Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@nkem Ahoj, tak to tie naše bable sú fakt veľmi podobné. Anik tie zubiská tiež vždy hrozne trápia. A niekde som čítala, že zuby rastú u niektorých detí až do 33.mesiaca. to som rovno skonštatovala, že to tak bude aj u nás. Ešte zadné stoličky nemá, horné trojky s teplotami a soplikom zacaliiezť v 23.mmes. a aj tým to trvá, až no. Aspoň mlieko ti chce piť? Keby sa tie naše baby chceli už rozjesť! To by bolo! Skoré uzdravenie Anabel 🙂
@inngrid ja som nemavala cykly nemala som ani ovulku nic...potom mi jul august nasadila HA ale zase som mala zle vysledky pecen.odberov.....tak mi ich vysadila.cize bez ha som bola od septembra. nakolko som brala antikoncepciu mala som vzdy na 28my den ms. a september som mala ovu na 15dc a oktober na 16dc
@zuzu1104 Dakujem mojka 🙂
@inngrid Dakujem ja uz verim par mesiacov a nic.. nedari sa.. neviem cisa nato nevykaslem..a prestaneme sa snazit..
@inngrid my sme sa zacali snazit pred rokom v septembri a stale boli problemy cysty neovulovala som....vo februari mi nasadila clostyl a iba jeden cyklus sme mali jedno vajko....a potom stale bez ovulky.v juni som bola na operacii a v juli mi zase nasadila teda tu natikoncepciu ako pokus...
@zuzu1104 aj ja veru chcem byť v júlovkách🙂! Mi tam držíš virtuálne miestečko, dúfam🙂. Sa tam potom spolu pridáme, keď sa rozhodneš zverejniť🙂. Pekne s nami oddychuješ🙂. Anik zjedla moju polievku, sa vytesujem 😀 😀 ! Zajtra máme veľký vlakový deň, len neviem, čo mi dr navrhne, tak som si pi našich včera poslala veci na dva dni aj mlieko, ak by som ešte v stredu musela ísť na krv alebo tak. Mám obavy... Ale som sa dala na boj, tak nemôžem pred bitkami utekať.
Tak to vam naozaj drzim palce.....ked to je najhorsie ta myslienka ze musi to byt tak nacasovane..verim ze sa to podari a prinesies pizitivne spravy....a nam dnes nadej definitivne padla.prisla mrcha...a naozaj smutne ze stale chodi na den presne a ked sa zacneme snazit o babo sa rozhodne meskat.... 😠 teraz som s toho smutna lebo vcera vecer uz aj manzel sa tak pekne o mna staral som mala pocit ze zacina aj on dufat....a nic....je mi stoho len do placu...tak verim ze sa vam zadari....
@zuzu1104 som tu pre Teba Zuzanka, buď Ty len pekne pozitívne naladená, svedčí Ti to tak 🙂
určite sa k Tebe pridáme aj s ostatnými dievčatami, či do júloviek to sa ešte samozrejme uvidí, ale ja by som teda nerada veľmi za Tebou zaostávala, takže práskneme do toho už tento mesiac poriadne 😅 😉
@monika541 och tie zuby nešťastné. Obávam sa, že bude mať zuby po mne a to je veľmi zle..mne tiež ako decku išli zuby až po roku a mám zle zuby, hoci si ich večne umyvam...ako som nastupovala do nemocky sa mi jeden zlomil, takže už aj bez jedného zuba..môj otec detto, už má všetky zuby vonku. V podstate jej sa iba teraz prerezala horná jednotka a dolná dvojka, čiže má 5 zubov, ale to bude este nadlho...no ani mlieko nechce teraz, lebo nemôže poriadne dýchať cez nos, hoci lieky bere už niekolko dni, moc sa to nemení...
@monika541 No samozrejme, že ti tam držím fleka a ešte aj Inuške a Zuzke 🙂 A Danke a ďalším, ktorých mená ani nepoznám. 🙂 No a pri vás sa mi tak dobre oddychuje, že vás chcem mať teda všetky v téme júlovky. 🙂
Monika, nič sa neboj, všetko dobre dopadne a lekárka ti navrhne to, čo bude pre teba najlepšie, uvidíš, hlavne buď pokojná a užite si výletík k rodičom. 🙂
Tak dnes veľká gratulácia Aničke za spapanú polievočku, ktorá bola určite vynikajúca, lebo bola od mamky. 🙂
Ja idem o také tri hoďky po Samka a uvažujem či si teraz nejdem zdriemnuť, lebo som dosť unavená.
@voskovka a divne pocity v podbrusku si nemala?lebo mna tam uz par dni obcas pichne,zaboli...ale mozno si to len cele nahovaram..neverim,ze to vyslo ale v hlbke duse v to nesmierne dufam....totiz s muzom mame buduci tyzden 7. vyrocie,co sme spolu (nie svadby) a bol by to teda prekrasny darcek..7 je nase stastne cislo este k tomu vsetkemu,joj,keby to vyslo,bolo by to nadherne ale vravim,taky mam nejaky blby vnutorny pocit,ze nic z toho a neviem sa ho zbavit a mylsiet pozitivne ☹
@nkem chúďatko malé, tak to sa riadne trápite. mne kamoška odporučila do nosa morskú soľ s meďou, je to celkom dobrý rozprašovač, nedráždi a mne samej to celkom dobre zabralo, keď som bola s Anik teraz v sept.chorá. mm skoro asi zbierali zo zeme v lekárni, je to drahšie, ale však sa to neminie za jeden deň. mám výhodu, že máme krb, tak ak nie je veľmi teplo, trochu som malú nahrievala na dutiny, nech sa soplíky nezastavia. z jedného filmu Jára Cimmermann... si pamätám - "zuby, pohroma huby" a to je svätá pravda. Ja sa úfam, že keď aničke tie potvorky tak dlho rastú, že je dlhšie vydržia. tak sa opatrujte.
@zuzik_24 Ahoj, som rada, že je ti už trošku lepšie, nech sa môžte nielen pekne túliť ale už aj snažiť🙂. moja mama si myslela, že som už tehu, keď idem zajtra k dr, tak som ju musela vyviesť z omylu (teda, neviem, rada sa nechám prekvapiť, ak sa zadarilo🙂), ale veru rada by som už bola prihlásená do skupinky 07, resp.08/2014. držím palčeky, nech ovu čiarka riadne silnie a nech sa vám tento týždeň zadarí🙂

@zuzik_24 ďakujem ty moja veľká opora 🙂 a dúfam, že sa do júloviek pridáš aj ty a budeme tam spolu a aj Inuška s Mončou budú na tom rovnako. To by bolo také krásne, keby sme sa tam všetky stretli. 🙂