icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
28. okt 2013

@zuzik_24 ďakujem ty moja veľká opora 🙂 a dúfam, že sa do júloviek pridáš aj ty a budeme tam spolu a aj Inuška s Mončou budú na tom rovnako. To by bolo také krásne, keby sme sa tam všetky stretli. 🙂

inngrid
28. okt 2013

@zuzu1104 ach Zuzinka keby ta tam ten hore chcel ozaj vypočut

@zuzik_24 Zuzinka ja som 10DC - testla som sa a test prázdny :( žiadne ani slabé zobrazanie ovu :(

@voskovka krásna ovulka

monika541
28. okt 2013

@nkem Ahoj, tak to tie naše bable sú fakt veľmi podobné. Anik tie zubiská tiež vždy hrozne trápia. A niekde som čítala, že zuby rastú u niektorých detí až do 33.mesiaca. to som rovno skonštatovala, že to tak bude aj u nás. Ešte zadné stoličky nemá, horné trojky s teplotami a soplikom zacaliiezť v 23.mmes. a aj tým to trvá, až no. Aspoň mlieko ti chce piť? Keby sa tie naše baby chceli už rozjesť! To by bolo! Skoré uzdravenie Anabel 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@inngrid vypočuje 🙂nie je dňa, keby som ho o to neprosila

voskovka
28. okt 2013

@inngrid a toto je víťazna ovulka..... kde som si myslela ze ovu asi nebude....oba mesiace som nasledne bola na uzt a vzdy mi ju doktorka potvrdila.

inngrid
28. okt 2013

@zuzu1104 zlatinko ĎAKUJEM

inngrid
28. okt 2013

@voskovka a aké dlhé cykly si mavala ked az 16DC

voskovka
28. okt 2013

@inngrid ja som nemavala cykly nemala som ani ovulku nic...potom mi jul august nasadila HA ale zase som mala zle vysledky pecen.odberov.....tak mi ich vysadila.cize bez ha som bola od septembra. nakolko som brala antikoncepciu mala som vzdy na 28my den ms. a september som mala ovu na 15dc a oktober na 16dc

tonjadabik2
28. okt 2013

@zuzu1104 Dakujem mojka 🙂

zuzu1104
28. okt 2013

@inngrid a už si obcikala papierik? Ako to vyzerá s ovuláciou?

tonjadabik2
28. okt 2013

@inngrid Dakujem ja uz verim par mesiacov a nic.. nedari sa.. neviem cisa nato nevykaslem..a prestaneme sa snazit..

voskovka
28. okt 2013

@inngrid my sme sa zacali snazit pred rokom v septembri a stale boli problemy cysty neovulovala som....vo februari mi nasadila clostyl a iba jeden cyklus sme mali jedno vajko....a potom stale bez ovulky.v juni som bola na operacii a v juli mi zase nasadila teda tu natikoncepciu ako pokus...

monika541
28. okt 2013

@zuzu1104 aj ja veru chcem byť v júlovkách🙂! Mi tam držíš virtuálne miestečko, dúfam🙂. Sa tam potom spolu pridáme, keď sa rozhodneš zverejniť🙂. Pekne s nami oddychuješ🙂. Anik zjedla moju polievku, sa vytesujem 😀 😀 ! Zajtra máme veľký vlakový deň, len neviem, čo mi dr navrhne, tak som si pi našich včera poslala veci na dva dni aj mlieko, ak by som ešte v stredu musela ísť na krv alebo tak. Mám obavy... Ale som sa dala na boj, tak nemôžem pred bitkami utekať.

12mimi12
28. okt 2013

Tak to vam naozaj drzim palce.....ked to je najhorsie ta myslienka ze musi to byt tak nacasovane..verim ze sa to podari a prinesies pizitivne spravy....a nam dnes nadej definitivne padla.prisla mrcha...a naozaj smutne ze stale chodi na den presne a ked sa zacneme snazit o babo sa rozhodne meskat.... 😠 teraz som s toho smutna lebo vcera vecer uz aj manzel sa tak pekne o mna staral som mala pocit ze zacina aj on dufat....a nic....je mi stoho len do placu...tak verim ze sa vam zadari....

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 som tu pre Teba Zuzanka, buď Ty len pekne pozitívne naladená, svedčí Ti to tak 🙂
určite sa k Tebe pridáme aj s ostatnými dievčatami, či do júloviek to sa ešte samozrejme uvidí, ale ja by som teda nerada veľmi za Tebou zaostávala, takže práskneme do toho už tento mesiac poriadne 😅 😉

zuzik_24
28. okt 2013

@inngrid akože prázdny ovu test? veď sme rovnako v cykle... no ale Ty môžeš mať ovu neskôr, toto nemusí byť narovnako podľa mňa, takže dnes večer skús znova a zajtra tiež. A nebuď smutná, jasnačka? 😠

zuzik_24
28. okt 2013

@monika541 budeme v júlovkách alebo v augustovkách, to je jedno, dôležité, že budeme tvoriť pozitívnu skupinku tehu žienok spolu so Zuzankou a ostatnými 🙂

nkem
28. okt 2013

@monika541 och tie zuby nešťastné. Obávam sa, že bude mať zuby po mne a to je veľmi zle..mne tiež ako decku išli zuby až po roku a mám zle zuby, hoci si ich večne umyvam...ako som nastupovala do nemocky sa mi jeden zlomil, takže už aj bez jedného zuba..môj otec detto, už má všetky zuby vonku. V podstate jej sa iba teraz prerezala horná jednotka a dolná dvojka, čiže má 5 zubov, ale to bude este nadlho...no ani mlieko nechce teraz, lebo nemôže poriadne dýchať cez nos, hoci lieky bere už niekolko dni, moc sa to nemení...

zuzu1104
28. okt 2013

@monika541 No samozrejme, že ti tam držím fleka a ešte aj Inuške a Zuzke 🙂 A Danke a ďalším, ktorých mená ani nepoznám. 🙂 No a pri vás sa mi tak dobre oddychuje, že vás chcem mať teda všetky v téme júlovky. 🙂
Monika, nič sa neboj, všetko dobre dopadne a lekárka ti navrhne to, čo bude pre teba najlepšie, uvidíš, hlavne buď pokojná a užite si výletík k rodičom. 🙂
Tak dnes veľká gratulácia Aničke za spapanú polievočku, ktorá bola určite vynikajúca, lebo bola od mamky. 🙂
Ja idem o také tri hoďky po Samka a uvažujem či si teraz nejdem zdriemnuť, lebo som dosť unavená.

zuzu1104
28. okt 2013

@zuzik_24 No tento prístup sa mi veľmi páči Zuzanka, poriadne do toho vhupnite, aby som sa mohla tešiť s vami

meranti
28. okt 2013

@voskovka a divne pocity v podbrusku si nemala?lebo mna tam uz par dni obcas pichne,zaboli...ale mozno si to len cele nahovaram..neverim,ze to vyslo ale v hlbke duse v to nesmierne dufam....totiz s muzom mame buduci tyzden 7. vyrocie,co sme spolu (nie svadby) a bol by to teda prekrasny darcek..7 je nase stastne cislo este k tomu vsetkemu,joj,keby to vyslo,bolo by to nadherne ale vravim,taky mam nejaky blby vnutorny pocit,ze nic z toho a neviem sa ho zbavit a mylsiet pozitivne ☹

hatapkagb
28. okt 2013

@meranti si nervozna,to sme vsetky co cakame ci sme ci nie sme tehulky.To by bolo super kebyze to vyslo parada,viem si to predstavit.Kedy mas dostat menzes ale verim ze nepride veriiiime veriiime 😀

voskovka
28. okt 2013

@meranti iba ma tam tak tahalo.....ako na ms...ale prestalo to do hodiny....a zatial nic...

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 mas este cas chod si lahnut,oddychnut.ja som sa tesila velmi na tento tyzden lebo dcerka maju prazdniny cely tyzden a dnes je hore uz od 7am 😠 a ked treba ist do skoly nevstava vrrrrr.

monika541
28. okt 2013

@nkem chúďatko malé, tak to sa riadne trápite. mne kamoška odporučila do nosa morskú soľ s meďou, je to celkom dobrý rozprašovač, nedráždi a mne samej to celkom dobre zabralo, keď som bola s Anik teraz v sept.chorá. mm skoro asi zbierali zo zeme v lekárni, je to drahšie, ale však sa to neminie za jeden deň. mám výhodu, že máme krb, tak ak nie je veľmi teplo, trochu som malú nahrievala na dutiny, nech sa soplíky nezastavia. z jedného filmu Jára Cimmermann... si pamätám - "zuby, pohroma huby" a to je svätá pravda. Ja sa úfam, že keď aničke tie potvorky tak dlho rastú, že je dlhšie vydržia. tak sa opatrujte.

monika541
28. okt 2013

@zuzu1104 pekne si ľahni, to je dôležité, pre teba aj chrústika🙂. inak mám gynekológa - muža, má skoro dva metre a cca 115-120 kg 😀 😀 . a mal takmer 50, keď mal s druhou manželkou dieťa, tak hádam pochopí... 🙂

nkem
28. okt 2013

@monika541 ďakujeme 😉 mame to doma, lebo aj ja som to používam, keď som chorá, to je v podstate jediná vec, ktoru môžem 🙂

monika541
28. okt 2013

@zuzik_24 Ahoj, som rada, že je ti už trošku lepšie, nech sa môžte nielen pekne túliť ale už aj snažiť🙂. moja mama si myslela, že som už tehu, keď idem zajtra k dr, tak som ju musela vyviesť z omylu (teda, neviem, rada sa nechám prekvapiť, ak sa zadarilo🙂), ale veru rada by som už bola prihlásená do skupinky 07, resp.08/2014. držím palčeky, nech ovu čiarka riadne silnie a nech sa vám tento týždeň zadarí🙂

monika541
28. okt 2013

@nkem ja mám jednu stranu nosa nepriechodnú, takže som vždy všetky kvapky a spreje do nosa odmietala, ale keď som chcela pomôcť anik, najskôr som musela na sebe odskúšať a bola som veru mimoriadne prekvapená. už len aby si sa ty nenakazila.

monika541
28. okt 2013

@12mimi12 je mi ľúto toho sklamania. ak sa ti dá, teraz si poplač, a keď sa mrcha dni skončia, idete do toho a už to vyjde. tak som sa vytešovala, že z toho meškania sa niečo pekné vykľuje... tak daj to sklamanie zo seba von a už bude len lepšie.