icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzik_24 hned daj vediet som nedockava 😀

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 bude Zuzanka naša, silné a životaschopné bábo so srdiečkom bijúcim ako zvon 🙂 ja v to verím 😵

zuzu1104
28. okt 2013

@hatapkagb moja, hádam máš pravdu🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@voskovka ďakujem aj ja tebe budem držať palce v pondelok alebo v utorok ideš k lekárovi, však?

voskovka
28. okt 2013

@meranti vcera som zožrala veternik a za nim som muzovi stale omielala ze chcem syrovu pizzu ten sa na mna pozrel ze nie si tehotna....? 🙂 a 2dni dozadu ma boleli prsia teda okolie bradaviek az akokeby stipalo....teraz ich mam take tazke a modre zilky po nich teda vidno tie najväčšie zily...a ms nikde tak som dnes testla pepinom.... chcem teda este v stredu hcg by malo rast.a potom v piatok dam ten digitalny.

zuzu1104
28. okt 2013

@inngrid ďakujem Inuš a nič sa nestrachuj, tento víkend bude tvoje vajíčko oplodnené. 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@zuzik_24 Zlatko moje, tak si to prajem, najviac na svete, každý deň sa za to úpenlivo modlím, aby bolo všetko v poriadku.

meranti
28. okt 2013

@voskovka aaach,tisko zavidim (samozrejme v dobrom) a drzim palce,nech vsetko prebieha ako ma ;)...ja som dnes 19 DC cize cakame cakame a cakame....ale neviem,taky mam nejaky blby vnutorny pocit,ze sa to nepodarilo,neviem preco som taka skepticka,by som si zasluzila dve po riti ☹ 😀

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid ja som už obcikala, prikladám foto, v skutočnosti je tá čiarka silnejšia ako na fotke

voskovka
28. okt 2013

@meranti aj aj som bola taka predtym cyklus som si bola ista a nevyslo a tento cyklus si vravim no nic....nevyslo to a uz som si chcela tento tyzden kupovat permanentku na fitko a ze sa idem zodrat z koze 🙂 az nemyslim na hluposti proste som mozne tehu vypustila z hlavy a pozri sa...

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 bude Zuzanka moja, pohladkaj si bruško, nech fazuľka cíti, že ju ľúbiš, aj keď z Teba ide toľko lásky, že to cíti už od prvej chvíle, čo sa rozhodla zostať v Tvojom brušku 🙂

zuzik_24
28. okt 2013

@voskovka to vyzerá to tak, že maminkou budeš do tretice, takže fitko nechaj tak 🙂

voskovka
28. okt 2013

@zuzik_24 este by som povedala ze den dva a bude pozitivny....hodim ti foto ta sobota o 11stej bol pozitivny...potom uz slabol.

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid už si obcikala? 🙂

nkem
28. okt 2013

@voskovka gratulujem 😉 krásna správa 😉

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 pravda ze mam pravdu ja vzdy,nemysli na to najhorsie prosim ta mysli na babatko v brusku,vsetko bude ok.

zuzik_24
28. okt 2013

@voskovka tak mi to aj vychádza, že vo štvrtok by mala byť ovulka, takže som aj čakala, že bude čiarka slabšia 🙂
neukážeš nám ten peknučký tehu test? či nechceš ešte? poteš nás trošička 😅

voskovka
28. okt 2013

@nkem dakujem ja tu vsetkym posielam jedno velke srdiecko a nech sa vam tu tehu testiky s dvoma ciarkami premnozia... inak uzivala som 2mesiac inofolic takze myslim ze aj on dost pomohol 🙂

nkem
28. okt 2013

@zuzik_24 dakujem zuzi 😵

zuzik_24
28. okt 2013

@voskovka to je krásne srdiečko, ďakujeme 🙂

voskovka
28. okt 2013

@zuzik_24 jasne ukazem.... je to pepino 🙂 co ma tesi ze je to ruzova ciarka a nie siva 🙂

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
zuzik_24
28. okt 2013

@voskovka jéééééj, super, krásny testík, tak ešte raz gratulka a o pár dní nám sem šupni testík s úplne silnou krásnou čiarkou, budeme sa mooooc tešákovať 🙂

nkem
28. okt 2013

Takže opravujem tehu výsledky 😉
Zuzu1104
Senselinka
Nkem
Mischelin
Tana85
Gabikah
Anetkaadamko
Tomaskotinka
Vertyeux
Kristi84
Addrianna00
Anndy1
Lady36
Tamarar
Murcia
Adebi
Danielita2109
Zabka1987
Petuska123
Zuzulka255
Voskovka
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

zuzu1104
28. okt 2013

@hatapkagb myslím, aj sa s ním často rozprávam a prosím ho, aby ostalo v brušku.

zuzu1104
28. okt 2013

@zuzik_24 no Zuzanka, myslím že zajtra alebo pozajtra bude ovulka 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@zuzik_24 bruško hladkám snáď stále a hovorím bábätku ako ho veľmi ľúbim a že ho veľmi prosím, aby sa mi o dva týždne na UZV ukázalo.

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 zajtra už aj začneme snažilkovať, cez víkend sme mali pauzu kvôli tomu močáku, dnes ešte pauza kvôli ATB, ale zajtra už snažilkujeme 🙂 sa teším 😵

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 ukáže sa Zuzanka, určite sa ukáže 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@senselinka Ahoj Zuzanka moja, ako sa dnes máš? Cítiš sa dobre?
Mne je od rána zleee, fuuuj. Zo všetkého mi je ťažko. Ráno som zjedla jeden rožok s maslom, lebo na viac som sa nezmohla a teraz vyjedám hrozno, ale je mi po ňom ešte horšie :(. Žalúdok mám úplne ako na vode a už len čakám kedy pôjdem poobjímať misu.
Hádam ty sa máš lepšie, myslím na teba a aj na fazuľku, držte sa!