Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@meranti vcera som zožrala veternik a za nim som muzovi stale omielala ze chcem syrovu pizzu ten sa na mna pozrel ze nie si tehotna....? 🙂 a 2dni dozadu ma boleli prsia teda okolie bradaviek az akokeby stipalo....teraz ich mam take tazke a modre zilky po nich teda vidno tie najväčšie zily...a ms nikde tak som dnes testla pepinom.... chcem teda este v stredu hcg by malo rast.a potom v piatok dam ten digitalny.
@voskovka aaach,tisko zavidim (samozrejme v dobrom) a drzim palce,nech vsetko prebieha ako ma ;)...ja som dnes 19 DC cize cakame cakame a cakame....ale neviem,taky mam nejaky blby vnutorny pocit,ze sa to nepodarilo,neviem preco som taka skepticka,by som si zasluzila dve po riti ☹ 😀
@meranti aj aj som bola taka predtym cyklus som si bola ista a nevyslo a tento cyklus si vravim no nic....nevyslo to a uz som si chcela tento tyzden kupovat permanentku na fitko a ze sa idem zodrat z koze 🙂 az nemyslim na hluposti proste som mozne tehu vypustila z hlavy a pozri sa...
Takže opravujem tehu výsledky 😉
Zuzu1104
Senselinka
Nkem
Mischelin
Tana85
Gabikah
Anetkaadamko
Tomaskotinka
Vertyeux
Kristi84
Addrianna00
Anndy1
Lady36
Tamarar
Murcia
Adebi
Danielita2109
Zabka1987
Petuska123
Zuzulka255
Voskovka
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
@senselinka Ahoj Zuzanka moja, ako sa dnes máš? Cítiš sa dobre?
Mne je od rána zleee, fuuuj. Zo všetkého mi je ťažko. Ráno som zjedla jeden rožok s maslom, lebo na viac som sa nezmohla a teraz vyjedám hrozno, ale je mi po ňom ešte horšie :(. Žalúdok mám úplne ako na vode a už len čakám kedy pôjdem poobjímať misu.
Hádam ty sa máš lepšie, myslím na teba a aj na fazuľku, držte sa!

@zuzik_24 hned daj vediet som nedockava 😀