Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
ahoj..tak ja mam bolesti bruska,prsnikov,chrbatika,vajecnikov. som sa znova vyhodila na tvari..ze som vraj bleda.. manzel povedal ze sa uz menim ze som vyhodena bleda..ze on uz vie ze sme tehotni 🙂 . ze som nervozna zurim 😀 stale.. vsetko ma boli..tak testneme tento tyzden snad sa manzelik nemyli..dva tehotenstva mi tiez povedal ze sme tehotni ked som estže ja nevedela a mal pravdu aj doktor potvrdil ta som zvedava teraz.. snad sa nemyli..
@ciaa @senselinka, asi rano otestujem...len sa bojim lebo ked som bola predtym tehu tak som mala asi vsetky mozne priznaky...teraz sa od maja snazilkujeme a strasne by sme chceli mimino.
@ciaa @senselinka este ma napadlo...neni to skoro? ked som sa testovala v juni tak som mala tlaky v prsiach tak som si myslela ze to vyslo..rano som sa testla a poobede som dostala mrchu :/ tak uvidime...ak nedostanem tak sa rano testnem...nervozna som z toho..strasneee so mnou 😀
Zapojte zienky, môžem sa niečo opýtať? Začali sme sa snazilkovat plus mínus tento mesiac a chcela som vyskúšať inofolic, na pomoc menzesu, keďže ho mám nepravidelny, myslite, že ho mám užívať,nepravidelny pokiaľ nemá iné problémy? Ďakujem p.s. rada sa k vám pridám 😉 p.s. 2 inak nesledujem žiadnu bt alebo iné...
@nkem ahojky. no mne inofolic moc nepomohol. uzivala som ho 2 mesiace a akurat mi to kramy este viac rozhadzalo ako som ich rozhadzane mala. mavam tiez nepravidelne ale pri inofolicu som mala pred kramami tyzden spinenie potom dosli strasne silne kramy na 3 dni a potom zas nic. hm je to idividualne ale podla mna pokial sa len teraz snazite skus kuknut kedy mas ovulku a podla toho. a ak sa nezadari 2-3 mesiace tak potom skus inofolic. stoji dost penazi. a bola si na vysetreni?
@bibi263 mne gynekologicka povedala, že keby som schudla tak by sa upravili...bola som schudnuta a aj tak si chodili kedy chceli...nakoniec som otehotnela,ked som bola "najpribratejsia" a cvičila som, možno to pomohlo hormonom...to bolo pri dcérke. Aj som brala antiku a este väčšia katastrofa, keďže v moje rodine je stitna, má ju otec, brat, babka.., ale mne obvodna povedala, že ja mám hormóny v pohode. Nemám akné, ani nič... chcem tomu nejako pomôcť, nech sa zas nesnažím rok, kým to príde...inak povedala, že maternica je ok, nemavam gyn problémy, ftuj tfuj 😉 prepáč, že píšem tak chaoticky, ako mi myšlienky napadnú 😅
neboj viem že sa bojíš že tam bude jedna ale neboj ak aj bude nič nieje stratené len pokračujete ďalej raz to určite bude a ja verím že čoskoro 🙂
@lukaskam @ciaaa, dakujem dievcence ste straasne zlate. no ja nemam ani tie prsia citlive tak preto si myslim ze skor nie ako ano...uvidim co ukaze testik rano 🙂 tym ze mam za sebou 2x kyret a 2x hysteroskopiu tak sa bojim ci je tam dole vsetko v poriadku i ked doktor povedal podla ultrazvuku ze maternica vyzera byt ok. jaaaj este ze nenam test v robote lebo tusim by som isla hned testovat ako si tu s vam pisem 😀
@zuzu1104 ja by som na tvojom mieste riadne vyzdravela a potom šup na to 😉 je lepšie otehotnieť keď si zdravotne fit prvé tri mesiace sú pre vývin dieťatka dôležité a keby muselo bojovať hneď od začiatku s chorobou spolu s maminkou asi by to nebolo najlepšie. Ale neboj kopec vitamínov potom trošku tulkania a o chvíľu nám oznámiš dve// držím palce 😵
Inak zienky, všetkým vám/nám prajem, aby to vyšlo a všetkým narodili zdravé bábätká a aby tehotenstvo bolo bez problémov 😵 aj, ked má niekto problémy,všetko sa dá, aj moja kolegynka je svetlym prípadom 😉 ja už som si zažila negatívne testy a depku z toho, chlap tlačil...ale nakoniec stacilo nejak sa s tým psychicky zmieriť a vyšlo to vyšlo🙂 tak snáď tentokrát preskocime túto negatívnu fázu. Držme si palce 😉 inak otehotnel už niekto z tejto témy?

ahojte babule...poradte...dnes mam 33DC a mrcha este neprisla...neviem ci sa mam testnut alebo este pockat??
nemam ziadne tehu priznaky len mam sem tam od piatoku tlaky v podbrusku ako by mala prist mrcha...nechcem sa zbytocne tesit a potom byt sklamana 😒