
14. sep 2013

@zuzu1104 Ano, hnisava angina, bolelo...ale hadam uz ok. Len tebe dnes ani to pocasie nevyslo. Teda aspon tu v BA lialo a pocasie akurat tak do postele. Tak snad ta to nezlomilo este viac...skus ten vit. C ako pisala inngrid 🙂

@denka_pk Vitaaaj. Pekne sa to tu rozrasta...ved co by sme ine robili v uprsane dni ako deti?! 😀

@tonjadabik2 Ahooooj, ako som pisala vyssie, je vhodne pocasie na to lezat v posteli a robit deti a nam akurat vysli teraz plodne dni, tak snad kvapky prinesu k nam domov aj maly zazrak 🙂

tonjadabik2
14. sep 2013

@janiinka2 hej presne..aj ja mam od nedele plodne dni aj teplota tak vychadza ale krcek stale otvoreny tak musime skusat.. ale hej prinesu neboj 😉

paloma20
14. sep 2013

babuľky pekne s manželom od poslednej ms (25.8 začala)pracujeme na babätku...a teraz posledné dni ma bolí mám pocit akoby maternica....keď spravím nejaký prudký pohyb akoby ma tam ťahalo.....čo myslíte môže byť??nechcem si žiadny test robiť ešte..chcem počkať či mi príde...

janiinka2
15. sep 2013

@paloma20 juuuj,tak ako ratam tak onedlho mozes testnut!sama som zvedava,ja na tvojom mieste by som uz nevydrzala 😀

paloma20
15. sep 2013

@janiinka2 dnes večer som si spravila.....a zatiaľ nič... biely..:/ ale ešte nestrácam nádej.........

sasshika
15. sep 2013

ahojte kocky...... ideme na to.... 😀 😀 😀 😀

september je nas.... 😎 😎

zuzu1104
16. sep 2013

@activia budem silno držať palce, aby sa to už čoskoro podarilo 🙂

zuzu1104
16. sep 2013

@inngrid vitamín C mám, ale priznám sa, že som ho nebrala, už aj tak veľa do seba pchám. Beriem ten Inofolic a ešte mám aj vitamíny pre tehotné a beriem ešte aj zinok, selén a vit. E. A fakt sa mi zdá, že tých vitamínov jem veľa už aj bez toho C-čka, ale asi ho budem musieť nasadiť.

zuzu1104
16. sep 2013

@janiinka2 hnisavá angína je veeeľmi nepríjemná, ale už sa cítiš lepšie? Či ešte nejaké pozostatky tej angíny ostali?
no tak to počasie bolo teda fakt otrasné, dokonca aj mrholilo, ale nakoniec sme to zvládli, manžel sa tak odviazal, že už o desiatej bol riadne sťatý, čo u neho nie je zvykom a teda už o pol jedenástej sme šli zo svadby preč, lebo už aj mne bolo celkom zle. Ale celkovo som sa aj za zlého zdravotného stavu zabavila, bola dobrá partia. 🙂
Ako si strávila víkend ty?

activia
16. sep 2013

@zuzu1104 dnes si uz 8DPO, tak ako to vyzera? teplotu merias? ja dnes 25dc, vykaslala som sa na BT aj na ovu testy, takze neviem, ktory DPO som......ale cykly mavam 25-26dnove........takze ms by mala prist zajtra alebo v stredu 😒

zuzu1104
16. sep 2013

@activia neviem ako to vyzerá, akosi dnes depkujem. Dnes mi svokra ráno oznámila, že oba manželove sesternice sú tehotné, tak ma to trošku zabolelo :(.
Nepozorujem sa, len včera som mala celý večer a aj v noci také mierne menštruačné kŕče. Teraz už nič a prsia klasika, sú citlivé a už od rána mi buble v žalúdku a ma nadúva. Nechcem si dávať zbytočné nádeje, aby som potom nebola priveľmi sklamaná.
BT nemeriam, nechce sa mi a nechcem ani testovať, aby mi z toho tak trošku nepreplo.
Tak možno mrška už tento mesiac nedôjde, ani v to nedúfaš?

activia
16. sep 2013

@zuzu1104 no to je klasika, vsetci naokolo su tehotni len my nie 😝
.....ja sama neviem.........niekde v kutiku dufam kazdy mesiac ale skor to bude mega prekvapenie ak to raz vyjde 😉

bibi263
16. sep 2013

ahojte babulky no tak my tento mesiac asi zac nic. mrchy mi mali dojst v sobotu a nedosli. celkom som sa tesila tak som si spravila vcera test a test negativny ☹. Volala som gynde na vysledky a gynda povedala ze je vsetko ok tak nechapem kde je problem.

bibi263
16. sep 2013

@ciaaa ahojky no tak my tento mesiac asi zac nic. mrchy mi mali dojst v sobotu a nedosli. celkom som sa tesila tak som si spravila vcera test a test negativny ☹. Volala som gynde na vysledky a gynda povedala ze je vsetko ok tak nechapem kde je problem. nechapem preco zas nedosli. skusim spravit este jeden. mala som ist na druhu krv cez mens. tak som sa pytala ze co ak nedostanem a gynda povedala ze mam prist po 10 dnoch no. tak som zvedava. a vy ako?? hm? ako ste natom?

zuzu1104
16. sep 2013

@activia presne všetci okolo sú tehotní len ja nie a ak som, tak bábätko potratím :( fakt hrozné pocity

ciaaa
16. sep 2013

@bibi263 ahoooj.. nebooj.. este mozno testik ukaze // 🙂 ak nie.. tak snad aspon mrcha dojde.. nech mas porobene aj tie dalsie vysetrenia 😉 je super.. ze tie prve vysledky su ok 🙂 my sme cez vikendik snazilkovali.. tak uvidime.. ci sme aj nieco vysnazili 😀 dnes som bola na sono prsnikov.. vsetko je tiez ok.. aj pri zubarovi som bola dnes, aj tam je vsetko ok 😀 .. tak uz to musi vyjst.. ked je vsetko ok 😀

bibi263
16. sep 2013

@ciaaa no kez by ukazal ale pri mojom stasti hm. Nechapem kde je problem ked je vsetko ok. No tak dufam ze aspon budem vediet ako sme natom.ci uz pridu mrchy alebo co. No tak vam by sa snad ux aj zadarit mohlo nie?hihi verim ze ano