Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
krásna skupinka 🙂
btw blízime sa k 200 🙂
@zuzu1104 Zuzi, to je riadna kravina, takéto hcg majú netehotné ženy!!! To je normálna hladina, ktorá je u každej ženy... a ja keď som už bola po potrate a išla som na kontrolné hcg, tak vtedy som mala 3,7!!! Takže to, čo ti povedal lekár, je nejaká hlúposť, možno to len nemá niečím vynásobené, nesilneli by ti tak brutálne testy, keby si mala takéto nízke hcg, proste nie!!!!!!!!!!!!!!!!
Neviem, v čom je chyba, ale v bábätku určite nie, tak sa usmej, je to určite OK! Dobre? 😉
@senselinka
Jeej super,že idete na návštevu na Liptov,oddychnes si,načerpas sily,prečistis pľúca a prídes na iné myšlienky,verím,že si užijete s manželikom výlet.Dávaj na seba pozor a mimi tiež,dopraj si koláčiky a dobroty(poznáme tie naše mami všakze?,napecu ako pre armádu 😉 ) A hlavne si vychutnaj to že môžes byť s nimi po dlhšej dobe 😉 pekný wikend 🙂
@zuzu1104 Vidíš,hneď sa mi to páči,keď sa usmejes 🙂 Všetko bude v poriadku a o týždeň či o dva uvidís ako mu bude srdiečko biť..Hmm,dobre.? Musís sa stále usmievkat,a ono bude vedieť že si ok.Neboj ,my všetky tetky na mod.koniku držíme ochrannu rúčku nad vašimi fazulkami 🙂 my sme ako sudicky,😀 chápes,takže sme mu všetky popriali iba to dobré(a ja osobne som pridala ešte také prianicko,keďže už chlapčeka máš,že by mala namiesto pipika vrkociky 🙂
@senselinka Zuzi ja som z toho tiež jeleň. Pri tom predošlom som mala HCG v 4+ niečo 2,23 a povedal, že je to pozitívne. Na návšteve som sa ho pýtala, že prečo je to také nízke a on povedal, že je to v iných jednotkách, ako sa to normálne robí, takže nechápem. No a o 3 týždne som v tom nepodarenom tehotenstve mala hodnotu 19 a v nemocnici mi v ten deň tiež brali krv a hodnota bola 10880, takže naozaj to jeho laboratórium je nejaké švihnuté. Len sa bojím toho, že tá hodnota v tom predošlom tehotenstve na začiatku dosť podobná 2,23 a teraz mám 2,38, tak som dosť v strese z toho. Nechápem to
@zuzu1104 Aničke som kvôli nechutenstvu dala zmerať železo v krvi. 1x robili v ŽA, mala hraničnú hodnotu okolo 9 a o pol roka brala už iná doktorka tu v Hrádku, zase hraničná , ale okolo 10. Čiže, čo labák, to iné spodné hranice a teraz som bola na pochybách, či sa jej to teda vôbec nejako upravilo, a či malo vôbec význam, že som do nej pchala Maltoferr, pretože ona vždy strašne bojovala. Som, zvedavá, ako to bude mať teraz, keď už môžme porovnať výsledky u tej istej doktorky s odstupom času. Len aby to nebolo poslané do iného labáku, keďže teraz robila viacero rôznych vyšetrení. to by ma už asi kleplo. boli sme na tom odbere pred 2 týždňami, ale volať budem až v pondelok, nech to tam už určite má.
stále na teba myslím... ešte šťastie, že už máme tých našich prvorodených šibalov🙂).
@danielka20101989dadus no, ten môj upratuje len vtedy, keď som v škole, inak som ja zberač 😝 . síce zvery v starostlivosti nemáme, ale čo ja za celý deň nazbieram,, on večer odovzdáva svokriným kurám a švagrovým ovciam ak sú už v maštali. ja tam nechodím, bojím sa kohúta a smradu🙂. inak je to strašné, keď chodí domov tak neskoro, lebo kým si porobí svoje povinnosti, niekedy aj okolo domu ešte, tak je tma a pre anik čas spať. niekedy je s ňou potom len pol hodiny pred spaním. preto mi s ním nechcela spávať, stále len na mne nalepená a plač. ale som mu ju v poslednom čase cez víkend a podvečer pribalila k robote a už mám večer aspoň tú polhoďku pre seba🙂. juchúúúú!
@monika541 No je to fakt strašné s tými hodnotami, ja som z toho úplne v ťahu, chcela by som, aby ten labák mal také isté hodnoty, aby som bola aspoň o trošku múdrejšia, ale tak uvidíme, čo bude o dva týždne, všetko je v rukách Božích.
Ďakujem, že na mňa myslíš, mám ťa veľmi rada 🙂 a som šťastná, že chodím do tohto fóra 🙂 a hlavne, že som spoznala super žienky🙂
@huncut chúďatko malé. hádam sa rýchlo polepší. je mi ľúto, že ťa mama sklamala. ja to mám zo strany svokry, býva 20m od nás, máme spoločný dvor, takže ani plot jej nezavadzia, je na dôchodku, chodí si po obedy do šk.jedálne a keď je Anik chorá, ani sa len na ňu nepríde pozrieť, nezavolá, ani sa nezaujíma, či nám niečo netreba kúpiť. jediné šťastie, že mám aj domácu pekáreň, lebo raz som takto s ňou trčala doma, došiel nám chlieb a mm mal niečo v práci, takže bynestíhal ani do obchodu ísť. je to divné, keď svokra vie, že som celé dni sama doma a ani po Aničku nepríde, že na prechádzku. veľmi ma to trápi a bolí, hlavne keď moji rodičia sú skoro 120 km od nás a mojej mame sa nedá hocikedy vycestovať, lebo pomáha sestre so synovcom.
ti na tie zákusky asi aj chuť prešla, však? hlavne nech to od Sofinky nechytíte aj vy ostatní.
@zuzu1104 😀 😀 aj ja ťa mám veľmi rada, ďakujem🙂. vôbec všetky vás tu v našej snažilkovni od septembra🙂. veru je to des a v prvom trimestri sa to aj strašne vlieklo, keďže chrústik ešte nekope, teda nie je cítiť, čo tam robí🙂. keby bolo možné a zdravé, mať tak doma vlastné sono a šmírovať drobca, čo tam robí, to by bolo 😀 ! ja som to sonovanie zbožňovala🙂! o dva týždne ti už drobček zamáva🙂. ja ti tak v dobrom zááááávidíííííííím🙂. som zvedavá, čo mi v utorok dr.navrhne. a aj na to ako sa bude Anik páčiť cesta vlakom🙂.
tento víkend to tu vyzerá na malé sťahovanie národov, skoro všetky buď niekam cestujeme, ale k nám prídu návštevy🙂. ja sa tu "vykecávam" a skoro som zabudla knedlík z hrnca vybrať 😝
@neila ráno som už nestíhala, mám frmol. ja som HAK nikdy nebrala, ale dievčatá tu hovorili, že to s ms niekedy býva problém. aj telo sa asi musí s tými hormónmi vlastnými a z HAK nejako vysporiadať. ešte sa ti to nerozbehlo? k dr.nejdeš, nech sa to pokúsi riešiť hoci vyvolávačkou?
@zuzu1104 áno, vlak miluje🙂, síce zatiaľ som ju previezla len 2x motoráčikom, ale to bolo krátko. rýchlikom to bude iné, hádam zaujímavejšie. už len aby sme mali šťastie a vlak nemal meškanie, lebo aj tá hodina z LM do ZA môže byť pre ňu dosť. v aute ju nechcem vláčiť v jeden deň hore dolu, lebo to by sme na ceste strávili dokopy možno aj 4 hodiny, vlakom je to rýchlejšie
@hatapkagb dakujem za pomoc, povzbudenie a podporu, ved aj mna sa to dosť dotklo, proste moja mama je občas takáto nevšímavá, čo sa netýka priamo jej tak to ju viac menej nezaujíma...som zvedavá čo povie zajtra ked po chvíľke sa zdvihneme a pojdeme preč, ja nebudme na ukor malej sedieť tam do neviem kedy, na prvom mieste je zdravie dcérky
@monika541 no to aj ja dúfam že čoskoro jej bude lepšie, lebo teraz len leží a chúda nestíha ani na vécko občas a gaťky ušpiní, ale nevadí...ani na nu nekričím, ved to z nej ide akoby čistá voda 😒 už nech jej lieky zaberajú a je jej lepšie...no moja mama býva od nás takých 120km, preto ma hnevá že ked jej zavolám tak počúvam len o neja nič iné...svokru mám zasa super, tá je z toho istého mesta, dnes keby nešla do nočnej aj by šla k nám spať aby sme obe dávalai na malu pozor, kedže manžel dnes ide tiež do nočnej
@huncut potom daj vediet ako bolo na oslave.Ale tak samozrejme nebudes tam sediet ked je dcerke zle.Tak ste si to presli cela rodinka no neprijemne...Jasom chora od nedele hrozne stipalo hrdlo,lieky neberiem lebo nechcem ak chceme babo a beriem lieky na ovulaciu tak trpim uz skoro tyzden neprechadza,kycham,soplim a dnes snubenec vstal chory tiez hmm.tak dufam nasa bambula sa nenakazi aj ked do teraz sa nenakazila vobec od nas len sopliky na den ci dva.
@zuzu1104 v utorok na 14.00. To budee anik dúfam dospávať u babiny a kým bude mať jesť, mala by som byť späť. Len neviem,čo môžem očakávať, tak sa musím zbaliť na viac dní. Mm to nenadchýňa, ale on časom príde na to, že to robím z lásky k nemu. Keby mi na ňom nezáležalo, netúžila by som asi tam veľmi po jeho ďalšom dieťati. Však?

@hatapkagb ďakujem veľmi pekne 🙂 vážim si, že ma podporuješ🙂