Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
No to mne tiez nie.... 😒 takze teraz len cakat co sa vyvinie....ci test ukaze o par dni 2 ciarky alebo sa dostavy mrcha...a ak ani jedno ani druhe tak budem mat v hlave asi este veci smutok ak keby prisla mrcha
Ach jaj dievcence a je koniec ☹ rozkrvacala som sa moje malinke to nezvladlo v nemocnici mi dali injekciu a poslali domov rano mam prist na odber a kontrolu ☹ preco sa to stalo ☹ to nie je feeeer ☹
cauteee baby tak uz som tu..ano mali sme krasny den svadba krstinky maleho super vsetko.. 🙂 unavena som stale dnes rano zase v kostole zevraj je taky zvyk doniest fararovi kolace zo svadby alebo tortu tak sme boli s manzelom aj s krsnou dali sme tortu fararovi tak sa potesil 😀 spomenul nas asi 4 razy na omsi.. 😀 ze novomanzelia.. 😀 aj ked staromanzelia hehe sak sme uz raz vzati na urade heh 😀 ale dobre aj tak.. dve torty v chladnicke kolace a nema kto jest baby.. 😀 co s tym??? hehe zase priberem 😀 .. inak vytoky jake ja mam..paaana feest huste som mala biele aleze brutal..teraz zase vytoky stale menim gatky..mokro..no ja uz nechapem.. teplotu som nemerala nebolo kedy 😀 ta tak noo
@zuzu1104 dakujeme Zuzi, no vidiš hcg sem hcg tam a to uz tu bol stress pre fazulku 🙂 musiš jej verit je tak vymodlená ze ona bude fazulka naj fazulkovitejšia az sa z nej o chvílu stane maly človiečik v brušku čo chvíla 🙂 dávam tomu par tyzdnov potom uz budemp isat maly človek 🙂
@lenka07 jasné Monika ti dobre radí ak si dnes nešla pre istotu chod zajtra ale hlavne nezabudaj ze stress je najhorší prípad takze no stress 🙂
drzím palčeky
@monika541 no nakoniec som nešla lebo tak sme skončili v posteli s mm 🙂 čo ti poviem ale večer a ja stale chut na sladke a doma nič 🙂 a mm mi povedal ze on je moja čokoládka tak asi mi musí na dnes stačiť 🙂
@12mimi12 jak to ze neni čo to je ze neni to čo si dovoluje tá čiarka len tak odíšt ako sa jej zachce sme jej to nedovolili no nie? ja som trošku chorá si napríklad predstavme ze mam parkinsona napríklad teraz ma vysadili z liekov lebo chcem byt tehu ale ak sa mi rychlo nepodarí otehotniet zase ma vratia na lieky a budem musiet mozno aj rok čakat preto som z toho smutna a moc verím ze tento mesiac bude náš
@tonjadabik2 júúúúúúúúúj tak to by sme si aj fotečky zaslúzili či?
ale krásne som dojatá
@inngrid aj fotecky budu neboj sa nic..hihi Dakujem..aj my sme dojati.. 🙂 keby sa nam aspon babetko podarilo to by bolo.. ale tak..nedari sa..
Dobré ráno všetkým, dnes si chcem čítať už len pekné správy! Dúfam, že všetky brušká a mechúriky sú v poriadku a mali ste pekný víkend🙂.
Príjemný začiatok pracovného týždňa🙂
@tonjadabik2 tak blahoželám k cirkevnému sobášu🙂, prajem veľa lásky a porozumenia!
@lenka07 mooooja, to ma veľmi mrzí, teraz to je veľmi ťažké. Ja to poznám. Tiež som nedávno o bábo prišla, ale neboj o pár mesiacov alebo možno aj o mesiac budeš mať bábätko opäť v brušku. S týmto sa rozlúč a každý deň mu posielaj do nebíčka veľa lásky, ono bude teraz na teba hľadieť z hora. Pán Boh vie prečo detičky odchádzajú v takýchto ranných štádiách tehotenstva. Je dosť možné, že by dieťatko malo vývojové chyby a bolo slabé a tak radšej odíde.
Hlavu hore, všetko bude v poriadku, bolesť časom prejde, aj keď nikdy nezabudneš, ale čas to aspoň trošku zacelí.
@monika541 Áno, Samko je už v škôlke, dnes ho zobral tatino, takže ja som sa nemusela ani prezliekať. Teraz oddychujem, pôjdem potom navariť a budem zas len oddychovať. Dnes som vstala už pred šiestou, vlastne každý deň tak skoro vstávam, asi to bude tým tehotenstvom. Lebo aj v noci sa často budím a hlavne, keď mi treba cikať.
@tonjadabik2 neboj nič šicko bude a ja naivná verím ze tento cyklus bude náš 🙂
@zuzu1104 krásny s muzičkom sme sa oddávali jeden druhému preto ze sme po sebe moc moc tuzili takze dufam, ze tak bude aj další víkend kedy bude plodny od dnes obcikávam a meriam
stale mam plus minus od tych 35,7 do 36,1 sa mi to po 2 st hybe kazdy den je to ok? 🙂
jeden den mam 35,7 další 35,9 36,1 - 35,9 - 35,7 - 35,9 - 36,1 a stale dokola
Dievčence dnes tu dlho nebudem bo ideme pohrebovat tak sa mi tu drzte večer ale ked sa vratime pridem vás pozriet a obcikám si papierik dnes 10DC
myslím na Vás drzte sa
Príjemný dník Vám želám dievčatá 🙂
Hlásenie dňa:
mechúr už oveľa lepšie, celý víkend zababušená v deke a zohrievací vankúšik na brušku, pila som ako o život, cikala tiež, takže snáď je to na dobrej ceste a už sa mi to nevráti 🙂
dnes si v snažilkovaní ešte dáme pauzu, no od utorka pôjdeme na to, ovu sa blíži, mala by byť vo štvrtok 🙂
🙂 🙂 🙂

@monika541 po telefonate s gynekologom som si vzala este jeden ascorutin a rano mam za nim prist keby nieco tak mam hned ist do nemocnice vraj pokial nemam bolesti tak mam dnes iba lezat .dufam ze sa to upravi a vsetko bude. Ok Nesmiem sa vzdat